Νέα

Princess Live Strip Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rageo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
leonoro ησουνα εχτες Princess ??????

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν ήμουνα, από την προήγουμενη φορά εντυπώσεις έγραψα. Next time θα το μάθω το όνομα να μην πάνε τσάμπα τα Km

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ο.Κ. / παντως αρχιζω και το βαριεμαι λιγακι το Princess / και λογικο ειναι διοτι απο τον Αυγουστο που αρχισα να το επισκεπτομαι εχει το ιδιο ροστερ εντελως - ημαρτον / αλλα και εγω το εχω παρει μονοτερμα το Princess και θα αρχισω να βαδιζω απο βδομαδα σε αλλα μονοπατια .......

Επισκέπτης
Ο.Κ. / παντως αρχιζω και το βαριεμαι λιγακι το Princess / και λογικο ειναι διοτι απο τον Αυγουστο που αρχισα να το επισκεπτομαι εχει το ιδιο ροστερ εντελως - ημαρτον / αλλα και εγω το εχω παρει μονοτερμα το Princess και θα αρχισω να βαδιζω απο βδομαδα σε αλλα μονοπατια .......
ετσιιιιιιιιιι..........αρχισε να βαδιζεις προς τα Βορεια....Ρασπουτιν με λενε....:):):):):):):):):):)..........

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Θα πέσουν όλες μαζί και θα σε ΦΑΝΕ. Αμά ακούσουμε κανένα αντίλαλο από το prive  :helpplea: εσύ θα είσαι

Επισκέπτης
Θα πέσουν όλες μαζί και θα σε ΦΑΝΕ. Αμά ακούσουμε κανένα αντίλαλο από το prive  :helpplea: εσύ θα είσαι
αμα κατσει σε καναπε....θα τον φανε επι τοπου....ουτε θα μετακινηθει...ειναι πραγματικα αρπακτικα....εγω δν ηξερα περι τινος προκειται μεχρι προσφατα....μου βαλανε φυτιλιες κ πηγα να δοκιμασω...αν κ δν περασα καλα γιατι οι κυριες δν ειναι του γουστου/στυλ μου....καταλαβα καλα τι θα πει....μαγικη 3αδα εν αρχη κ 4αδα στη συνεχεια....Οσο εβγαζα εκεινα τα πορτοκαλι κ πρασινα χαρτακια απ το πορτοφολι μου....τοσο πιο μεγαλη φαση γινοταν....:):):):):):):).......Για μενα δν αξιζει τον κοπο...εκτος κ αν εισαι λιωμα μετα απο κανενα ξεφρενο γλεντι...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Θελω να δω και τα αλλα κοριτσια του Rasputin και η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ δεν θα με αφησει σε χλωρο κλαρι αν με δει / ξερετε ποτε εχει ρεπο και δεν δουλευει

mclein με καταλαβαινεις πιστευω τι τραβηξα και τι τραβαω με την εν λογω κυρια / οπου δουλευει εκει δεν παω εκτος κι αν εχει ρεπο .... / παντως γιατι λες οτι δεν περασες καλα / δεν ειναι ωραιο πουρο η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ?????

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
αμα κατσει σε καναπε....θα τον φανε επι τοπου....ουτε θα μετακινηθει...ειναι πραγματικα αρπακτικα....εγω δν ηξερα περι τινος προκειται μεχρι προσφατα....μου βαλανε φυτιλιες κ πηγα να δοκιμασω...αν κ δν περασα καλα γιατι οι κυριες δν ειναι του γουστου/στυλ μου....καταλαβα καλα τι θα πει....μαγικη 3αδα εν αρχη κ 4αδα στη συνεχεια....Οσο εβγαζα εκεινα τα πορτοκαλι κ πρασινα χαρτακια απ το πορτοφολι μου....τοσο πιο μεγαλη φαση γινοταν....:):):):):):):).......Για μενα δν αξιζει τον κοπο...εκτος κ αν εισαι λιωμα μετα απο κανενα ξεφρενο γλεντι...

Ναι, ναι ή αν πας και γίνεις λιώμα εκεί :grin: :grin: :grin:
Α, και mclein για μη νομίζεις ότι το παίζω μάγος (Oscar) τις Ρωσσίδες ξεχωρίζω at a glance και αρκέτα τις Ρουμάνες no τι υπόλοιπες φυλές του Ισραήλ

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Θελω να δω και τα αλλα κοριτσια του Rasputin και η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ δεν θα με αφησει σε χλωρο κλαρι αν με δει / ξερετε ποτε εχει ρεπο και δεν δουλευει

mclein με καταλαβαινεις πιστευω τι τραβηξα και τι τραβαω με την εν λογω κυρια / οπου δουλευει εκει δεν παω εκτος κι αν εχει ρεπο .... / παντως γιατι λες οτι δεν περασες καλα / δεν ειναι ωραιο πουρο η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ?????

Όποτε έχω πάει εκεί είναι. Μα Δευτέρες , μα Τρίτες, μα Τετάρτες, Κυριακές. je nai sai pas

Επισκέπτης

μπορουμε να μαθουμε ποτε εχει ρεπο.....αλλα ετσι κ σε δει καμια φιλη της που δουλευει εκεινη τη μερα....θα φας μια παντοφλια την επομενη φορα που θα περασεις....που θα τη θυμασαι για παντα...:):):):):):):):)..........

Σα γυναικες απ'ολη την τετραδα μου αρεσε μονο η μικροτερη...η πιο πιτσιρικα...''ονοματα δν λεμε''......:):):):):)....
Λογικα...απ οσο μπορω να καταλαβω...(μιας κ εμενα δν με ηξερε μεχρι την επισκεψη μου)...εσενα που σε ξερει καλα....θα βγαζει τον καλυτερο εαυτο της οταν ειναι μαζι σου...(ολο πανω κατω πηγαινει ???? χιχιχιχιχχιχιιχιιχιχιχιχι)......
Χωρις σταματημο ρε αδερφε....κ οσο δν μου σηκωνοταν....τοσο τσαντιζοταν....οι φιλες της το παρατησαν γρηγορα....εκεινη επεμενε....τρελοπαιδο πραγματικα....τι να πεις...ειναι μια εμπειρια παντως....:):):):):):)...

Επισκέπτης
Α, και mclein για μη νομίζεις ότι το παίζω μάγος (Oscar) τις Ρωσσίδες ξεχωρίζω at a glance και αρκέτα τις Ρουμάνες no τι υπόλοιπες φυλές του Ισραήλ
δν το επιασα...??? αυτο λογικα κολλαει στα χθεσινα...αλλα μαλλον με μπερδεψες με τον φιλο studian...με αυτον κυριως τα λεγατε περι ρωσιδων κλπ....(εκτος κ αν εχασα επεισοδιο...)...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

ετσι ειναι φιλτατε......οσο ζεις μαθαινεις σε αυτη την ζωη!αλλα απότι καταλαβα δεν προχωρησες περισσοτερο εκτος αν κανω λαθος..

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μπα οι φιλες της δε με ξερουν / τις εχω αποφυγει αυτες / εγω γουσταρω ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μονο

Ειναι καλη κοπελα η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ / στο Aphrodite Palace που την ειχα πετυχει την τελευταια φορα 3 φορες την εδειωξα και τις 3 φορες ξαναηρθε / κορακι κανονικο πανω απο το κεφαλι μου / δεν μπορουσα να συγκεντρωθω στις αλλες κοπελες - να δω με ποια θα παρω χορο .......

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.874
Πόντοι
216
ρε μαγκες τι γινεται με την  Αναστασια ?? γιατι την ξερω και μου φενεται νορμαλ !!! η λαθος κανω??

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε μαγκες τι γινεται με την  Αναστασια ?? γιατι την ξερω και μου φενεται νορμαλ !!! η λαθος κανω??

νορμαλ?χαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
ετσι ειναι φιλτατε......οσο ζεις μαθαινεις σε αυτη την ζωη!αλλα απότι καταλαβα δεν προχωρησες περισσοτερο εκτος αν κανω λαθος..
Παντα μαθαινεις...οποιος πει οτι τα ξερει ολα....ή κοιμαται ή ειναι χαζος...
Οταν λες να προχωρησα,περισσοτερο..τι εννοεις????
....(στειλε πμ αν θες...ή εδω...απλα υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να απαντησω στο πμ...αν ειναι κατι ακαταλληλο για ανηλικους!!!...:):):):):)..)..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom