SODOM3
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
υπαρχει ακομα αυτο?
ακομα να κλεισει?
[/quote
Δυστυχως υπαρχει για εκει το παει παντως
υπαρχει ακομα αυτο?
ακομα να κλεισει?
[/quote
Δυστυχως υπαρχει για εκει το παει παντως
Απ'ότι διαβάζω έχουμε μεταφορά του ρας εδώ...Θα περάσω για "αυτοψία"....
Απο οτι εχω παρατηρηση το μαγαζι εχει κλειση εδω και αρκετους μηνες
είναι ανοικτό...τουλάχιστον μέχρι πριν από 15 μέρες που το είχα επισκεφτεί...όταν έκλεισε το ρασπουτιν μεταφέρθηκαν εκεί οι περισσότερες σταδιακά όμως αποχώρησαν και έχει μείνει μόνο η ζακλιν αν δεν μου διαφεύγει κάποια άλλη. στα θετικά είναι ότι το 70αρι στο πριβε του ρασπούτιν έγινε 50. ο χώρος για το πριβέ πολύ πρόχειρος και σε πολλά σημεία φαίνεσαι αλλά γίνεται δουλειά αφού γίνονται τα στραβά μάτια. τώρα για το ρόστερ αντικειμενικά μέτριο
είναι ανοικτό...τουλάχιστον μέχρι πριν από 15 μέρες που το είχα επισκεφτεί...όταν έκλεισε το ρασπουτιν μεταφέρθηκαν εκεί οι περισσότερες σταδιακά όμως αποχώρησαν και έχει μείνει μόνο η ζακλιν αν δεν μου διαφεύγει κάποια άλλη. στα θετικά είναι ότι το 70αρι στο πριβε του ρασπούτιν έγινε 50. ο χώρος για το πριβέ πολύ πρόχειρος και σε πολλά σημεία φαίνεσαι αλλά γίνεται δουλειά αφού γίνονται τα στραβά μάτια. τώρα για το ρόστερ αντικειμενικά μέτριο
τη ψάχνεις μπιχτη μου;μήπως είδες την κατερίνα του σειρηνάκή??? την πορνοστάρ
δεν την είδα όσες φορές έχω πάει
το ρόστερ είναι μέτριο...δύο τρεις είναι οι αξιοπρόσεχτες αλλά καμία δεν είναι το τοπ μουνί που θα χαζέψεις.
τη ψάχνεις μπιχτη μου;
ζει κ βασιλεύει μπιχτη μου.απεγνωσμένα!!!!!