Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

Επισκέπτης
.....μην το ξαχνεις ρε μαγκα......οι γαβροι ειναι κομπλεξικοι μεχρι αηδιας......πλην ελαχιστων εξαιρεσεων για να ειμαστε ακριβοδικαιοι.....βγαιναν στα ραδιοφωνα κι αντι να πουνε ενα μπραβο που ο ΠΑΟ σαν ελληνικη ομαδα σταθηκε αξιοπρεπης και πηρε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ απεναντι σε μια ομαδα που κατα διαστηματα επαιξε διαστημικο ποδοσφαιρο  και με την  αυστριακη πουσταρα να σφυριζει  100-0 εδρα , λενε μαλακιες "παιζει ταμπουρι" , "κωλοφαρδια".......και θα συμφωνησω με τον φιλο παραπανω.......[size=10pt]μακαρι να κανω καθε χρονο τετοιες ευρωπαικες πορειες και να χαιρομαι για την ομαδα μου [/size] παρα να παιρνω το πρωτθλημα καθε χρονο στην Ελλαδα  με στημενα πεναλτυ,θυγατρικες  ομαδες,πλασματικες βαθμολογιες στα χαρτια  και κατα συνεπεια να με βριζουν ολοι.....  
φιλε μου οταν μια ομαδα κανει καλα αποτελεσματα δεν μπορει να; ειναι μια ζωη κωλοφαρδη . αντιθετα κατα τους γαυρους το γεγονος οτι δεν μπορουν να κανουν μια καλη πορεια στην ευρωπη εκει τους φταιει η κακη η τυχη και οχι η δικη τους ανικανοτητα. και παντα υπαρχει η καραμελα του πρωταθληματος που παντα το περνουν με συνοπτικες διαδικασιες και προπαντων ΚΑΘΑΡΑ :tooth:αυτοι που χλευαζανε για θυγατρικες ομαδες οπως τον οφη και ορθως το κανανε αλλα ξεχναν οτι αυτη τη στιγμη υπαρχουν ξανθη λιβαδεια εργοτελης ηρακλης που οποτε μπορουν δινουν μια χειρα βοηθειας και το το παραδεχονται κιολας οπως την προηγουμενη κυριακη :jerking:.  :rockon:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
η ουσια ειναι οτι το αυριανο παιχνιδι δεν εχει κανενα απολυτως βαθμολογικο ενδιαφερον αφου το πρωταθλημα εχει κριθει!! θα ηθελα παντως η διαφορα να ηταν μικροτερη για να δουμε πραγματικα ενα καλυτερο παιχνιδι και να υπαρχει και κινητρο και απο τους δυο. :rockon:. αυριο απλα θα παιξουν για το γοητρο και μονο.

Ρε...έβαλες βύσμα τον...Fethry για να σε κάνουν...mod??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ--->Πρόσεξε τί θα απαντήσεις...γιατί υπάρχουν μάρτυρες...απλά το έσβησαν οι μοντ το θεματάκι... :S :S :S :S :S

:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:θα πας για ψωνια στο μιλανο; :piss: :piss: :piss: :piss:

Είσαι ακόμα τσαντισμένη???? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πηγαινετε σημερα να τους εμψυχωσετε, γιατι αυριο θα επαναληφθει το σκηνικο των τελευταιων χρονων...
να τους κυνηγατε στα στενα της παιανιας!!!!
αντε κοροιδα γερα !!! μην ληψει κανεις σημερα απο την λεωφορο :2funny: :2funny: :2funny:
αρε πουστη τοσες ψωλες και ακομη μυαλο δεν εχετε βαλει..

παμε γερα κοριτσια φετος σας θελω πιο ενεργητικους απο οσο περυσι... :2funny: :2funny:

είναι γνωστό ότι τους πιο κομπλεξικούς, τους πιο μαλάκες και τους πιο ηλίθιους οπαδούς στην Ελλάδα τους έχει ο γαύρος.....
Εχουν μόλις βγει από την πρωκτορραφή και παρά ταύτα ειρωνεύονται άλλες ομάδες για περσινά ξινά σταφύλια.....
Ρε με το αίμα να στάζει ακόμα απ τη ροδέλα πας σπίτι και αλλάζεις σερβιέτα.... Δεν το παίζεις και μάγκας.
Νούμερα, έ νούμερα.

Επισκέπτης
Ρε...έβαλες βύσμα τον...Fethry για να σε κάνουν...mod??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ--->Πρόσεξε τί θα απαντήσεις...γιατί υπάρχουν μάρτυρες...απλά το έσβησαν οι μοντ το θεματάκι... :S :S :S :S :S

Είσαι ακόμα τσαντισμένη???? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :piss: :piss: :piss: :piss: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: ακομα σε ποναει σε καταλαβαινω παντως τοσες πουτσες σε μια εβδομαδα ο εγεφαλος σου εχει καψει φλαντζα :jerking:οτι πεις συλβια δεν σου χαλαω χατηρι αυτη την εβδομαδα :blahblah1: :blahblah1:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :piss: :piss: :piss: :piss: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: ακομα σε ποναει σε καταλαβαινω παντως τοσες πουτσες σε μια εβδομαδα ο [size=20pt]εγεφαλος[/size] σου εχει καψει φλαντζα :jerking:οτι πεις συλβια δεν σου χαλαω χατηρι αυτη την εβδομαδα :blahblah1: :blahblah1:

Είσαι ακόμα τσαντισμένη κουκλάρα μου!!! :dancing: :dancing: :dancing:
Αλλά...τον Fethry περίμενες να σε σώσει??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πραγματικά με έκανες και γέλασα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ--->Πρόσεξε...τα χάνεις.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Είσαι ακόμα τσαντισμένη κουκλάρα μου!!! :dancing: :dancing: :dancing:
Αλλά...τον Fethry περίμενες να σε σώσει??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πραγματικά με έκανες και γέλασα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ--->Πρόσεξε...τα χάνεις.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
συλβια σε καταλαβαινω σου ειπα τοσες :knockinb: :knockinb: :knockinb: σε μια εβδομαδα λογικο να το εχεις καψει :uglystupid: αληθεια θα πας για ζαρτιερες στο μιλανο :2funny:;

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
συλβια σε καταλαβαινω σου ειπα τοσες :knockinb: :knockinb: :knockinb: σε μια εβδομαδα λογικο να το εχεις καψει :uglystupid: αληθεια θα πας για ζαρτιερες στο μιλανο :2funny:;

Ρε...θα μας πείς???Που τον ανακάλυψες τον Fethry??? :think: :think: :think:
Για ζαρτιέρες άλλες πάνε...και ξέρεις πολύ καλά...ποιές!!! ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
είναι γνωστό ότι τους πιο κομπλεξικούς, τους πιο μαλάκες και τους πιο ηλίθιους οπαδούς στην Ελλάδα τους έχει ο γαύρος.....
Εχουν μόλις βγει από την πρωκτορραφή και παρά ταύτα ειρωνεύονται άλλες ομάδες για περσινά ξινά σταφύλια.....
Ρε με το αίμα να στάζει ακόμα απ τη ροδέλα πας σπίτι και αλλάζεις σερβιέτα.... Δεν το παίζεις και μάγκας.
Νούμερα, έ νούμερα.
παντως ρε περσονα αυτοι οι ολυμπιακοι ειναι οι μοναδικοι φιλαθλοι παγκοσμιως που αν και μπορει να χανουν να προσπαθουν να μας πεισουν ποσο μεγαλη ομαδα ειναι με υπεροχο κοσμο αλλα ατυχη παντα!!!! κοιτας τη γραφουν και νομιζεις οτι εχουν περσασει στον επομενο γυρο συντριβοντας τους γαλλους!!!!

Επισκέπτης
Ρε...θα μας πείς???Που τον ανακάλυψες τον Fethry??? :think: :think: :think:
Για ζαρτιέρες άλλες πάνε...και ξέρεις πολύ καλά...ποιές!!! ;) ;) ;) ;)
εγω πουθενα δεν τον ανακαλυψα!!!! οσο για τις ζαρτιερες συλβια θα σου πηγαινουν μια χαρα κοκινες σαν και αυτες που φοραγες ολη την εβδομαδα :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παντως ρε περσονα αυτοι οι ολυμπιακοι ειναι οι μοναδικοι φιλαθλοι παγκοσμιως που αν και μπορει να χανουν να προσπαθουν να μας πεισουν ποσο μεγαλη ομαδα ειναι με υπεροχο κοσμο αλλα ατυχη παντα!!!! κοιτας τη γραφουν και νομιζεις οτι εχουν περσασει στον επομενο γυρο συντριβοντας τους γαλλους!!!!

κοίτα.....
ο τρελλός ποτέ δεν παραδέχεται την τρέλλα του....
Γι αυτό είναι και έγκλειστος.... Επειδή ζει σε ένα δικό του χωρόχρονο.......

το καραιτάβλι που θυμιζει τις περισσότερες φορές το κλουβί με τις τρελλές......

Επισκέπτης
κοίτα.....
ο τρελλός ποτέ δεν παραδέχεται την τρέλλα του....
Γι αυτό είναι και έγκλειστος.... Επειδή ζει σε ένα δικό του χωρόχρονο.......

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :2funny: :2funny: :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
εγω πουθενα δεν τον ανακαλυψα!!!! οσο για τις ζαρτιερες συλβια θα σου πηγαινουν μια χαρα κοκινες σαν και αυτες που φοραγες ολη την εβδομαδα :2funny: :2funny: :2funny:
΄

Μόνος του δλδ σου άνοιξε θέμα να γίνεις μοντ???Μάλιστα...δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω... :jerking: :jerking: :jerking:
και μη λές όλο σύλβια...γιατί θα σου....(ξανα)βγεί το όνομα.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

έχεις έρθει ποτέ??? :think: :think: :think:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Νούμερα, έ νούμερα.
βρε εξυπνοπουλε ειμαι η δεν ειμαι ο επιβητορας σου εδω?
αυτο το πραγμα σχολιαζω τπτ παραπανω!!
εδω που σε εχω απο κατω και δεν σε αφηνω να σηκωσεις κεφαλι
λεω κατι διαφορετικο απο αυτο?
τωρα γιατι πρωκτοραφες και μαλακιες μιλας ουτε και ξερω
εισαι σ.ετιεν εσυ? εισαι μολντε? εισαι χερενφεν?
αντε οι χαρουλες σας ειναι μονο απο ξενα χερακια
εχεις τα αρχιδια τοσα χρονια να μου την πεις για τα μεταξυ μας ε?
προς το παρον οι πρωκτοραφουλες τοσων ετων μαλλον εσας δεν εχουν κλεισει ακομα οκ???

Επισκέπτης
΄

Μόνος του δλδ σου άνοιξε θέμα να γίνεις μοντ???Μάλιστα...δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω... :jerking: :jerking: :jerking:
και μη λές όλο σύλβια...γιατί θα σου....(ξανα)βγεί το όνομα.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

έχεις έρθει ποτέ??? :think: :think: :think:
ακου συλβια εγω τετοιες βλεψεις ποτε δεν ειχα ουτε εχω για να στο ξεκαθαρισω και να μην κουραζεσαι να ποσταρεις αλλες τετοιες μαλακιες. οι ομοιδεατες σου μπορει να εχουν η ακομα και εσυ εγω ποτε. αλλα σε καταλαβαινω τοσες πολλες  :knockinb: :knockinb: σε εχουν  κανει να χανεις τον ελεγχο και να λες τοσες πολλες  :jerking: :jerking: :jerking: περαστικα και ειπαμε συλβια μην ντρεπεσαι να λες το ονομα σου ζαρτιερες μπορεις να παρεις και απο ελλαδα ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
βρε εξυπνοπουλε ειμαι η δεν ειμαι ο επιβητορας σου εδω?
αυτο πραγμα σχολιαζω τπτ παραπανω!!
εδω που σε εχω απο κατω και δεν σε αφηνω να σηκωσεις κεφαλι
λεω κατι διαφορετικο απο αυτο?
τωρα γιατι πρωκτοραφες και μαλακιες μιλας ουτε και ξερω
εισαι σ.ετιεν εσυ? εισαι μολντε? εισαι χερενφεν?
αντε οι χαρουλες σας ειναι μονο απο ξενα χερακια
εχεις τα αρχιδια τοσα χρονια να μου την πεις για τα μεταξυ μας ε?
προς το παρον οι πρωκτοραφουλες τοσων ετων μαλλον εσας δεν εχουν κλεισει ακομα οκ???
οταν παιζεις με σημαδεμενη τραπουλα δεν γινεται. εξω ομως που παιζεις στα ισα αυτες τις ομαδες που ανεφερες που δεν υπαρχουν στο ποδοσφαιρικο χαρτη εκει τρεχεις και δεν φτανεις!!! γιατι μπορεις να δωσεις μια λογικη λεμε τωρα εξηγηση;

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ακου μεγάλε εγω τετοιες βλεψεις πάντα ειχα και εχω για να στο ξεκαθαρισω και να μην κουραζεσαι να ποσταρεις αλλες τετοιες μαλακιες. οι ομοιδεατες σου μπορει να εχουν η ακομα και εσυ εγω παντα ειχα. αλλα σε καταλαβαινω τοσα πολλα  :knockinb: :knockinb: που έχεις ρίξει στην ομάδα μου με έχουν κανει να χανω τον ελεγχο και να λεω τοσες πολλες  :jerking: :jerking: :jerking: περαστικα μου και ειπαμε ότι το ονομά μου είναι συλβια και δεν ντρεπομαι να το λεω ζαρτιερες μπορω να παρω και απο ελλαδα απο πλατεία μεριά ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νομίζεις ότι λέω ψέμματα???Για να μας πεί και ο Ταράτσας....είχαμε ρε επιστροφή με θέμα αυτό που λέω στον...εν δυνάμει..μόντ bodo??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ωραία παράθεση ρε.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
Νομίζεις ότι λέω ψέμματα???Για να μας πεί και ο Ταράτσας....είχαμε ρε επιστροφή με θέμα αυτό που λέω στον...εν δυνάμει..μόντ bodo??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ωραία παράθεση ρε.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
συλβια σου απαντησα τωρα το τη λεει ο καθενας εμενα δεν με ενδιαφερει. εκτος αν σε καιει εσενα να γινεις μοντ με ζαρτιερες θα εχει ενδιαφερον παντως :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
οταν παιζεις με σημαδεμενη τραπουλα δεν γινεται. εξω ομως που παιζεις στα ισα αυτες τις ομαδες που ανεφερες που δεν υπαρχουν στο ποδοσφαιρικο χαρτη εκει τρεχεις και δεν φτανεις!!! γιατι μπορεις να δωσεις μια λογικη λεμε τωρα εξηγηση;
για ποιες σημαδεμενες τραπουλες μιλας μωρε τωρα?
στα μεταξυ μας παιχνιδια τοσα χρονια παρε κοιτα τα στατιστικα
και πες μετα, γιατι ολο στην διαιτησια το ριχνεται
οσο για τα ευρωπαικα ματς για κοιτα σε παρακαλω λιγακι τα τελευταια 5-6 χρονια και πες μου ειναι τοσο ασχημα οσο νομιζεται??
οταν μαζευεις 10 και 11 ποντους σε ομιλο του ch. league
απλα αρκετες συγκυριες νομιζω οτι δεν μας επετρεψαν να κανουμε το βημα παραπανω, και δεν νομιζω να διαφωνεις σε αυτο!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom