Νέα

Princess Live Strip Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rageo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: Νοτ me now studian tavarich - last year

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ρε παίδες εγώ καθότι και πιο παλιός στο εν λόγω μαγαζί ακόμη και του Υπουργού, παίρνω πάντα συγκεκριμένες. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές. Τώρα τα ονόματα είναι γνωστά. Η μαλακεία είναι που πας να τα χώσεις και είναι στα ποτά. Τώρα για roster όσες θυμάμαι που είναι και οι καλές σε γενικές γραμμές πάρε: Αλεξια, Αντα, Σαρα (την Σαντρα δεν την είδα), Ροζιτα, Αννιτα, Κορινα, Μονικα, Τζεσικα, Ευα, Βικυ, Ορνελα. Ε αυτές, δεν θυμάμαι άλλες μιας και πριν πάω ειχα πιει..... μπόλικα

εστω....κατατασσεσαι στους ημι-ροστεραδες.....με λυπη μου βεβαια το ανακοινωνω! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Καλός είναι, καλός... δεν είναι όλοι δαιμόνιοι ρεπόρτερ του φραπέ!!!

δεν ειπα εγω να κανει ροστερ του φραπε!(ε..ρε ορολογιες που εχω γεννησει ο πουστης!) αλλα απλο ροστερ ενιοτε και με την προιστορια της εκαστοτε ταναπου!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
δεν ειπα εγω να κανει ροστερ του φραπε!(ε..ρε ορολογιες που εχω γεννησει ο πουστης!) αλλα απλο ροστερ ενιοτε και με την προιστορια της εκαστοτε ταναπου!

Μάλλον να τον βάλεις στο ρόστερ των εκπαιδευόμενων σου!!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Τι εννοείς. Εγώ πάντως για χορό τώρα που είδα ενδελεχέστερα θα προτιμήσω Ada - Alexia - Sara

Έμένα η τριάδα μου θα ήταν Κορίνα-Αντα-Αλέξια... Αλλά θα μου τη χάλαγε καμμια μαυρούλα....

Επισκέπτης
Ρε vaso ολόκληρη 11αδα σου κατέβασα! Κιάλες θες? Πες κάτι συγκεκριμένο να σου πω... . ʼλλωστε δεν έκατσα και πολλες ωρες. Φατσικα και οσες ακουσα εγραψα. Ασε που το ξαναείπα. Οι υπολοιπες, αν δεν ξεχνάω καμια, δεν λένε και τιποτα το ιδιαίτερο

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Ρε vaso ολόκληρη 11αδα σου κατέβασα! Κιάλες θες? Πες κάτι συγκεκριμένο να σου πω... . ʼλλωστε δεν έκατσα και πολλες ωρες. Φατσικα και οσες ακουσα εγραψα. Ασε που το ξαναείπα. Οι υπολοιπες, αν δεν ξεχνάω καμια, δεν λένε και τιποτα το ιδιαίτερο

Ο πρύτανης του ρεπορτάζ Βάσος συστήνει να πηγαίνετε με μπλοκάκι+μολύβι!

Επισκέπτης
Ρε leonoro, για παράδειγμα χθες, η Αντα όση ωρα εκατσα ήταν με ένα τύπο που κερναγε αβέρτα και δεν μπορούσα να την παρω ούτε για ενα χορό. Κέρναγε ποτά, πήγαινε για χορό μαζί του και πάλι τα ίδια

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Με palm, wireless conection και optical recogntion για να αναγνωρίζονται άμα έχουν αλλάξει data

Για Ada - Alexia oui, αλλά δεν έμεινα παραπονεμένος. Εχθές ένα γέλιο πάντως με έναν  που πηρε την ουγγαρέζα και ήταν ποδολάγνος :humpleg: 1h  :rolleyes:  :grin:

Επισκέπτης
Φαίνεται προλαβες νωρίς τα δύο καλα κομματια. Για τον ποδολάγνο κατι μου φαίνεται πηρε το ματι μου

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ρε leonoro, για παράδειγμα χθες, η Αντα όση ωρα εκατσα ήταν με ένα τύπο που κερναγε αβέρτα και δεν μπορούσα να την παρω ούτε για ενα χορό. Κέρναγε ποτά, πήγαινε για χορό μαζί του και πάλι τα ίδια

Τα πόκεμον περιφρουρούν με ποτάκια. Αλλά είναι πολλές οι ώρες και έρχεται και η ώρα του λαού. Γυρίζει ο τροχός και βρέχει δαχτυλάκι και ο φτωχός.  :dancing:
Εν ολίγης..δεν θα την πετύχεις; Θα την ξεκω...ιάσεις φίλε.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

καλα ρε μην βαρας.....το ημιροστερας δεν ειναι κακος βαθμος!μπορεις ομως και καλυτερα...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν τα πρόλαβα ήταν :grouphug: αλλά δεν έμεινα παραπονεμένος καθόλου  :sunglasses:

και τα τρανσφορμερς
Καθημερινή, καθημερινούλα

Επισκέπτης
Το θέμα είναι ropalofore να μην είχα χρήματα παει στο καλό. Αλλα να εχεις και να μην μπορεις αυτό ειναι που μου τη σπαει. Όπως και να εχει βρίσκεις αλλα πράγματα να περάσεις την ώρα σου. Vaso πέρα από πλάκα, αν θες κάτι αλλο ρώτα και ισως μπορω να βοηθησω...

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Τραγικόν! Παλιά στα μαγαζιά δεν διέκοπταν μόνο άν είχε παραγγελθεί σαμπάνια. Η μονοφαγία του σπόνσορος είναι έκλημα καταδικαστέον που υστερεί τον λαόν εις δικαίωμα επι γυναικός κοινής.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το θέμα είναι ropalofore να μην είχα χρήματα παει στο καλό. Αλλα να εχεις και να μην μπορεις αυτό ειναι που μου τη σπαει. Όπως και να εχει βρίσκεις αλλα πράγματα να περάσεις την ώρα σου. Vaso πέρα από πλάκα, αν θες κάτι αλλο ρώτα και ισως μπορω να βοηθησω...

Ο καψούρης της Αλέξιας γνωστός στους παρεπιδημούντες. Σαμπανιάρης και κύριος αξιοπρεπής. Αλλά δεν μοιράζεται. Και γιατί άλλωστε; το χρώσταγε;

Δεν μας είπε όμως ποιά πήρες για χουρό-πουτό οριτζινάλε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom