Νέα

Πρεπει να διορθωθουν.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αν ησασταν πρωθυπουργος αυτης της χωρας σε ποιο θεμα θα δινατε προτ

• Ανεργια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Συστημα υγειας

• Παιδια

• Εγκληματικοτητα,βια

• Φοροδιαφυγη

• Προστασια περιβαλλοντος

• Γραφειοκρατια

• Ελλειμα της χωρας

• Μειωση/σταθεροτητα φορων

• Αυξηση βασικου μισθου

• Κοινωνικα θεματα,ναρκωτικα,αστεγοι κ.λ.π

• Διωξιμο μεταναστων

• Δυστηχως δεν μας σωζει τιποτα

• Δ/ξ-δ/α

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
1)πρέπει να καταργηθεί η μονιμότητα στο δημόσιο γιατί είναι κίνητρο αντιπαραγωγικότητας κατα τη γνώμη μου.
2)είναι αδιανόητο να υπάρχουν συνταξιούχοι 45 και 50 χρονών. απο τα 58 και μετά πρέπει να βγαίνει κανείς στη σύνταξη.
3)να προσπαθήσει το κράτος να εμφυσύσει στους πολίτες μέσω της παιδείας την έννοια του επιχειρείν και όχι πολλοί να καταλήγουν να ονειρεύονται μια θέση στο δημόσιο λόγω βεβαίως και των αδιεξόδων της ελληνικής οικονομίας
4)κάθε δημόσιος υπάλληλος να αξιολογείται για το έργο του σε οποιαδήποτε υπηρεσία και αν ανήκει
5)να γίνεται πραγματικός έλεγχος στα πόθεν έσχες εφοριακών, τελωνειακών, υπουργών για να καταπολεμηθεί η διαφθορά.
Όλα αυτά πρέπει να κάνει ο Παπανδρέου. Μόνο έτσι θα σωθεί η Ελλάδα. Χρειάζονται δραστικά μέτρα και πολύ φοβάμαι πως αν κάποιος σε αυτή τη χώρα δεν κυβερνήσει και λίγο αυταρχικά δεν σωζόμαστε.
να φωναξουμε καμια κοπελα με σπεσιαλ αυταρχικο αν ειναι :s&m_1:πλακα κανω
το θεμα το συνταξιοδοτικο ειναι ενα μεγαλο προβλημα βαζουν ορια ηλικιας τι ειναι αυτα εγω εχω ξεκινηση να δουλευω απο τα 18 μου χρονια ενω καποιοι αλλοι ξεκινανε στα 30 τους χρονια αυτο ξερεις τι σημαινει εγω θα εχω συμπληρωσει 45+χρονια εργασιας αν δεν τα εχω τιναξει ποσο να αντεξει καποιος και αν παει κατι στραβα που θα βρω δουλεια στα 60 μου χρονια ειναι ολα ραμμενα στα μετρα που θελουνε

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.852
Πόντοι
3.715
παιδεία + υγεία + εξωτερική πολιτική + περιβάλλον πρέπει να μένουν σταθερά κι όχι να τα γαμάει πατόκορφα ο κάθε καινούριος τυχαρπαστος.

Από εκεί και πέρα χρειάζεται επιτέλους αυτή η χώρα να ξεκινήσει πάλι να είναι παραγωγός κι όχι αποκλειστικά και μόνο καταναλωτής. Πως;
3 πράγματα μπορεί να βγάλει εύκολα βαδίζοντας την πεπατημένη:
α/ Αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα με έμφαση στη βιολογική ποιοτική καλλιέργεια (Πρωτογενής τομέας που προσφέρει διατροφική ανεξαρησία)
β/ Τουρισμό (έξυπνο τουρισμό, όχι της σειράς, προσφορά διαφορετικού εναλλακτικού τρόπου με προώθηση μεσογειακών χαρακτηριστικών διαβίωσης, όχι αμερικανοαγγλίλα. Προώθηση ανασκαφών/ μνημείων/ μουσείων, γαμώ το κέρατο μου τόση ιστορία έχουμε ας τη μάθουμε πρώτα κι ας την εκμεταλευτούμε επιτέλους είναι η βιομηχανία μας που μπορεί να φέρει απίστευτα θετικά)
γ/ Ανανεώσιμες (έχουμε ήλιο, αέρα μπόλικα...έχουμε γεωθερμία και δόξα τα λεφτά πολύ θάλασσα)

Όλα τα άλλα είναι απλά οδοντόκρεμες.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
να φορολογήσουμε την εκκλησία και να πιάσουμε τους φοροφηγάδες και τους μεγαλονταβάδες επιχειρηματίες/λησταρχους που μας γαμάνε καθημερινά.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
να φορολογήσουμε την εκκλησία και να πιάσουμε τους φοροφηγάδες και τους μεγαλονταβάδες επιχειρηματίες/λησταρχους που μας γαμάνε καθημερινά.

Μετά από πρόσφατο δημοσίευμα της Καθημερινής. Στο 170% του ΑΕΠ το έλλειμα. Οι δημόσιες δαπάνες στο 50% του ΑΕΠ. Δλδ από αυτά που δεν βγάζω παίρνω τα μισά. Που πάνε;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
παιδεία + υγεία + εξωτερική πολιτική + περιβάλλον πρέπει να μένουν σταθερά κι όχι να τα γαμάει πατόκορφα ο κάθε καινούριος τυχαρπαστος.

Από εκεί και πέρα χρειάζεται επιτέλους αυτή η χώρα να ξεκινήσει πάλι να είναι παραγωγός κι όχι αποκλειστικά και μόνο καταναλωτής. Πως;
3 πράγματα μπορεί να βγάλει εύκολα βαδίζοντας την πεπατημένη:
α/ Αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα με έμφαση στη βιολογική ποιοτική καλλιέργεια (Πρωτογενής τομέας που προσφέρει διατροφική ανεξαρησία)
β/ Τουρισμό (έξυπνο τουρισμό, όχι της σειράς, προσφορά διαφορετικού εναλλακτικού τρόπου με προώθηση μεσογειακών χαρακτηριστικών διαβίωσης, όχι αμερικανοαγγλίλα. Προώθηση ανασκαφών/ μνημείων/ μουσείων, γαμώ το κέρατο μου τόση ιστορία έχουμε ας τη μάθουμε πρώτα κι ας την εκμεταλευτούμε επιτέλους είναι η βιομηχανία μας που μπορεί να φέρει απίστευτα θετικά)
γ/ Ανανεώσιμες (έχουμε ήλιο, αέρα μπόλικα...έχουμε γεωθερμία και δόξα τα λεφτά πολύ θάλασσα)

Όλα τα άλλα είναι απλά οδοντόκρεμες.

Νά 'χαμε να λέγαμε δηλαδή  :think:

patatinas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δυστηχως παντου σε ολο το κοσμο τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο,εδω στην Ελλαδα μια ζωη ετσι πηγαινανε απλα χειροτερευουν ακομα περισσοτερο.Πιστευεται οτι μπορει να αλλαξει κατι προς το καλυτερο?
Δύσκολο...

Επισκέπτης
Δυστυχως δεν μας σωζει τιποτα πάμε για φούντο,σε λίγο θα κλείσει η επιχείρηση Ελλάς!!! :rockon:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.852
Πόντοι
3.715

Τα δόντια του Γεωργίου

Stories