Νέα

Πρωκτικό παρελθον κοπέλας μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα intothesea1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Καλησπερα σας,

Παραθετω και σε αυτη τη στηλη τον προβληματισμό μου: Εκσπερματωση μεσα σε πρωκτο? Υπαρχει φοβος?

Γενικοτερα, το παρελθον της γκομενας σας δε σας προβληματιζει καθολου? Εαν σας εχει πει οτι εχει ξανακανει πρωκτικο με τους πρωην της (και με εκσπερματωση μεσα), πως θα νιωθατε εσεις?
Θα το σκεφτοσασταν? Θα σας επιρρεαζε? (Θα ήθελα και αποψη απο γυναικες παρακαλω)

Ευχαριστώ και πάλι.
Γάματα... που να έχεις εμπιστοσύνη που μπορεί η άλλη να έχει γράψει 30 χιλιάδες μίλια στο κωλοβυθόμετρο. :fuck1:

Η καλύτερη λύση φίλε είναι να την πας σε καμιά κλινική για κωλονοσκόπηση - βάζουν σωληνάκι μέσα με κάμερα και βλέπουν. :rockon:

Άμα δουν ότι μπαίνει μπουρί άνετα να πούμε, να την στείλεις στη μάνα της. :2funny:

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
Εγώ λέω να ρωτήσουμε την ίδια την κοπέλα. Είναι παμπούρδελη απαίτηση να μιλήσει η ίδια. Φέρτε την τώρα εδώ!

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Γάματα... που να έχεις εμπιστοσύνη που μπορεί η άλλη να έχει γράψει 30 χιλιάδες μίλια στο κωλοβυθόμετρο. :fuck1:

Η καλύτερη λύση φίλε είναι να την πας σε καμιά κλινική για κωλονοσκόπηση - βάζουν σωληνάκι μέσα με κάμερα και βλέπουν. :rockon:

Άμα δουν ότι μπαίνει μπουρί άνετα να πούμε, να την στείλεις στη μάνα της. :2funny:

μην κανεις καμμια τετοια μαλακια !! πηδα την με προφυλακτικο και βλεπεις .
στην κλινικη δεν βλεπουν τιποτ τι και εαν οκολος τις ειναι αεροδρομιο !εκει βλεπουν εαν εχει καρκινο οι κανα πολυποδα τετοια με την καμερα δεν προκειται να σου πουν εχει μεγαλη κολαρα μην την πηδας .

πλακα κανεις  :jerking:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ποτέ πρωκτικό χωρίς προφυλάξεις. Αν θες να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο από κάθε είδους σοβαρή ασθέενια.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Καλησπερα σας,

Παραθετω και σε αυτη τη στηλη τον προβληματισμό μου: Εκσπερματωση μεσα σε πρωκτο? Υπαρχει φοβος?

Γενικοτερα, το παρελθον της γκομενας σας δε σας προβληματιζει καθολου? Εαν σας εχει πει οτι εχει ξανακανει πρωκτικο με τους πρωην της (και με εκσπερματωση μεσα), πως θα νιωθατε εσεις?
Θα το σκεφτοσασταν? Θα σας επιρρεαζε? (Θα ήθελα και αποψη απο γυναικες παρακαλω)

Ευχαριστώ και πάλι.

μεγαλε, η γυναικα πρεπει να εχει παρελθον και ο αντρας μελλον (οχι με την γυναικα ομως που θα γαμησει απο κωλο). εναποθεσε και εσυ το σπερμα σου στον κωλο της και μη ρωτας τιποτα.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
μεγαλε, η γυναικα πρεπει να εχει παρελθον και ο αντρας μελλον (οχι με την γυναικα ομως που θα γαμησει απο κωλο). εναποθεσε και εσυ το σπερμα σου στον κωλο της και μη ρωτας τιποτα.
το χωνεις και φευγεις τυπε?  :cheesy:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
το χωνεις και φευγεις τυπε?  :cheesy:

ενιοτε. απλα θεωρω μεγαλη αγενια να ξεκωλιαζεις μια κυρια και ταυτοχρονα να κανεις παρελθολοντικες ποσοτικες ερωτησεις  :2funny: :2funny:. Για ενα απλο λογο. θα σου πει ψεματα.  :2funny:

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εισαι ομως ετημος για σκατοπασαλιματα? Γτ εγω προχθες γαμισα μια γκομενα απο τον κολο κ με γεμισε σκατα η πουτανα

nikos maria

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες δε σας ποιανω δηλαδη οποια τον παιρνει απο το κωλο ειναι πουτανα?καλα θα μου πειτε πουτανες ειναι ολες αλλα ενοω πως σημαινει πως σονη και καλα πρεπει να ξενοπδιουντε η πριν να τις ειχαν παρει πολλοι η να λεει παντα ψεματα

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
ενιοτε. απλα θεωρω μεγαλη αγενια να ξεκωλιαζεις μια κυρια και ταυτοχρονα να κανεις παρελθολοντικες ποσοτικες ερωτησεις  :2funny: :2funny:. Για ενα απλο λογο. θα σου πει ψεματα.  :2funny:
καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο εδω λενε ψεμματα για αλλα μικροτερα.Το θεμα ειναι καρφωνεις και φευγεις η μενεις?
η ενιοτε  :cheesy: ?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ρε μαγκες δε σας ποιανω δηλαδη οποια τον παιρνει απο το κωλο ειναι πουτανα?καλα θα μου πειτε πουτανες ειναι ολες αλλα ενοω πως σημαινει πως σονη και καλα πρεπει να ξενοπδιουντε η πριν να τις ειχαν παρει πολλοι η να λεει παντα ψεματα

ο δουλεμενος κωλος δεν ειναι η καλυτερη υποθηκη για ενα γαμο. βαριεμαι να το αναλυσω ομως  :2funny:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ρε μαγκες δεν ειπαμε να την παντρευτη αλλα να τη  :fuck2: :fuck2: και οσες φορες παει

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
και τα κοροιδα εμεις θα στεφανωνουμε τις ξεκωλιαρες  :cheesy:

θυμαμαι ροιν χρονια..απο την εποχη του dating club.gr....εγω και 2 αλλοι συναδεφλοι ξεκωλιαζαμε την ιδια χρηστρια..ηταν τοτε παντρεμενη...ο αντρας της δεν την ειχε παρει απο τον κωλο....τι να λεμε τωρα..... :2funny:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
και τα κοροιδα εμεις θα στεφανωνουμε τις ξεκωλιαρες  :cheesy:

χλωμο το βλεπω να παντρευομαστε   αλλα αφου το λες  οκ δεν λεω οχι αλλα με κατι  :tits: τετοιες  :helpplea: σπιτι δεν κανεις  εδω δεν κανεις με αυτες που δεν τον εχουν φαει παρα πολλη.Τωρα με αυτη μαλλον κοκκινο σπιτι κανεις

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
θυμαμαι ροιν χρονια..απο την εποχη του dating club.gr....εγω και 2 αλλοι συναδεφλοι ξεκωλιαζαμε την ιδια χρηστρια..ηταν τοτε παντρεμενη...ο αντρας της δεν την ειχε παρει απο τον κωλο....τι να λεμε τωρα..... :2funny:
το ειχε χωρισει αωστα εσεις τον κωλο ο  αντρας το μουνι ολα  εν ταξη ποιησες.
καλα απο το dating επαιζε τιποτα  εγω μονο κατι σαβουρες και τραβελια ειχα πετυχει εσυ πως τα καταφερες τωρα και μαζι με αλλον την ιδια  :huh:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
χλωμο το βλεπω να παντρευομαστε   αλλα αφου το λες  οκ δεν λεω οχι αλλα με κατι  :tits: τετοιες  :helpplea: σπιτι δεν κανεις  εδω δεν κανεις με αυτες που δεν τον εχουν φαει παρα πολλη.Τωρα με αυτη μαλλον κοκκινο σπιτι κανεις
αμα την καταλαβεις φυσικα γιατι ο κερατας το μαθαινει τελευταιος αν το μαθει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom