Νέα

Princess Live Strip Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rageo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Βγαινει ενας λακαμας με μια πλαστικη μαζι με μια γκομενα, την Ορνελα αν δεν κανω λαθος και την ψιλο πηδαει. Λογικα αυτο πρπει να λεει μιας και απεχω προσωρινα

Για Αννίτα μιλάει ο συνάδελφος όμως... όσο για το show που περιγράφεις μία από τα ίδια ακούγεται... βαρεθήκαμε...

Επισκέπτης
Η Αννιτα δεν κανει τετοιο πραμα στην πιστα, το θεωρω αδυνατο. Για το show μαπα, οπως τα λες

Επισκέπτης
οι περισσοτερες που δουλευουν στο πρινσες μενουν γλυφαδα ή ανω γλυφαδα!!!

noname101

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Επιστρέφω μετά απο πολύ καιρό ανεργίας (ενεκα διαβάσματος για διπλή εξεταστική). Απο φθινόπωρο και μετά επισκέπτομαι αποκλειστικά και μόνο το princess ειτε γιατι αισθάνομαι άνετα μέσα ειτε για βολεύει. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για πολύ καλό μαγαζί σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Αυριο θα πεταχτώ μια βόλτα να κάνω κατάθεση ;) Εχοντας κρατήσει κάποιες σημειώσεις προτείνω:

1) Ροξάνα: Η κοπέλα με το μακρύ μαύρο μαλλί απο την Μολδαβία. Κάνει καλό χωρό και παρέα. Γλυκιά παρουσία.
2) Κορίνα: Μπορει να μην ειναι dream baby αλλα με εξέπληξε θετικά. Μεγάλες ρόγες και πολύ ευλίγιστη...παραπέμπουν σε άλλα κολπα αυτά.
3) Λάουρα: Η ξανθια νταρντάνα. Μπορώ να χώσω το κεφάλι μου στα βυζιά της και να μεινω όλο το βράδυ. Πολύ ανωμαλιάρα...μ'αρέσει!
4) Νάντια: Αυτή κρεμάει το σουτιέν απο την ρόγα της. Γουστόζικο μωρό.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΛΙΑΝΝΑ. Πριν 2 μήνες εμφανίστηκε περίπου(ίσως πιο πολύ) και είναι φόλα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εχοντας κρατήσει κάποιες σημειώσεις προτείνω:

1) Ροξάνα: Η κοπέλα με το μακρύ μαύρο μαλλί απο την Μολδαβία. Κάνει καλό χωρό και παρέα. Γλυκιά παρουσία.
.

++
Πως κρατάς σημειώσεις; :grin:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Επιστρέφω μετά απο πολύ καιρό ανεργίας (ενεκα διαβάσματος για διπλή εξεταστική). Απο φθινόπωρο και μετά επισκέπτομαι αποκλειστικά και μόνο το princess ειτε γιατι αισθάνομαι άνετα μέσα ειτε για βολεύει. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για πολύ καλό μαγαζί σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Αυριο θα πεταχτώ μια βόλτα να κάνω κατάθεση ;) Εχοντας κρατήσει κάποιες σημειώσεις προτείνω:

2) Κορίνα: Μπορει να μην ειναι dream baby αλλα με εξέπληξε θετικά. Μεγάλες ρόγες και πολύ ευλίγιστη...παραπέμπουν σε άλλα κολπα αυτά.
3) Λάουρα: Η ξανθια νταρντάνα. Μπορώ να χώσω το κεφάλι μου στα βυζιά της και να μεινω όλο το βράδυ. Πολύ ανωμαλιάρα...μ'αρέσει!
4) Νάντια: Αυτή κρεμάει το σουτιέν απο την ρόγα της. Γουστόζικο μωρό.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΛΙΑΝΝΑ. Πριν 2 μήνες εμφανίστηκε περίπου(ίσως πιο πολύ) και είναι φόλα.

Έκπληξη μου κάνει η μη αναφορά Αλέξιας-ʼντας. Είναι ακόμα εκεί ή μήπως έφυγαν; Όσο για Κορίνα, για μένα όλα τα λεφτά!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έκπληξη μου κάνει η μη αναφορά Αλέξιας-ʼντας. Είναι ακόμα εκεί ή μήπως έφυγαν; Όσο για Κορίνα, για μένα όλα τα λεφτά!

Και εμένα. Αλλά μάτια που δεν βλέπονται - σαμπανation - γρήγορα λησμονούνται

μαλλον με παπυρο και πενα με μελανι 17ου αιωνα αν αναλογιστουμε την ποσοτητα καταγραφης!

Δε λες που γράφει και κάνενας - έστω και ιερομόναχος; Όσο τράβαγες φωτογραφίες στην Ουγγαρία(:2funny:) ένιωθα σαν να πήγαινα στην Ανατολή Δευτέρα 4 η ώρα το πρωί

noname101

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Όλοι πια ένα κόλλημα με την Αλέξια, εχει μια πορνόφατσα άλλο πράγμα αλλά για στριπ πρέπει να δώσεις μπόλικα να δεις τα κάλλη της. Δεν την ανέφερα γιατι δεν χρειάζεται συστάσεις ;)

Σημειώσεις κρατάω στον κινητό...κείμενο + εικόνα. Αντε τώρα το πρωί να θυμάμαι τι έγινε!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Όλοι πια ένα κόλλημα με την Αλέξια, εχει μια πορνόφατσα άλλο πράγμα αλλά για στριπ πρέπει να δώσεις μπόλικα να δεις τα κάλλη της. Δεν την ανέφερα γιατι δεν χρειάζεται συστάσεις ;)

Τι εννοείς; 10? έχει ο χορός στο Princess!

noname101

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Τι εννοείς; 10? έχει ο χορός στο Princess!

12? πήγαν τον χορό (κράτησαν την εορταστική τιμή) και για να πάρεις Αλέξια και να δεις φως πας απο 2-οο.  Δεν ξερω απο ποτε αλλα το special πηγε απο 30->40?. Μαθανε και αυτοί.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
12? πήγαν τον χορό (κράτησαν την εορταστική τιμή) και για να πάρεις Αλέξια και να δεις φως πας απο 2-οο.  Δεν ξερω απο ποτε αλλα το special πηγε απο 30->40?. Μαθανε και αυτοί.

εγω παντως και πριν 4 μηνες που επισκεφθηκα το παραθαλασσιο αυτο ιδρυμα αναξιοπαθουντων φραπεδοστερουντων και χθες ηταν 40 ευρω η "πριβεδιαση"!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πράγματι είναι μια ευχάριστη έκπληξη στα 60 - 100 αλλού  ;)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εγω παντως και πριν 4 μηνες που επισκεφθηκα το παραθαλασσιο αυτο ιδρυμα αναξιοπαθουντων φραπεδοστερουντων και χθες ηταν 40 ευρω η "πριβεδιαση"!

Κάπποια εποχή, όχι μακρινή, ήταν 11 ο απλός και ... 37 (τί νούμερο κι αυτό ρε πούστη μου) ο προβέ...Τελευταία, παρατηρείται προσπάθεια στρογγυλοποίησης (προς τα πάνω )...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αυτό το gay που κάνετε όλες οι "παλιές" να φαίνεστε αποσυνδεδεμένοι ενώ δεν είστε τι θα ήθελε να εκφράσει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom