σουηδε εισαι ετοιμος για την απολυτη ξεφτιλα του κοσμου σου?σου εχω μια εκπληξη σημερα
Και άλλη ξεφτίλα???
σχολιασε μου αυτη τη φωτο και πες μου τι βλεπεις
Δεν είναι δύσκολο Σουηδέ....μπορείς...το 'χεις...
σουηδε εισαι ετοιμος για την απολυτη ξεφτιλα του κοσμου σου?σου εχω μια εκπληξη σημερα
λοιπον ηθελα την γνωμη σου για να αποφυγω δικαιολογιες αλλα δεν την λεςΡε μαλακα ασε τα quiz και πες ο,τι ειναι να πεις.
Δεν μπορω να το επιβεβαιωσω ουτε να το διαψευσω.λοιπον ηθελα την γνωμη σου για να αποφυγω δικαιολογιες αλλα δεν την λες
η εικονα αυτη παρουσιαζεται ως ο λαος του ποα αλλα ειναι η θυρα 7 απο το ματς στο καραισκακη(το παπουτσελειο)με εσας
τοτε που η 7 ειχε καμια 40αρια πανια απο την 13
τετοια ξεφτιλα δεν την περιμενα.να δειχνετε το πυρινο λαο και να το πουλατε ως λαο της θερμοαιμης αριστοκρατιας
ειναι απο την αθλητικη ηχω προφανως απο οπαδικη σελιδα τηςΔεν μπορω να το επιβεβαιωσω ουτε να το διαψευσω.
Την φωτο που την βρηκες?Στην Αθλητικη Ηχω?
Μ'αρέσει που ο τίτλος της φωτό είναι "τι είναι αυτό σουηδέ". Αχαχαχα.
Σχετικά με το θέμα τώρα, ντροπή αλλά μάλλον θα έκαναν λάθος.
Δηλαδη πρεπει να απολογηθω εγω για λαθος που εκανε εφημεριδα?ειναι απο την αθλητικη ηχω προφανως απο οπαδικη σελιδα της
να τη βαλω πιο μεγαλη να τη δεις καλυτερα?
''Ποιά τραβέλια ρε μαλάκα...μη με τρελλαίνεις... ''
Αχαχαχαχαχα
καλα ρε τωρα,δεν πιστευεις οτι ειναι η 7?φαινεται απο το ματριξ που ειναι στο κεντρο,το ματριξ στο παλιο καραισκακη ηταν στο κορνερ στη θυρα των φιλοξενουμενωνΔηλαδη πρεπει να απολογηθω εγω για λαθος που εκανε εφημεριδα?
Ασε με ρε Δωρητη.Βρες μου εναν λογο που αυτο εγινε επιτηδες ή δεν ξερω και εγω τι αλλο.
Και να πω οτι εδειχνε δικια μου εξεδρα με και καλα δικα σου πανια να πω ενταξει ειναι προφανες ο λογος που εγινε.Αλλα τωρα δεν βρισκω λογο,πραγματικα.Λες και δεν υπαρχουν φωτογραφιες απο το Καραισκακη απο την δικια μου εξεδρα για να βαλω.
Και να μου την βαλεις καλυτερα δεν αλλαζει τιποτα.Δεν μπορω ουτε να το επιβεβαιωσω ουτε να το διαψευσω.Εσυ εισαι γαυρος,εσυ βρες φωτογραφια απο το δικο σου πεταλο σε εκεινο το ματς.
Kαι εμένα για την 7 μου φαίνεται απο το παλιό καραιτάβλι!καλα ρε τωρα,δεν πιστευεις οτι ειναι η 7?φαινεται απο το ματριξ που ειναι στο κεντρο,το ματριξ στο παλιο καραισκακη ηταν στο κορνερ στη θυρα των φιλοξενουμενων
θα βρω και θα βαλω μια πιο μεγαλη που εχω
εξαλλου στο παιχνιδι ημουν μεσα και μετα το καψιμο των πανιων σας βαλαμε δικα μας
Ο,τι θελεις καταλαβαινεις.Ειπα εγω οτι δεν σε πιστευω?Λεω οτι εγω δεν μπορω να το επιβεβαιωσω.καλα ρε τωρα,δεν πιστευεις οτι ειναι η 7?φαινεται απο το ματριξ που ειναι στο κεντρο,το ματριξ στο παλιο καραισκακη ηταν στο κορνερ στη θυρα των φιλοξενουμενων
θα την βρω και θα την βαλω
εξαλλου στο παιχνιδι ημουν μεσα και μετα το καψιμο των πανιων σας βαλαμε δικα μας
Προφανως ειναι η 7 επειδη το φανερωνουν οι σημαιουλες που ειναι στην σειρα.Στην δικια μας εξεδρα δεν υπαρχει περιπτωση να μπαιναν σημαιουλες σε τετοια θεση.Kαι εμένα για την 7 μου φαίνεται απο το παλιό καραιτάβλι!
Απίστευτο ρε....
Εσύ αλήθεια θα του έκανες μήνυση και καταγγελία στους μοντ???
Ναι ρε, στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.
αυτό δεν είναι "καινούριο"(από τον τελικό είναι)αλλά κοιτάξτε λιγάκι και τον δημοσιογράφο(τον "ουδέτερο" και υπεύθυνο για το ρεπορτάζ από τους πάγκους)της ΝΕΤ τι λέει στον Μπουρούση
τον "ρούφηξε" κι αυτός στο τέλος και ηρέμησε!βέβαια απ'ότι κατάλαβα έπαιξαν "συγγνώμες" κτλ μέσα στην εβδομάδα,αλλά το γεγονός ΥΠΑΡΧΕΙ(άλλο που αν δεν είχε καταγραφεί και το υποστήριζε κάποιος θα τον έλεγαν "βαλτό")
Υ.Γ.:ελπίζω να μην είναι "κόντρα" στους κανόνες του φόρουμ,καθώς δεν είναι για "κατέβασμα",απλά έκανα copy-paste την "πηγή" οπού μπορείτε να το δείτε
Μπραβο αδερφε.Το ειχα βρει και εγω στο youtube την επομενη του τελικου και οταν μετα απο 1-2 μερες το εψαχνα,το ειχαν κατεβασει.
αυτό δεν είναι "καινούριο"(από τον τελικό είναι)αλλά κοιτάξτε λιγάκι και τον δημοσιογράφο(τον "ουδέτερο" και υπεύθυνο για το ρεπορτάζ από τους πάγκους)της ΝΕΤ τι λέει στον Μπουρούση
τον "ρούφηξε" κι αυτός στο τέλος και ηρέμησε!βέβαια απ'ότι κατάλαβα έπαιξαν "συγγνώμες" κτλ μέσα στην εβδομάδα,αλλά το γεγονός ΥΠΑΡΧΕΙ(άλλο που αν δεν είχε καταγραφεί και το υποστήριζε κάποιος θα τον έλεγαν "βαλτό")
Υ.Γ.:ελπίζω να μην είναι "κόντρα" στους κανόνες του φόρουμ,καθώς δεν είναι για "κατέβασμα",απλά έκανα copy-paste την "πηγή" οπού μπορείτε να το δείτε