georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
και το καλοκαιρι παρακαλαγαμε ολοι να τον παρει η χερτα να ησυχασουμε...!ε,ρε μαλακια που μας δερνει ...!φετος παντως μακραν ο καλυτερος παιχτης του παο ειναι ο βυντρα.τρομερη σταθεροτητα και αυτοπεποιθηση
και το καλοκαιρι παρακαλαγαμε ολοι να τον παρει η χερτα να ησυχασουμε...!ε,ρε μαλακια που μας δερνει ...!
εχω παψει φιλε να ασχολουμε μ'αυτους,ειλικρινα εχω αηδιασει με τα του ελληνικου ποδοσφαιρου και την "εξουσια" του γαυρου σε ΟΛΟΥΣ τους φορεις.Αυτο ξαναπες το .......
την Κυριακη με τον ''Δαφνοστεφανομενο Gay'' ... εεεε εφηβο ηθελα να πω ....
να δουμε τι θα κανουμε .....
που αυτοι θα παιζουν με 14 και εμεις με 10 .....
ναι αμε ξερουμε πολυ καλα ποσο ΚΑΦΡΟΙ-ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ειστε!(βλεπε ριζουπολη),επισης βλεπε πατρα για τον τελικο του βολευ,που επιτελους πηραμε την ομαδα και αποχωρησαμε με τη συμφωνη γνωμη των ΠΑΙΧΤΩΝ του ολυμπιακου οταν την ιδια ωρα ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ερασιτεχνη ολυμπαικου αγωνιζοταν να ξεκινησει το παιχνιδι υπο συνθηκες τρομοκρατιας...λιγο μυαλο χρειαζεται,το περιεργο ειναι πως οι περισσοτεροι στις καιριες θεσεις το ολυμπιακου εχουν χασει αυτο το προνομιο...!ΑΑΑ!!! ξερετε την κυριακη δεν θα ειναι ελ μαδριγαλ ετσι? ;)
ποσα ψεμματα θα πεις ακομη?ναι αμε ξερουμε πολυ καλα ποσο ΚΑΦΡΟΙ-ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ειστε!(βλεπε ριζουπολη),επισης βλεπε πατρα για τον τελικο του βολευ,που επιτελους πηραμε την ομαδα και αποχωρησαμε με τη συμφωνη γνωμη των ΠΑΙΧΤΩΝ του ολυμπιακου οταν την ιδια ωρα ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ερασιτεχνη ολυμπαικου αγωνιζοταν να ξεκινησει το παιχνιδι υπο συνθηκες τρομοκρατιας...λιγο μυαλο χρειαζεται,το περιεργο ειναι πως οι περισσοτεροι στις καιριες θεσεις το ολυμπιακου εχουν χασει αυτο το προνομιο...!
ελα τωρα θα μας ερθετε και με ηθικο...
οπως τοσα και τοσα χρονια μετα απο τις ευρω "πορειες" σας, περιμενει και ο αγαπημενος σας επιβητορας!!!
αγαπουλες μου παλι ωραια θα τα περασουμε!!!!!
ΑΑΑ!!! ξερετε την κυριακη δεν θα ειναι ελ μαδριγαλ ετσι? ;)
ειπαμε αποκριες αλλα το παρακανατε[size=20pt]ΠΑΟ: Πέρασμα από τη Λεωφόρο πριν το ντέρμπι![/size]
Την ευκαιρία να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες τους, πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα έχουν το Σάββατο οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Όπως έγινε γνωστό, η τελευταία προπόνηση των «πρασίνων» θα γίνει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (18:00) και θα είναι ανοιχτή για όλους τους οπαδούς! Η προετοιμασία του αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης» θα ξεκινήσει σε φουλ ρυθμούς αύριο στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και θα ολοκληρωθεί στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Καλη κινηση,γουσταρω
Αντε να ξαναμυρισουμε λιγο Λεωφορο να γουσταρουμε
[size=30pt]ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ[/size]
ειπαμε αποκριες αλλα το παρακανατε
ακομα και να ντυσεις το λαγο λιονταρι,οταν βρεθει αντιμετωπος με λιονταρια θα κανει αυτο που ξερει καλα.....θα τρεξει
Η αληθεια ειναι οτι εχουμε μπει απο καιρο σε ρυθμους καψιματος του καρναβαλου.Κατσε και μετρα.ειπαμε αποκριες αλλα το παρακανατε
ακομα και να ντυσεις το λαγο λιονταρι,οταν βρεθει αντιμετωπος με λιονταρια θα κανει αυτο που ξερει καλα.....θα τρεξει
α ρε σουηδε οι ανοικτες προπονησεις/ντοπαρισματος ψυχολογιας ειναι για εμας,εσεις ειστε θερμοαιμοι αριστοκρατες και δεν πατε γηπεδο καλα καλα ουτε στα επισημα παιχνιδια,θα πατε σε προπονηση?
απο ολο το ποστ κολλησες εκει που μπορουσες μονοΗ αληθεια ειναι οτι εχουμε μπει απο καιρο σε ρυθμους καψιματος του καρναβαλου.Κατσε και μετρα.
Τα υπολοιπα πηγαινε πες τα σε κανα γαυρο οχι σε μενα.
Ζειτε ακομα με προκαταληψεις και στερεοτυπα δεκαετιας 40.ΞΥΠΝΑΤΕ,2009 εχουμε
Τιμημενη ερυθρολευκη εργατια και πουτανα πρασινη αστικη ταξη
αν εχει καλο καιρο...υπαρχει περιπτωση να μαζεψεις 15 χιλιαρικα σε προπονηση,απο την στιγμη που μαζευεις 7 χιλιαδες με τον πανιωνιο σε αγωνα πρωταθληματος?
Στα παπαρια μου αν θα μαζεψω 15000 στην προπονηση.Δεν κολλαω στο νουμερο.Εγω την κινηση σχολιασα και γουσταρω.Δεν θα κανω συγκριση αν θα μαζεψω περισσοτερο κοσμο απο σενα.απο ολο το ποστ κολλησες εκει που μπορουσες μονο
σε μια φραση που ειχε πει ο διακογιαννης ο βαζελος για να περιγραψει το λαο της παναθας
για τα αλλα εχεις να πεις κατι?υπαρχει περιπτωση να μαζεψεις 15 χιλιαρικα σε προπονηση,απο την στιγμη που μαζευεις 7 χιλιαδες με τον πανιωνιο σε αγωνα πρωταθληματος?
κλαψψψψψψψψψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΣτα παπαρια μου αν θα μαζεψω 15000 στην προπονηση.Δεν κολλαω στο νουμερο.Εγω την κινηση σχολιασα και γουσταρω.Δεν θα κανω συγκριση αν θα μαζεψω περισσοτερο κοσμο απο σενα.
Οσο για τις 15000 κατσε σκεψου τι εκρινε το ματς τοτε και τι κρινει το φετινο.Καμια επαφη μεταξυ τους οι 2 αγωνες.
Καταλαβε το και το βραδυ του Σαββατου ελα να μου την πεις οτι ειχες μαζεψει περισσοτερο λαο εσυ το 2003.
Περνα απο την uefa να σου δωσει το βραβειο προσελευσης σε προπονηση πριν τον αγωνα,μην μου τα λες εμενα.
Δεν φανταζεσαι τι κλαμα εχω ριξει.κλαψψψψψψψψψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
σουηδε μην τρελαινεσαι θα σας φερθουμε καλα στο ναο,μην φοβασαι τυχον συντριβη εξαλλου στο πρωταθλημα εχεις καλη παραδοση