Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 287K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ioannisdebu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
3.561
Πόντοι
456
αγοραζεις ενα box μεσω ιντερνετ μετα σε συστηνει καποιος φιλος η γνωστος σε καποιον νταλαβεριτζη που κανει τετοια δουλεια και με συνδρομη 15 ευρω το μηνα βλεπεις μεσω αυτου του box ολα τα ελευθερα και συνδρομητικα καναλια στην ελλαδα και παρα πολλα εξωτερικου

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
αγοραζεις ενα box μεσω ιντερνετ μετα σε συστηνει καποιος φιλος η γνωστος σε καποιον νταλαβεριτζη που κανει τετοια δουλεια και με συνδρομη 15 ευρω το μηνα βλεπεις μεσω αυτου του box ολα τα ελευθερα και συνδρομητικα καναλια στην ελλαδα και παρα πολλα εξωτερικου
Οκ thanks
Αυτό παίζει ; από ποιότητα;
Κίνδυνοι;

ioannisdebu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
3.561
Πόντοι
456
Οκ thanks
Αυτό παίζει ; από ποιότητα;
Κίνδυνοι;
παιζει ! βεβαια εξαρταται η ποιοτητα απο το μηχανακι που θα διαλεξεις να παρεις και βεβαια απο την ταχυτητα σου στο ιντερνετ . κινδυνος κανεις λογικα ! ισως ο μονος κινδυνος να πιασουν τον συγκεκριμενο server και να χασεις το υπολοιπο χρονο που ειχες πληρωσει συνδρομη αλλα δεν εχω ακουσει να εχει γινει μεχρι τωρα κατι τετοιο

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Τις εχω δει ολες. Γιαυτο ειναι σαπιλα, γιατι αν εχεις δει ολα τα καλα, μετα τι μενει;

Τι να σου πω ρε φιλε, στο ξαναλεω, 2 κλικ σε σελιδοδεικτες, ουτε ψαχνω ουτε τιποτα. Η αναμονη μου ειναι μηδενικη πλεον γιατι το pc ειναι ανοιχτο ολη μερα και εχω μαζεψει καμποσες εκατοσταδες giga απο ταινιες και σειρες που δεν εχω δει
Untitled.png

Δεν ειναι οτι προσηλυτιζω τον κοσμο στα τορενταδικα, και να με ρωτησουν, βαριεμαι να τους εξηγω τι και πως (αν ειναι παντελως ασχετοι απο πισι), ευκολο ειναι, γκουγκλαρεις και μαθαινεις.
Οποιος εχει ορεξη και λεφτα για να γραφτει σε συνδρομητικες, περι ορεξεως...
Απλα, δεν γινεται να τα εχεις ολα με 2 εταιριες (νετφλιξ+ντισνει πχ), θα σου λειψουν πολλα και καλα. Για να μην συζητισω καν για καινουριες ταινιες (πριν βγουν σε streaming), games ή προγραμματα, νταξει μουσικη δεν χρειαζεται να κατεβαζουμε πλεον.

Στο νετφλιξ 4κ ποσα πληρωνεις για να βλεπεις ομως; εγω βλεπω οτι το πουλανε 15 ευρω. Και οι υπολοιπες εταιριες φανταζομαι ανεβαζουν τα ποσα για εξτρα λογαριασμους, 4κ αναλυσεις κτλ
Μηπως τα εξιδανικευεις λιγο ολα αυτα;
Όπως ανέφερα, δίνω γύρω στα 4€ για Netflix και 2€ για Disney+.
Προφανώς μοιράζομαι τις συνδρομές με άλλους, δεν είναι αρχικες τιμές.

Επίσης ποιος σου είπε ότι δε βλέπω και από αλλού.
Αλλά φίλε έχουμε 2022, ακόμα με κατέβασμα ασχολείσαι. Εφόσον δείχνεις ότι ξέρεις, μόνο με Kodi θα έπρεπε να παίζεις.
Εγώ εδώ και δέκα χρόνια μόνο stream κάνω, πατάω και βλέπω.
Όταν ακούω "κατεβάζω, torrents, έχω giga μαζεμένα ", νομίζω ότι μείναμε 15 χρόνια πίσω.

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Ξέρετε κάποιο site για torrents που λειτουργεί ακόμα;
rarbg,1337x,limetorrents και αλλα:confused::confused::confused::coffee:

εκτός από τα παραπάνω φυσικά και το πιρατεβαυ αλλά εκεί χώνουν πολλά χαλασμένα οι τύποι που προσπαθούν να αποτρέψουν τα τορς
eztv . it για σειρες
yts . mx για ταινίες

Το θέμα είναι ότι πλέον δε βρίσκω ούτε τσάμπα vpn.

unblockninja . com και καθάρισες

Αλλά φίλε έχουμε 2022, ακόμα με κατέβασμα ασχολείσαι. Εφόσον δείχνεις ότι ξέρεις, μόνο με Kodi θα έπρεπε να παίζεις.
Όταν ακούω "κατεβάζω, torrents, έχω giga μαζεμένα ", νομίζω ότι μείναμε 15 χρόνια πίσω.

2022 έχουμε και το γεγονός ότι βγήκαν για ευκολία κάποια πακέτα σαν το kodi δεν σημαίνει ότι δεν παραμένουν καλύτερα τα torrents, και λιγότερο bandwith τρώνε και ξέρεις εσύ που τα βάζεις και πόσο τα κρατάς και τα βλέπεις δεύτερη , τρίτη 1000η φορά χωρίς να τα ξανακατεβάσεις, και όταν είσαι offline (με τους ISP που έχουμε ποτέ δεν ξέρεις) στην χειρότερη να τα πάρεις και μαζί σου σε παραλία χωρίς wifi (εκτός κι αν θες να πληρώσεις 4g 5g αντί να τα μαζεύεις να πάρεις κανένα cg)
Άντε στην χειρότερη να πεις ότι είσαι άμπαλος και δεν μπορείς να βάλεις εύκολα υπότιτλους για αυτό τα ψάχνεις μέσω kodi που με το VLC και VL sub ακόμα και σε αυτό θα έπρεπε να σου είναι πανεύκολο

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
2022 έχουμε και το γεγονός ότι βγήκαν για ευκολία κάποια πακέτα σαν το kodi δεν σημαίνει ότι δεν παραμένουν καλύτερα τα torrents, και λιγότερο bandwith τρώνε και ξέρεις εσύ που τα βάζεις και πόσο τα κρατάς και τα βλέπεις δεύτερη , τρίτη 1000η φορά χωρίς να τα ξανακατεβάσεις, και όταν είσαι offline (με τους ISP που έχουμε ποτέ δεν ξέρεις) στην χειρότερη να τα πάρεις και μαζί σου σε παραλία χωρίς wifi (εκτός κι αν θες να πληρώσεις 4g 5g αντί να τα μαζεύεις να πάρεις κανένα cg)
Άντε στην χειρότερη να πεις ότι είσαι άμπαλος και δεν μπορείς να βάλεις εύκολα υπότιτλους για αυτό τα ψάχνεις μέσω kodi που με το VLC και VL sub ακόμα και σε αυτό θα έπρεπε να σου είναι πανεύκολο
ακριβως οπως τα λεει ο παλιοτσαρκαδορος. Στο εξοχικο ή στο καμπινγκ πχ ακομα και με απεριοριστα gb το σημα δεν ειναι καλο, για να browasαρω το bourdela παλευεται αλλα για να κατεβαζω χοντρα δεδομενα, δεν ειναι και η καλυτερη φαση (το ιδιο ισχυει προφανως και για streaming το οποιο θα πρεπει να το αφηνω να κανει buffering).
To οτι εχουμε 2022 ειναι υπερ μου, οι εναλλακτικες μου ειναι απειρες, η εμπειρια στο θεμα της πειρατιας εχει γινει επιστημη (ενα βλεφαρο εδω r/Piracy θα σε πεισει). 15 χρονια πριν δεν εβρισκα σε καμια περιπτωση αυτα που βρισκω τωρα, και τοσο αμεσα (λιγες ωρες απτην κυκλοφορια τους, απο games Που κοστιζουν 60$ μεχρι ταινιες που βγηκαν στα σινεμα μια βδομαδα πριν). Ο main σκληρος εχει μπολικα tb χωρο αρα αδιαφορος ο ογκος δεδομενων που κραταω, ο εξωτερικος σκληρος και το στικακι ειναι usb3 και τα περναω σε λιγα δευτερολεπτα κτλ κτλ

Ξαναλεω ομως, δεν θα πεισω κανεναν να το γυρισει στα τορρεντς αν ο ιδιος το θεωρει χρονοβορο. Για εμενα και για πολλους, ειναι παιχνιδι αληθεια. Εφοσον τα εχω σεταρει ολα για εργονομια, με 2 κλικ οπως προειπα εχω στο πιατο οτι θελω. Αλλα κατανοω οτι αν ολοι καναμε το ιδιο, το περιεχομενο ισως περιοριζοταν, οποτε σεβομαι οσους πληρωνουν για τα προιοντα που εγω λαμβανω δωρεαν, δεν ειμαι αχαριστος :P

Το οτι μοιραζεσαι συνδρομες με φιλους κτλ δεν το λες και ιδανικο βεβαια, δηλαδη πως γινεται; ο ενας πληρωνει το ενα ο αλλος το αλλο και μοιραζεστε λογαριασμους; ή καθε πρωτη του μηνα σου κανουν καταθεση 4 ατομα; αν θελετε ολοι ξεχωριστα να δειτε μια καινουρια σεζον που μολις βγηκε, τι κανετε παιρνετε σειρα προτεραιοτητας; αν ενας ξεχασει τον παιρνεις τηλ και του λες "ε μαλακα μου χρωστας 2 ευρω";:2funny:
δεν ξερω, νομιζω οτι και οι 2 μεθοδοι στο τελος εχουν μειονεκτηματα, και οτι διαφωνουμε σε μικρολεπτομεριες.
Στο τελος της ημερας, οπως αγαπαει και οπως εχει μαθει ο καθενας, δεν εχει νοημα να το ζοριζουμε...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
επειδη πολυ το σπαμαραμε, λιγες σειρες που δεν εχουν την τεραστια απηχηση των πιο εμπορικων και προτεινω

για ξυλο, μαφιες, σκοτωμους, ντραγκς

και 2 χαζοκωμωδιες για πιο χαλαρα

στα πιο εμπορικα κομματια, το better call saul ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει η αμερικανικη τηλεοραση (μαζι με το breaking bad), το σεναριο, οι ηθοποιοι, η σκηνοθεσια/ληψεις, ειναι ολα αψεγαδιαστα. Κριμα που τελειωνει σε λιγες βδομαδες, εχει βαλει τον πηχη πολυ ψηλα για εμενα, και λιγες σειρες θα καταφερουν να το αγγιξουν στα επομενα χρονια, αλλα ας ειμαι αισιοδοξος

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Τιμης ενεκεν, απο τις σειρες που εχουν μεγαλυτερη απηχηση δεν πιστευω να μην τις εχετε ηδη αναλυσει εδω και τοσες σελιδες, επιγραμματικα και οχι με σειρα προτιμησης εχουμε και λεμε.
black mirror,
westworld,
sopranos,
the wire,
witcher,
rick and morty,
punisher,
daredevil,
stranger things,
fargo,
sons of anarchy,
house of cards,
rome,
spartacus,
mr robot,
luther,
sherlock,
vikings,
mindhunter,
the office,
true detective,
narcos,
peaky blinders

ξεχναω αρκετες (ειδικα ευρωπαικου κινηματογραφου οπως το δανο-σουηδικο the bridge)

και μια μικρη λιστα με καλες mini-series (μια σεζον ή λιγοτερα απο 10 επεισοδια)

Προς αναμονη η σειρα του Lord of the rings, και το house of dragon (game of thrones -prequel?- ), και τα 2 θα βγουν αυγουστο σεπτεμβρη αν ολα πανε καλα, και πιστευω και τα 2 θα σπερνουν σε CGI,μαχες,ιντριγκες κτλ, ελπιζω να τιμησουν τους προκατοχους τους, με τα budget Που εχουν φαινονται υποσχομενα αλλα θα δουμε.

εχω δει και λιγες ανιμε σειρες (πχ το εμπορικοτατο death note) αλλα δεν νομιζω να εχουμε πολλους φαν εδω περα, κατι ανιμε με 5000 επεισοδια ειναι απλα αστεια, μονο για hardcore fans του ειδους, μακρια απο μενα.

Αυταααααααααααααα

Τελευταία τροποποίηση:

Dirty_Frank

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2007
Like
1.315
Πόντοι
206
Ναι ναι στη σάουνα λες...εκεί θέλει pause και ...
im horny jack nicholson GIF
κ οχι μονο
εκει που παιζει με τα ποδια κατω απτο τραπεζι
και φυσικα οταν πηδιεται με το ζαβο στο αδειο σχολικο λεωφορειο
τα βαζω να τα δει κ ο φιλος @raopau

viktoriya-agalakova-epidemiya-celebrity-babe-old-shirt-topless-nude-scene-beautiful-3-tn.jpg

preview.jpg

thumb3_victoria_agalakova_e71a7e.jpg

Viktoriya-Agalakova-Feet-5419979.jpg

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
897
Πόντοι
81

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
897
Πόντοι
81
Maryana Spivak...και αυτη τουμπανο ομωςς

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο οθόνης (14).png
    Στιγμιότυπο οθόνης (14).png
    572,1 KB · Εμφανίσεις: 53

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
ακριβως οπως τα λεει ο παλιοτσαρκαδορος. Στο εξοχικο ή στο καμπινγκ πχ ακομα και με απεριοριστα gb το σημα δεν ειναι καλο, για να browasαρω το bourdela παλευεται αλλα για να κατεβαζω χοντρα δεδομενα, δεν ειναι και η καλυτερη φαση (το ιδιο ισχυει προφανως και για streaming το οποιο θα πρεπει να το αφηνω να κανει buffering).
To οτι εχουμε 2022 ειναι υπερ μου, οι εναλλακτικες μου ειναι απειρες, η εμπειρια στο θεμα της πειρατιας εχει γινει επιστημη (ενα βλεφαρο εδω r/Piracy θα σε πεισει). 15 χρονια πριν δεν εβρισκα σε καμια περιπτωση αυτα που βρισκω τωρα, και τοσο αμεσα (λιγες ωρες απτην κυκλοφορια τους, απο games Που κοστιζουν 60$ μεχρι ταινιες που βγηκαν στα σινεμα μια βδομαδα πριν). Ο main σκληρος εχει μπολικα tb χωρο αρα αδιαφορος ο ογκος δεδομενων που κραταω, ο εξωτερικος σκληρος και το στικακι ειναι usb3 και τα περναω σε λιγα δευτερολεπτα κτλ κτλ

Ξαναλεω ομως, δεν θα πεισω κανεναν να το γυρισει στα τορρεντς αν ο ιδιος το θεωρει χρονοβορο. Για εμενα και για πολλους, ειναι παιχνιδι αληθεια. Εφοσον τα εχω σεταρει ολα για εργονομια, με 2 κλικ οπως προειπα εχω στο πιατο οτι θελω. Αλλα κατανοω οτι αν ολοι καναμε το ιδιο, το περιεχομενο ισως περιοριζοταν, οποτε σεβομαι οσους πληρωνουν για τα προιοντα που εγω λαμβανω δωρεαν, δεν ειμαι αχαριστος :P

Το οτι μοιραζεσαι συνδρομες με φιλους κτλ δεν το λες και ιδανικο βεβαια, δηλαδη πως γινεται; ο ενας πληρωνει το ενα ο αλλος το αλλο και μοιραζεστε λογαριασμους; ή καθε πρωτη του μηνα σου κανουν καταθεση 4 ατομα; αν θελετε ολοι ξεχωριστα να δειτε μια καινουρια σεζον που μολις βγηκε, τι κανετε παιρνετε σειρα προτεραιοτητας; αν ενας ξεχασει τον παιρνεις τηλ και του λες "ε μαλακα μου χρωστας 2 ευρω";:2funny:
δεν ξερω, νομιζω οτι και οι 2 μεθοδοι στο τελος εχουν μειονεκτηματα, και οτι διαφωνουμε σε μικρολεπτομεριες.
Στο τελος της ημερας, οπως αγαπαει και οπως εχει μαθει ο καθενας, δεν εχει νοημα να το ζοριζουμε...
Τις συνδρομές τις έχω με τα ίδια άτομα εδώ και χρόνια και ένας κρατάει το ταμείο και οι άλλοι πληρώνουν είτε κάθε 2-3 μήνες, είτε μια φορά τον χρόνο και τέλος.
Μιλαμε για 20-50ευρώ ανά άτομο, ανά χρόνο.

Τώρα για το άλλο που ρωτάς, δεν υπάρχει καμία σειρά προτεραιότητας, μάλλον δεν ξέρεις καθόλου πώς δουλεύουν αυτές οι πλατφόρμες.
Ο καθένας έχει το δικό του προφίλ και κρατάει το δικό του ιστορικό και καμία σχέση δεν έχει τι κάνει ο άλλος της παρέας.
Οπότε δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ μειονέκτημα, πέρα από ότι πληρώνεις κα΄ποια χρήματα.

Όταν μιλάς για streaming και για buffering, πάλι δείχνει ότι κάτι δεν κάνεις καλά.
Δεν υπάρχει buffering αν χρησιμοποιείς Kodi με καλό addon και καλή γραμμή ίντερνετ.
Οπότε βλέπω ότι εσύ έχεις συνηθίσει να είσαι στην αναμονή για να δεις κάτι.
Εγώ δεν λειτουργώ έτσι εδώ και 5 χρόνια τουλάχιστον. Απλά πατάω Play και ξεκινάει αυτό που θέλω σε άριστη ποιότητα, ενώ τον τελευταίο χρόνο βλέπω κυρίως 4κ. Δεν υπάρχει καλύτερη εμπειρεία από να το απολαμβάνεις σε 55αρα με soundbar.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Τις συνδρομές τις έχω με τα ίδια άτομα εδώ και χρόνια και ένας κρατάει το ταμείο και οι άλλοι πληρώνουν είτε κάθε 2-3 μήνες, είτε μια φορά τον χρόνο και τέλος.
Μιλαμε για 20-50ευρώ ανά άτομο, ανά χρόνο.

Τώρα για το άλλο που ρωτάς, δεν υπάρχει καμία σειρά προτεραιότητας, μάλλον δεν ξέρεις καθόλου πώς δουλεύουν αυτές οι πλατφόρμες.
Ο καθένας έχει το δικό του προφίλ και κρατάει το δικό του ιστορικό και καμία σχέση δεν έχει τι κάνει ο άλλος της παρέας.
Οπότε δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ μειονέκτημα, πέρα από ότι πληρώνεις κα΄ποια χρήματα.

Όταν μιλάς για streaming και για buffering, πάλι δείχνει ότι κάτι δεν κάνεις καλά.
Δεν υπάρχει buffering αν χρησιμοποιείς Kodi με καλό addon και καλή γραμμή ίντερνετ.
Οπότε βλέπω ότι εσύ έχεις συνηθίσει να είσαι στην αναμονή για να δεις κάτι.
Εγώ δεν λειτουργώ έτσι εδώ και 5 χρόνια τουλάχιστον. Απλά πατάω Play και ξεκινάει αυτό που θέλω σε άριστη ποιότητα, ενώ τον τελευταίο χρόνο βλέπω κυρίως 4κ. Δεν υπάρχει καλύτερη εμπειρεία από να το απολαμβάνεις σε 55αρα με soundbar.
οπως αγαπας μαγκα, το χουμε τραβηξει απτα μαλλια.
Ευχαριστημενοι ειμαστε και οι 2 απο τις επιλογες μας, αυτο εχει σημασια

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.878
Πόντοι
456
Το Netflix τραβάει ζόρια και έχει βάλει στόχο να κόψει της συνδρομές που μοιράζονται σε διαφορετικά σπίτια ,απλά να το έχουν υπόψη τους όσοι δουλεύουν έτσι και να ψαχτουν με εναλλακτικές.
Καμία καλή αστυνομική σειρά (χωρίς ατελείωτη βία και "εγώ γαμω το σύμπαν" πρωταγωνιστές) έχουμε να προτείνουμε;
Ας είναι και παλιά ,κανένα πρόβλημα.

Dirty_Frank

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2007
Like
1.315
Πόντοι
206
παιζει ! βεβαια εξαρταται η ποιοτητα απο το μηχανακι που θα διαλεξεις να παρεις και βεβαια απο την ταχυτητα σου στο ιντερνετ . κινδυνος κανεις λογικα ! ισως ο μονος κινδυνος να πιασουν τον συγκεκριμενο server και να χασεις το υπολοιπο χρονο που ειχες πληρωσει συνδρομη αλλα δεν εχω ακουσει να εχει γινει μεχρι τωρα κατι τετοιο
2,3 φορές τους έχουν μπουζουριασει σίγουρα
Κ επειδή είναι παράνομο άντε πάνε ζήτα πίσω τα λεφτά της συνδρομής σου

Velcoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Like
65
Πόντοι
0
Το Netflix τραβάει ζόρια και έχει βάλει στόχο να κόψει της συνδρομές που μοιράζονται σε διαφορετικά σπίτια ,απλά να το έχουν υπόψη τους όσοι δουλεύουν έτσι και να ψαχτουν με εναλλακτικές.
Καμία καλή αστυνομική σειρά (χωρίς ατελείωτη βία και "εγώ γαμω το σύμπαν" πρωταγωνιστές) έχουμε να προτείνουμε;
Ας είναι και παλιά ,κανένα πρόβλημα.
Borderline, The Killing, The Fall, Bron/Broen.

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
Όπως ανέφερα, δίνω γύρω στα 4€ για Netflix και 2€ για Disney+.
Προφανώς μοιράζομαι τις συνδρομές με άλλους, δεν είναι αρχικες τιμές.

Προφανως και δεν σε νοιαζει Dolby vision και Dolby atmos 7.1.4 ....
επειδη εμενα ομως με νοιαζουν αυτα ... ειτε τα χωνεις στις πλατφορμες
ειτε κατεβαζεις 4Κ DV & DA ή 4Κ HDR & DA

εγω εχω φυγει απο τα GB ...εχω παει στα ΤΒ

και μπορεις να θεωρεις οτι ειμαι χρονια πισω ...
αλλα τα γουστα πληρωνονται !

1656071603918.png

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Προφανως και δεν σε νοιαζει Dolby vision και Dolby atmos 7.1.4 ....
επειδη εμενα ομως με νοιαζουν αυτα ... ειτε τα χωνεις στις πλατφορμες
ειτε κατεβαζεις 4Κ DV & DA ή 4Κ HDR & DA

εγω εχω φυγει απο τα GB ...εχω παει στα ΤΒ

και μπορεις να θεωρεις οτι ειμαι χρονια πισω ...
αλλα τα γουστα πληρωνονται !

1656071603918.png
Τι εννοείς;
Όλες οι πλατφόρμες υποστηρίζουν Ultra 4k και Dolby Atmos.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom