Νέα

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τις κουμπαριές σας !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αν ειναι ναχουν και...αρχαιολογικη αξια θ αρχισω να τουs δινω σεντονια πλεον
Πανοσεντονα-κατοσεντονα

ψιτ...ενα να δινεις καθε φορα μην ξοδευεσαι κι ολας...ενα πανω στον ενα γαμο ενα κατω στον αλλο γαμο...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
νομιζω το μινιον δεν ειναι 35 χρονια πριν...αφου το ειχα προλλαβει και εγω μικρη! και ειχε και αη βασιλη στον τελευταιο οροφο που εβγαζες φωτο και παχνιδια που κουνιοντουσαν :rockon: :rockon:
Ναι ρε πεστα....Κι εγω μικροs ημανε τοτε......κι εμεινα μικροs :2funny: :2funny:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Το τελευταίο μήνα πήγα σε δύο γάμους.
Αυτή τη φορά άκουγα τα λόγια του παπά.
Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι ότι ευλογούσε τους νεόνυμφους να μοιάσουν ένα σωρό εβραίους.
Με όλο το σεβασμό στους εβραίους, τι δουλειά έχουν οι Έλληνες να ευλογούνται στο όνομα εβραίων δεν μπορώ να καταλάβω.

Τα βρήκα αυτά τα λόγια που έψελνε και σας τα παραθέτω. Είναι συγκλονιστικό. Αλήθεια, αρχαιοελληνικοί γάμοι γίνονται;

«Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Αβραάμ και την Σάρραν. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ισαάκ και την Ρεβέκκαν. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ιακώβ και πάντας τους πατριάρχας. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ιωσήφ και την Ασυνέθ. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ιωακείμ και την Άνναν. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ζαχαρίαν και Ελισάβετ. Διαφύλαξον αυτούς, Κύριε ο Θεός ημών, ως διεφύλαξας τον Νώε εν τη κιβωτώ. Διαφύλαξον αυτούς, Κύριε ο Θεός ημών, ως διεφύλαξας τον Ιωνάν εν τη κοιλία του κήτους…Μνημόνευσον αυτών, Κύριε ο Θεός ημών, ως εμνημόνευσας του Ενώχ, του Σήμ, του Ηλία…».

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
νομιζω το μινιον δεν ειναι 35 χρονια πριν...αφου το ειχα προλλαβει και εγω μικρη! και ειχε και αη βασιλη στον τελευταιο οροφο που εβγαζες φωτο και παχνιδια που κουνιοντουσαν :rockon: :rockon:

Εν μέσω της εορταστικής περιόδου, στα ξημερώματα της 19ης Δεκεμβρίου 1980 ένας εμπρησμός κατέστρεψε το πολυκατάστημα. Οι περισσότερες δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατευθύνθηκαν στο κατάστημα «Κατράντζος» που καιγόταν συγχρόνως χωρίς να καταφέρουν να σώσουν ούτε αυτό. Ήταν η αρχή μιας σειράς εμπρησμών στα περισσότερα μεγάλα καταστήματα εκείνης της εποχής. Κανείς ένοχος δεν βρέθηκε ποτέ. Από την φωτιά διασώθηκε μόνον ο σκελετός του κτηρίου. Με δάνεια αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο κτίριο και το κατάστημα επαναλειτούργησε, αλλά τελικά το 1983 κρατικοποιήθηκε η επιχείρηση, ουδέποτε ξανά παρουσίασε κέρδη. Είχε 6 ορόφους αλλά ο έκτος άνοιγε μόνο κάθε Χριστούγεννα. Το 1998 χρεοκόπησε και το κτίριο αγοράστηκε από την οικογένεια Φάις (Elmec Sports) η οποία φιλοδοξεί να επαναλειτουργήσει το κατάστημα μετά από ανακαίνιση. Η Elmec Sports πουλήθηκε στη συνέχεια στον όμιλο Folli Follie ο οποίος έχει σοβαρά σχέδια για την επαναλειτουργία του το αργότερο το 2012

Εκει πηγαινε η μουνιτσα μικρη...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ψιτ...ενα να δινεις καθε φορα μην ξοδευεσαι κι ολας...ενα πανω στον ενα γαμο ενα κατω στον αλλο γαμο...

Να ρε  μια σωστη κουβεντα......Τοση ωρα δεν με βοηθουσε κανειs αλλοs στο πνευμα οικονομιαs που πρεπει να υπαρχει τη σημερον ημερα.....Μονο να μην κανει και ...τριτο γαμο
απο πεσιμο σου εμεινε? :grin: :grin:
Ηταν ψηλα ο Αη Βασιληs .....κι επεσα :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εν μέσω της εορταστικής περιόδου, στα ξημερώματα της 19ης Δεκεμβρίου 1980 ένας εμπρησμός κατέστρεψε το πολυκατάστημα. Οι περισσότερες δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατευθύνθηκαν στο κατάστημα «Κατράντζος» που καιγόταν συγχρόνως χωρίς να καταφέρουν να σώσουν ούτε αυτό. Ήταν η αρχή μιας σειράς εμπρησμών στα περισσότερα μεγάλα καταστήματα εκείνης της εποχής. Κανείς ένοχος δεν βρέθηκε ποτέ. Από την φωτιά διασώθηκε μόνον ο σκελετός του κτηρίου. Με δάνεια αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο κτίριο και το κατάστημα επαναλειτούργησε, αλλά τελικά το 1983 κρατικοποιήθηκε η επιχείρηση, ουδέποτε ξανά παρουσίασε κέρδη. Είχε 6 ορόφους αλλά ο έκτος άνοιγε μόνο κάθε Χριστούγεννα. Το 1998 χρεοκόπησε και το κτίριο αγοράστηκε από την οικογένεια Φάις (Elmec Sports) η οποία φιλοδοξεί να επαναλειτουργήσει το κατάστημα μετά από ανακαίνιση. Η Elmec Sports πουλήθηκε στη συνέχεια στον όμιλο Folli Follie ο οποίος έχει σοβαρά σχέδια για την επαναλειτουργία του το αργότερο το 2012

Εκει πηγαινε η μουνιτσα μικρη...

μονο εγω πηγαινα καλε? ολα τα παιδακια πηγαιναν εκει πφφφφφφ δεν ηξερα επακριβως την ιστορια...ηξερα οτι υπηρχε αλλο ενα μινιον πιο παλιο... :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
μονο εγω πηγαινα καλε? ολα τα παιδακια πηγαιναν εκει πφφφφφφ δεν ηξερα επακριβως την ιστορια...ηξερα οτι υπηρχε αλλο ενα μινιον πιο παλιο... :)

Ετσι ετσι.....Σου παιρνανε κι εσενα καραμελιτσεs???? :grouphug: :grouphug:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το ιδιο μαγαζι ειναι.
Κι εγω πηγαινα στα τελη της δεκαετιας του 1970 και στις γιορτες δεν μπορουσες να κουνηθεις μεσα απο την κινηση (την περιοδο της κακιας δεξιας).
Οι γονεις μας τοτε, μας ελεγαν οτι αν ειμαστε καλα παιδια, θα παμε στο Μινιον.
Τετοια σημαντικη ιστορια ηταν.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ετσι ετσι.....Σου παιρνανε κι εσενα καραμελιτσεs???? :grouphug: :grouphug:

οχι :think: με ριξανε???? να τις ζητησω αναδρομικα αν ειναι :grin: :grin:

Το ιδιο μαγαζι ειναι.
Κι εγω πηγαινα στα τελη της δεκαετιας του 1970 και στις γιορτες δεν μπορουσες να κουνηθεις μεσα απο την κινηση (την περιοδο της κακιας δεξιας).
Οι γονεις μας τοτε, μας ελεγαν οτι αν ειμαστε καλα παιδια, θα παμε στο Μινιον.
Τετοια σημαντικη ιστορια ηταν.

εμενα δε μου λεγανε τετοια :P θυμαμαι απλα τον οροφο με τα παιχνιδια που σου ειπα πριν...που κουνιοντουσαν....πρεπει να ειχα εκστασιαστει με αυτο :grin: :grin:
εμενα μου λεγανε οτι αμα  ημουν καλο παιδι θα μου περνανε το πειρατικο καραβι και το καστρο των playmobile το οπιο ποτε δεν αποκτησα :( :( :(

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

εμενα δε μου λεγανε τετοια :P θυμαμαι απλα τον οροφο με τα παιχνιδια που σου ειπα πριν...που κουνιοντουσαν....πρεπει να ειχα εκστασιαστει με αυτο :grin: :grin:
εμενα μου λεγανε οτι αμα  ημουν καλο παιδι θα μου περνανε το πειρατικο καραβι και το καστρο των playmobile το οπιο ποτε δεν αποκτησα :( :( :(
Εμενα μου πηραν και το καστρο και το πειρατικο καραβι.
Κλαψε.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

εμενα μου λεγανε οτι αμα  ημουν καλο παιδι θα μου περνανε το πειρατικο καραβι και το καστρο των playmobile το οπιο ποτε δεν αποκτησα :( :( :(
Πριτs που θα παιρνεs το καραβι.......Οχι να μαs παρειs και τ αντρικα παιχνιδια
Να ζηταγεs κουκλακια
......Και αναδρομικα τιs καραμελεs

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πριτs που θα παιρνεs το καραβι.......Οχι να μαs παρειs και τ αντρικα παιχνιδια
Να ζηταγεs κουκλακια
......Και αναδρομικα τιs καραμελεs

τα playmobile δεν ηταν αγοριστικα μονο!!! ειχα κουκλες αλλα τις ειχα ξεπαστρεψει :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom