Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Σου ξαναλεω,μην μου λες για την διαιτησια,δεν εδειχνε ριπλει.
Τωρα αν καταφερνω να εχω την παραγκα στο πολο,οντας ανυπαρκτος,απλα μπραβο μου,τιποτα αλλο.

Ειμαι ικανοποιημενος απο την προσπαθεια των παιδιων για την αξιοπρεπη ηττα.

Δεν ξερω τι εγινε μεσα στην πισινα,παντως εγω ειδα τον προπονητη μου να καθεται στον παγκο και να αρκειται στην δουλεια του ως προπονητης(το επεσημαναν και οι υπαλληλοι στην τηλεοπτικη μεταδοση) και οχι να κανει τον μαγκα,ανοιγωντας διαλογο με την εξεδρα οπως ο Πατερος στον πρωτο γυρο.
Και μην με ρωτησεις αν αυτο φταιει για τα επεισοδια,ή αν δεν τα καταδικαζω,εχω απαντησει στο αλλο φορουμ(τοτε το bourdela ηταν κλειστο),βαριεμαι να λεω τα ιδια και τα ιδια.
ενας απο τον παγκο σας και καποιοι αθλητες καναν προκλησεις απλα δεν τσιμπησε ο κοσμος
ειδικα στη 4 και τελευταια περιοδο σε καθη φαση ο παναθηναικος εκανε απιστευτα καραγκιοζιλικια με διαμαρτυριες και δηθεν αδικιες
ημουν μεσα και τα ειδα

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
λαθος ειναι οι περισσοτεροι αθλητες στο πολο ειναι πανεπιστημιακης μορφωσης
τετοιες δηλωεις που δεν καταλαβαινεις τι λεει καποιος ειναι συνηθισμενες απο ποδοσφαιριστες
Ου σου λέω!Και όχι μόνο βέβαια,απλά οι ποδοσφαιριστές είναι πολλοί,όπως και οι παράγοντες φυσικά!
Ποιος ξεχνάει άλλωστε τον πανμέγιστο πρόεδρο του Εδεσσαϊκού; :2funny: :2funny: :2funny:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Ου σου λέω!Και όχι μόνο βέβαια,απλά οι ποδοσφαιριστές είναι πολλοί,όπως και οι παράγοντες φυσικά!
Ποιος ξεχνάει άλλωστε τον πανμέγιστο πρόεδρο του Εδεσσαϊκού; :2funny: :2funny: :2funny:
τι να ειχε πιει ο τυπος?

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Ποιο gαy σώμα στρατού δεν βρήκες να υπηρετήσεις???

Με την στενή στολή του ναύτη θα ήσουν σκέτη μούρλια έτσι που θα γυρνούσες κουνιστός-κουνιστός στην Τρούμπα... 
ξέρεις όμως πως "την έβγαζαν",τουλάχιστον όσοι από αυτούς δεν ήταν κουνιστοί κουνιστοί,έ?αν όχι,έχουμε και ένα συνθηματάκι(με τον ρυθμό του δικού σας,μάλιστα,για να το καταλαβαίνετε)θα σε...κατατοπίσει ;)

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
τι να πω ρε φίλε; είναι σαν να πας διακοπές στην Ιταλία, να σε πετύχει μόνος σου και να σε βιάσει ο Rocco Siffredi (που έχει ψωλή 23cm) και μετά να έρθεις στην Ελλάδα φορώντας μια μπλούζα που θα γράφει ''ROCCO23''  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
έτσι δεν είναι;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
χτες μακραν οι καλυτεροι ηταν οι βυντρα  και σιμαο και ακολουθησαν ο πολωνος και οβασκος

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
χτες μακραν οι καλυτεροι ηταν οι βυντρα  και σιμαο και ακολουθησαν ο πολωνος και οβασκος
Και ο Καραγκούνης όμως-εκτός του/των γκολ-έκανε πολύ καλό παιχνίδι!ο μόνος που μπόρεσε να κρατήσει λίγο μπάλα και να πάρει και κάποια φάουλ.χθες ήταν πάρα πολύ καλός και ο Μάντζιος.και αν είχε βάλει γκολ σ'εκείνη τη φάση,θα μιλούσαμε για ένα από τα καλύτερα γκολ των τελευταίων ετών!!!η ενέργεια(το "άδειασμα")που κάνει στους 2 αμυντικούς-τον Σένα και τον άλλον-είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!αλλά και εκτός αυτού,κέρδισε πολλές μονομαχίες και είχε να τα βάλει και με όλη την άμυνα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία.....στο ΟΑΚΑ θα κατέβουμε σφιχτά πίσω...πρώτο μέλημα μην φάμε γκόλ και με αντεπιθέσεις αν έρθει κάτι.....και με 0-0 παιρναμε...οπότε προσοχή στην άμυνα.......... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία.....στο ΟΑΚΑ θα κατέβουμε σφιχτά πίσω...πρώτο μέλημα μην φάμε γκόλ και με αντεπιθέσεις αν έρθει κάτι.....και με 0-0 παιρναμε...οπότε προσοχή στην άμυνα.......... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ο Ρόσσι ξέρεις απο που ήρθε? :rolleyes:

URL]]

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
τα συγχαρητήρια μου βάζελοι για το χθεσινό σας αποτέλεσμα.. το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν 1-3 (αν έμπαινε το γκόλ του Μάντζιου αλλά και αν ο πεοπαίκτης διατητής μετρούσε το οφθαλμοφανές γκόλ) αλλά και 5-1 .. πάντως τα συγχαρητήρια μου..

αντε να δούμε τον γάβρο απόψε.. μάλλον πορνό θα παρακολουθήσουμε.. δεν θα αφήσω την κόρη μου να το παρακολουθήσει...

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
φετος παντως μακραν ο καλυτερος παιχτης του παο ειναι ο βυντρα.τρομερη σταθεροτητα και αυτοπεποιθηση

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα.
Πολλά εύγε και συγχαρητήρια από μένα.Το χάρηκα πολύ κ στενοχωρήθηκα με τον τρόπο που ισοφαριστήκατε.

Γαμώ τους πούστηδες του Αυστριακούς μου,γαμώ :headbang: :headbang: :headbang:,κωλοανθέλληνες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom