Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (5 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
μεγαλε σου απαντησα τωρα το τη λεει ο καθενας εμενα δεν με ενδιαφερει. εκτος αν σε καιει εσενα να γινεις μοντ εγω θα γινω μονο με ζαρτιερες και θα εχει ενδιαφερον που θα τσακωνομαι με τον Λιλα :2funny: :2funny:

Περί ορέξεως.... :grin: :grin: :grin:
Καλά μαλάκα...έχω λιώσει στο γέλιο... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οταν παιζεις με σημαδεμενη τραπουλα δεν γινεται. εξω ομως που παιζεις στα ισα αυτες τις ομαδες που ανεφερες που δεν υπαρχουν στο ποδοσφαιρικο χαρτη εκει τρεχεις και δεν φτανεις!!! γιατι μπορεις να δωσεις μια λογικη λεμε τωρα εξηγηση;
βρε παπαρα την μπενφικα και τη χερτα φετος τις νικησα με διαιτησια?μην γινεσαι μαλακας
για μια ηττα ακυρωνεις ολη τη χρονια
δηλαδη οι βαζελοι που πανηγυριζουν για τοτε που τους απεκλεισε η πορτο στο ουεφα θα επρεπε να τους πω οτι ειναι για τον πουτσο που απεκλεισαν τα σαπιαρυζια στην παραταση με γκολ του συνταξιουχου βαζεχα?
αλλα ρε βοδο τι να σου πω εσενα αφου γλυφεις τα αρχιδια των παναθηναικων μια εβδομαδα μετα την πουτσα που σου εριξαν στο οακα με διαιτησια
ας σε κρινουν οι αλλοι πανιωνιοι του σαιτ για το ποσο πανιωνιος εισαι

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ευχαριστούμε φίλε.βέβαια για το "ειρωνικό" της υπόθεσης,μπορεί να έχεις δίκιο,αλλά τουλάχιστον ένα-ένα εμείς το καταφέρνουμε να σπάμε τα αρνητικά "ρεκόρ" μας εκεί(Ευρώπη=ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)εσείς? :think: :think:τι έχετε να "προσθέσετε" σε αυτά τα ζητήματα από την πλευρά σας :knockinb: :hammer: :knockinb: :hammer: :knockinb: :hammer:?
για πες μου ρε φιλαρακι,ποιο αρνητικο ρεκορ δεν εχουμε σπασει εμεις?το 2πλο ηταν μεχρι περισυ,το οποιο καταριφθηκε πανηγυρικος,νομιζω :grin:

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
για πες μου ρε φιλαρακι,ποιο αρνητικο ρεκορ δεν εχουμε σπασει εμεις?το 2πλο ηταν μεχρι περισυ,το οποιο καταριφθηκε πανηγυρικος,νομιζω :grin:
κοίτα,το 7-0 νομίζω πως το κατάφερε και σας το ισοφάρησε κι άλλος,τα τελευταία χρόνια.
τους 30(δεν θυμάμαι πόσους ακριβώς)αγώνες χωρίς εκτός έδρας νίκη στο Τσ.Λ. δεν το έχω ψάξει.πάντως ΕΣΥ να "ειρωνεύεσαι" εμάς πως-και καλά-μόοολις τώρα καταφέραμε να σπάσουμε κάποια αρνητική παράδοση στην Ευρώπη,ε δεν είναι λίγο μαλακία?
(το "εσύ" αναφέρεται φυσικά σε εσένα σαν Ολυμπιακό και όχι σε σένα προσωπικά)

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
ουπς,διέκρινα-καθυστερημένα,όμως,αφού είχα στείλει την απάντηση-"γελάκι" στο τέλος,οπότε ίσως το έγραψες για πλάκα.αν είναι έτσι,sorry για την "σοβαρή" απάντηση."πάσο" ;)

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
λεγεται και ακουγεται οτι η ομαδα ειναι πολυ γκαβλωμενη εν οψει του ντερμπι...
ευχομαι να βαλει ο κοκκαλης το χερι του....να τους νικησουμε μονο με ενα, αντε το πολυ με δυο γκολ διαφορα
κριμα ρε τους αμπαλους..τι να πω... πραγματικα τους λυπαμαι

αλλα και αυτος ο παναθηναικος τι διαλο ρε μπουλντοζα ειναι;
δε λεει να σταματησει πουθενα;
σωνει και καλα, δηλαδη, να γαμησει οτι βρει μπροστα του;

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
spirosbof μην ακους κανεναν.
μονο εμενα ακου...

μη χαλιεσαι φιλε. μην πικραινεσαι και μην στεναχωριεσαι.
ουτε με αυτο που θα γινει αυριο.
ουτε με το γεγονος του αποκλεισμου σας απο την τεραστια σεντ ετιεν.
ουτε με το γεγονος των θριαμβων του παναθηναικου στην ευρωπη.
ουτε με τις σφαλιαρες στο μπασκετ και στο βολει.

η ζωη συνεχιζεται 

pig21

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
spirosbof μην ακους κανεναν.
μονο εμενα ακου...

μη χαλιεσαι φιλε. μην πικραινεσαι και μην στεναχωριεσαι.
ουτε με αυτο που θα γινει αυριο.
ουτε με το γεγονος του αποκλεισμου σας απο την τεραστια σεντ ετιεν.
ουτε με το γεγονος των θριαμβων του παναθηναικου στην ευρωπη.
ουτε με τις σφαλιαρες στο μπασκετ και στο βολει.

η ζωη συνεχιζεται   
:2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αφου φατε την ψωλια σας σημερα βαζελες κοτες μπαλαρινες θα δωσουμε το επομενο παιχνιδι στον παοκ και μετα θα κανετε πορεια ιδια με την περσυνη....κυνηγωντας τον μητερα να του ξυρισετε το μουσι για της μεταγραφες που δεν εκανε.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Να δω την "Πρασινη" αυριο με μαυρη τη πρωτη της σελιδα, και ... τιποτα αλλο.
Ε δε θα ειναι δα και η πρωτη φορα τα τελευταια χρονια.

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
---Τον πούστη τον λένε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!!!

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
  εεε οοο διπλο μεστο κοτετσι μετα εξοχικο  εεε οοο διπλο μεστο κοτετσι μετα εξοχικο    εεε οοο διπλο μεστο κοτετσι μετα εξοχικο  εεε οοο διπλο μεστο κοτετσι μετα εξοχικο  εεε οοο διπλο μεστο κοτετσι μετα εξοχικο    εεε οοο διπλο μεστο κοτετσι μετα εξοχικο  εεε οοο διπλο μεστο κοτετσι μετα εξοχικο  εεε οοο διπλο μεστο κοτετσι μετα εξοχικο    εεε οοο διπλο μεστο κοτετσι μετα εξοχικο  εεε οοο διπλο μεστο κοτετσι μετα εξοχικο  εεε οοο διπλο μεστο κοτετσι μετα εξοχικο    εεε οοο διπλο μεστο κοτετσι μετα εξοχικο  εεε οοο διπλο μεστο κοτετσι μετα εξοχικο  εεε οοο διπλο μεστο κοτετσι μετα εξοχικο    εεε οοο διπλο μεστο κοτετσι μετα εξοχικο  εεε οοο διπλο μεστο κοτετσι μετα εξοχικο  εεε οοο διπλο μεστο κοτετσι μετα εξοχικο    εεε οοο διπλο μεστο κοτετσι μετα εξοχικο  εεε οοο διπλο μεστο κοτετσι μετα εξοχικο  εεε οοο διπλο μεστο κοτετσι μετα εξοχικο    εεε οοο διπλο μεστο κοτετσι μετα εξοχικο  εεε οοο διπλο μεστο κοτετσι μετα εξοχικο  εεε οοο διπλο μεστο κοτετσι μετα εξοχικο    εεε οοο διπλο μεστο κοτετσι μετα εξοχικο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αρχισαν τα οργανα .......

Εμεις ειμαστε απο πανω σας
οχι εσεις θα χασετε
εμεις εχουμε πορειες .....
εσεις οχι
Θα σας κανουμε ετσι αλλιως αλλιωτικα πασαλιμανιωτικα

ΑΥΡΙΟ θα ξερουμε .........

Αλλα κι εσεις χωρις τους διαιτητες εισαστε ενα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
φαινεται κιολας .......

ΕΙΔΩΜΕΝ ........

Ποσα χρονια εχουμε να παρουμε διπλο στο ΚΑΡΑ'Ι'ΣΚΑΚΗ ?
οι παραδοσεις ειναι για να σπανε .......

σημερα θα ευχαριστηθουμε ματσς για τον απλουστατο λογο του οτι
το πρωταθλημα εχει κριθει .....

αρα οι ομαδες θα παιξουν χωρις αγχος ......
αλλα αποκλειστικα για το γοητρο

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξέρω αν πήγε χτες κανεις στη Λεωφόρο, εγώ πάντως ήμουν και ειδα πολύ κόσμο και πολύ παθος. μακάρι να κερδίσουν για μας. Παντως αν κερδίσουμε θα ξεβρακωθει ο διορισμένος και θα έχουν βάση οσα λέμε για τη διατησία. όχι ότι τώρα δεν έχουν βάση απλα τότε θα υπάρχουν και αποδείξεις

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ετσι σας θελω,να ερθετε με αερα,οχι χεσμενοι σαν τις αλλες φορες.γιατι οταν ερχεστε χεσμενοι παρα λιγο να παρετε αποτελεσμα,ενω τωρα που εισαστε...καλυτεροι θα ανοιχτειτε για να μας...διαλυσετε :grin:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
δεν ξέρω αν πήγε χτες κανεις στη Λεωφόρο, εγώ πάντως ήμουν και ειδα πολύ κόσμο και πολύ παθος. μακάρι να κερδίσουν για μας. Παντως αν κερδίσουμε θα ξεβρακωθει ο διορισμένος και θα έχουν βάση οσα λέμε για τη διατησία. όχι ότι τώρα δεν έχουν βάση απλα τότε θα υπάρχουν και αποδείξεις
Carlos - ακόμα και αν κερδίσουμε, θ' αλλάξει κάτι?

Δεν είναι ξεφτίλα, Φλεβάρη μήνα και ήμασταν 14 πόντους πίσω?  :headbang:

Πως το βλέπετε όλοι δηλαδή?  :think:

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε pristine θα αποδείξει για άλλη μια φορά ότι τον γαυρο των σπρώχνει η διαιτησια, κάτι που άλλωστε φαίνεται και στην Ευρώπη. Δε λέω ότι όλους τους βαθμούς της διαφοράς τους πήρε έτσι αλλά ξέρεις είναι και η ψυχολογία των παικτών. όταν οι παικτες ξέρουν ότι έχουν βοηθεια πάιζουν πιο άνετα και τα αποτελέσματα έρχονται ευκολότερα. Φετος έγινε νόμος να μη χάνει ούτε ένα βαθμό ο γαυρος στο Καραισκάκη, θυμίσου τι έγινε με Εργοτέλη αλλά και άλλες τόσες άλλες περιπτώσεις. Εγώ πάντως δυστυχώς το βλέπω για ισοπαλία, δε θα ανοιχτει ο Βαλβέρδε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom