Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Διαβάστε τη δήλωσε ο Καραγκούνης για τη διαιτησία του Αυστριακού απόψε:

[size=10pt]"...ενώ αναφορικά με το ισόπαλο αποτέλεσμα, σχολίασε ότι: «Θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι αποφάσεις του διαιτητή ήταν περίεργες, βέβαια εμείς έχουμε συνηθίσει από το ελληνικό πρωτάθλημα»..."[/size]

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
...πες τα ρε μαγκα.........ο  καρκινιαρης  αλλοιωσε αποτελεσμα σημερα....και αναγνωριζω οτι η Βιγιαρεαλ εκανε πολλες ευκαιριες......αλλα στο ποδοσφαιρο δεν νικαει παντα ο καλυτερος......το  σκορ   κανονικα  ειναι  0-2.......καλα στο ΟΑΚΑ , θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι.......

υ.γ.....δεν θελω να γκρινιαξω  τετοια μερα , αλλα παιδια με τον "αορατο" δεν εχουμε μελλον...κι εχει και τριετες συμβολαιο γαμωτο.....
Φιλε Carlos υπερβολικο σε βρισκω.
Ο Ζιλμπερτο δεν τραβηξε σημερα αλλα γενικα η χρονια που κανει δεν με εχει αφησει απογοητευμενο.Πιστευω οτι σε μερικους αγωνες εχει παει αρκετα καλα.Μην ξεχναμε οτι ειναι αμυντικο χαφ.
Προσωπικη αποψη.  :sunglasses:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι ειπες ρε φιλε???

τι να πω ρε φίλε; είναι σαν να πας διακοπές στην Ιταλία, να σε πετύχει μόνος σου και να σε βιάσει ο Rocco Siffredi (που έχει ψωλή 23cm) και μετά να έρθεις στην Ελλάδα φορώντας μια μπλούζα που θα γράφει ''ROCCO23''  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
έτσι δεν είναι;

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
θελω στον επαναληπτικο μιας και θα λειπει ο Γκουμας 4-4-2 Ματζιο,Ρουκαβινα μπροστα και Καραγκουνη Κλειτον χαφ. :tickedoff:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ωραία και η τσαπού που έφαγε η Ρεάλ από την Λίβερπουλ σήμερα. :dancing: :dancing: :dancing:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
......εντω  μεταξυ  το   μουνοπανο ο Αυστριακος  με  κατεστρεψε στο Στοιχημα.......εχεις να  φας βουντου ρε μουνοπανο......οι  παλιοτεροι ισως θυμουνται τον διαιτητη  το  1984   στο  Λιβερπουλ που ακυρωσε κανονικο γκολ  του Ροτσα.......κακη του ωρα οπου και να΄ναι......Καιζερ λεγοταν......

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ρε πουθεναδες κωλογαυροι,καθιστε στον καναπε σας και τουμπεκιαστειτε.Που θα μας κανατε αναλυση και για το πως παιξαμε σημερα.Εσεις περσι πως παιζατε ρε μυρωδιαδες?ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΤΕΙΤΕ,οι μερες δεν ειναι προσφορες για καζουρα απο εσας.Εχετε μπουκωσει πολυ κρεας τις τελευταιες μερες.
www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=90389]http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=90389[/url]
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :2funny: :2funny:
καλα σουηδε τετοιο σπρωξιμο σημερα δεν εχω δει ουτε με τον εθνικο
πως γινεται να εχεις την διαιτησια μαζι σου αν και νεοκοπος στα μεγαλα σαλονια?
μαλλον τα κονε του κωλο εθνικου μεταβιβαστηκαν σε σας :birdman:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
θελω στον επαναληπτικο μιας και θα λειπει ο Γκουμας 4-4-2 Ματζιο,Ρουκαβινα μπροστα και Καραγκουνη Κλειτον χαφ. :tickedoff:
πας για πολλα αν κατεβεις ετσι
μπροστα δεν πιανοντε αυτοι

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=90389]http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=90389[/url]
Στο ειχα πει,θα μας νικησετε τουλαχιστον στο πολο. :rolleyes: :2funny:

Οσο για το σπρωξιμο τι να σου πω,δεν ξερω.Βλεπεις η υπεργαλαξιακη μεταδοση του magic δεν εδειχνε και πολλα ριπλει.
Σε 1-2 χρονακια ελπιζω να πλησιασουμε ακομα πιο πολυ,η ομαδα σε σχεση με περσι εχει κανει αλματα προοδου :rockon:

Ασε που αν βγαλω το σκορ του πρωτου 8λεπτου σας γαμησαμε και στο πολο :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997

Τι εννοεί ο ποιητής; :think:

"...Ο αρχηγός της ομάδας, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου από την πλευρά του υποστήριξε:[size=10pt]...Ο Ολυμπιακός έχει την τιμή να έχει ένα άθλημα το οποίο είναι αήττητο σε όλη την Ευρώπη σε όλα τα αθλήματα...[/size]"

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
για ποιο άθλημα μιλάτε ρε παιδιά για να καταλάβω κι εγώ;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Στο ειχα πει,θα μας νικησετε τουλαχιστον στο πολο. :rolleyes: :2funny:

Οσο για το σπρωξιμο τι να σου πω,δεν ξερω.Βλεπεις η υπεργαλαξιακη μεταδοση του magic δεν εδειχνε και πολλα ριπλει.
Σε 1-2 χρονακια ελπιζω να πλησιασουμε ακομα πιο πολυ,η ομαδα σε σχεση με περσι εχει κανει αλματα προοδου :rockon:

Ασε που αν βγαλω το σκορ του πρωτου 8λεπτου σας γαμησαμε και στο πολο :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αστο σουηδε ουτε σε 10 χρονια δεν μας φτανετε εκει
δυστυχως η 3 θεση σας ειναι πλασματικη
ολοι οι αλλοι ειναι ψοφιοι για αυτο ειστε 3 και 2 το πανιωνακι
σημερα πηρατε 5 πεναλτι,εμεις κανενα
10 αποβολες,εμεις 12 αλλα εχω την εντυπωση οτι ηταν για να παρουμε τις διπλες
βλεπεις ο νικιτς και ο αφρουδακης εβαζαν γκολ με 3 παικτες του ποα πανω τους
γινανε πολλα κωμικα,σχεδον εξευτελιστικα για σας εντος πισινας και εκτος(πεταγατε μεχρι και σαγιοναρες στη πισινα με τους διαιτητες να μην δινουν τιποτα)ελπιζω να επαιξαν ετσι λογω οικτου
αν δεν υπηρχαν 5 διμοιριες και ο κοσμος δεν ειχε ερθει μιλημενος να κατσει καλα ακομα εκει θα ημασταν

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τι εννοεί ο ποιητής; :think:

"...Ο αρχηγός της ομάδας, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου από την πλευρά του υποστήριξε:[size=10pt]...Ο Ολυμπιακός έχει την τιμή να έχει ένα άθλημα το οποίο είναι αήττητο σε όλη την Ευρώπη σε όλα τα αθλήματα...[/size]"
μαλλον εχει γινει λαθος μεταφορα στο ρεπορταζ
αυτο που ειπε ειναι οτι εχουμε το τμημα αυτο το οποιο παραμενει αηττητο σε ολες τις διοργανωσεις που συμμετεχει

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
μαλλον εχει γινει λαθος μεταφορα στο ρεπορταζ
αυτο που ειπε ειναι οτι εχουμε το τμημα αυτο το οποιο παραμενει αηττητο σε ολες τις διοργανωσεις που συμμετεχει
Το νόημα το κατάλαβα.Απλά από σύνταξη σκίζει ο τύπος!Ελπίζω να είναι λάθος του ρεπορτάζ,γιατί αλλιώς,γ@μησέ τα.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αστο σουηδε ουτε σε 10 χρονια δεν μας φτανετε εκει
δυστυχως η 3 θεση σας ειναι πλασματικη
ολοι οι αλλοι ειναι ψοφιοι για αυτο ειστε 3 και 2 το πανιωνακι
σημερα πηρατε 5 πεναλτι,εμεις κανενα
10 αποβολες,εμεις 12 αλλα εχω την εντυπωση οτι ηταν για να παρουμε τις διπλες
βλεπεις ο νικιτς και ο αφρουδακης εβαζαν γκολ με 3 παικτες του ποα πανω τους
γινανε πολλα κωμικα,σχεδον εξευτελιστικα για σας εντος πισινας και εκτος(πεταγατε μεχρι και σαγιοναρες στη πισινα με τους διαιτητες να μην δινουν τιποτα)ελπιζω να επαιξαν ετσι λογω οικτου
αν δεν υπηρχαν 5 διμοιριες και ο κοσμος δεν ειχε ερθει μιλημενος να κατσει καλα ακομα εκει θα ημασταν
Σου ξαναλεω,μην μου λες για την διαιτησια,δεν εδειχνε ριπλει.
Τωρα αν καταφερνω να εχω την παραγκα στο πολο,οντας ανυπαρκτος,απλα μπραβο μου,τιποτα αλλο.

Ειμαι ικανοποιημενος απο την προσπαθεια των παιδιων για την αξιοπρεπη ηττα.

Δεν ξερω τι εγινε μεσα στην πισινα,παντως εγω ειδα τον προπονητη μου να καθεται στον παγκο και να αρκειται στην δουλεια του ως προπονητης(το επεσημαναν και οι υπαλληλοι στην τηλεοπτικη μεταδοση) και οχι να κανει τον μαγκα,ανοιγωντας διαλογο με την εξεδρα οπως ο Πατερος στον πρωτο γυρο.
Και μην με ρωτησεις αν αυτο φταιει για τα επεισοδια,ή αν δεν τα καταδικαζω,εχω απαντησει στο αλλο φορουμ(τοτε το bourdela ηταν κλειστο),βαριεμαι να λεω τα ιδια και τα ιδια.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Το νόημα το κατάλαβα.Απλά από σύνταξη σκίζει ο τύπος!Ελπίζω να είναι λάθος του ρεπορτάζ,γιατί αλλιώς,γ@μησέ τα.
λαθος ειναι οι περισσοτεροι αθλητες στο πολο ειναι πανεπιστημιακης μορφωσης
τετοιες δηλωεις που δεν καταλαβαινεις τι λεει καποιος ειναι συνηθισμενες απο ποδοσφαιριστες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom