Επισκέπτης
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι μαθήματα, ακόμη αλλά τα καλά τα γνωρίζω. Για να μην θυμάμαι δεν θα λέει και πολλά
Έχει και κοιλίτσα!!! Η Ιωάννα! Μαζί με το υφάκι!
Ξέρει κανείς που δουλεύει τώρα η Αλίσα? Την έχει κάνει από το μαγαζί εδώ και 3 βδομάδες προς άγνωστη από μενα κατεύθυνση. Κάποιος θα την έχει δει κάπου
Υ.Γ. Υπουργέ έχω θυμηθεί ποια είναι η Ιωάννα. Μαπα το καρπούζι για μένα, οπότε λογικό να μην μου πήγαινε το μυαλό
Πολλές κοπέλλες από το μαγαζί έφυγαν για την πατρίδα τους γιατί παραδοσιακά ο Φεβρουάριος-Μάρτιος δεν θεωρείται καλός μήνας για τα στριπ.Ναι ρε παιδια που εχει παει η Αλισια ???? / τρελο μουνι με αεροσακους μπροστινους και πλαϊνους / ειχα παρει χορο και το ευχαριστηθηκα / για λιγο ειχε δουλεψει και Μουσες / τωρα που ειναι ???? / για τους μη γνωστες μιλαμε για μια ξανθια, με μακρια μαλλια, εκφυλοφατσα, μεταξενιο δερμα, κωλαρα αλα Shakira και με πεπονια Αμαλιαδας .....
Υπουργέ "κωλάρα αλλά Σακίρα" δεν νομίζω να εννοάς την την Σακίρα που έχει έρθει τώρα πρόσφατα στο princess. Studian ποιεας αλλες απώλεις ειδες να έχουμε?
Ο πριβέ χορός τί περιλαμβάνει, γιατί δεν ρώτησα;
Παιδιά μήπως ξέρει κανείς να μας πει πληροφορίες σχετικά με την Αννίτα από Ουγγαρία μελαχρινή με καλό σώμα.Την είδα σήμερα το απόγευμα έπινε καφέ στην Γλυφάδα.
Επινε γκαϊφε με πελατη ή με καμια φιλη της ??? / τι ξεχωρισε το ματι σου / ειναι λιγο παλαβιαρα, δεν την εχω παρει χορο αλλα απο οτι ξερω κανει καλο χορο / παρε τη .....
Πολύ καλό χορό, Υπουργέ μου...
Αν θυμάμαι καλά η Αννίτα είναι αυτή που κάνει το show...κάθε Παρασκευή στο Princess με έναν μαντραχαλά στην πίστα επάνω.Αν είναι αυτή,μένει Γλυφάδα και την έχω πετύχει πολλές φορές έξω για ψώνια ή για καφέ.Συνήθως την πετυχαίνω με φίλες της.