Νέα

Μέλη ανίκανα να κάνουν μια κανονική σχέση και βγάζουν τα απωθημένα τους στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tdk74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 392
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

tdk74

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
το ποστ μου λιγο πιο πισω σελιδα 16-17 το ειδες?
ειδες να μιλαω πουθενα για κατηγοριες?
βαζοντας κατηγοριες μειωνεις τους παντες
οπως ειδες ο λαδακης ειπε κατι σωστο

το γεγονος οτι καποιοι δεν ειναι σε θεση να κανουν στοιχειωδης υπολογισμους
για να το καταλαβουν δεν σημαινει οτι πρεπει να βαλουμε κατηγοριες
απλα ειναι τυποι που νομιζουν οτι ειναι ανωτεροι απο τους αλους καλητεροι
η μονη κατηγορια ειναι "ανθρωποι που δεν σεβονται την αποψη και το θελω των αλλων"

Οκ η κατηγοριοποιηση ειναι λαθος γιατι ο καθενας την αντιλαμβανεται διαφορετικα.

Ας μεινουμε στο:

ΑΓΑΜΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ SITE

Πιστευω οτι αυτο τους καλυπτει ολους αυτους και ελπιζω να συμφωνεις.

Adios... γιατι εχω να κανονισει να γαμησω σε λιγακι (Πουτανα για οσους βιαστηκαν να με κραξουν).

Ευχαριστω 1-2 που εγραψαν χρησιμα σχολια αλλα θα μεινω στα υπαρχοντα ποστ μου για τα επομενο διαστημα. Δεν μπορω να συνομιλω με καποια ατομα εδω μεσα. Πεφτω στο επιπεδο τους και δεν αξιζει. Οσοι νομιζετε οτι αξιζει τοτε συνεχιστε.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Οκ η κατηγοριοποιηση ειναι λαθος γιατι ο καθενας την αντιλαμβανεται διαφορετικα.

Ας μεινουμε στο:

ΑΓΑΜΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ SITE

Πιστευω οτι αυτο τους καλυπτει ολους αυτους και ελπιζω να συμφωνεις.

Adios...
δεν ειναι θεμα του να συμφωνω...
ειναι οτι εγραψες κατι σωστο με λαθος προσεγκηση
και αντι να γινει μια σωστη κουβεντα στο θεμα γιατι ολοι εχουμε κατα καιρους
ερθει αντιμετωπο με τετοιους μαλακες
καθομαστε και σπαμαριζομαστε μαλακισμενα
θα βοηθαγε πολλους να καταλαβουν τους αλλους
για τον λογο που κανουν οτι κανουν και να γινουμε λιγο καλητεροι

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Το επιτιμο μελος ,ο Σουλτάνος του Μπρουνεϊ !  :rockon: :rockon:

images

images

Σκεφτεστε τον Tdk74 να λεει στο Σουλτάνο του Μπρουνέϊ " Σουλτάνε δεν

μπορεις να κανεις φυσιολογικη σχεση με γυναικα και συνεχεια

γαμας πουτανες ! "  :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Υπαρχει διαφορα Εμιρη από Σουλτάνο ?

Στο Yahoo :

What's the difference between Sultan/Emir?
What the difference with the meaning/usage of the Islamic titles 'Emir' and 'Sultan'? Thank you.    
Best Answer - Chosen by Voters
Etymologically the words are from the 16th century.
sultan 1555, from M.Fr. sultan "ruler of Turkey" (16c.), from Arabic sultan "ruler, king, queen, power, dominion," from Aramaic shultana "power," from shelet "have power."
emir 1595, from Fr. emir, colloquial pronunciation of Arabic amir "commander" (see admiral).
--------------
The heads of state of Kuwait and Qatar are called emirs. The heads of state of Brunei and Oman are called sultan. The head of state of Saudi Arabia is called a King. However, the title of King was only adopted in the 20th century as different emirate were combined. All these countries are considered monarchies.
--------------
It seems to be an etymological difference, rather than a truly different set of powers.

Δεν εχει διαφορα ουσιαστικη .Ειναι το ιδιο πραγμα .

Η Διαφορα ειναι οτι ο Σουλτανος του Μπρουνεϊ ξοδευει εκατομμυρια δολλαρια (σωστα

διαβασατε ,εκατομμυρια δολλαρια ) καθε χρονο για να γαμαει τις καλυτερες πουτανες !

Εχουν περασει και ελλεινιδες απο το κρεββατι του !  :2funny: :2funny:

Ειναι επιτιμο μελος του σαϊτ !  :rockon: :rockon:

Τον καημενο...γκομενα φυσιολογικη δεν σταυρωνει για νορμαλ σχεσουλα και ξοδευει τις πενιχρες του οικονομιες στον αγοραιο ερωτα :cheesy:...η Χειρδαρη  τι γνωμη εχει για το θεμα με τα ερωτικα αδιεξοδα του Σουλτανου?  :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Τον καημενο...γκομενα φυσιολογικη δεν σταυρωνει για νορμαλ σχεσουλα και ξοδευει τις πενιχρες του οικονομιες στον αγοραιο ερωτα :cheesy:...η Χειρδαρη  τι γνωμη εχει για το θεμα με τα ερωτικα αδιεξοδα του Σουλτανου?  :2funny: :2funny: :2funny:

Η Χειρδαρη θα πει την παπαρια οτι

το κανει ο Σουλτανος για να ...τονωσει το εγω του ! :2funny: :2funny: :2funny:

Ακόμα δεν εχει καταλαβει οτι οι αντρες γουσταρουν να γαμανε

ωραιες κωλαρες ,βυζαρες ,μπουταρες και δεν ...τους απασχολει

το εγω τους ! Οπως καποιος που τρωει πολλα ωραια νοστιμα ακριβα

φαγητα ,το κανει για την απολαυση και οχι ...για να του πουν μπραβο !  :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Η Χειρδαρη θα πει την παπαρια οτι

το κανει ο Σουλτανος για να ...τονωσει το εγω του ! :2funny: :2funny: :2funny:

Ακόμα δεν εχει καταλαβει οτι οι αντρες γουσταρουν να γαμανε

ωραιες κωλαρες ,βυζαρες ,μπουταρες και δεν ...τους απασχολει

το εγω τους ! Οπως καποιος που τρωει πολλα ωραια νοστιμα ακριβα

φαγητα ,το κανει για την απολαυση και οχι ...για να του πουν μπραβο !  :2funny:

Με την διαφορα οτι το εγω του ο Σουλτανος δε θα το "τονωνε" πανω στην Χειρδαρη ακομα και να τον πληρωνε η να τον απειλουσαν με περιστροφο  :2funny:

Επισκέπτης

Σουλτανος στο μεταξυ... πολη τιμητικο! :fuck1: :zfuck: :pipa3: :fuck2: :knockinb:  :humpleg: :rockon: :dancing:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.484
Πόντοι
27.261
Περιμενω να δω ποιος θα ειναι ο πρωτος παπαρας που θα γραψει το ειρωνικο σχολιο που θα γαμησει τo thread. Φιλαρακο ανηκεις στην κατηγορια 3. Παρε τα αρχιδια μου..
dentinpalevius apalepsias :tooth:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Εχει καταντησει αηδια...

Μπαινω στο site που και που να δω καμμια κριτικη για να γαμησω οταν θελω να ξεφυγω απο την καθημερινοτητα.

Βλεποντας τα thread που υπαρχουν στο site βλεπω οτι αρκετοι δεν εχουν (ή νομιζουν οτι δεν εχουν) την ικανοτητα να κανουν μια φυσιολογικη σχεση με μια γυναικα και βγαζουν τα απωθημενα τους.

Εχουμε λοιπον:

1. Κομπλεξικοι που ολο μιλανε για ελλεϊνηδες

Ρε μαγκες για χαλαρωστε. Η μανα σας και η αδερφη σας ειναι ελλεϊνιδες?

Οτι δεν φτανουμε τα κανουμε κρεμασταρια? Εσεις ειστε κομπλεξικοι και παντοφλακηδες.

Για το οτι δεν σας καθετε γκομενα ή σας τα φορανε ή σας εχουν σουζα δεν φταιει η Ελλαδα. Εσεις φταιτε που δεν εχετε πυγμη και αυτοπεποιθηση.

2. Γαμιαδες που γραφουν 30 κριτικες το μηνα

Ρε μαγκες δεν σας προβληματιζει που γαματε μονο πουτανες? Γιατι το αποκλειω να γαματε και δωρεαν.

Δεν ειναι μαγκια να γαματε μονο πληρωνοντας.

Και μην αρχισετε τις παπαριες οτι ειναι πιο ακριβα να γαμας κανονικες γκομενες. Αλλη μια δικαιολογια για το κομπλεξ σας.

3. Αγαμητοι που γραφουν ειρωνικες παπαριες με το που ανοιξει καποιο θεμα.

Ειστε χειροτεροι και απο την κατηγορια 2.

Εσεις δεν γαματε καθολου επειδη δεν εχετε φραγκα και προσπαθειτε να γινεται αρεστοι γραφοντας μαλακιες που γαμανε τα thread.

==

Σκοπος μου δεν ειναι να το παιξω εξυπνος αλλα θεωρω οτι οι παραπανω συμπεριφορες δεν ειναυ φυσιολογικες.

Πιστευω οτι πρεπει να ζητησετε ψυχολογικη βοηθεια και να δειτε τη ζωη σας απο αλλη σκοπια.

Ειναι κριμα για εσας και για τα 15χρονα που μπαινουν εδω μεσα και νομιζουν οτι ολες οι γυναικες ειναι πουτανες.

Υ.Γ.

Περιμενω να δω ποιος θα ειναι ο πρωτος παπαρας που θα γραψει το ειρωνικο σχολιο που θα γαμησει τo thread. Φιλαρακο ανηκεις στην κατηγορια 3. Παρε τα αρχιδια μου..
1) ναι ελεεινήδες είναι, και πέραν ότι είναι κομμάτι μας και κακή νοτροπία έχουν και ΚΑΠΟΙΩΝ τη ζωή μαύρη κάνανε/κάνουνε. Ετσι θέλουμε να τις λέμε!
Συμβουλή: Μην διαβάζεις το συγκεκριμένο θρεντ (λέξη κλειδί: πυγμή, αυτοπεποίθηση)

2) ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ να χουμε να γαμάμε, και ΜΠΑΤΣΟΥΣ στο καυλί του ο καθένας ΔΕΝ θέλει
Συμβουλή: Αν δεν είσαι ανόητος τσέκαρε κόστος/απόδοση γκόμενα-πουτάνα (λέξη κλειδί: κόμπλεξ)

3) Δυστυχώς συνέβη πολύ μέσα στην καραντίνα....

Τώρα η γενική συμβουλή είναι αφού χαλιέσαι να μην είσαι στο site
Eπίσης για τις λέξεις "κλειδιά" ότι δεν έχουμε πυγμή, αυτοπεποίθηση και το ότι έχουμε κόμπλεξ...
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΨΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ!
Αλλος ένας κουλ/μορφωμένος/κατασταλαγμένος που μπήκε για να φτιάξει ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ τοξικό θρεντ σαν αυτά που κατακρίνει :jerking2:

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.925
Πόντοι
1.191
για να δουμε τι φταιει που μας αρεσει να γαμαμε επι πληρωμη και να κανουμε τον χαβαλε μας ...

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
σας ευχαριστώ για το τόπικ που ανοίξατε προς τιμήν μου
σημαίνει πολλά για μένα :)

Stories

Νέο!