Νέα

Princess Live Strip Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rageo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, αν λέμε για την ίδια, την Λ........α, δεν έχει σπουδάσει στο Λομονόσοφ. Μην τρελλαθούμε. Στο Πανεπιστήμιο του Ντονέτσκ έχει σπουδάσει, αρχιτεκτονική/διακόσμηση. Είναι τσεκαρισμένο.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ρε παιδιά, αν λέμε για την ίδια, την Λ........α, δεν έχει σπουδάσει στο Λομονόσοφ. Μην τρελλαθούμε. Στο Πανεπιστήμιο του Ντονέτσκ έχει σπουδάσει, αρχιτεκτονική/διακόσμηση. Είναι τσεκαρισμένο.

πασο..

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ανωτάτη μοδιστρική να δειτε οτι θα εχει σπουδασει τελικά.  :2funny:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
les μοδιστρικη?διακοσμηση νομιζω γουσταρει περισσοτερο......ρωτα και τον panosmpos!!!!!!!!!!!.

Μοδιστρική γουστάρει, αλλά αρχιτεκτονική/διακόσμηση σπούδασε. Τώρα είναι ΑΕΙ ή ΤΕΙ θα σας γελάσω. Πάντως Ντονετσκ σίγουρα, γιατί εκεί μένει η γιαγιά της. Γι' αυτό το επέλεξε.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Καλή τυχη στη μεγαλοκοπέλα με τις ματάρες ότι και αν σπούδασε, ας έχει βρεί κανα καλό ανθρωπο και όχι κανα μούτρο που στοχεύει στις οικονομίες της, στο κάτω κάτω, λεφτά μας είναι το κομπόδεμα, ενδιαφερόμαστε!!!!!  :2funny:

srtert

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Η κοπέλα που για μένα κάνει πολύ καλό χορό είναι η Εύα . Μπορεί να έχει παχύνει τώρα αλλά είναι γαμώ τα παιδιά .

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Καλή τυχη στη μεγαλοκοπέλα με τις ματάρες ότι και αν σπούδασε, ας έχει βρεί κανα καλό ανθρωπο και όχι κανα μούτρο που στοχεύει στις οικονομίες της, στο κάτω κάτω, λεφτά μας είναι το κομπόδεμα, ενδιαφερόμαστε!!!!!  :2funny:

και εχετε σκασει πολυ χρημα μερικοι σε αυτην!εγω ειμαι απο τους λιγους που απειχα απο την ελ λογω κυρια....γιατι ηξερα οτι θα ηθελα διαφορα περαιτερω και δεν μπορουσα τοτε να τα εχω.....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
και η ιωαννα (πρωην baby o) καρακαυλιαρα!!!!!!!!!

συμφωνω vaso μου και επαυξανω αλλα εχω την εντυπωση οτι βρομαει καπως η αναπνοη της ή ιδεα μου ειναι / παντως πολυ σωματαρα ....

Επισκέπτης
Ρε αδέλφια για θυμίστε μου ποια είναι η Ιωάννα

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Α ρε Αεκτζη ολο συστασεις χειαζεσαι / λοιπον Ιωαννα : ξανθια, μακρυ μαλλι,με πληθωρικο σωμα και πλουσιο μπουστο,κωλαθρα τι αλλο να σου πω / ενταξει δεν ειναι και καμια ιδιαιτερη ομορφη / για προσπαθησε λιγο ...... / γενικα περναει απο τα τραπεζακια και ζηταει χορους .... 

Επισκέπτης
Τι να κάνω ρε Υπουργέ με ένα μυαλό όλο τον καιρό? Αφού ξέρεις ότι όταν πάω εκεί έχω το μυαλό μου αλλού. Για την βοήθεια πάντως έχεις ένα prive χορό κερασμένο , έτσι για να βγάλω και την υποχρέωση....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Καταλαβες ποια λεω ???? / κοιτα να δεις το ξερω οτι εισαι δοσμενος ψυχη και σωματι αλλου αλλα ξενοκοιτα και λιγο / παντως αυτη η Ιωαννα ειναι γυναικα μυστηριο / την ειχα κοζαρει απο καιρο αλλα και εγω ειχα τα ματια μου αλλου ... / παντως τα πεπονια της ειναι πολυ ζουμερα και μυρωδατα / μποστανι ολοκληρο .... 

Επισκέπτης
Καταλαβες ποια λεω ???? / κοιτα να δεις το ξερω οτι εισαι δοσμενος ψυχη και σωματι αλλου αλλα ξενοκοιτα και λιγο / παντως αυτη η Ιωαννα ειναι γυναικα μυστηριο / την ειχα κοζαρει απο καιρο αλλα και εγω ειχα τα ματια μου αλλου ... / παντως τα πεπονια της ειναι πολυ ζουμερα και μυρωδατα / μποστανι ολοκληρο .... 
Ντροπη σου...........μονο αυτο εχω να πω υπουργε....
Ανθρωπος μορφωμενος να λεει για μποστανια ?????
:):):):):):):):):):):):):):)........

Σκατοφατσα ειναι παντως η κυρια για την οποια εχει ανοιξει η συζητηση....κ πολυ υφακι καμια φορα...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ναι Ναι Ναι Ναι συμφωνω ANTΙ - ΚΑΡΛΑΡΙΚΕ ( ντροπη σου - ακομα δεν εχεις ανακαλεσει το ρost σου ) / δε νομιζω οτι αξιζει και πολλα η συγκεκριμενη κυρια αλλα μου βγαζει κατι προστυχο ....

Επισκέπτης
Δεν μου πάει το μυαλό σε ποια αναφέρεστε, αλλά πλησιάζει ο καιρός που θα ξαναπάω. Τις μόνες ξανθιές που θυμάμαι είναι Αλεξια,Αντα,Σοφια και Ναταλι

Επισκέπτης
Ναι Ναι Ναι Ναι συμφωνω ANTΙ - ΚΑΡΛΑΡΙΚΕ ( ντροπη σου - ακομα δεν εχεις ανακαλεσει το ρost σου ) / δε νομιζω οτι αξιζει και πολλα η συγκεκριμενη κυρια αλλα μου βγαζει κατι προστυχο ....
Αμα κανουμε σεξ κ τη δω δυνατη κ με αντοχες θα ανακαλεσω....:):):):):)....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Γρηγορα στο Princess για εντατικα μαθηματα originale21 / σε πιανω αδιαβαστο και μη ενημερωμενο / γρηγορα στα θρανια ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom