Νέα

Princess Live Strip Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rageo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γειά σας παιδιά,
Μπράβο vaso και πρώτη ενημέρωση, στο Lolita(τις περισσότερες φορές εκεί πάω λόγω της παρέας που το έχει καραμέλα "το καλύτερο μαγαζί και τα καλύτερα μωρά" και τέτοια, εγω διαφωνώ αλλά τι να τους κάνω?) ποιές πήγανε από το Rasputin,
έχω πολύ καιρό να πατήσω σε στριπτηζάδικο γιατί αν και παλιός έπεσα στα δύκτια ενός πιτσιρικίου(και όπως λέει ο Στελλάρας "πίστεψα στον έρωτα και στην αγνή φιλία μα ήταν όλα μια ψευτιά, και μου' δωσαν για αντάλαγμα, μίσος και αχαριστία") και μαδήθηκα κανονικώς, relax τώρα γιατί δεν με βλέπω διακοπές φέτος.
Θα διαβάζω το forum να ενημερώνομαι για τις μετεγγραφές και τα λοιπά μην χάσω επεισόδια(τρομάρα μου), από ότι γράφεις η Λάουρα είναι τώρα Princess? Η γνωστή Λάουρα που έκανε το Λεσβιακό τρίο στο Lolita με Βίκυ και Κρίστι?

Επισκέπτης
Φιλε βασο καλη δουλεια και παλι. Δυστυχως απο οσο ξερω και εγω η Αντα λειπει. Το θεμα ειναι θα γυρισει ή οχι και αν ναι πότε? (Ουδεν παραπανω σχολιο απο μενα). Θα παω την  βδομαδα που ερχεται για ενα τσεκαρισμα γιατι πρεπει να δω τα καινουργια του μαγαζιου

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Γειά σας παιδιά,
Μπράβο vaso και πρώτη ενημέρωση, στο Lolita(τις περισσότερες φορές εκεί πάω λόγω της παρέας που το έχει καραμέλα "το καλύτερο μαγαζί και τα καλύτερα μωρά" και τέτοια, εγω διαφωνώ αλλά τι να τους κάνω?) ποιές πήγανε από το Rasputin,
έχω πολύ καιρό να πατήσω σε στριπτηζάδικο γιατί αν και παλιός έπεσα στα δύκτια ενός πιτσιρικίου(και όπως λέει ο Στελλάρας "πίστεψα στον έρωτα και στην αγνή φιλία μα ήταν όλα μια ψευτιά, και μου' δωσαν για αντάλαγμα, μίσος και αχαριστία") και μαδήθηκα κανονικώς, relax τώρα γιατί δεν με βλέπω διακοπές φέτος.
Θα διαβάζω το forum να ενημερώνομαι για τις μετεγγραφές και τα λοιπά μην χάσω επεισόδια(τρομάρα μου), από ότι γράφεις η Λάουρα είναι τώρα Princess? Η γνωστή Λάουρα που έκανε το Λεσβιακό τρίο στο Lolita με Βίκυ και Κρίστι?

ναι αυτη η λαουρα ειναι!απο οτι μου ειπε ενας κολλητος που ηταν λολιτα.....ηταν η μαρινα(πρωην αφρο),η θειτσα υπουργου,η ντανιελα!Αυτες προλαβε να δει.....!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
πως διαολο ρε αθεοφοβε θυμασαι ολ' αυτα τα ονοματα και κανεις και λεπτομερη περιγραφη της καθε κοπελας ξεχωριστα?  :think:
να βγαλεις μπλοκ να γραψεις καρφωνεσαι, να τα γραψεις στο κινητο θα μεινεις απο μπαταρια, να βγαλεις palm ειναι too much..
ειναι κατι αλλο που μου διαφευγει??

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πως διαολο ρε αθεοφοβε θυμασαι ολ' αυτα τα ονοματα και κανεις και λεπτομερη περιγραφη της καθε κοπελας ξεχωριστα?  :think:
να βγαλεις μπλοκ να γραψεις καρφωνεσαι, να τα γραψεις στο κινητο θα μεινεις απο μπαταρια, να βγαλεις palm ειναι too much..

το κινητο......το κινητο........δεν ξεμενει ποτε απο μπαταρια!και ειναι και κατι αλλο.......ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
1)rozita(η μελαχροινουλα γλυκια μολδαβη που ειναι 3 χρονια εκει)
13)laura(karamilfatzoy απο πρωην αφρο παλας)
reeeeeeeeeeeeeee! :rockon: :rockon: :rockon:

Βασο με αυτη τη λιστα το laptop μου μυρισε κωλομπαριλα!!!Ευγε λαμπρε νεε!
Βλεπω αναφερεις πρωτη τη Ροζιτα!Και εγω την θεωρουσα την τοπ του Πρινσες!Ειναι ντεκαφ?
Η Λαουρα ειναι η γνωστη του Λολιτα-Ρασπουτιν? Που με πατησε με την μποτα στο...οταν την δαγκωσα στο βυζι?
Ητανη και η Νατασα του Ρασπουτιν?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Βασο με αυτη τη λιστα το laptop μου μυρισε κωλομπαριλα!!!Ευγε λαμπρε νεε!
Βλεπω αναφερεις πρωτη τη Ροζιτα!Και εγω την θεωρουσα την τοπ του Πρινσες!Ειναι ντεκαφ?
Η Λαουρα ειναι η γνωστη του Λολιτα-Ρασπουτιν? Που με πατησε με την μποτα στο...οταν την δαγκωσα στο βυζι?
Ητανη και η Νατασα του Ρασπουτιν?

το 13) ειναι αλλη λαουρα.......αλλα ηταν και η δικια σου χθες....οσο για την νατασσα αυτη μαλλον ηταν λολιτα!

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
το 13) ειναι αλλη λαουρα.......αλλα ηταν και η δικια σου χθες....οσο για την νατασσα αυτη μαλλον ηταν λολιτα!

Ποσα ξερεις...
RESPECT!!!
Δικια μου ειναι μονο η Λαρισα (Μισελ). Οι αλλες χαρισμα στους στριποφιλους! Αν και η Λαουρα απο συμπεριφορα φερνει πολυ σε Λαρισα

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837

Και αυτά και άλλα μαζί (π.χ. βοήθεια κοινού)!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
πηγα χθες,ηθελα την Σοφια αλλα η σαμπανιες επεφταν βροχη ,πηρα την Κιμ(γιαπωνεζα λεει)καλο χορο,η Ιωαννα πολυ καλη , αυτη που μου την εσπασε ηταν η Ροζιτα πολυ ομορφη αλλα εχει παρει πολυ ψηλα τον αμανε(θελω πληροφοριες για αυτη)

monokoloMIA

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Γεια χαρα παιδες-η Ιωαννα τι παιζει.....φραπε!!!γενικες πληροφοριες-ηλικια-χωρα και αλλα, αμα γνωριζεται κατι-ευχαριστω 

monokoloMIA

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Μεγαλε ροζιτα την πηρα! κρυοκολο μελαχροινο κουκλι απο μολδαβια

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καθόλου κρυόκωλο. Θερμόκωλο :cheesy: θα έλεγα

GrStallion

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
167
Πόντοι
1
Χμμμ λέω , δεν πάω Princess που δεν έχω πάει ποτέ; Τραγική ιδέα. Μετα απο εναν απλό χορό(χάλια) με μια μαύρη παίρνω ενα Asian style την Κιμ. Κάνουμε 2 χορούς και πάω να πληρώσω. Επειδή δεν ήξερα τιμές (1η φορά εκεί) και επειδή το πρώτο γκαρσόνι χρέωσε τον πρώτο χορο 11 αντι 12, δίνω στον νέο γκαρσόνι 52 ευρώ. Ακολουθεί ο φοβερός διάλογος.

Γκαρσόνι: Τι μου δίνεις το 2ευρω; Δεν με βολεύει. 25 ευρώ
Εγώ: Πόσο; 11 ευρώ δεν έχοθν οι χοροί;
Γκαρσόνι: (Με ύφος περιπαικτικό) Αυτα ήταν παλιά φιλαράκι. Τώρα έχει 12
Εγώ: Εγώ στο άλλο γκαρσόνι πλήρωσα 11 Ευρώ τον απλό.
Γκαρσόνι: Σε ποιον;

Εκει κοβεται ο ρυθμός και περπατάει πέρα δηθεν να βρεί το άλλο γκαρσόνι. Τον ακολουθώ και ο διαλογος συνεχίζεται.

Γκαρσόνι: Μάλλον καποιος λάθος έκανες.
Εγώ: Δεν έκανα λάθος. Κράτα μου 25. Πάντως για πρώτη φορά πελάτης δεν αρχίσαμε καλά.
Γκαρσόνι: ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΧΡΕΩΣΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ( Ακούστε τι είπε το άτομο  :idiot: :idiot: )
Εγώ: (Χασκογελώντας  :cheesy: μετά την απίστευτης μαλακίας δήλωση) Οκ. Μπορώ να πληρώσω σε σένα και το ποτό. Ανυπομονώ να πληρώσω και να μην ξαναπατήσω το πόδι μου στο μαγαζί.

Για να μην θαφτεί το περιστατικό λόγω του καυγά και της αλλαγής topic του αρχικού post.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Πάντως πριν 5-6 μέρες πήγα και με μια μαύρη, καλό μουνάκι έπαιξε φραπεδάκι στο πριβέ άνετα.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Χμμμ λέω , δεν πάω Princess που δεν έχω πάει ποτέ; Τραγική ιδέα. Μετα απο εναν απλό χορό(χάλια) με μια μαύρη παίρνω ενα Asian style την Κιμ. Κάνουμε 2 χορούς και πάω να πληρώσω. Επειδή δεν ήξερα τιμές (1η φορά εκεί) και επειδή το πρώτο γκαρσόνι χρέωσε τον πρώτο χορο 11 αντι 12, δίνω στον νέο γκαρσόνι 52 ευρώ. Ακολουθεί ο φοβερός διάλογος.

Γκαρσόνι: Τι μου δίνεις το 2ευρω; Δεν με βολεύει. 25 ευρώ
Εγώ: Πόσο; 11 ευρώ δεν έχοθν οι χοροί;
Γκαρσόνι: (Με ύφος περιπαικτικό) Αυτα ήταν παλιά φιλαράκι. Τώρα έχει 12
Εγώ: Εγώ στο άλλο γκαρσόνι πλήρωσα 11 Ευρώ τον απλό.
Γκαρσόνι: Σε ποιον;

Εκει κοβεται ο ρυθμός και περπατάει πέρα δηθεν να βρεί το άλλο γκαρσόνι. Τον ακολουθώ και ο διαλογος συνεχίζεται.

Γκαρσόνι: Μάλλον καποιος λάθος έκανες.
Εγώ: Δεν έκανα λάθος. Κράτα μου 25. Πάντως για πρώτη φορά πελάτης δεν αρχίσαμε καλά.
Γκαρσόνι: ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΧΡΕΩΣΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ( Ακούστε τι είπε το άτομο  :idiot: :idiot: )
Εγώ: (Χασκογελώντας  :cheesy: μετά την απίστευτης μαλακίας δήλωση) Οκ. Μπορώ να πληρώσω σε σένα και το ποτό. Ανυπομονώ να πληρώσω και να μην ξαναπατήσω το πόδι μου στο μαγαζί.

Για να μην θαφτεί το περιστατικό λόγω του καυγά και της αλλαγής topic του αρχικού post.
Τα γκαρσονια στο μαγαζι ειναι ?φονιαδες επισης προσεχε τι ποτα σου χρεωνουν

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Η μαυρη η χοντροκολα **************