στην τελευταία σελίδα της Πράσινης,νομίζω την Τρίτη,2 μέρες μετά τον αγώνα(δεν την είχα πάρει,απλά έριξα μια ματιά σε εξώφυλλο και τελευταία σελίδα)έγραφε πως "αφού,μέσω της Πράσινης,ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν εμείς-εννοεί σαν εφημερίδα μάλλον.πως δεν θα ασχοληθεί με το θέμα άλλο-θεωρούμε το θέμα λήξαν".οπότε υποθέτω πως είχε κάνει κάποια δήλωση ή "ανακοίνωση"/διευκρίνηση μέσω της συγκεκριμένης εφημερίδας που-λογικά-τον "έκραξε".αλλά δεν είμαι σίγουρος,δεν το είδα κάπου.απλά,αυτό καταλαβαίνω από το συγκεκριμένο σχόλιο της εφημερίδας.Αυτο με τις συγγνωμες το ακουσες καπου?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ευχαριστω.στην τελευταία σελίδα της Πράσινης,νομίζω την Τρίτη,2 μέρες μετά τον αγώνα(δεν την είχα πάρει,απλά έριξα μια ματιά σε εξώφυλλο και τελευταία σελίδα)έγραφε πως "αφού,μέσω της Πράσινης,ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν εμείς-εννοεί σαν εφημερίδα μάλλον.πως δεν θα ασχοληθεί με το θέμα άλλο-θεωρούμε το θέμα λήξαν".οπότε υποθέτω πως είχε κάνει κάποια δήλωση ή "ανακοίνωση"/διευκρίνηση μέσω της συγκεκριμένης εφημερίδας που-λογικά-τον "έκραξε".αλλά δεν είμαι σίγουρος,δεν το είδα κάπου.απλά,αυτό καταλαβαίνω από το συγκεκριμένο σχόλιο της εφημερίδας.
Ευχαριστω.
καλα...οι γαυροι παει, δεν πρεπει να την παλευουν αλλο...
βολει ξερουν; δεν ξερουν
μπασκετ ξερουν; ουτε μπασκετ ξερουν
ποδοσφαιρο; ασε καλυτερα, μη ρωτας...γελαει ολη η ευρωπη
θα μου πεις πολο ξερουν; εκει ειναι καλυτεροι. βεβαια επαιξαν με φουλ διαιτησια στην αρχη αλλα τα ξερουμε αυτα
ακομα και στο pro για τα πανηγυρια ειναι
βολει ξερουν; δεν ξερουν
θα μου πεις πολο ξερουν; εκει ειναι καλυτεροι. βεβαια επαιξαν με φουλ διαιτησια στην αρχη αλλα τα ξερουμε αυτα
Προσωπικά θεωρώ πως το θέμα της πρόκρισης είναι πάρα πολύ δύσκολο, με το σκεπτικό πως και με τις μισές ευκαιρίες σε σχέση με το πρώτο ματς να κάνουν οι Ισπανοί εδώ, είναι δύσκολο να είναι πάλι τόσο άτυχοι. Άρα από τη στιγμή που θα σκοράρουν το παιχνίδι θα κρέμεται από μια κλωστή και ο ΠΑΟ πρέπει να σκοράρει πάνω από δύο γκολ, το οποίο και δεν βλέπω να γίνεται.
Επισκέπτης
αστο αυτο καλυτερα ορισμενοι οχι ολοι εδω ειναι κωλοτουμπες πριν τα παιχνιδια κανουν λογο για ευρωπαικες ποριες και μετα τη πουτσα που τρωνε βγαινουν και λενε για το μεγαλειο του λαου τους και το καραισκακη τη να πεις σοβαρα με τετοια ατομα απλα εχουν το πρωταθλημα εκει που η τραπουλα ειναι σημαδεμενη απο την αρχη του παιχνιδιου. μολις βγουν προς τα εξω ξεφτιλιζονται γιατι εκει υπαρχει το 50-50 που εδω δεν το ξερουν!!!!καλα...οι γαυροι παει, δεν πρεπει να την παλευουν αλλο...
βολει ξερουν; δεν ξερουν
piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.560
- Πόντοι
- 216
συγχαρητηρια στον Πορειακο για το θετικο αποτελεσμα που πηρε στην Ισπανια,κατι που δεν ειχε κανει ΠΟΤΕ στην τρανη ευρωπαϊκη του πορεια
Ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε τα συγχαρητήρια για τις μεγαλειώδεις
και συνάμα συγκλονιστικές ευρωπαϊκές εμφανίσεις του Γαυριακού,
που έκαναν όλη την Ευρώπη να παραμιλάει για άλλη μια φορά.
Θέσατε τον πήχη πολύ ψηλά φέτος.
Keep Walking . . .
Ο,τι θελεις καταλαβαινεις.Ειπα εγω οτι δεν σε πιστευω?Λεω οτι εγω δεν μπορω να το επιβεβαιωσω.
Σου ξαναλεω,εστω οτι εχεις δικιο.
Θα μου πεις ποιος ο λογος το λαθος να μην ειναι ανθρωπινο?
ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΙΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ.ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΞΕΔΡΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΝΙΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ?Τα 5 καπνογονα που θελησα να σου κλεψω?ΕΛΕΟΣ ΡΕ.
Δωρητη μου φαινεται σε εχει επηρεασει η πουτσα και πραγματικα με ανησυχεις για το πως θα διαχειριστεις τα γαμησια της Κυριακης.
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
πηγαινετε σημερα να τους εμψυχωσετε, γιατι αυριο θα επαναληφθει το σκηνικο των τελευταιων χρονων...
να τους κυνηγατε στα στενα της παιανιας!!!!
αντε κοροιδα γερα !!! μην ληψει κανεις σημερα απο την λεωφορο
αρε πουστη τοσες ψωλες και ακομη μυαλο δεν εχετε βαλει..
παμε γερα κοριτσια φετος σας θελω πιο ενεργητικους απο οσο περυσι...
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
συγχαρητηρια στον Πορειακο για το θετικο αποτελεσμα που πηρε στην Ισπανια,κατι που δεν ειχε κανει ΠΟΤΕ στην τρανη ευρωπαϊκη του πορεια
να κηρυχθει η μερα εκεινη γιορτη να την γιορταζουν καθε χρονο
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
φρεσκα κουλουρια...πηγαινετε σημερα να τους εμψυχωσετε, γιατι αυριο θα επαναληφθει το σκηνικο των τελευταιων χρονων...
κρατα μικρο καλαθι ;) ...γιατι ειδικα φετος εισαι φωτια
μπορεί και να "συνδυαστεί" με τα ματσάκια των κοριτσιών(βόλευ και μπάσκετ,5 και 7)στον "τάφο"Σημερα στις 6, ανοιχτη προπονηση στο γηπεδο της Λεωφορου
καλή φάση θα είναι.
Ευχαριστούμε φίλε.βέβαια για το "ειρωνικό" της υπόθεσης,μπορεί να έχεις δίκιο,αλλά τουλάχιστον ένα-ένα εμείς το καταφέρνουμε να σπάμε τα αρνητικά "ρεκόρ" μας εκεί(Ευρώπη=ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)εσείς? τι έχετε να "προσθέσετε" σε αυτά τα ζητήματα από την πλευρά σας ?συγχαρητηρια στον Πορειακο για το θετικο αποτελεσμα που πηρε στην Ισπανια,κατι που δεν ειχε κανει ΠΟΤΕ στην τρανη ευρωπαϊκη του πορεια
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Σωστοοοος!μπορεί και να "συνδυαστεί" με τα ματσάκια των κοριτσιών(βόλευ και μπάσκετ,5 και 7)στον "τάφο"
καλή φάση θα είναι.
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
φρεσκα κουλουρια...
κρατα μικρο καλαθι ;) ...γιατι ειδικα φετος εισαι φωτια
...
Αν και γω βλεπω σουπιτσα στο αυριανο ντερμπι...οπως και στον πρωτο γυρω.
Τιμιο και εργατικο Χιναρακι
Επισκέπτης
η ουσια ειναι οτι το αυριανο παιχνιδι δεν εχει κανενα απολυτως βαθμολογικο ενδιαφερον αφου το πρωταθλημα εχει κριθει!! θα ηθελα παντως η διαφορα να ηταν μικροτερη για να δουμε πραγματικα ενα καλυτερο παιχνιδι και να υπαρχει και κινητρο και απο τους δυο. . αυριο απλα θα παιξουν για το γοητρο και μονο.
αστο αυτο καλυτερα ορισμενοι οχι ολοι εδω ειναι κωλοτουμπες πριν τα παιχνιδια κανουν λογο για ευρωπαικες ποριες και μετα τη πουτσα που τρωνε βγαινουν και λενε για το μεγαλειο του λαου τους και το καραισκακη τη να πεις σοβαρα με τετοια ατομα απλα εχουν το πρωταθλημα εκει που η τραπουλα ειναι σημαδεμενη απο την αρχη του παιχνιδιου. μολις βγουν προς τα εξω ξεφτιλιζονται γιατι εκει υπαρχει το 50-50 που εδω δεν το ξερουν!!!!
.....μην το ξαχνεις ρε μαγκα......οι γαβροι ειναι κομπλεξικοι μεχρι αηδιας......πλην ελαχιστων εξαιρεσεων για να ειμαστε ακριβοδικαιοι.....βγαιναν στα ραδιοφωνα κι αντι να πουνε ενα μπραβο που ο ΠΑΟ σαν ελληνικη ομαδα σταθηκε αξιοπρεπης και πηρε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ απεναντι σε μια ομαδα που κατα διαστηματα επαιξε διαστημικο ποδοσφαιρο και με την αυστριακη πουσταρα να σφυριζει 100-0 εδρα , λενε μαλακιες "παιζει ταμπουρι" , "κωλοφαρδια".......και θα συμφωνησω με τον φιλο παραπανω.......[size=10pt]μακαρι να κανω καθε χρονο τετοιες ευρωπαικες πορειες και να χαιρομαι για την ομαδα μου [/size] παρα να παιρνω το πρωτθλημα καθε χρονο στην Ελλαδα με στημενα πεναλτυ,θυγατρικες ομαδες,πλασματικες βαθμολογιες στα χαρτια και κατα συνεπεια να με βριζουν ολοι.....
πηγαινετε σημερα να τους εμψυχωσετε, γιατι αυριο θα επαναληφθει το σκηνικο των τελευταιων χρονων...
Αυτή η ψωλιά...ήταν για το κύπελλο...δεν μετράει...κατά δήλωση των...πονεμένων!!!
Σήμερα θα πάνε αρκετοί...θα πιάσουν τον Μ.Ο τους...2,500...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K