Νέα

Μέλη ανίκανα να κάνουν μια κανονική σχέση και βγάζουν τα απωθημένα τους στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tdk74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 392
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πολλα ποστ υπάρχουν φιλε.... αλλα δεν θες να παιξουμε ετσι.
Στο χα πει εξαρχης οτι εγω δεν ειμαι αχαχουχας. Να προσεχεις που πας
να κανεις το μαγκα και τον ατακαδορο.
τυπε θα θελες πολυ να ησουν σαν τον αχαχουχα.τουλαχιστον τον παιρουν και 5-10 ατομα στα σοβαρα.εσενα σε δουλευει ολο το σαιτ και νομιζεις οτι πιστευουν οτι εισαι κουλ και ετσι. :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τυπε θα θελες πολυ να ησουν σαν τον αχαχουχα.τουλαχιστον τον παιρουν και 5-10 ατομα στα σοβαρα.εσενα σε δουλευει ολο το σαιτ και νομιζεις οτι πιστευουν οτι εισαι κουλ και ετσι. :grin:
:2funny:

URL]]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ektori παίζει να είναι το νέρντ που σβερκώναμε στο σχολείο ολημερίς. εδώ βρήκε την υγεία του.
μαλακίζεται χωρίς φάπες.
ααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχα ναι τετοιος. αν ηταν αμερικανακι θα ειχε μπουκαρει τωρα στο σχολειο στο παλιο του λυκειο να σκοτωσει καμια δεκαρια με το γκανι. επειδη ειναι ελληνονερντακι ομως μπουκαρει στο σαιτ και κανει τον τζοκερ με βομβες  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χαχα ναι τετοιος. αν ηταν αμερικανακι θα ειχε μπουκαρει τωρα στο σχολειο στο παλιο του λυκειο να σκοτωσει καμια δεκαρια με το γκανι. επειδη ειναι ελληνονερντακι ομως μπουκαρει στο σαιτ και κανει τον τζοκερ με βομβες  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Το να εχεις γκομενα δεν ειναι μαγκια.Το θεμα ειναι τη γκομενα εχεις κανενα μπαζο ή μια μουναρα εχει διαφορα .Υπαρχνουν ατομα που ειχαν γκομενες αρκετες αλλα ολες ηταν σαβουρες με τετοιες εγω δεν παω καλυτερα μονος .Μετραει η ποιοτητα και οχι η ποσοτητα και εγω δεν ριχνω τα στανταρ μου για να λεω μονο οτι εχω γκομενα.Οσο για τα μπουρδελα τα γουσταρω γιατι γαμαω καθε φορα και αλλη γυναικα και αυτο μ αρεσει γιατι καποτε θα γερασω και θα λεω ποσες γυναικες γαμησες ρε μαλακα? και αν νουμερο δεν θα ξεπερναει το διψηφιο αριθμο τοτε ναι θα ειμαι μαλακας και ξεφτιλας γι αυτο μαγκες γαματε οσες περισσοτερες μπορειτε γιατι καποτε θα γερασουμε και θα πεθανουμε.

+1

Και για το τελος να πα να γαμηθουν οι συντηρητικοι.

:2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Κοιτα οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια... αυτο εχω να πω
για την μαλακια που λετε με τα νερντς. Οταν θα στα παιρνουνε σε λιγο καιρο
για μια απλη υπηρεσια στους υπολογιστες λεγε για νερντς εσυ και κουνα και τα αυτακια  :P

Τωρα σχετικα με τα αλλα σορρυ φιλε αλλα θα σε εκθεσω. (Χωρις ποσταρισματα βεβαια γιατι δεν θα κατσω να ψαξω και για σενα... αραξε) Λοιπον μιας και παλιοτερα εχεις γυρισει και εχεις πει σε καποιο μελος οτι αυτος εχει θεματακια αλυτα αλλα και εσυ βλεπω δεν πας πισω.... μια χαρα βριζεις οσους εχουν τελειωσει μια σχολη ... τις προαλλες εβριζες την μαρια και την ελεγες εσυ αμορφωτη.... επειδη και καλα γραφει σεντονια... εσυ τι εχεις τελειωσει φιλε και λες τους αλλους αμορφωτους? το λυκειο το καταφερες? Βριζεις τους λοχαγους.... μαλλον εχεις κομπλεξ με τους ενστολους οπως και με τους σπουδαγμενους .

Σου ειπα δεν σε συμφερει να παιξουμε αυτο το παιχνιδι γιατι θα βγουνε πολλα.... εσυ κανεις το μαγκα εδω μεσα και εχεις προσβαλλει το μισο φορουμ .... τον αχαχουχα... τον pz89 , τον μαστερ21 ... γενικα σε εχω τσεκαρει τι κανεις.

Απορω μερικοι που σε υποστηριζουν κιολας και εχεις χαρει.... οτι εισαι ατακαδορος... μαλλον δεν καταλαβαινουν οτι δεν κανεις πλακα... πραγματικη.... μεσα απο αυτο που κανεις θες να περασεις την κακια και τις προσβολες σου.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Όχι ρε φίλε, αλλά μετράει το κοινωνικό-οικονομικό status, όπως και να το κάνουμε...
Εγώ απ'την προσωπική μου εμπειρία, μέχρι τα 28 που είμαι τώρα,έχω καταλάβει ότι άν έχεις γεμάτο πορτοφόλι και "ωραίο παιδί είσαι" και "καλό παιδί είσαι".. Τουλάχιστον αν όχι όλες,οι περισσότερες έτσι σκέφτονται...
φίλε αν έχεις τη σωστή προσωπικότητα και δεν μαλακίζεσαι (όπως πολλά μέλη που ενδεχομένως γράφουν και εδώ ) τότε προϊόντος του χρόνου και καλή δουλειά θα πιάσεις και γκόμενες θα έχεις
και όλα καλά θα πάνε.

αν είσαι όμως μαλάκας τότε αιωνίως θα μαλακίζεσαι ανεξάρτητα απο τους εξωτερικούς παράγοντες
δλδ μόνοι μας στρώνουμε το μέλλον μας δεν μας φταίει κανένας και τπτ

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
Απορω μερικοι που σε υποστηριζουν κιολας και εχεις χαρει.... οτι εισαι ατακαδορος... 

Δεν τον ξερω και δεν εχουμε αλλαξει ουτε κουβεντα μεχρι τωρα,δεν τον υποστηριζω και δεν μπηκα για να κανω κατι τετοιο
αλλα.........ειναι ατακαδορος...........

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν τον ξερω και δεν εχουμε αλλαξει ουτε κουβεντα μεχρι τωρα,δεν τον υποστηριζω και δεν μπηκα για να κανω κατι τετοιο
αλλα.........ειναι ατακαδορος...........

τυπε ο μεγαλυτερος μου φαν ειναι ο μπολντης, αλλα αμα τον τσιγκλαω μου κακιωνει σα γκομενα που απογοητευσα  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
απογοητευσε γκομενα ο λοπεζ....
δεν ανοιξε το σκαιπ στις 10 που ειχανε ραντεβου

δον ζουαν οχι αστεια...  :P

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απογοητευσε γκομενα ο λοπεζ....
δεν ανοιξε το σκαιπ στις 10 που ειχανε ραντεβου

δον ζουαν οχι αστεια...  :P

για πες για το μωρακι. προλαβες γαμησες τις 2 ωρες που ελειψες απο το πισι?  :2funny:

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
τυπε ο μεγαλυτερος μου φαν ειναι ο μπολντης, αλλα αμα τον τσιγκλαω μου κακιωνει σα γκομενα που απογοητευσα  :grin:

Εγω παντως που σας διαβαζω καθως και ολους εδω οσον αφορα εσας τους δυο εχετε μια βασικη διαφορα που ειναι κραυγαλεα.
Εσυ εισαι πιο ρεκλας στις απαντησεις και το χειριζεσαι πιο εξυπνα(δεν σημαινει οτι ο αλλος ειναι μαλακας)καθως γραφεις λιγα και ρευστα
αφηνοντας και τον αλλον να σκεφτει κατι παραπερα βαζοντας και ενα φρενο λειτουργικο,ενω ο Μπολντυ εκτιθεται και βγαζει μια επιθεση
χωρις λογο(το κανει σχεδον παντα οταν του την πουνε)
καθως μπορει σε μια απαντηση να παραθεσει ενα καρο επιχειρηματα χωρις να χρειαζεται.
Εν ολιγοις ειναι υπεραναλυτικος,κατα τα αλλα οκ ολα.........ειστε και οι δυο οκ!

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Εγω παντως που σας διαβαζω καθως και ολους εδω οσον αφορα εσας τους δυο εχετε μια βασικη διαφορα που ειναι κραυγαλεα.
Εσυ εισαι πιο ρεκλας στις απαντησεις και το χειριζεσαι πιο εξυπνα(δεν σημαινει οτι ο αλλος ειναι μαλακας)καθως γραφεις λιγα και ρευστα
αφηνοντας και τον αλλον να σκεφτει κατι παραπερα βαζοντας και ενα φρενο λειτουργικο,ενω ο Μπολντυ εκτιθεται και βγαζει μια επιθεση
χωρις λογο(το κανει σχεδον παντα οταν του την πουνε)
καθως μπορει σε μια απαντηση να παραθεσει ενα καρο επιχειρηματα χωρις να χρειαζεται.
Εν ολιγοις ειναι υπεραναλυτικος,κατα τα αλλα οκ ολα.........ειστε και οι δυο οκ!

και εντως τοπικ :grin:
"Μελη ανικανα να κανουν μια κανονικη σχεση και βγαζουν τα απωθημενα τους στο site "
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ψαχνεται τωρα τι θα πει. θα εμφανιστει με κανα λινκ ο ψαρας. τον τρεχω χαχα

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
και εντως τοπικ :grin:
"Μελη ανικανα να κανουν μια κανονικη σχεση και βγαζουν τα απωθημενα τους στο site "
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αποδεχομαι με την σειρρα μου οτι αφου μπηκα εδω και απαντησα ανηκω σε καποια κατηγορια! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom