μεγαλε σου απαντησα τωρα το τη λεει ο καθενας εμενα δεν με ενδιαφερει. εκτος αν σε καιει εσενα να γινεις μοντ εγω θα γινω μονο με ζαρτιερες και θα εχει ενδιαφερον που θα τσακωνομαι με τον Λιλα
Περί ορέξεως....
Καλά μαλάκα...έχω λιώσει στο γέλιο...
μεγαλε σου απαντησα τωρα το τη λεει ο καθενας εμενα δεν με ενδιαφερει. εκτος αν σε καιει εσενα να γινεις μοντ εγω θα γινω μονο με ζαρτιερες και θα εχει ενδιαφερον που θα τσακωνομαι με τον Λιλα
βρε παπαρα την μπενφικα και τη χερτα φετος τις νικησα με διαιτησια?μην γινεσαι μαλακαςοταν παιζεις με σημαδεμενη τραπουλα δεν γινεται. εξω ομως που παιζεις στα ισα αυτες τις ομαδες που ανεφερες που δεν υπαρχουν στο ποδοσφαιρικο χαρτη εκει τρεχεις και δεν φτανεις!!! γιατι μπορεις να δωσεις μια λογικη λεμε τωρα εξηγηση;
για πες μου ρε φιλαρακι,ποιο αρνητικο ρεκορ δεν εχουμε σπασει εμεις?το 2πλο ηταν μεχρι περισυ,το οποιο καταριφθηκε πανηγυρικος,νομιζωΕυχαριστούμε φίλε.βέβαια για το "ειρωνικό" της υπόθεσης,μπορεί να έχεις δίκιο,αλλά τουλάχιστον ένα-ένα εμείς το καταφέρνουμε να σπάμε τα αρνητικά "ρεκόρ" μας εκεί(Ευρώπη=ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)εσείς? τι έχετε να "προσθέσετε" σε αυτά τα ζητήματα από την πλευρά σας ?
κοίτα,το 7-0 νομίζω πως το κατάφερε και σας το ισοφάρησε κι άλλος,τα τελευταία χρόνια.για πες μου ρε φιλαρακι,ποιο αρνητικο ρεκορ δεν εχουμε σπασει εμεις?το 2πλο ηταν μεχρι περισυ,το οποιο καταριφθηκε πανηγυρικος,νομιζω
ουπς,διέκρινα-καθυστερημένα,όμως,αφού είχα στείλει την απάντηση-"γελάκι" στο τέλος,οπότε ίσως το έγραψες για πλάκα.αν είναι έτσι,sorry για την "σοβαρή" απάντηση."πάσο" ;)για πες μου ρε φιλαρακι,ποιο αρνητικο ρεκορ δεν εχουμε σπασει εμεις?το 2πλο ηταν μεχρι περισυ,το οποιο καταριφθηκε πανηγυρικος,νομιζω
Τελικά έπεσες λίιιιιγο έξω σήμερα,έ?δεν ήμασταν....ακριβώς "κοντά στους 2.500"(τον...μέσο όρο μας)Σήμερα θα πάνε αρκετοί...θα πιάσουν τον Μ.Ο τους...2,500...
spirosbof μην ακους κανεναν.
μονο εμενα ακου...
μη χαλιεσαι φιλε. μην πικραινεσαι και μην στεναχωριεσαι.
ουτε με αυτο που θα γινει αυριο.
ουτε με το γεγονος του αποκλεισμου σας απο την τεραστια σεντ ετιεν.
ουτε με το γεγονος των θριαμβων του παναθηναικου στην ευρωπη.
ουτε με τις σφαλιαρες στο μπασκετ και στο βολει.
η ζωη συνεχιζεται
Carlos - ακόμα και αν κερδίσουμε, θ' αλλάξει κάτι?δεν ξέρω αν πήγε χτες κανεις στη Λεωφόρο, εγώ πάντως ήμουν και ειδα πολύ κόσμο και πολύ παθος. μακάρι να κερδίσουν για μας. Παντως αν κερδίσουμε θα ξεβρακωθει ο διορισμένος και θα έχουν βάση οσα λέμε για τη διατησία. όχι ότι τώρα δεν έχουν βάση απλα τότε θα υπάρχουν και αποδείξεις