Νέα

Princess Live Strip Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rageo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Κανένα update για Princess; Κανένας δεν πήγε πρόσφατα; Παίζουν ακόμα οι βασικούρες ή έγιναν μεταγραφές;

noname101

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Η Αλεξία έχει φύγει πάνω απο 1 μήνα. Νεες κυκλοφορίες...

Michell: Μια ουγγαρεζούλα με πολύ πλαστικό τούμπανο βυζί. Δεν είναι και άσχημη.

???????: Μια μελαχρινή γερμανίδα που πήρε ο κολλητός μου για χορό και εξέφρασε τα καλύτερα ;) Ε πόσες γερμανιδες θα έχει το μαγαζί?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τελικά οι Γερμανίδες είναι πολύ καλές επαγγελματίες  :cheesy:

Επισκέπτης
η γερμανια με εχει καταστρεψει......γυναικαρες βγαζει!!!!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
η γερμανια με εχει καταστρεψει......γυναικαρες βγαζει!!!!!

Έχω κάποιες υποψίες αν όσες έρχονται Ελλάδα είναι οντως γερμανίδες... έχουν μία απροθυμία να μου μιλήσουν γερμανικά...

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Update για το ρόστερ του ιδρύματος από τη χτεσινή μου επίσκεψη:
1-2. Αννίτα, Κορνέλια (Ουγγαρέζες)
3-4. Κορίνα, Ροζίτα (τα καμάρια του Κισινάου)
5. Αλέξια
6. ʼντα
7-10. Τζένιφερ, Τζέσικα, Μόνικα, Έρικα (μαύρη δύναμη)
11-13. Λάουρα, Ντίνα, Ταμάρα (οι παλαίμαχες)
14-16. Ναταλία, Βίκυ, Σοφία (οι ξανθιές)
17-20. Ροξάνα-Εύα-Ηλέκτρα (οι μελαχρινές)
21. Ιωάννα (ξενέρα)
22-23. Ρετζίνα-Μισέλ (οι σιλικονάτες)
και 1-2 ακόμη που δεν έμαθα όνομα. Γερμανίδα δεν αντιλήφθηκα.

Πριβέ πήρα με Ντίνα, Κορνέλια και φυσικά Κορίνα (total GFE!!!) και απλό χορό με Αννέτα (τρελή, προσοχή δαγκώνει!!!).
Καιρό είχα να μην κλάψω τα λεφτά μου.
ΠΡΟΣΟΧΗ: στο φίλο (εκτός σαϊτ) που ήταν μαζί μου πονηρός σερβιτόρος είπε ότι ο χορός έχει 15? αντί 12!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Update για το ρόστερ του ιδρύματος από τη χτεσινή μου επίσκεψη:
1-2. Αννίτα, Κορνέλια (Ουγγαρέζες)
3-4. Κορίνα, Ροζίτα (τα καμάρια του Κισινάου)
5. Αλέξια
6. ʼντα
7-10. Τζένιφερ, Τζέσικα, Μόνικα, Έρικα (μαύρη δύναμη)
11-13. Λάουρα, Ντίνα, Ταμάρα (οι παλαίμαχες)
14-16. Ναταλία, Βίκυ, Σοφία (οι ξανθιές)
17-20. Ροξάνα-Εύα-Ηλέκτρα (οι μελαχρινές)
21. Ιωάννα (ξενέρα)
22-23. Ρετζίνα-Μισέλ (οι σιλικονάτες)
και 1-2 ακόμη που δεν έμαθα όνομα. Γερμανίδα δεν αντιλήφθηκα.

Πριβέ πήρα με Ντίνα, Κορνέλια και φυσικά Κορίνα (total GFE!!!) και απλό χορό με Αννέτα (τρελή, προσοχή δαγκώνει!!!).
Καιρό είχα να μην κλάψω τα λεφτά μου.
ΠΡΟΣΟΧΗ: στο φίλο (εκτός σαϊτ) που ήταν μαζί μου πονηρός σερβιτόρος είπε ότι ο χορός έχει 15? αντί 12!!!

αυτες ειναι Light ενημερωσεις καπτεν!αλλα τελος παντων αμα μας πεις για την μισελ σε συγχωρω...και θα σε επιδοκιμαζω ακομη και αν δεν ποσταρεις ποτε ξανα!ειναι η μεταγραφη του ραςπουτιν φανταζομαι!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
αυτες ειναι Light ενημερωσεις καπτεν!αλλα τελος παντων αμα μας πεις για την μισελ σε συγχωρω...και θα σε επιδοκιμαζω ακομη και αν δεν ποσταρεις ποτε ξανα!ειναι η μεταγραφη του ραςπουτιν φανταζομαι!

Δεν ξέρω ποιά είναι η Μισέλ και πούθε κρατάει η σκούφια της. Είναι ξανθιά, εντυπωσιακή με απαίσια σιλικονάτα βυζιά οπότε εγώ από μακριά και αγαπημένοι. Είχε πάντως πέραση.

Επισκέπτης
Δεν ξέρω ποιά είναι η Μισέλ και πούθε κρατάει η σκούφια της. Είναι ξανθιά, εντυπωσιακή με απαίσια σιλικονάτα βυζιά οπότε εγώ από μακριά και αγαπημένοι. Είχε πάντως πέραση.

Eχει εξαφανιστει και ο φιλος mclein, που ειναι βαθυς γνωστης του μαγαζιου..Οι πινελιες του και η παρουσια του σιγουρα μας λειπουν...!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Eχει εξαφανιστει και ο φιλος mclein, που ειναι βαθυς γνωστης του μαγαζιου..Οι πινελιες του και η παρουσια του σιγουρα μας λειπουν...!

Η Κορίνα μην εξαφανιστεί και έχουμε άλλα...

Επισκέπτης
Ρε συναγωνιστες επειδη λεω να ριξω μια επισκεψη στο εν λογω μαγαζι μηπως εχει παει κανεις προσφατα και μπορει να με πληροφορησει ή απο εδω ή απο pm τι παιζει απο συνθεση (κυριως για τις καλες ρωταω)

Επισκέπτης
Ρε συναγωνιστες επειδη λεω να ριξω μια επισκεψη στο εν λογω μαγαζι μηπως εχει παει κανεις προσφατα και μπορει να με πληροφορησει ή απο εδω ή απο pm τι παιζει απο συνθεση (κυριως για τις καλες ρωταω)
στειλε  πμ στον φραπανταρ τον βασο  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
αυτος να παει σε ελληνικη χασαποταβερνα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!

Επισκέπτης
ενα εχω να πω σε ολους σας!ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΦΙΛΕ ,ΚΑΝΟΝΙΚΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ωρα για λιγο ροστερ,δε νομιζετε αδερφια των στριπ?παμε λοιπον.....ακολουθηστε με στις ομορφες αναμνησεις που μας φερνουν τα μυρωδατα ονοματα των απανταχου σεξυ και ατακτων στριππερ!

χθεσινη επισκεψη πρινσεςς......ειχαμε πολλες μεταγραφες απο ρασπουτιν λογω ανακαινισης του εν λογω ιδρυματος οποτε πρεπει να κανω 2 λιστες...μια με τις κανονικες και κλασσικες του πρινσεςς και μια με τις "υπο δανεισμο μεταγραφες" που προερχονται απο τα Β.Π.Let's go!

princess roster...

1)rozita(η μελαχροινουλα γλυκια μολδαβη που ειναι 3 χρονια εκει)
2)korina(η ex-erotica ψηλη αδυνατη μελαχροινη,αβυζη και μακρυ ισιο μαλλι με χορο gfe)
3)roxana(μοιαζει στο στυλ αρκετα με την κορινα αλλα εχει σιλικον boobs i think)
4)κιm(O rokoss ξερει)
5)alexia(το ορθιο ξανθο χιλιομετρο με το κινεζικο τατοο στην πλατη και τα ατελειωτα λεσβιακα σοου)
6)sara(η μελαχροινη αδιαφορη κατα τα αλλα κοπελιτσα με το ροζ μπικινι)
7)ericca(αραπινα)
8)jennifer(αραπινα)
9)monica(αραπινα)
10)jenny(αραπινα)
11)ntina(milf hunter you must be)
12)liliana(the same with 11..φορουσε κοκκινο ολοσωμο χθες...)
13)laura(karamilfatzoy απο πρωην αφρο παλας)
14)eva(απο τις πιο καριολες που εχω δει ποτε μου....οσοι την εχουν παρει στο old sirocco ξερουν....μελαχροινη κοντη τουμπανατη,αβυζη...φορουσε χθες μαυρο ολοσωμο με ξωπλατο αν δεν κανω λαθος)
15)βικυ(μια πανυψηλη ξανθια με περμαναντ μαλλακι καρε που απο φατσα ειναι αδιαφορη)

16)η λαουρα απο λολιτα(το υπερμουνο βλαχαδερο απο τη ρωσια...ηταν και αυτο εκει)

και παμε τωρα στις μεταγραφες υπο μορφη δανεισμου.......

17)ζακλιν(μια κοντουλα μπιμπελο κοπελιτσα πολυ καλη)
18)αναστασια(απιστευτο μελαχροινο νιμου με φανταστικο χορο τρελλος πατος..εκανε το δευτερο λεσβιακο με την αλεξια χθες)
19)ολγα(απλα την ακουσα...δεν την θυμαμαι)
20)βικα(το απιστευτο μουνι με διαφορα η καλυτερη στο μαγαζι.....αυτη που εκανε τα σπαγγατα στην πιστα...δεν ξερω αν στο ρασπ την λενε ετσι...αλλα ειναι ΤΟ ΜΟΥΝΙ η γυναικα...αν ξερει καποιος πως την λενε αυτην στο ρασπ ας το αναφερει...κριμα που δεν την πηρα πουτο-χουρο ρε γαμωτο!)
21)σοφια(μια ξανθια κοκκαλιαρα που εκανε και αυτη λεσβιακο με την αλεξια)
22)ελπιδα(ή σοφια του ρασπουτιν καραμιλφαρα...εχει παιξει και στις"συμμοριες της θειτσας"
23)ενα πολυ κλασσατο ξανθο μουνι που εκανε σοου με ασπρες μποτες και ριχτο ασπρο φορεμα με ενα τατοο πανω απο τον κωλο....αν ξερετε ονομα πειτε κουφαλες μην σας φραψω οτι ειστε στριπτητζουδες :2funny:
24) η αννετ με το τατοο στο δεξι κατω μερος της κοιλιας...συγκεκριμενα προς λεκανη..κοκκινομαλλα καρε ψιλομιλφ αλλα πολυ κλασσατη)
25)αντριαννα(το ξεκωλε ξανθο σκυλοφατσε πατολοκοριτσο που ειναι ολα τα λεφτα....στο αλλο....)
26)μια αλλη ξανθια με περμαναντ μαλλι και τατοο ακριβως πανω απο το κωλομερι..δε συγκρατησα ονομα γιατι δεν μου πολυαρεσε....
27)τανιτα(ξανθουλα με βυζαρες και υποπτη...)

σε καποια φαση διεκρινα στο μπαρ....με πολιτικα την βραζιλιανα σουζανα(με τιραντες) και μια αλλη ξανθια που δεν την καταλαβα...επισης οποιος την ειδε ας ομολογησει για να μην του στειλω τα ΕΚΑΜ! :rockon:

ΕΛΕΙΠΕ Η ΑΝΤΑ?προς originale21......δεν την ειδα....

keep rostering the girls reeeeeeeeeeeeeee! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom