Νέα

Πρωκτικό παρελθον κοπέλας μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα intothesea1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

intothesea1983

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σας,

Παραθετω και σε αυτη τη στηλη τον προβληματισμό μου: Εκσπερματωση μεσα σε πρωκτο? Υπαρχει φοβος?

Γενικοτερα, το παρελθον της γκομενας σας δε σας προβληματιζει καθολου? Εαν σας εχει πει οτι εχει ξανακανει πρωκτικο με τους πρωην της (και με εκσπερματωση μεσα), πως θα νιωθατε εσεις?
Θα το σκεφτοσασταν? Θα σας επιρρεαζε? (Θα ήθελα και αποψη απο γυναικες παρακαλω)

Ευχαριστώ και πάλι.

Επισκέπτης
Αν φοβάσαι, πες της να πάει να κάνει εξετάσεις.
Αν ζηλεύεις, μην την παντρευτείς.

insanetourist99

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
1.510
Καλησπερα σας,

Παραθετω και σε αυτη τη στηλη τον προβληματισμό μου: Εκσπερματωση μεσα σε πρωκτο? Υπαρχει φοβος?

Γενικοτερα, το παρελθον της γκομενας σας δε σας προβληματιζει καθολου? Εαν σας εχει πει οτι εχει ξανακανει πρωκτικο με τους πρωην της (και με εκσπερματωση μεσα), πως θα νιωθατε εσεις?
Θα το σκεφτοσασταν? Θα σας επιρρεαζε? (Θα ήθελα και αποψη απο γυναικες παρακαλω)

Ευχαριστώ και πάλι.
τι αλλο θα διαβάσουν τα ματάκια μου...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπερα σας,

Ευχαριστώ και πάλι.
τυπε εχει ξαναπαιξει ενα τετοιο θρεντ
δικε μου ο κωλος ειναι βρωμικο πραγμα,να προσεχεις :2funny:

Tleilaxu

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εχεις ευκαιρια να την ξεκωλιασεις και το ψειριζεις? κακως...

Λογικο δεν ειναι να την εχουν ξεκωλιασει κι αλλοι? εκτος αν ηταν σε μοναστηρι...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εχεις ευκαιρια να την ξεκωλιασεις και το ψειριζεις? κακως...

Λογικο δεν ειναι να την εχουν ξεκωλιασει κι αλλοι? εκτος αν ηταν σε μοναστηρι...
τυπε αποτι καταλαβα εχει προβληματισμους γιατι την εχυναν και αλλοι στον κωλο

Επισκέπτης
πέρα απο οτιδήποτε άλλο που αφορά θέματα αισθηματικά η ψυχολογικά το σέξ απο πίσω έχει κίνδυνο προστατίτιδας.
Καλησπερα σας,

Ευχαριστώ και πάλι.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Καλησπερα σας,

Ευχαριστώ και πάλι.
ρε δεν γαμιεσε πρωι πρωι..σιχαμα

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Antisthenis, συνενώστε το με το "Πώς αντιμετωπίζουμε κάτι τέτοιο"

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
αυτο ειναι που λενε "η ιστορια του κωλου..."

ulikante

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
περα απο την πλακα εγω προσωπικα δεν θα το εκανα. αν με απασχολουσε τοσο για να γραψω εδω σημαινει οτι κατι με τρωει. αστο καλυτερα

bear74

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν άλλαξε τίποτα μετά από 6 ώρες ύπνου..καλά ακόμη για  :shit:γαμήσι συζητάτε ;  :2funny:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ΟΥΦ! :idiot:
για να υπάρξει άποψη πρέπει να υπάρξει εικόνα του κώλου ώστε να εκτιμηθεί από την επιστημονική ομάδα του σάιτ η συχνότητα και η μέθοδος χρήσης του. :grin:
τι νομίζεις; ότι εδώ είμαστε κομπογιαννίτες; ;)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
για να υπάρξει άποψη πρέπει να υπάρξει εικόνα του κώλου ώστε να εκτιμηθεί από την επιστημονική ομάδα του σάιτ η συχνότητα και η μέθοδος χρήσης του. :grin:
Ναι, ναι συμφωνω, ακου κομπογιαννιτες !!!
Η καλυτερη και πιο επιστημονικα καταρτισμενη ομαδα, ειμαστε !!!
Δωσε εικονα, στους επιστημονες !!!

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
κομπογιανιτεσ οχι,

καιροσκοπι σιγουρασσσσσσ

sssavasss

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
βγλε μια φοτο του προκτου να σου πουμε τη μιρα της

Stories