Νέα

Προσληψη Π.Τόκου στη Sirina

• Μέλος που άνοιξε το νήμα !blis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να γινει πορνοσταρ ο Τοκος?

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.044
Πόντοι
4.415

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Μακάρι!!!!!!
Να πάρει πούλο ο γιατρός που δεν τον πολυχωνεύω και να έρθει ο Τόκος!

Είναι άξιος για αυτή τη θέση και δε νομίζω να τον χαλάει. Θα χουφτώνει άφοβα και δε θα του τη λέει καμία γκόμενα!!!!

Βάλε ψηφοφορία δικέ μου!!!!!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
ιδιοφυης ιδεα

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ΠορνοΤόκος......  :rockon: :rockon:

αλλά δε θα γαμάει.... από τα γέλια δε θα μπορεί και το υπόλοιπο crew...... :2funny: :2funny:

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
153
Πόντοι
6
πλακα πλακα ο Τοκος καλα κανει σε κατι σκυλουδες και τις χουφτωνει..Δουναι και λαβειν,σου προσφερω προβολη λεει,δως μου και εσυ λιγο βυζακι.

OP
OP
!blis

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.044
Πόντοι
4.415
OP
OP
!blis

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.044
Πόντοι
4.415

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.470
Πόντοι
366
τοκος με τζουλια....... αυτο να θα κι ας πεθανω  :2funny:

Kostas_ath

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχει κανεις το βιντεο του τοκου οταν ηταν με γυναικες στην ταυλανδη?ας το ανεβασει να γελασουμε....

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
O Παναγιωτης είναι μόνο για σκληρές σκηνές σεξ ή περιγραφές-αναλύσεις.

Νομίζω ότι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα αναγκάσουν τον Σειρηνάκης  να τον προσλάβει.

Φανταστίτε τι γελιο θα κάναμε αν περιέγραφε το γαμήση της Τζούλιας :2funny: :2funny: :2funny:

Εκεί που η Τζούλια όταν της δείνουν την σαμπάνια λεει "πιστεύω να είναι ακριβή;;;;"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
O Παναγιωτης είναι μόνο για σκληρές σκηνές σεξ ή περιγραφές-αναλύσεις.

Νομίζω ότι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα αναγκάσουν τον Σειρηνάκης  να τον προσλάβει.

Φανταστίτε τι γελιο θα κάναμε αν περιέγραφε το γαμήση της Τζούλιας :2funny: :2funny: :2funny:

Εκεί που η Τζούλια όταν της δείνουν την σαμπάνια λεει "πιστεύω να είναι ακριβή;;;;"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:thumbsup:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Όταν ο Τόκος ΔΕΝ Συνάντησε Την Τσίλα
Το χρονικό μιας εντυπωσιακής ιστορίας cult βεντετισμού

Μετά την απαίτηση του Παναγιώτη Τόκου να πάρει 2.000 ευρώ για να φωτογραφηθεί για το Nitro, η ελληνική σοουμπίζ ένιωσε ένα σφάχτη στη ραχοκοκαλιά. Διαβάστε το χρονικό ενός ρεπορτάζ που δεν έγινε ποτέ, αλλά μας έκανε την ψυχή «μαύρη».

Στο πλαίσιο του brainstorming για μια πρέζα σουρεαλισμού στην ύλη του Nitro, κατέβηκε σε κάποιον η εξής ιδέα: να συνδυάσουμε σε ένα κείμενο τον «τροπικό πυρετό» που λέγεται Τσίλα και τον «εξωγήινο» που λέγεται Παναγιώτης Τόκος. Το πλάνο είχε ως εξής: Θα ζητούσα από τον Παναγιώτη Τόκο να πάρει συνέντευξη από την Τσίλα και εγώ απλώς θα κατέγραφα τη συνομιλία τους. Ήμουν σίγουρος ότι αυτή η συνάντηση γιγάντων «θα άγγιζε την τελειότητα». Το μόνο που με φόβιζε ήταν τα σπαστά ελληνικά της Τσίλα και η ακατάληπτη άρθρωση του Τόκου στην απομαγνητοφώνηση.

Tο ίδιο απόγευμα τηλεφώνησα στον Παναγιώτη Τόκο και του εξήγησα τι θέλαμε. Η αντίδρασή του ήταν η εξής: «Νitro; Τι είναι αυτό; Περιοδικό, είπες; Δεν το ξέρω. Και τι θέλετε; Και ποια είπαμε ότι είναι η Τσίλα; Καλά, καλά, δώσε μου δυο μέρες προθεσμία για να σου απαντήσω». Έκλεισα το τηλέφωνο νιώθοντας κάποια φίδια να με ζώνουν. Ο γάμος Τόκου - Τσίλα κινδύνευε να αποτύχει πριν ακόμα μπουν τα στέφανα. Τρεις ώρες μετά, καθώς έκανα τα ψώνια μου στο σούπερ μάρκετ, ένα SMS έκανε το αίμα μου να πάρει τη θερμοκρασία του κατεψυγμένου ψαριού που βρισκόταν στο καρότσι μου. Παραθέτω το SMS αυτούσιο, δηλαδή με τις τελείες του, με τα ορθογραφικά του, με τα όλα του, για να καταλάβετε:

«Φίλε. Τάσο. Αν. Για. Τζάμπα. Φοτογράφηση. Και. Ρεπορτάζ. Άστο. Με. Δυο. Χιλιάρικα. Το. Συζητάμε. Τόκος. Εκτός. Από. Θέμο. Δεν. Πάο. Πουθενά. Λεφτά. Στον. Λογαριασμό. Πριν. Γίνη. Συνάντηση».

Έμεινα στήλη άλατος μέσα στο σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα το καρότσι μου να προκαλέσει κυκλοφοριακό. Νόμιζα ότι στα δέκα χρόνια που κάνω αυτήν τη δουλειά τα είχα δει όλα, αλλά να που έκανα λάθος. Μέσα στη φούρκα μου και καθώς ξεφόρτωνα τα ψώνια στο ταμείο, τηλεφώνησα στο περιοδικό. Η αλλαγή πλάνων αποφασίστηκε αμέσως: Θα κάναμε μόνο την Τσίλα. Θα τη φωτογραφίζαμε με μαγιό και θα μας μίλαγε για το hit της χρονιάς που έκανε στο Je t'aime. Δεν θα ήταν και το άκρον άωτον του σουρεαλισμού, αλλά ΟΚ.

Πήρα τηλεφωνο τη δισκογραφική της εταιρία και με παρέπεμψαν σε μια κυρία στο Alter. «Θα πρέπει να τηλεφωνήσετε την Τετάρτη -μου είπε- γιατί η Τσίλα βρίσκεται στο Παρίσι. Λίγο πριν από την εκπομπή θα είμαι μαζί της στο στούντιο. Ξαναπάρτε με τότε». Την Τετάρτη στις 8.00 η συμπαθέστατη αυτή κυρία έψαχνε την Τσίλα στους διαδρόμους του Alter. «Where is Τσίλα;» την άκουσα από το τηλέφωνο να ρωτάει. «She is out», έπιασα μια απάντηση από μακριά. Μάλλον θα έκανε chill-out. Όταν πια τη βρήκε, το σήμα ήταν τόσο χάλια, που δεν άκουγα τίποτα. Τελικά η Τσίλα μού έστειλε σε SMS το κινητό της για να την πάρω κατά τη 1.00 το βράδυ, μετά την εκπομπή.

Αργά το βράδυ, λίγο πριν με κερδίσει το ανατομικό μου μαξιλάρι, μίλησα τελικά με την Τσίλα. Δυστυχώς, αυτά που άκουσα τάραξαν το νευρικό μου σύστημα και έπαθα αϋπνία: «Θέλω να κάνω κάτι σέξι, αρτιστίκ, με μαγιό. Δεν κάνω πια γυμνό. Το απαγορεύει το συμβόλαιό μου». Κι ακόμα: «Τι; Δεν θα είμαι εξώφυλλο; Γιατί κάνετε άλλες τραγουδίστριες στο εξώφυλλο και όχι εμένα;» Κι ακόμα: «Για τα λεφτά θα τα βρούμε. Ακόμα και σιθρού μπορώ να φορέσω. Περιμένω πρόταση, πάρε με αύριο να μου πεις».

Συγνώμη, αλλά, αν είναι να παίρνει λεφτά η Τσίλα για να φωτογραφηθεί με μαγιό και ο Τόκος να κοστολογεί την αφεντομουτσουνάρα του δύο χιλιάρικα προκαταβολή, μήπως πρέπει η Αννίτα Πάνια να χρεώνει τα δεκαπλάσια κάθε φορά που σηκώνει το τηλέφωνο; Μήπως πρέπει ο Θέμος να ζητάει ένα τροπικό νησί αμοιβή για κάθε αστείο που λέει στις συνεντεύξεις; Το ξέρουμε ότι με τη σοουμπίζ συστεγάζεται και ένα χρηματιστήριο, αλλά δεν είχαμε καταλάβει ότι οι μετοχές-φούσκες του έχουν αρχίσει να αυξάνονται επικίνδυνα. Και ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει όταν οι φούσκες τινάζουν στον αέρα τα πάντα: Το χρηματιστήριο πέφτει, τα λεφτά κάνουν φτερά και, τελικά, οι πιο άπληστοι είναι και οι πιο χαμένοι.

www.yupi.gr/tv/c1825/Otan_o_Tokos_DEN_Synanthse_Thn_Tsila.html]http://www.yupi.gr/tv/c1825/Otan_o_Tokos_DEN_Synanthse_Thn_Tsila.html[/url]

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μάγκες,σαν τον Κοσκωτά μοιάζει αυτός  :2funny:

OP