Νέα

Princess Live Strip Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rageo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μπα οι φιλες της δε με ξερουν / τις εχω αποφυγει αυτες / εγω γουσταρω ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μονο

Ειναι καλη κοπελα η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ / στο Aphrodite Palace που την ειχα πετυχει την τελευταια φορα 3 φορες την εδειωξα και τις 3 φορες ξαναηρθε / κορακι κανονικο πανω απο το κεφαλι μου / δεν μπορουσα να συγκεντρωθω στις αλλες κοπελες - να δω με ποια θα παρω χορο .......

Με το μπείς πάρε Souzana για να ζεσταθείς αμέσως και συνέχισε με τα μοντέλα Mariana, Nikita, Natasha, Annet - με αυτή η όποια άλλη σειρά θέλεις  ;)

Επισκέπτης
Μπα οι φιλες της δε με ξερουν / τις εχω αποφυγει αυτες / εγω γουσταρω ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μονο

Ειναι καλη κοπελα η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ / στο Aphrodite Palace που την ειχα πετυχει την τελευταια φορα 3 φορες την εδειωξα και τις 3 φορες ξαναηρθε / κορακι κανονικο πανω απο το κεφαλι μου / δεν μπορουσα να συγκεντρωθω στις αλλες κοπελες - να δω με ποια θα παρω χορο .......
εεεεε....αμα δν σε ξερουν οι φιλες της...τοτε δν εχεις προβλημα....:):):):):)......ουτε οικονομικη καταστροφη θα επελθει ουτε κανενα αλλο προβλημα....η Αναστασια απλα ειναι λιγακι φορτικη μετα απο καποιο σημειο...αμα την παρεις με το καλο....στρωνει....
Χωρις πλακα....δν ξερω τι ηλικιας ειναι η κοπελα...αλλα πρεπει οπως την κοζαρα να μου ριχνει γυρω στα 10-15 χρονια...χαλαρα....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κάπως έτσι είναι το κοκκινομάλλικο στο Princess.

Συνημμένα

• red.jpg
    red.jpg
    5,7 KB · Εμφανίσεις: 35

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
και καλυτερο  ;)

εντιτ 
ακυρο αλλη ελεγα  :-

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πόσο χρονών είναι η Αναστασία που λές;

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.874
Πόντοι
216
δεν ξερω παντως οχι πανω απο 30!! γιατι?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ποιο ειναι ρε παιδια αυτο το κοκκινομαλλικο στο Princess ??? / εγω δεν ειδα τιποτα εχθες ....

εσυ γενικα θες ενα συνεργειο για το scanning σου....ειναι λιγο προβληματικο αλλα ξερω ενα καλο συνεργειο οπου ο ηλεκτρονικος εγκεφαλος θα στο διορθωσει....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ποιο ειναι ρε παιδια αυτο το κοκκινομαλλικο στο Princess ??? / εγω δεν ειδα τιποτα εχθες ....

Για πρόσεξε τη foto. Εγώ δύο φορές έχω πάει μόνο. Αποκλείεται να μην την έχεις δει

δεν ξερω παντως οχι πανω απο 30!! γιατι?

ʼλλη λέμε

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
εσυ γενικα θες ενα συνεργειο για το scanning σου....ειναι λιγο προβληματικο αλλα ξερω ενα καλο συνεργειο οπου ο ηλεκτρονικος εγκεφαλος θα στο διορθωσει....

δε μου λες μηπως αυτο το συνεργειο λεγεται Rasputin χεχεχεχεχεχεχε / καλο συνεργειο το Rasputin αλλα χρεωνει πολυ ακριβα το ρεκτιφιε και το αλλαγμα λαδιων ρε παιδι μου / κανενα ποιο οικονομικο δεν ξερεις ????

κοκκκινομαλλικο = ερωτηση κρισιμη / μηπως αυτη η κοκκινομαλλα φοραει συνηθως ενα σκισμενο τζιν σορτσακι που αφηνει τη μιση απιστευτη κολαρα της εξω ?????? / αν ειναι αυτη ρε παιδια με κανατε απαλευτο μεσημαριατικα / η συγκεκριμενη που λεω την εχω απωθημενο πολυ καιρο / ο κολος της ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ / δεν ξερω πως τη λενε και εχτες αυτη δεν ηταν εκει ......

costas21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω πως η κοπέλα για την οποία μιλάτε (κοκκινομάλλα - Princess - καυτό θανατηφόρο σορτς) λέγεται Lida, δεν ήταν εκεί ούτε το Σάββατο, δεν κάνει prive, ο απλός της όμως είναι πολύ καλός..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Νομίζω πως η κοπέλα για την οποία μιλάτε (κοκκινομάλλα - Princess - καυτό θανατηφόρο σορτς) λέγεται Lida, δεν ήταν εκεί ούτε το Σάββατο, δεν κάνει prive, ο απλός της όμως είναι πολύ καλός..

Δύσκολα θα πετύχεις μούφα χορό, πριβέ ή απλό, στο Princess!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Πήγα Princess χθες για την εν λόγω. Έχει φύγει εδω και 10 ημέρες προς άγνωστον  κατεύθυνσην.
Πρέπει όμως να πάρω πίσω τα αρνητικά σχόλια για το μαγαζί. Πολλές μουνάρες δεν έχει αλλά πέρασα special- ίσως και γιατί είχα να επισκευτώ ίδρυμα 8 μέρες  :grin: . Αλέξια καυλοshow - στη λίστα.
Πήρα 2 μαυρούλες για χορούς - η τρίτη μου 'σπασε τ' αρχίδια. Ρόζιτα  :thumbsup: νέο αίμα έφτασα στο τέλος του προορισμού με ένα (απλό) χορό - είχα και όρεξη - και GFE με μια Ρωσσίδα don't remember the name. Κοινώς super σάββατο (ξημερώματα)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Λοιπόν φίλε μέσα στη σκέψη μου είσαι. Έχουμε καταντήσει σαν και αυτές. Πουτό; πουτό.  :jerking::jerking: . Συζήτηση; συζήτηση. GFE; GFE. Ότι χρειάζεται για να περάσουμε καλά με τη ανάλογη. Παραπροσαρμόστηκα μάλλον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom