baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
να φωναξουμε καμια κοπελα με σπεσιαλ αυταρχικο αν ειναι πλακα κανω1)πρέπει να καταργηθεί η μονιμότητα στο δημόσιο γιατί είναι κίνητρο αντιπαραγωγικότητας κατα τη γνώμη μου.
2)είναι αδιανόητο να υπάρχουν συνταξιούχοι 45 και 50 χρονών. απο τα 58 και μετά πρέπει να βγαίνει κανείς στη σύνταξη.
3)να προσπαθήσει το κράτος να εμφυσύσει στους πολίτες μέσω της παιδείας την έννοια του επιχειρείν και όχι πολλοί να καταλήγουν να ονειρεύονται μια θέση στο δημόσιο λόγω βεβαίως και των αδιεξόδων της ελληνικής οικονομίας
4)κάθε δημόσιος υπάλληλος να αξιολογείται για το έργο του σε οποιαδήποτε υπηρεσία και αν ανήκει
5)να γίνεται πραγματικός έλεγχος στα πόθεν έσχες εφοριακών, τελωνειακών, υπουργών για να καταπολεμηθεί η διαφθορά.
Όλα αυτά πρέπει να κάνει ο Παπανδρέου. Μόνο έτσι θα σωθεί η Ελλάδα. Χρειάζονται δραστικά μέτρα και πολύ φοβάμαι πως αν κάποιος σε αυτή τη χώρα δεν κυβερνήσει και λίγο αυταρχικά δεν σωζόμαστε.
το θεμα το συνταξιοδοτικο ειναι ενα μεγαλο προβλημα βαζουν ορια ηλικιας τι ειναι αυτα εγω εχω ξεκινηση να δουλευω απο τα 18 μου χρονια ενω καποιοι αλλοι ξεκινανε στα 30 τους χρονια αυτο ξερεις τι σημαινει εγω θα εχω συμπληρωσει 45+χρονια εργασιας αν δεν τα εχω τιναξει ποσο να αντεξει καποιος και αν παει κατι στραβα που θα βρω δουλεια στα 60 μου χρονια ειναι ολα ραμμενα στα μετρα που θελουνε