Carl Fucking Wolf
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε δεν γαμιεσε πρωι πρωι..σιχαμα
άκου εκεί πρωκτικό παρελθόν....η αλλιώς μνήμες του πρωκτού!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχα ξεκίνησε ποιητικά η μέρα μου!!!
ξεράσω...
ρε δεν γαμιεσε πρωι πρωι..σιχαμα
Γάματα... που να έχεις εμπιστοσύνη που μπορεί η άλλη να έχει γράψει 30 χιλιάδες μίλια στο κωλοβυθόμετρο.Καλησπερα σας,
Παραθετω και σε αυτη τη στηλη τον προβληματισμό μου: Εκσπερματωση μεσα σε πρωκτο? Υπαρχει φοβος?
Γενικοτερα, το παρελθον της γκομενας σας δε σας προβληματιζει καθολου? Εαν σας εχει πει οτι εχει ξανακανει πρωκτικο με τους πρωην της (και με εκσπερματωση μεσα), πως θα νιωθατε εσεις?
Θα το σκεφτοσασταν? Θα σας επιρρεαζε? (Θα ήθελα και αποψη απο γυναικες παρακαλω)
Ευχαριστώ και πάλι.
Γάματα... που να έχεις εμπιστοσύνη που μπορεί η άλλη να έχει γράψει 30 χιλιάδες μίλια στο κωλοβυθόμετρο.
Η καλύτερη λύση φίλε είναι να την πας σε καμιά κλινική για κωλονοσκόπηση - βάζουν σωληνάκι μέσα με κάμερα και βλέπουν.
Άμα δουν ότι μπαίνει μπουρί άνετα να πούμε, να την στείλεις στη μάνα της.
Καλησπερα σας,
Παραθετω και σε αυτη τη στηλη τον προβληματισμό μου: Εκσπερματωση μεσα σε πρωκτο? Υπαρχει φοβος?
Γενικοτερα, το παρελθον της γκομενας σας δε σας προβληματιζει καθολου? Εαν σας εχει πει οτι εχει ξανακανει πρωκτικο με τους πρωην της (και με εκσπερματωση μεσα), πως θα νιωθατε εσεις?
Θα το σκεφτοσασταν? Θα σας επιρρεαζε? (Θα ήθελα και αποψη απο γυναικες παρακαλω)
Ευχαριστώ και πάλι.
το χωνεις και φευγεις τυπε?μεγαλε, η γυναικα πρεπει να εχει παρελθον και ο αντρας μελλον (οχι με την γυναικα ομως που θα γαμησει απο κωλο). εναποθεσε και εσυ το σπερμα σου στον κωλο της και μη ρωτας τιποτα.
αμα μπορεις κρατα την για καβατζα να καρφωνεις κωλο μην εισαι μ λ ςτο χωνεις και φευγεις τυπε?
το χωνεις και φευγεις τυπε?
καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο εδω λενε ψεμματα για αλλα μικροτερα.Το θεμα ειναι καρφωνεις και φευγεις η μενεις?ενιοτε. απλα θεωρω μεγαλη αγενια να ξεκωλιαζεις μια κυρια και ταυτοχρονα να κανεις παρελθολοντικες ποσοτικες ερωτησεις . Για ενα απλο λογο. θα σου πει ψεματα.
ρε μαγκες δε σας ποιανω δηλαδη οποια τον παιρνει απο το κωλο ειναι πουτανα?καλα θα μου πειτε πουτανες ειναι ολες αλλα ενοω πως σημαινει πως σονη και καλα πρεπει να ξενοπδιουντε η πριν να τις ειχαν παρει πολλοι η να λεει παντα ψεματα
και τα κοροιδα εμεις θα στεφανωνουμε τις ξεκωλιαρεςο δουλεμενος κωλος δεν ειναι η καλυτερη υποθηκη για ενα γαμο. βαριεμαι να το αναλυσω ομως
και τα κοροιδα εμεις θα στεφανωνουμε τις ξεκωλιαρες
και τα κοροιδα εμεις θα στεφανωνουμε τις ξεκωλιαρες
το ειχε χωρισει αωστα εσεις τον κωλο ο αντρας το μουνι ολα εν ταξη ποιησες.θυμαμαι ροιν χρονια..απο την εποχη του dating club.gr....εγω και 2 αλλοι συναδεφλοι ξεκωλιαζαμε την ιδια χρηστρια..ηταν τοτε παντρεμενη...ο αντρας της δεν την ειχε παρει απο τον κωλο....τι να λεμε τωρα.....
αμα την καταλαβεις φυσικα γιατι ο κερατας το μαθαινει τελευταιος αν το μαθειχλωμο το βλεπω να παντρευομαστε αλλα αφου το λες οκ δεν λεω οχι αλλα με κατι τετοιες σπιτι δεν κανεις εδω δεν κανεις με αυτες που δεν τον εχουν φαει παρα πολλη.Τωρα με αυτη μαλλον κοκκινο σπιτι κανεις