Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
σουηδε εισαι ετοιμος για την απολυτη ξεφτιλα του κοσμου σου?σου εχω μια εκπληξη σημερα

Και άλλη ξεφτίλα??? :2funny: :2funny: :2funny:

σχολιασε μου αυτη τη φωτο και πες μου τι βλεπεις

Δεν είναι δύσκολο Σουηδέ....μπορείς...το 'χεις... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ρε μαλακα ασε τα quiz και πες ο,τι ειναι να πεις.
λοιπον ηθελα την γνωμη σου για να αποφυγω δικαιολογιες αλλα δεν την λες
η εικονα αυτη παρουσιαζεται ως ο λαος του ποα αλλα ειναι η θυρα 7 απο το ματς στο καραισκακη(το παπουτσελειο)με εσας
τοτε που η 7 ειχε καμια 40αρια πανια απο την 13
τετοια ξεφτιλα δεν την περιμενα.να δειχνετε το πυρινο λαο και να το πουλατε ως λαο της θερμοαιμης αριστοκρατιας

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
λοιπον ηθελα την γνωμη σου για να αποφυγω δικαιολογιες αλλα δεν την λες
η εικονα αυτη παρουσιαζεται ως ο λαος του ποα αλλα ειναι η θυρα 7 απο το ματς στο καραισκακη(το παπουτσελειο)με εσας
τοτε που η 7 ειχε καμια 40αρια πανια απο την 13
τετοια ξεφτιλα δεν την περιμενα.να δειχνετε το πυρινο λαο και να το πουλατε ως λαο της θερμοαιμης αριστοκρατιας
Δεν μπορω να το επιβεβαιωσω ουτε να το διαψευσω.
Την φωτο που την βρηκες?Στην Αθλητικη Ηχω?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν μπορω να το επιβεβαιωσω ουτε να το διαψευσω.
Την φωτο που την βρηκες?Στην Αθλητικη Ηχω?
ειναι απο την αθλητικη ηχω προφανως απο οπαδικη σελιδα της
να τη βαλω πιο μεγαλη να τη δεις καλυτερα?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
σχολιασε μου αυτη τη φωτο και πες μου τι βλεπεις

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μ'αρέσει που ο τίτλος της φωτό είναι "τι είναι αυτό σουηδέ". Αχαχαχα.

Σχετικά με το θέμα τώρα, ντροπή αλλά μάλλον θα έκαναν λάθος.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μ'αρέσει που ο τίτλος της φωτό είναι "τι είναι αυτό σουηδέ". Αχαχαχα.
Σχετικά με το θέμα τώρα, ντροπή αλλά μάλλον θα έκαναν λάθος.

''Ποιά τραβέλια ρε μαλάκα...μη με τρελλαίνεις... :headbang: :headbang: ''

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ειναι απο την αθλητικη ηχω προφανως απο οπαδικη σελιδα της
να τη βαλω πιο μεγαλη να τη δεις καλυτερα?
Δηλαδη πρεπει να απολογηθω εγω για λαθος που εκανε εφημεριδα? :think:
Ασε με ρε Δωρητη.Βρες μου εναν λογο που αυτο εγινε επιτηδες ή δεν ξερω και εγω τι αλλο.
Και να πω οτι εδειχνε δικια μου εξεδρα με και καλα δικα σου πανια να πω ενταξει ειναι προφανες ο λογος που εγινε.Αλλα τωρα δεν βρισκω λογο,πραγματικα.Λες και δεν υπαρχουν φωτογραφιες απο το Καραισκακη απο την δικια μου εξεδρα για να βαλω.

Και να μου την βαλεις καλυτερα δεν αλλαζει τιποτα.Δεν μπορω ουτε να το επιβεβαιωσω ουτε να το διαψευσω.Εσυ εισαι γαυρος,εσυ βρες φωτογραφια απο το δικο σου πεταλο σε εκεινο το ματς.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δηλαδη πρεπει να απολογηθω εγω για λαθος που εκανε εφημεριδα? :think:
Ασε με ρε Δωρητη.Βρες μου εναν λογο που αυτο εγινε επιτηδες ή δεν ξερω και εγω τι αλλο.
Και να πω οτι εδειχνε δικια μου εξεδρα με και καλα δικα σου πανια να πω ενταξει ειναι προφανες ο λογος που εγινε.Αλλα τωρα δεν βρισκω λογο,πραγματικα.Λες και δεν υπαρχουν φωτογραφιες απο το Καραισκακη απο την δικια μου εξεδρα για να βαλω.

Και να μου την βαλεις καλυτερα δεν αλλαζει τιποτα.Δεν μπορω ουτε να το επιβεβαιωσω ουτε να το διαψευσω.Εσυ εισαι γαυρος,εσυ βρες φωτογραφια απο το δικο σου πεταλο σε εκεινο το ματς.
καλα ρε τωρα,δεν πιστευεις οτι ειναι η 7?φαινεται απο το ματριξ που ειναι στο κεντρο,το ματριξ στο παλιο καραισκακη ηταν στο κορνερ στη θυρα των φιλοξενουμενων
θα βρω και θα βαλω μια πιο μεγαλη που εχω
εξαλλου στο παιχνιδι ημουν μεσα και μετα το καψιμο των πανιων σας βαλαμε δικα μας

Επισκέπτης
καλα ρε τωρα,δεν πιστευεις οτι ειναι η 7?φαινεται απο το ματριξ που ειναι στο κεντρο,το ματριξ στο παλιο καραισκακη ηταν στο κορνερ στη θυρα των φιλοξενουμενων
θα βρω και θα βαλω μια πιο μεγαλη που εχω
εξαλλου στο παιχνιδι ημουν μεσα και μετα το καψιμο των πανιων σας βαλαμε δικα μας
Kαι εμένα για την 7 μου φαίνεται απο το παλιό καραιτάβλι!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
θα την βρω και θα την βαλω
Ο,τι θελεις καταλαβαινεις.Ειπα εγω οτι δεν σε πιστευω?Λεω οτι εγω δεν μπορω να το επιβεβαιωσω.

Σου ξαναλεω,εστω οτι εχεις δικιο.
Θα μου πεις ποιος ο λογος το λαθος να μην ειναι ανθρωπινο?
ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΙΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ.ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΞΕΔΡΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΝΙΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ?Τα 5 καπνογονα που θελησα να σου κλεψω?ΕΛΕΟΣ ΡΕ.

Δωρητη μου φαινεται σε εχει επηρεασει η πουτσα και πραγματικα με ανησυχεις για το πως θα διαχειριστεις τα γαμησια της Κυριακης. :rockon:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Kαι εμένα για την 7 μου φαίνεται απο το παλιό καραιτάβλι!
Προφανως ειναι η 7 επειδη το φανερωνουν οι σημαιουλες που ειναι στην σειρα.Στην δικια μας εξεδρα δεν υπαρχει περιπτωση να μπαιναν σημαιουλες σε τετοια θεση.

ΞΑΝΑΛΕΩ,αυτη ειναι η απολυτη ξεφτιλα? :headbang:

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6

αυτό δεν είναι "καινούριο"(από τον τελικό είναι)αλλά κοιτάξτε λιγάκι και τον δημοσιογράφο(τον "ουδέτερο" και υπεύθυνο για το ρεπορτάζ από τους πάγκους)της ΝΕΤ τι λέει στον Μπουρούση :jerking: :jerking:
τον "ρούφηξε" κι αυτός στο τέλος και ηρέμησε!βέβαια απ'ότι κατάλαβα έπαιξαν "συγγνώμες" κτλ μέσα στην εβδομάδα,αλλά το γεγονός ΥΠΑΡΧΕΙ(άλλο που αν δεν είχε καταγραφεί και το υποστήριζε κάποιος θα τον έλεγαν "βαλτό")
Υ.Γ.:ελπίζω να μην είναι "κόντρα" στους κανόνες του φόρουμ,καθώς δεν είναι για "κατέβασμα",απλά έκανα copy-paste την "πηγή" οπού μπορείτε να το δείτε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

αυτό δεν είναι "καινούριο"(από τον τελικό είναι)αλλά κοιτάξτε λιγάκι και τον δημοσιογράφο(τον "ουδέτερο" και υπεύθυνο για το ρεπορτάζ από τους πάγκους)της ΝΕΤ τι λέει στον Μπουρούση :jerking: :jerking:
τον "ρούφηξε" κι αυτός στο τέλος και ηρέμησε!βέβαια απ'ότι κατάλαβα έπαιξαν "συγγνώμες" κτλ μέσα στην εβδομάδα,αλλά το γεγονός ΥΠΑΡΧΕΙ(άλλο που αν δεν είχε καταγραφεί και το υποστήριζε κάποιος θα τον έλεγαν "βαλτό")
Υ.Γ.:ελπίζω να μην είναι "κόντρα" στους κανόνες του φόρουμ,καθώς δεν είναι για "κατέβασμα",απλά έκανα copy-paste την "πηγή" οπού μπορείτε να το δείτε

ειναι γνωστο το θεμα
ο μελαγιες ειναι νουμερο μεγαλο
οσοι διαβζεται το φορουμ του παο θα εχετε δει τι του απαντανε

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Μπραβο αδερφε.Το ειχα βρει και εγω στο youtube την επομενη του τελικου και οταν μετα απο 1-2 μερες το εψαχνα,το ειχαν κατεβασει.

Αυτο με τις συγγνωμες το ακουσες καπου?

Καλα ρε  Μελαγιες,πως θα ερθεις στο ΟΑΚΑ στους τελικους?Απο μυαλο 0 τελειως?Δηλαδη αν αυριο μεθαυριο σου πεταξουνε κανα καφε μεσα στην μαπα θα φταινε τα χουλιγκανια ή εσυ ο μαλακας που δεν κανεις σωστα την δουλεια σου ως υπαλληλος της κρατικης τηλεορασης?ΕΛΕΟΣ με τους ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

θυμασε ενα τυπο που ειχε ανοιξει ενα θρεντ εδω με θεμα οτι ολοι οι δημοσογραφοι υποστηριζουν τον παναθηναικο? :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom