Νέα

Μέλη ανίκανα να κάνουν μια κανονική σχέση και βγάζουν τα απωθημένα τους στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tdk74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 392
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Τωρα εγώ να βγω να πάω να κάνω μια τσάρκα σε κανα στουντιο.... ή να κάτσω σπίτι να διαβάσω και να ξεχαστω και με τις μαλακίες με αυτα που γράφετε.... :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
νομιζω οτι μετα τις τελευταιες παραθεσεις στο αλλο θρεντ που εβαλα δε θα πρεπει να ξαναμιλησεις για λιγο καιρο. αντε καλο σου εκανα να ξεχαυνωσεις απο δω μεσα  :grin:

φιλε.... αντιφασεις εχεις και εσυ αρκετες
μην το κουραζουμε τωρα. ΣΤα αρχιδια μου δε πα να βαλεις και 1000 παραθεσεις?

εγω οτι λεω τωρα το ελεγα και τοτε. Τις καλυτερες δουλειες τις κανεις μονος σου
αλλο που πρεπει να χωθεις σε μια παρεα για να εκμεταλευτεις καποια πραγματα
αν εσυ δεν καταλαβαινεις ελληνικα να διαβαζεις επειδη δεν εχεις τελειωσει λυκειο
δεν φταιω εγω. ΜΟναχικος ειμαι μονο οταν χρειαζεται. Εσεις ειστε ακαμπτοι .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τωρα εγώ να βγω να πάω να κάνω μια τσάρκα σε κανα στουντιο.... ή να κάτσω σπίτι να διαβάσω και να ξεχαστω και με τις μαλακίες με αυτα που γράφετε.... :think:
φτιάξε ποπ κορν.  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τον μπολντη ρε. τον εχεις δει ποτε να κανει δηλωση που να την αντικρουει με αλλη αναποδη μετα? αχαχα
Ε γι αυτο αποφευγει να κανει και φορολογικη δηλωση. Για να μην αναγκασθει να την ανακαλεσει μετα.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

κατσε εδω ειναι δωρεαν :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ε γι αυτο αποφευγει να κανει και φορολογικη δηλωση. Για να μην αναγκασθει να την ανακαλεσει μετα.

το πουλι του και την υπογραφη του προσεχει πολυ που θα τα βαλει τυπε. ακομα δεν εχει αποφασισει και τα δυο που θα τα βαλει.  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δε χρειαζεται να την ανακαλεσει
θα κανει συμπληρωματικη και έτσι καθάρισε...
όπως εδώ που γράφει κάτι και μετά προσπαθεί να μας πεισει ότι σωστά το έγραψε απλα το έβαλε σε λάθος κωδικό.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο μαλακας ο μογγολος φταιει για ολα. κρυβεται και αναγκαζομαι να γλενταω το φιλαρακι μου  >:(

OP
OP
T

tdk74

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
[size=14pt]ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΛΝΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ??

ΜΠΑΙΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ 15 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ.

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ LINUX, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟ BOU.

ΕΧΑΣΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ.[/size]

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
[size=14pt]ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΛΝΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ??

ΜΠΑΙΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ 15 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ.

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ LINUX, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟ BOU.

ΕΧΑΣΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ.[/size]

Όρσε τότε θύμα πήγες να το παίξεις και έξυπνος χτ΄/ες που έκανες το άρθρο.
%25CE%25BC%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25B6%25CE%25B1.jpg

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ρίχνοντας μια ματιά σε αυτό το τόπικ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ για τους εξής λόγους:

1) κατάλαβα ότι δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, όχι γιατί δεν είμαι ανίκανος να κάνω σχέση, μπορεί και να είμαι, αλλά επειδή στο να βγάζω τα απωθημένα μου στο σάιτ είμαι σε πολύ πιο χαμηλό επίπεδο σε σχέση με την πλειοψηφία ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ του σάιτ. Μπορεί να έχω βγάλει και γω απωθημένα, αλλά αυτό θα γίνει 1 φορά στους 2-3 μήνες (ο αριθμός των ποστ μου το φανερώνει).

2) κατάλαβα ότι υπάρχουν πολύ πιο καμένα άτομα εδώ μέσα από μένα και ανακουφίστηκα ότι αυτοί που ασχολούνται μαζί μου τώρα, αν εγώ δεν τους δίνω τροφή θα σταματήσουν να ασχολούνται μαζί μου.

3) κατάλαβα ότι αυτοί που ασχολούνται μαζί μου ασχολούνται με ΟΛΟΥΣ όσους βλέπουν ότι τσιμπάνε και είναι χειρότεροι από τους τύπους που κοροϊδεύουν και θεωρούνε κατά κάποιο τρόπο γραφικούς κλπ.

Καλό βράδυ και ευχαριστώ που μου φτιάξατε τη διάθεση :grin:

OP
OP
T

tdk74

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Όρσε τότε θύμα πήγες να το παίξεις και έξυπνος χτ΄/ες που έκανες το άρθρο.
%25CE%25BC%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25B6%25CE%25B1.jpg

Ρε μαλακα (με την κυριολεκτικη εννοια του ορου) εμφανιστηκες?

Κυνηγε της Τσοντας?

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μαλακα (με την κυριολεκτικη εννοια του ορου) εμφανιστηκες?

Κυνηγε της Τσοντας?

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Πάντα τσοντόβιος!  :rockon:
Δεν έχουμε λεφτά για πέταμα ούτε όρεξη να μπλέξουμε με ελλεϊνήδες και μετά να κοπανάμε το κεφάλι μας στο τοίχο!

OP
OP
T

tdk74

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Πάντα τσοντόβιος!  :rockon:
Δεν έχουμε λεφτά για πέταμα ούτε όρεξη να μπλέξουμε με ελλεϊνήδες και μετά να κοπανάμε το κεφάλι μας στο τοίχο!

ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΗΣ ΤΣΟΝΤΑΣ

14562858.jpg

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

OP
OP
T

tdk74

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Επειδη ορισμενοι παραφραζετε τι εχω γραψει να το κανω πιο λιανα.

Αν καποιος γαμαει πουτανες λογω επιλογης τοτε μαγκια του. Το ιδιο κανω και εγω.

Αν καποιος γαμαει πουτανες [size=12pt]επειδη δεν εχει αλλη επιλογη[/size] τοτε συνηθως ανηκει σε μια απο τις 3 κατηγοριες που εγραψα και βγαζει τα απωθημενα του στο site παρουσιαζοντας μια εικονικη πραγματικοτητα που εχει φτιαξει στο μυαλο του.

Παντα υπαρχουν εξαιρεσεις στον κανονα και απλως εκανα μια διαπιστωση.

Τωρα αν ορισμενοι λενε οτι κατηγορω αυτους που γαμανε πουτανες τοτε ας ξαναδιαβασουν το αρχικο ποστ μου.

Οσα για κατι ατομα στυλ Κυνηγου και Μπολντη πραγματικα ανηκουν σε αλλη κατηγορια. Τα ατομα παιζουν Champions League.

Αυτα και καλα  :fuck1:

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Επειδη ορισμενοι παραφραζετε τι εχω γραψει να το κανω πιο λιανα.

Αν καποιος γαμαει πουτανες λογω επιλογης τοτε μαγκια του. Το ιδιο κανω και εγω.

Αν καποιος γαμαει πουτανες [size=12pt]επειδη δεν εχει αλλη επιλογη[/size] τοτε συνηθως ανηκει σε μια απο τις 3 κατηγοριες που εγραψα και βγαζει τα απωθημενα του στο site παρουσιαζοντας μια εικονικη πραγματικοτητα που εχει φτιαξει στο μυαλο του.

Παντα υπαρχουν εξαιρεσεις στον κανονα και απλως εκανα μια διαπιστωση.

Τωρα αν ορισμενοι λενε οτι κατηγορω αυτους που γαμανε πουτανες τοτε ας ξαναδιαβασουν το αρχικο ποστ μου.

Οσα για κατι ατομα στυλ Κυνηγου και Μπολντη πραγματικα ανηκουν σε αλλη κατηγορια. Τα ατομα παιζουν Champions League.

Αυτα και καλα  :fuck1:

Όσοι γαμάνε δεν την βγάζουν Κυριακή ξημερώματα εδώ μέσα!  :2funny:
Τράβα παίχτον και αν θές καμιά καλή τσόντα εδώ είμαι!  :sunglasses:

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Σκέψου το γρήγορα όμως πρίν βγώ έξω. Μετά θα τα ξαναπούμε στις 8 το πρωί.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom