Νέα

Πρίαμο ζητάνε πιστοποιητικό εμβολιασμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα s6775951
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.243
Εντάξει δεν είναι ακριβώς το ίδιο... περίπου. .
Γνωρίζετε τι κάνει η γυναίκα σας η η φιλενάδα σας?Όχι.. όπως δεν γνώριζει και αυτή για εσάς..γενικά και μεταφορικά μιλώ.. εφόσον δεν βάζουμε το χέρι στη φωτιά για κανέναν,οφείλουμε να προστατεύομαστε. Απλά.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.243
τσακαλι η ετσι. μπουκάρει στα νήματα ξεκιναει μανουρα και μετα την πουλευει για να μη μπει σε άσκοπη αντιπαράθεση :tooth: :tooth: :tooth: :wanker: :wanker: :wanker:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ είπε το τρολ !!αχ σιγά σιγά σας μαθαίνω και εγώ το νεουδι.. εξού και αδιαφορώ για χαζομάρες πλέον.. ?

Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Γνωρίζετε τι κάνει η γυναίκα σας η η φιλενάδα σας?Όχι.. όπως δεν γνώριζει και αυτή για εσάς..γενικά και μεταφορικά μιλώ.. εφόσον δεν βάζουμε το χέρι στη φωτιά για κανέναν,οφείλουμε να προστατεύομαστε. Απλά.
Είναι θέμα πιθανοτήτων...φυσικά πρέπει να προστατευομαστε

FireHead_69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2020
Κριτικές
4
Like
771
Πόντοι
301
Υποθέτω δεν διαβάσατε καν τις προηγούμενες παραθεσεις μου..!Λυπάμαι, δεν θα μπω σε άσκοπη αντιπαράθεση, τα πιστεύω μου και τα πιστεύω σας..!Καλο απόγευμα!
Βρε δε πα να μπιπ και συ και τα πιστεύω σου να βγάλετε κάνα φράγκο... Όταν κάνεις πιπα ακαποτη, όταν γλύφεις κωλους, αρχιδια, μύδια, φιλάς τον άλλον, παίρνεις τα φλόκια στο στόμα του καθενός, εκεί φαίνεται η υπευθυνότητα σου...

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.243
Μονο εμβολιασμενους, μόνο υγιη άτομα και σχεδόν αυστηρά μόνιμους δέχομαι. Ευχαριστώ για ευχή ,αν και γαμιεμαι συχνοτατα,όσο για φράγκα μια χαρά είμαι..εσύ αν δεν έχεις φράγκα πως θα γαμησεις όμως.. ?,εξου και τα νεύρα μάλλον. .Αν θες σου δανειζω...?
Βρε δε πα να μπιπ και συ και τα πιστεύω σου να βγάλετε κάνα φράγκο... Όταν κάνεις πιπα ακαποτη, όταν γλύφεις κωλους, αρχιδια, μύδια, φιλάς τον άλλον, παίρνεις τα φλόκια στο στόμα του καθενός, εκεί φαίνεται η υπευθυνότητα σου...

Τελευταία τροποποίηση:

FireHead_69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2020
Κριτικές
4
Like
771
Πόντοι
301
Μονο εμβολιασμενους, μόνο υγιη άτομα και σχεδόν αυστηρά μόνιμους δέχομαι. Ευχαριστώ για ευχή ,γαμιεμαι ασύστολα,όσο για φράγκα μια χαρά είμαι..εσύ αν δεν έχεις φράγκα πως θα γαμησεις όμως.. ?,εξου και τα νεύρα μάλλον. .Αν θες σου δανειζω...
Νεύρα? Ποια νεύρα ? Εγώ μανάρι την καυλυτερη ευχή σου έδωσα... ?
Έχεις να δανεισεις? ? Εδώ βρε γαμιεσαι στη δουλειά να τα βγάλεις, σιγά μην δανείσεις κι ολας.. Ευχαριστώ πάντως ❤️ Γαμαω και χωρίς λεφτά ?
Που το ξέρεις ότι είναι υγιείς κάποιος όμως θα μου πεις? Ζητάς τεστ για ΣΜΝ, HIV κλπ? Γτ στα λόγια καλή είσαι... Υπεύθυνη λίγο δύσκολο!

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.243
Νεύρα? Ποια νεύρα ? Εγώ μανάρι την καυλυτερη ευχή σου έδωσα... ?
Έχεις να δανεισεις? ? Εδώ βρε γαμιεσαι στη δουλειά να τα βγάλεις, σιγά μην δανείσεις κι ολας.. Ευχαριστώ πάντως ❤️ Γαμαω και χωρίς λεφτά ?
Που το ξέρεις ότι είναι υγιείς κάποιος όμως θα μου πεις? Ζητάς τεστ για ΣΜΝ, HIV κλπ? Γτ στα λόγια καλή είσαι... Υπεύθυνη λίγο δύσκολο!
Έχω και άλλο αντικείμενο εργασίας, συν τα επιλεκτικά ραντεβού μου,δόξα το Θεό μια χαρά είμαι!Κάνω συχνότατα τεστ περί ΣΜΝ ως υπεύθυνο άτομο, και επιλέγω ως επί το πλείστον ίδιου στυλ άτομα, μάλιστα κάποια με αρκετές πρόσφατες εξετάσεις.Δεν ξέρω με τι έχετε συναναστραφει, αλλά κάποιες είμαστε απόλυτα υπεύθυνες. Θεωρώ ότι έλυσα απορίες σας ...

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Άτομα του οικογενειακού κύκλου μου έχουν σχέση με κλάδους της υγείας , επίσης έχω αρκετούς πελάτες ιατρούς, αρα γνώριζω από πρώτο χέρι ότι το Ραπιντ είναι ψιλοαχρηστο σε μας τους εμβολιασμενους, περαν κάποιων εξαιρέσεων,αλλά εγώ είπαμε το Ραπιντ το κάνω λόγω ότι είμαι γενικά φοβιτσιαρα ..Αρα σας προστατευω ΟΛΟΥΣ όπως διακρίνεις..Κοίτα έχεις το δικαίωμα να υποστηρίξεις την.άρνηση σου στον εμβολιασμό, οπως εχω το δικαίωμα να υποστηρίξω ότι είμαι υπέρ,, κάνω διάλογο χωρίς επιθετική διάθεση, εσύ αρχίζεις και φορτώνεις λίγο..
Κι εγώ είμαι εμβολιασμένος αλλά κάνω 2 σελφ την εβδομάδα και τα πληρώνω από την τσέπη μου.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Εγώ είμαι και εμβολιασμενος και άμα θες κάνω και rapid test εσύ με παντρευεσε να σε γαμαω συνέχεια γιατί είσαι ότι ποίο ωραίο πλάσμα έχω γνωρίσει στην ζωή μου
Τύπε Φατσέα δεν κάνει για σένα!!! Είναι Ιθαγενής.

FireHead_69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2020
Κριτικές
4
Like
771
Πόντοι
301
Έχω και άλλο αντικείμενο εργασίας, συν τα επιλεκτικά ραντεβού μου,δόξα το Θεό μια χαρά είμαι!Κάνω συχνότατα τεστ περί ΣΜΝ ως υπεύθυνο άτομο, και επιλέγω ως επί το πλείστον ίδιου στυλ άτομα, μάλιστα κάποια με αρκετές πρόσφατες εξετάσεις.Δεν ξέρω με τι έχετε συναναστραφει, αλλά κάποιες είμαστε απόλυτα υπεύθυνες. Θεωρώ ότι έλυσα απορίες σας ...
Δεν είμαι οπαδός του πίστευε και μη ερεύνα οπότε λίγο δύσκολο να λύσεις απορίες μου τόσο εύκολα με 2 3 λιβανιζματα του εαυτού σου...
Μακάρι να είσαι έτσι πάντως όπως τα λες. Καλό για σενα, καλό και για μας. Χαίρομαι που είσαι καλά πάντως Όταν λες είμαστε? Πες κάνα 2 άλλες να δούμε.
Όσο για μένα, συναναστρεφομαι με κοπέλες του είδους σου ?

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.243
Πάντως ησασταν αγενεστατος(αν και δεν είστε ο μόνος,φυσικά,τις προάλλες σε άλλο θέμα ένας κύριος ειπε ότι ως πουτανα δεν δικαιούμαι άποψης.. !!)
.. δεν συμφώνησατε σε κάτι που έγραψα και αμέσως να πάω να μπιπ..και ο μορφονιος είχε αντίθετη άποψη από εμένα αλλά ειχε ευγενικό διάλογο μαζί μου..Αν δεν με προκαλέσει κάποιος ποτε δεν κανω επίθεση να ξέρετε,μόνο εάν νιώσω ότι προσβάλλομαι..μου αρέσει και αναζητώ τον διάλογο σε διάφορα θέματα... .Απ ότι διακρίνω εδώ μέσα,οι συνεχείς άσκοπες προσβολές είναι καθημερινό φαινόμενο σε εργαζόμενες..
Το ότι εκδίδομαι συνειδητά και επιλεκτικά δεν με κατατάσσει σε υποδεέστερο ον ..τεσπα..Σκέψεις μου καταθέτω, εξάλλου μια μικρή μορφή "κοινωνίας "είναι και το σάιτ αυτό.. με τα καλά και τ άσχημα του..

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Τα ψέκια έχουν πάθει χοντρή ζημιά,σκυλιασανε, ελπίζω να έχουν κάνει εμβόλιο κατά της λύσσας γιατί όσο θα πλησιάζουν οι γιορτές και ο κόσμος θα περνάει καλά ενώ αυτοί θα είναι στην απέξω θα δαγκώνουν πιο πολύ...

FireHead_69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2020
Κριτικές
4
Like
771
Πόντοι
301
Πάντως ησασταν αγενεστατος(αν και δεν είστε ο μόνος,φυσικά)
.. δεν συμφώνησατε σε κάτι που έγραψα και αμέσως να πάω να μπιπ..και ο μορφονιος είχε αντίθετη άποψη από εμένα αλλά ειχε ευγενικό διάλογο μαζί μου..Αν δεν με προκαλέσει κάποιος ποτε δεν κανω επίθεση να ξέρετε,μόνο εάν νιώσω ότι προσβάλλομαι..μου αρέσει και αναζητώ τον διάλογο σε διάφορα θέματα... .Απ ότι διακρίνω εδώ μέσα,οι συνεχείς άσκοπες προσβολές είναι καθημερινό φαινόμενο σε εργαζόμενες..
Το ότι εκδίδομαι συνειδητά και επιλεκτικά δεν με κατατάσσει σε υποδεέστερο ον ..τεσπα..Σκέψεις μου καταθέτω, εξάλλου μια μικρή "κοινωνία "είναι και το σάιτ αυτό.. με τα καλά και τ άσχημα του..
Όταν απαντάς με τουπέ.. "Τα πιστεύω μου και τα πιστεύω σας. Καλό απόγευμα" είναι ρομαντισμός ή ευγένεια? Γιατί κάπου μπερδεύτηκα...
Και δεν σε είπε υποβιβασε κανείς σαν άνθρωπο επειδή εκδίδεσαι.. Γούστο και καπέλο σου. Καλά κάνεις.
Εσύ υποβιβαζεις ανθρώπους όμως με το να μας λες πάω μόνο με εμβολιασμενους, οι υπόλοιποι θεωρώ είστε ανεύθυνοι!! Εδώ διάβασα πιο πίσω που έγραψες: είναι το ίδιο πράγμα είτε πηγαίνεις με μια εκδιδόμενη είτε με μια μη εκδιδόμενη από θέμα ασφάλειας... :headbang::headbang: Πήγε να μου φύγει το τηλέφωνο από το χέρι. Θα μας μουρλανεις τελείως!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.408
Πόντοι
12.756
Τα ψέκια έχουν πάθει χοντρή ζημιά,σκυλιασανε, ελπίζω να έχουν κάνει εμβόλιο κατά της λύσσας γιατί όσο θα πλησιάζουν οι γιορτές και ο κόσμος θα περνάει καλά ενώ αυτοί θα είναι στην απέξω θα δαγκώνουν πιο πολύ...
κακια,μιρλα,μαυρη ψυχουλα εχουν...ετοιμοι για ψυχοφαρμακα ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ να κουμπωνουν 4 φορες την ημερα για να αντεξουν την κλεισουρα,αγαμια,εξευτελισμο,σιχασια :sad2:

George_1969

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Νοε 2021
Κριτικές
49
Like
4.261
Πόντοι
11.461
Kαλά κάνουν και ζητάνε, πιστοποιητικο εμβολιασμου ή νοσησης (με μοριακο μονο) παντού .
Rapid μαλακια, self test μεγαλη μαλακία. Βγαινει το ραπιντ αρνητικο, το self test θετικο , μετα μοριακο +, κλπ....Τελείως αναξιόπιστα. Ρωτήστε μενα τι γινεται στα γυμνάσια λογω παιδιων. Τα μισα εxουν εμβολιαστει already.
MONO το μοριακό είναι αξιόπιστο και γιαυτο μονο έτσι βγαινει και το πιστ. νοσησης.

Καλα ρε πως αντεχετε. καθε 2 μερες ραπιντ κανετε ? Σε σπηλιές μένετε ? Ταξιδια, εστιατορια, σινεμά, θέατρα, κλπ τι κάνετε ? Rapid θα κανετε καθε 2 μερες για την υπολοιπη ζωή σας. Καλό κουράγιο σας εύχομαι :)

erikos_E

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Φεβ 2014
Κριτικές
19
Like
6.923
Πόντοι
2.646
Τι σχεση εχι το νημα με τιτλο "στον πριαμο ζητανε πιστοποιητικο" με τις αντιδικιες με την σεξυιωαννα ? Καυλαντιζεε αγορακια ή κανετε προπονηση στην μαλακια ?

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.243
Όταν απαντάς με τουπέ.. "Τα πιστεύω μου και τα πιστεύω σας. Καλό απόγευμα" είναι ρομαντισμός ή ευγένεια? Γιατί κάπου μπερδεύτηκα...
Και δεν σε είπε υποβιβασε κανείς σαν άνθρωπο επειδή εκδίδεσαι.. Γούστο και καπέλο σου. Καλά κάνεις.
Εσύ υποβιβαζεις ανθρώπους όμως με το να μας λες πάω μόνο με εμβολιασμενους, οι υπόλοιποι θεωρώ είστε ανεύθυνοι!! Εδώ διάβασα πιο πίσω που έγραψες: είναι το ίδιο πράγμα είτε πηγαίνεις με μια εκδιδόμενη είτε με μια μη εκδιδόμενη από θέμα ασφάλειας... :headbang::headbang: Πήγε να μου φύγει το τηλέφωνο από το χέρι. Θα μας μουρλανεις τελείως!!
Όταν η επιστήμη σου δίνει το οπλο της άμυνας ενάντια σ έναν ιό και δη θανατηφόρο και το απορρίπτεις επειδή έτσι γουστάρεις ,ναι το θεωρώ ανευθυνότητα εν μερη..
Όσο για ερωτικούς μόνιμους συντρόφους δλδ συζύγους η δεσμούς σας ξέρετε και είστε σίγουροι ανά πάσα στιγμή τι κάνουν ,σας δίνω τότε συγχαρητήρια..εγώ προσωπικά δεν.βαζω το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν!

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.243
Τι σχεση εχι το νημα με τιτλο "στον πριαμο ζητανε πιστοποιητικο" με τις αντιδικιες με την σεξυιωαννα ? Καυλαντιζεε αγορακια ή κανετε προπονηση στην μαλακια ?
Εγώ πάντως επί του θέματος μπήκα και εξέθεσα την άποψη μου, αν δείτε αρχικά..και μετά ως συνήθως ξέφυγε το θέμα(και Όχι από εμενα)...τεσπα αποχωρώ πλέον,η άποψη μου έχει κατατεθεί εξαλλου

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom