You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Princess Live Strip Show
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rageo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 134K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Δεν σου απαντάω για είσαι βαζελάκος!Χούμορ, φίλε studian για την Αντα πηγα, την Αντα πηρα. Δύσκολα δεν παιρνω αυτό που θελω, ειδικα άμα πληρώνεις είναι πιο εύκολα. Πήρα βέβαια και την Σαρα για ένα χουρό, ετσι για να θυμιθούμε τα παλιά. Δεν έκατσα πολυ και δεν προλαβα κατι αλλα που ηθελα να δοκιμασω. Ασε που οποτε παμε με την παρεα, ο ενας δεν παιρνει του αλλου
Επισκέπτης
Το ξέρω leonoro, αλλά δεν παω μονος μου ποτε και η παρεά δύσκολα μπορει εκτος ΠΣ
Δεν σου απαντάω για είσαι βαζελάκος!Χούμορ, φίλε studian για την Αντα πηγα, την Αντα πηρα. Δύσκολα δεν παιρνω αυτό που θελω, ειδικα άμα πληρώνεις είναι πιο εύκολα. Πήρα βέβαια και την Σαρα για ένα χουρό, ετσι για να θυμιθούμε τα παλιά. Δεν έκατσα πολυ και δεν προλαβα κατι αλλα που ηθελα να δοκιμασω. Ασε που οποτε παμε με την παρεα, ο ενας δεν παιρνει του αλλου
Πόσο χρονών είσαι χανουμάκο; Είχες πάει μόνος μέσα στις γιορτές καθόλου Σ;
Επισκέπτης
Σου θυμίζω κανένα ρε studian-βαζελάκο? Είπα και πριν, δεν παώ ποτέ μονος μου.
Επισκέπτης
Στην ηλικία με απόκλιση +-1 μέσα έπεσες αδελφέ!
Nick the Dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Η Αλεξία φτιάχνει φραπεδάκι;
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
οχι ειναι αποκλειστικα ντεκαφεινε!
Κάποια πάντως τον χτύπαγε τον φραπέ χθες το βράδυ, αλλά μες το σκότος δεν διέκρινα ποιά ήταν. Η κίνηση όμως ήταν εμφανής. Πάνω από το παντελόνι πάντως ανεπιφύλακτα δηλώνω ότι όλες το τρίβουν το πιπέρι. Επίσης οι μαυρούλες κάνουν επισκέψεις εκτός του πολιτιστικού κέντρου, όπως εξ εγκύρου πηγής έμαθα.
Επισκέπτης
μες το σκοτος.....ή μες τα γεραματα......????? ....Κάποια πάντως τον χτύπαγε τον φραπέ χθες το βράδυ, αλλά μες το σκότος δεν διέκρινα ποιά ήταν. Η κίνηση όμως ήταν εμφανής. Πάνω από το παντελόνι πάντως ανεπιφύλακτα δηλώνω ότι όλες το τρίβουν το πιπέρι. Επίσης οι μαυρούλες κάνουν επισκέψεις εκτός του πολιτιστικού κέντρου, όπως εξ εγκύρου πηγής έμαθα.
που να δεις γερος ανθρωπος....θες κ στριπ σοου στην ηλικια σου....κατσε σπιτι,πιες κανενα χαμομηλι κ υπνο απο νωρις...ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ...ρεεεεεε........
μες το σκοτος.....ή μες τα γεραματα......????? ....
που να δεις γερος ανθρωπος....θες κ στριπ σοου στην ηλικια σου....κατσε σπιτι,πιες κανενα χαμομηλι κ υπνο απο νωρις...ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ...ρεεεεεε........
Μικρέ συμμαζέψου!!! Εγώ τάχω κτίσει αυτά τα μαγαζιά! Γάτα γίνομαι μες στο σκοτάδι. Το χεράκι το είδα που χτύπαγε, αλλά μου είχε γυρισμένο το πρόσωπο κι από την κωλάρα δεν ανεγνώρισα.
Στο μπιμπερό σου εσύ, που θα μου πεις για χαμομήλια! Όταν ξαναπάς στις Μούσσες να ζητήσεις τη βότκα σε μπιμπερό. Θα σου την κάνουν την εξυπηρέτηση.
Επισκέπτης
γιατι λες οτι προκαλω ρε αδερφε...ψεμματα λεω ???Τώρα αντί να προκαλείς έστω και με humor τον studian, δε ποστάρεις για το prive στις Musses που έχει γίνει και μυστήριο;
ειναι σε καποια ηλικια το ''παιδι''.....
Δν υπαρχει μυστηριο....ολα στο Μουσσες ειναι πεντακαθαρα...
γιατι λες οτι προκαλω ρε αδερφε...ψεμματα λεω ???
ειναι σε καποια ηλικια το ''παιδι''.....
Δν υπαρχει μυστηριο....ολα στο Μουσσες ειναι πεντακαθαρα...
Ρε εγώ είμαι παλιό μοντέλλο αλλά κορυφή. Lamborghini Miura ένα πράγμα. Τι να μου πει η SLK η φλώρικια.
Επισκέπτης
εγω τωρα χτιζω...εχω στησει σκαλωσιες κ παω..........Μικρέ συμμαζέψου!!! Εγώ τάχω κτίσει αυτά τα μαγαζιά! Γάτα γίνομαι μες στο σκοτάδι. Το χεράκι το είδα που χτύπαγε, αλλά μου είχε γυρισμένο το πρόσωπο κι από την κωλάρα δεν ανεγνώρισα.
Στο μπιμπερό σου εσύ, που θα μου πεις για χαμομήλια! Όταν ξαναπάς στις Μούσσες να ζητήσεις τη βότκα σε μπιμπερό. Θα σου την κάνουν την εξυπηρέτηση.
εεεε....αμα ειναι να λες μισα πραγματα μη τα λες καθολου...τι θα πει ειδες το χερι κ την κωλαρα....που ειναι ο βασος να σε βαλει στη θεση σου.....?????? αυτος πως τα ξερει ολα κ εχει κανονικα ολα τα ροστερ ???
ααααα....μη μου λες για μπιμπερο....γιατι βλεπω εσενα κ ορισμενων συναγωνιστων εδω μεσα...να σας βαζουν σε ειδικες θεσεις με τις ''αποκλειστικες'' παρεα.....θα καθεστε ο πελατης...η αποκλειστικη του...κ η γκομενα που θελει για ''χουρο-πουτο''...
studian μηπως ειδες αποχρωση και μηκος κομης .... ??????
Υποθέτω ρε συ ποιά είναι αλλά δεν θέλω να εκθέσω χωρίς να είμαι σίγουρος. Μακρύ μαλλί έχει πάντως.
Επισκέπτης
εγω ειμαι νεοτερο μοντελο....ασε που εχω αναβαθμιστει....Ρε εγώ είμαι παλιό μοντέλλο αλλά κορυφή. Lamborghini Miura ένα πράγμα. Τι να μου πει η SLK η φλώρικια.
εχω φτασει σε sl600......κ παω για 911 turbo το καλοκαιρακι.....
πολληηηηηηηηηηηηηηηη σκονηηηηηηη λεμεεεεεε.......!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K