την "αδελφοτητα" μας!
χωρίς σχόλια
την "αδελφοτητα" μας!
Ρε μαγκες ξερει κανεις που βρεισκετε η Ζανα?Δουλεβε πριν 4-5 χρονια και ειχε κανει περιση ενα come back για κανα 6μηνο.Μηλαμε για το ποιο εκφιλο πλασμα που εχει περασει απο το μαγαζι!
Ναι αυτη.Πηγε Dolls ξαναειρθε Ρrincess πριν κανενα χρονο και πριν κανα 6μηνο την ξαναεκανε.Ξερεις που ειναι τωρα?Ζάννα του Princess που μετά πήγε Dolls;
Ναι αυτη.Πηγε Dolls ξαναειρθε Ρrincess πριν κανενα χρονο και πριν κανα 6μηνο την ξαναεκανε.Ξερεις που ειναι τωρα?
Ειχα το κινιτο της αλλα απο τοτε του την εκανε απο το μαγαζι ειναι συνεχως απενεργοποιημενο .Η Ζαννα ηταν το καλητερο μωρο που εχω συναντισει σε τετοιου ειδους μαγαζι!! :'( :'( :'(Αν ήξερα μάστορα θα έπιανα στασίδι κάθε βράδυ εκεί! Πριν το Princess σηνειωτέον εμφανιζόταν στο Sirocco (περί το 99-2000). Εγώ έχω να τη δω και να τη χαρώ από τότε που έκλεισε το Dolls.
Ειχα το κινιτο της αλλα απο τοτε του την εκανε απο το μαγαζι ειναι συνεχως απενεργοποιημενο .
Ωχχχ....Με ζωνουνε τα φιδια παλι..... ( ξερεις εσυ που το διαβαζεις τι εννοω...)
Αυτή είναι. Δουλεύει τρία χρόνια εκεί με διακοπές. Όλοι εδώ αυτήν αναφέρουνν με διαφορετικά ονόματα και εθνικότητες. Οπότε δύο τινά συμβαίνουν. Είτε είναι η γυναίκα με τα χίλια πρόσωπα, ή από την καύλα δεν συγκρατούν λεπτομέρειες. Μάλλον το δεύτερο!!
τρελλο μουνι για τα δικα μου γουστα πάντα η Σαντρα, μελαχροινή ψηλή με μέση δαχτυλίδι και κωλαράκι μια σταλιά. Decaf ομως.
τρελλο μουνι για τα δικα μου γουστα πάντα η Σαντρα, μελαχροινή ψηλή με μέση δαχτυλίδι και κωλαράκι μια σταλιά. Decaf ομως.
και που εμαθες εσυ ρε για αυτα?
και που εμαθες εσυ ρε για αυτα?
εστι ειναι,
μονο που το ψαρονεφρι που μου εταξε ο vasos ηταν ανάλατο
εκτος αν επαιρνα εισαγωγης απο την αφρικανικη θαλασσα που ομως με χαλάει λιγο στον ουρανισκο.
παμε να κανουμε και ενα review για το εν λογω καταστημα παραγωγης και κοπης καφε....οπς...λαθος μαγαζι.. τεσπα....ξεκιναω
1.αλεξια(τι μωρο εισαι εσυ κουκλαρα μου!αυτη με το κινεζικο τατοο στην πλατη)
2.ροζιτα(μελαχροινο κουκλι απο μολδαβια)
3.κορινα(γνωστη και μη εξαιρετεα με παρελθον σε αλλο μαγαζι)
4.αντα(η πολωνεζουλα με το μεγαλο τατοο στον γοφο)
5.σαρα
6.λαουρα(μιλφειγ)
7.αννετα(μιλφειγ)
8.λιλιανα(μιλφειγ και μαλιστα χωρις κρεμα μονο παντεσπανι)
9.ταμαρα(το απολυτο μιλφειγ-συνταξιουχος λαντζερισα απο ζαχαροπλαστειο της πλ.βαθης!)
10.ροξανα(μελαχροινη με πολυ μακρυ μαυρο μαλλι)
11.ηλεκτρα(μεταγραφη απο σιροκο)
12.ερικα(αραπια)
13.τζεσικα(αραπια)
14.κιμ(κινεζοφατσα)
15.σαντρα(τασκενδη κορυφαιο κορμι και χορος.)
16.ντινα(μιλφειγ με βυζαρες και πιασιματα)
17.Ιωαννα(μιλφ πρωην baby o υπογειου)
18.ενα ψηλο λεπτο ξανθο μωρουλι με κοντα σχετικα μαλλακια πως την λενε?
αυτες ηταν ολες και ολες τις προαλλες που βρεθηκα....