1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ελα ντεΠοιον να πιστεψουμε τωρα?
ααααααααααααααααααααααααχααχαχχαχααχχαχααχχααχχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ελα ντεΠοιον να πιστεψουμε τωρα?
νομιζω οτι μετα τις τελευταιες παραθεσεις στο αλλο θρεντ που εβαλα δε θα πρεπει να ξαναμιλησεις για λιγο καιρο. αντε καλο σου εκανα να ξεχαυνωσεις απο δω μεσα
Ποιον να πιστεψουμε τωρα?
φτιάξε ποπ κορν.Τωρα εγώ να βγω να πάω να κάνω μια τσάρκα σε κανα στουντιο.... ή να κάτσω σπίτι να διαβάσω και να ξεχαστω καιμε τις μαλακίεςμε αυτα που γράφετε....
Ε γι αυτο αποφευγει να κανει και φορολογικη δηλωση. Για να μην αναγκασθει να την ανακαλεσει μετα.τον μπολντη ρε. τον εχεις δει ποτε να κανει δηλωση που να την αντικρουει με αλλη αναποδη μετα? αχαχα
Τωρα εγώ να βγω να πάω να κάνω μια τσάρκα σε κανα στουντιο.... ή να κάτσω σπίτι να διαβάσω και να ξεχαστω καιμε τις μαλακίεςμε αυτα που γράφετε....
Ε γι αυτο αποφευγει να κανει και φορολογικη δηλωση. Για να μην αναγκασθει να την ανακαλεσει μετα.
φτιάξε ποπ κορν.
δε χρειαζεται να την ανακαλεσειΕ γι αυτο αποφευγει να κανει και φορολογικη δηλωση. Για να μην αναγκασθει να την ανακαλεσει μετα.
[size=14pt]ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΛΝΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ??
ΜΠΑΙΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ 15 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ.
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ LINUX, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟ BOU.
ΕΧΑΣΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ.[/size]
Όρσε τότε θύμα πήγες να το παίξεις και έξυπνος χτ΄/ες που έκανες το άρθρο.
Ρε μαλακα (με την κυριολεκτικη εννοια του ορου) εμφανιστηκες?
Κυνηγε της Τσοντας?
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Πάντα τσοντόβιος!
Δεν έχουμε λεφτά για πέταμα ούτε όρεξη να μπλέξουμε με ελλεϊνήδες και μετά να κοπανάμε το κεφάλι μας στο τοίχο!
Επειδη ορισμενοι παραφραζετε τι εχω γραψει να το κανω πιο λιανα.
Αν καποιος γαμαει πουτανες λογω επιλογης τοτε μαγκια του. Το ιδιο κανω και εγω.
Αν καποιος γαμαει πουτανες [size=12pt]επειδη δεν εχει αλλη επιλογη[/size] τοτε συνηθως ανηκει σε μια απο τις 3 κατηγοριες που εγραψα και βγαζει τα απωθημενα του στο site παρουσιαζοντας μια εικονικη πραγματικοτητα που εχει φτιαξει στο μυαλο του.
Παντα υπαρχουν εξαιρεσεις στον κανονα και απλως εκανα μια διαπιστωση.
Τωρα αν ορισμενοι λενε οτι κατηγορω αυτους που γαμανε πουτανες τοτε ας ξαναδιαβασουν το αρχικο ποστ μου.
Οσα για κατι ατομα στυλ Κυνηγου και Μπολντη πραγματικα ανηκουν σε αλλη κατηγορια. Τα ατομα παιζουν Champions League.
Αυτα και καλα