Νέα

Princess Live Strip Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rageo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
εγω τωρα χτιζω...εχω στησει σκαλωσιες κ παω......:):):):)....
εεεε....αμα ειναι να λες μισα πραγματα μη τα λες καθολου...τι θα πει ειδες το χερι κ την κωλαρα....που ειναι ο βασος να σε βαλει στη θεση σου.....?????? αυτος πως τα ξερει ολα κ εχει κανονικα ολα τα ροστερ ???
ααααα....μη μου λες για μπιμπερο....γιατι βλεπω εσενα κ ορισμενων συναγωνιστων εδω μεσα...να σας βαζουν σε ειδικες θεσεις με τις ''αποκλειστικες'' παρεα.....θα καθεστε ο πελατης...η αποκλειστικη του...κ η γκομενα που θελει για ''χουρο-πουτο''...
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Πρόσεχε μην πέσεις απ' την σκαλωσιά γιατί είναι δύσκολο το άθλημα.

Σιγά μην γίνω και Βάσος με τα σημειωματάρια. Ήμουν απασχολημένος ρε μικρέ, και τα χεράκια μου και τα ματάκια μου. Αφοσιωμένος ψυχή τε και σώματι.

Ωραία φάση μικρέ. Και θα βάζω την αποκλειστική με την στρίπερ να κάνουν λεσβιακό σώου. Εκεί θα αφήσω τα κόκαλλα μου.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ωραία αμά νομίζεις ότι κάνεις horosho, horosho.

Ποιες το πάνε παρακάτω το γράμμα; αν επιφυλλάσεσαι, με pm

:grin: :grin: :grin: Προσοχή στη λεπτομέρεια

Δεν κωλώνω. Απλώς δεν είμαι σίγουρος. Με είδε η κοπέλλα που καθόμουν μαζί ότι είδα την συνάδελφο της να κάνει χειροτεχνία, χαμογέλασε και ενώ ήθελα να δω ποιά είναι όταν τελειώσανε δεν κοίταξα επίμονα για να μην με περάσει και για λιγούρη. Οι μαυρούλες όλες παίρνουν δουλειά και για έξω πάντως.

Επισκέπτης
Πρόσεχε μην πέσεις απ' την σκαλωσιά γιατί είναι δύσκολο το άθλημα.
Σιγά μην γίνω και Βάσος με τα σημειωματάρια. Ήμουν απασχολημένος ρε μικρέ, και τα χεράκια μου και τα ματάκια μου. Αφοσιωμένος ψυχή τε και σώματι.
Ωραία φάση μικρέ. Και θα βάζω την αποκλειστική με την στρίπερ να κάνουν λεσβιακό σώου. Εκεί θα αφήσω τα κόκαλλα μου.
ειμαι δεμενος....δν πεφτω...παταω γερα....πολυυυ γερα...
τα ματια 400 μεσα στα στριπ....σου δωσα κ παραδειγμα...εσυ τπτ....βεβαια εχεις 2 κ αυτα δν βλεπουν καλα...οποτε παω πασο...οτι μπορεις κανεις...
αμα εχεις καμια χοντρη κ ασχημη αποκλειστικη να σε δω να κ@υλωνεις...κ τι στον κοσμο....:):):):):):):):):)....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν κωλώνω. Απλώς δεν είμαι σίγουρος. Με είδε η κοπέλλα που καθόμουν μαζί ότι είδα την συνάδελφο της να κάνει χειροτεχνία, χαμογέλασε και ενώ ήθελα να δω ποιά είναι όταν τελειώσανε δεν κοίταξα επίμονα για να μην με περάσει και για λιγούρη. Οι μαυρούλες όλες παίρνουν δουλειά και για έξω πάντως.

Δεν ήταν για εσένα το post, αλλά για τον mclein και τις Musses που έχω παρελθόν ? εκεί  και θέλω σίγουρο μέλλον, κάτι σαν ασφαλιστικό συμβόλαιο.

Στο Princess έχω info λισταρισμένο  :cheesy: 

Επισκέπτης
Δεν ήταν για εσένα το post, αλλά για τον mclein και τις Musses που έχω παρελθόν ? εκεί  και θέλω σίγουρο μέλλον, κάτι σαν ασφαλιστικό συμβόλαιο.

Στο Princess έχω info λισταρισμένο  :cheesy:
η χειροτεχνια δν παει καλα στο μαγαζι......ο Υπουργος ξερει καλυτερα....:):):):):)...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ειμαι δεμενος....δν πεφτω...παταω γερα....πολυυυ γερα...
τα ματια 400 μεσα στα στριπ....σου δωσα κ παραδειγμα...εσυ τπτ....βεβαια εχεις 2 κ αυτα δν βλεπουν καλα...οποτε παω πασο...οτι μπορεις κανεις...
αμα εχεις καμια χοντρη κ ασχημη αποκλειστικη να σε δω να κ@υλωνεις...κ τι στον κοσμο....:):):):):):):):):)....

Ωραίο παράδειγμα, μουουουουουου!!!!!!!! Δέσαμε τώρα!

Φάσκεις και αντιφάσκεις μικρέ. Αν έχεις τα φράγκα την καλύτερη αποκλειστική με σπουδές στο Ροστόφ και μεταπτυχιακό στο Λομονόσοφ βρίσκεις.

Επισκέπτης

Φάσκεις και αντιφάσκεις μικρέ. Αν έχεις τα φράγκα την καλύτερη αποκλειστική με σπουδές στο Ροστόφ και μεταπτυχιακό στο Λομονόσοφ βρίσκεις.

παω πασο........εισαι μπαρμπακος.....εχεις λεφτα.....εχεις λαμποργκινι..........γαμησε τα.......την κοτα ο mclein....
:):):):):):):):):):):):)::):):):):):):):):):):):):)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
παω πασο........εισαι μπαρμπακος.....εχεις λεφτα.....εχεις λαμποργκινι..........γαμησε τα.......την κοτα ο mclein....
:):):):):):):):):):):):)::):):):):):):):):):):):):)

ʼντε μπράβο αγόρι μου! Πάω για σιέστα τώρα γιατί είμαι και κάποιας ηλικίας. Πρέπει να παίρνω δυνάμεις.  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz:

Και δεν έχω! είμαι το αντίστοιχο της Λαμποργκίνι στα στριπ!! :dancing: :dancing: :cheesy: :cheesy:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αδελφια αφηστε την χειροτεχνια εξω απο τα σχολια σας.......ειναι αποκλειστικα δικη μου τεχνη! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 10 χρονακια την σπουδαζω και ακομη σε μερικα "ιδρυματα" περναω μονο με τη βαση!σε καποια βεβαια εχω παρει και μεταπτυχιακο! :grin: :grin: :grin: :dancing: :dancing:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

η σπουδαγμενη εκ λομονοσοφ εμαθα οτι σταματησε οριστηκα το στριπτητζιλικι,ε?και τι θα κανει τωρα η κυρια?να εξασκησει το επαγγελμα των σπουδων της?μετα απο τοσα χρονια στην αθηναικη νυχτα?χλωμο,ε?

Επισκέπτης
η σπουδαγμενη εκ λομονοσοφ εμαθα οτι σταματησε οριστηκα το στριπτητζιλικι,ε?και τι θα κανει τωρα η κυρια?να εξασκησει το επαγγελμα των σπουδων της?μετα απο τοσα χρονια στην αθηναικη νυχτα?χλωμο,ε?

Γιαυτο μας γουσταρω εμας τους Ελληνες...Εχουμε αισθημα και συναισθημα...Δεν μας φτανει τι κανει η κοπελλα σαν stripper...Mας νοιαζει και το post-stripping της ζωης της..

Κeep on updating Vasooo......

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Γιαυτο μας γουσταρω εμας τους Ελληνες...Εχουμε αισθημα και συναισθημα...Δεν μας φτανει τι κανει η κοπελλα σαν stripper...Mας νοιαζει και το post-stripping της ζωης της..

Κeep on updating Vasooo......

ετσι ειναι θειε....υπαρχει το ante υπαρχει και το post σε ολα και για ολους!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Νόμιζες ότι δεν θα έπιανα το υπονοούμενο κύριε Στούντυ  :2funny:  ;) ;)

Για να είμαι ειλικρινής (μεταξύ μας τώρα) δεν έκανα υπονοούμενο, αλλά αφού το καταλάβατε εσείς πάλι μέσα είστε!

magellan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
...ενα πουλακι μου σφυριξε οτι η σπουδαγμενη εκ Λομονοσοφ παει για σοβαρο
σκοπο, να νοικοκυρευτει....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
...ενα πουλακι μου σφυριξε οτι η σπουδαγμενη εκ Λομονοσοφ παει για σοβαρο
σκοπο, να νοικοκυρευτει....

μπα!πως και ετσι?αυτη δεν θεωρει οτι μπορει να τεθει ο εαυτος της "υπο" οποιουδηποτε ανδρος,αλλα μαλλον αρχισαν να σφυριζουν εντονα οι σειρηνες της "μοναξιας" της!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom