Νέα

Princess Live Strip Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rageo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
kαλα ρε αδερφε....ειχες gfe με μια ρωσσιδα....αλλα δν θυμασαι το ονομα ??? Θες να μας τρελανεις ???

αδιανοητο και για μενα αυτο....οπως και οτιδηποτε αλλο σχετικα με το αθλημα του "θυμαμαι ολες τις στριππερ"!

Επισκέπτης
αδιανοητο και για μενα αυτο....οπως και οτιδηποτε αλλο σχετικα με το αθλημα του "θυμαμαι ολες τις στριππερ"!
οταν πετυχαινουμε κατι καλο=οτι ειναι ωραιο/αξιο λογου κατα τη γνωμη μας.....νομιζω οτι το ονομα της κυριας ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κρατησουμε....:):):):)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν τα 'λεγα για να μη νομίζετε ότι μουφάρω, αλλά δυο-τρεις κοπέλες, με δουλεύαν δε με δουλεύαν, με έχουν ρωτήσει αν έιμαι ζιγκολό. Τα ταχύριθμα ? υπερεντατικά.
Μαθαίνεις και μια τέχνη βρε αδερφέ

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
οταν πετυχαινουμε κατι καλο=οτι ειναι ωραιο/αξιο λογου κατα τη γνωμη μας.....νομιζω οτι το ονομα της κυριας ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κρατησουμε....:):):):)

δηλαδη εσυ δεν προσωποποιεις τις ωραιες στιγμες που εχεις περασει?και ειναι και λιγες ρε συ.....σχετικα με μας τους μεγαλυτερους......να το πω εγω ή καποιος απο τους ακομη πιο παλιους να πω ενταξει....αλλα οχι και να μας το λες εσυ...

Επισκέπτης
δηλαδη εσυ δεν προσωποποιεις τις ωραιες στιγμες που εχεις περασει?και ειναι και λιγες ρε συ.....σχετικα με μας τους μεγαλυτερους......να το πω εγω ή καποιος απο τους ακομη πιο παλιους να πω ενταξει....αλλα οχι και να μας το λες εσυ...
καταλαβες το ακριβως αντιθετο απ'το νοημα που δινω μεσα απ την προταση μου.....ευγε!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τελικά θα γράψει κανείς κάτι για το Princess; Ρε Υπουργέ που είσαι, που ανέβηκε στην εκτίμησή μου το μαγαζί

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Λοιπόν φίλε μέσα στη σκέψη μου είσαι. Έχουμε καταντήσει σαν και αυτές. Πουτό; πουτό.  :jerking::jerking: . Συζήτηση; συζήτηση. GFE; GFE. Ότι χρειάζεται για να περάσουμε καλά με τη ανάλογη. Παραπροσαρμόστηκα μάλλον

Μπα...μάλλον οι στριπτηζούδες προσαρμόζονται στα ... χνώτα μας ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Το κοκκινομάλλικο μωρό (Lida) έφυγε  :tickedoff: . 'Οποιος ξέρει που μπορεί να πήγε  :cool2:
Καλή και Ροζίτα της μοιάζει και πολύ στο σώμα

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δεν τα 'λεγα για να μη νομίζετε ότι μουφάρω, αλλά δυο-τρεις κοπέλες, με δουλεύαν δε με δουλεύαν, με έχουν ρωτήσει αν έιμαι ζιγκολό. Τα ταχύριθμα ? υπερεντατικά.
Μαθαίνεις και μια τέχνη βρε αδερφέ

Με την θείτσα την Ταμάρα καθόσουν Λεονόρο; αν καταλαβαίνω καλά τα περί ζιγκολό που σου λέγανε οι άλλες!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: Όχι, δεν μου το 'παν χθες. Από τη Tamara είμαι μεγαλύτερος
(μάλλον  :))

Επισκέπτης
Συνάδελφε leonoro μαζί είμασταν δηλαδή την Παρασκευή? Καλα περάσαμε. Όντως η Lida μοιάζει αρκετά με την Ροζίτα. Βέβαια προτιμώ την δεύτερη. Έγώ πήγα αρκετά αργά την Παρασκευή και δεν είχε πολύ κόσμο. Πολλές αραπίνες μάζεψε ρε γαμώτο

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Συνάδελφε leonoro μαζί είμασταν δηλαδή την Παρασκευή? Καλα περάσαμε. Όντως η Lida μοιάζει αρκετά με την Ροζίτα. Βέβαια προτιμώ την δεύτερη. Έγώ πήγα αρκετά αργά την Παρασκευή και δεν είχε πολύ κόσμο. Πολλές αραπίνες μάζεψε ρε γαμώτο

Γράψε ραπόρτο ρε Χανούμι να μας διαφωτίσεις για τα νέα! Με ποιά κάθησες, ποιά πήρες για χορό; Δώσε πληροφόρηση στον λαό.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ναι, και είναι και επίμονες.
Πάντως για αυτό που λέγαμε studian, φούμαρο, φούμαρο, φούμαρο, στο τέλος σου μένει το χούι (το ρώσσικο)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
θελω απο σας που πηγατε μεσα στην εβδομαδα να μας αναφερετε το ροστερο του μαγαζιου..... :2funny: :2funny:ε....ρε κολλημα!!!!!!χωρις αναφορες για περαιτερω καταστασεις.....για να δω και ποσα απιδια πιανει ο καθενας σας....αντε βουρ στη λιστα............. :cheesy: :cheesy:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Γράψε ραπόρτο ρε Χανούμι να μας διαφωτίσεις για τα νέα! Με ποιά κάθησες, ποιά πήρες για χορό; Δώσε πληροφόρηση στον λαό.

ετσι ειδημωνα μου......πιεσε τους και εσυ.....να βγαλουν τα σωψυχα τους ολα εξω...

Επισκέπτης
Ρε παίδες εγώ καθότι και πιο παλιός στο εν λόγω μαγαζί ακόμη και του Υπουργού, παίρνω πάντα συγκεκριμένες. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές. Τώρα τα ονόματα είναι γνωστά. Η μαλακεία είναι που πας να τα χώσεις και είναι στα ποτά. Τώρα για roster όσες θυμάμαι που είναι και οι καλές σε γενικές γραμμές πάρε: Αλεξια, Αντα, Σαρα (την Σαντρα δεν την είδα), Ροζιτα, Αννιτα, Κορινα, Μονικα, Τζεσικα, Ευα, Βικυ, Ορνελα. Ε αυτές, δεν θυμάμαι άλλες μιας και πριν πάω ειχα πιει..... μπόλικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom