για εμενα προς το παρον τα 1080 ειναι μια χαρα, δεν εχω 70αρα τιβι να πιασει τοπο το 4κ. Στα τορρενταδικα εχει και μεγαλυτερες αναλυσεις, αλλα δεν ψηνομαι να περιμενω 20 λεπτα να κατεβασει 20gb μια ταινια, αν ειχα καλυτερο ιντερνετ και μεγαλυτερη οθονη, τις καλες ταινιες (δρασης κτλ) θα την κατεβαζα 4κ ή εστω 2.5κ
Δεν ξερω που βαζεις ντισνευ με 2ευρω, εγω βλεπω να το εχουν με 8ευρω..... Αλλα δεν εχει σημασια, οπως σου ειπα, ας το βαλουν και 20 σεντς, δεν ψηνομαι να εχω 40 παγιες συνδρομες για σαιτ τα οποια μπορει να θελω να δω μονο 1-2 σειρες, πεταμενος χρονος και λεφτα ειναι. 2 κλικ και 10 λεπτα αναμονη για να δω οτι θελω, οποτε θελω. Το κινητο απεριοριστα γκιγκα εχει, και στις διακοπες χοτσποτ στο λαπτοπ κανω και ολα κομπλε.
νετφλιξ και ντισνει, ωραια σου μενουν ακομα 5-6 εταιριες μονο. 'Η μηπως το ΗΒΟ δεν εχει δυνατες σειρες; amc? amazon?
Αν σου αρκουν αυτα τα 2, μια χαρα εισαι, βολευτηκες. Εγω το νετφλιξ το θεωρω για πεταμα, απορω πως εχει τοσα εκατομμυρια συνδρομητες, οι περισσοτεροι ειναι απλα τεμπεληδες που βλεπουν σαπιλες για να περασει η ωρα, εγω δεν ψηνομαι να δω κατι για να "χαζεψω"....