Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=90648]http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=90648[/url]
πιστευω την ιστοσελιδα αν και συνηθως σας φουσκωνουν 2-3 χιλιαρικα
Στην Λεωφορο μεγαλωσα,ξερω ποσο χωραει η καθε θυρα δνε χρειζεται να μου πει κανεις ποσους ειχε χθες.Τα 10 χιλιαρικα που λεω ειναι τελειως αντικειμενικη εκτιμηση.
Τελος γιαυτο το θεμα,επειδη εγινες και λιγο ρομπα που εκραζες την Παρασκευη.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
επειδη την ξερουμε αυτη ειναι εικονα 10000 ?http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/UserFiles/Image/leo4.jpg[/img[/URL]]
τοτε η λεωφορος πρεπει να χωραει 25000 :2funny: :2funny:
[/quote]Εχεις ιδεα ρε παπαρα ποσο χωραει μονο το πεταλο της 13-14?
Εφοσον δεν ξερεις τι πετας την μια μαλακια μετα την αλλη?
Κλειστες ηταν μονο οι θυρες στην πλευρα της Αλεξανδρας.Δηλαδη περιπου 3000-3500 θεσεις.
Δεν προλαβαινω να κανω αναλυση σε ολες τις υπολοιπες θυρες τι παιζει,επειδη την πουλευω.
Αντε και με τις πουτσες μας στο στομα σας,τα λεμε το βραδυ. :birdman:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Στην Λεωφορο μεγαλωσα,ξερω ποσο χωραει η καθε θυρα δνε χρειζεται να μου πει κανεις ποσους ειχε χθες.Τα 10 χιλιαρικα που λεω ειναι τελειως αντικειμενικη εκτιμηση.
Τελος γιαυτο το θεμα,επειδη εγινες και λιγο ρομπα που εκραζες την Παρασκευη.
καθολου ρομπα δεν εγινα,ο κοσμος που πηγε ειναι απο το κορνερ μεχρι τα επισημα και πολυ αραιος προς τα εκει,αν αυτο το λες 10000 τι να σου πω?
παντως τα 17000 τα δικα μου δεν τα κανεις ουτε με κομπαρσους :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εχεις ιδεα ρε παπαρα ποσο χωραει μονο το πεταλο της 13-14?
Εφοσον δεν ξερεις τι πετας την μια μαλακια μετα την αλλη?
Κλειστες ηταν μονο οι θυρες στην πλευρα της Αλεξανδρας.Δηλαδη περιπου 3000-3500 θεσεις.
Δεν προλαβαινω να κανω αναλυση σε ολες τις υπολοιπες θυρες τι παιζει,επειδη την πουλευω.
Αντε και με τις πουτσες μας στο στομα σας,τα λεμε το βραδυ. :birdman:
κατσε μωρη λαγο κοτα μην φευγεις :2funny: :2funny: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
καθολου ρομπα δεν εγινα,ο κοσμος που πηγε ειναι απο το κορνερ μεχρι τα επισημα και πολυ αραιος προς τα εκει,αν αυτο το λες 10000 τι να σου πω?
Ρε φλουφλη ειχε κοσμο και στο πεταλο 6-7.
Σου λεω δεν προλαβαινω να γραψω για ολες τις θυρες.
Απλα ψαξε βρες ποσο χωραει μονο το πεταλο 13-14 τιγκαρισμενο.

κατσε μωρη λαγο κοτα μην φευγεις :2funny: :2funny: :2funny:
Την πουλευω λεμε ρε,εσυ δεν θα πας γηπεδο μωρη αδερφη?
Καναπεδατος?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ρε φλουφλη ειχε κοσμο και στο πεταλο 6-7.
Σου λεω δεν προλαβαινω να γραψω για ολες τις θυρες.
Απλα ψαξε βρες ποσο χωραει μονο το πεταλο 13-14 τιγκαρισμενο.
Την πουλευω λεμε ρε,εσυ δεν θα πας γηπεδο μωρη αδερφη?
Καναπεδατος?
σε λιγο παω στο Α.Τ. της γειτονιας να το δω εκει :2funny: :2funny: :2funny:

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
δεν ξέρω αν πήγε χτες κανεις στη Λεωφόρο, εγώ πάντως ήμουν και ειδα πολύ κόσμο και πολύ παθος. μακάρι να κερδίσουν για μας. Παντως αν κερδίσουμε θα ξεβρακωθει ο διορισμένος και θα έχουν βάση οσα λέμε για τη διατησία. όχι ότι τώρα δεν έχουν βάση απλα τότε θα υπάρχουν και αποδείξεις
αυτό δεν χρειάζεται να γίνει αύριο.το "ξεβράκωμα" υπάρχει έτσι κι αλλιώς(της διαιτησίας,εννοώ)από όλο το πρωτάθλημα μέχρι τώρα+τα...κατορθώματα της Ευρώπης,οπού ο Ντιόγκο-για παράδειγμα-έχει δει μερικές καρτούλες για τα θεατράκια και φυσικά απλά...πέφτει και ξανασηκώνεται,χωρίς να έχει σφυριχτεί κάτι.
δεν πιστεύω λοιπόν πως θα "χρειάζεται" το αυριανό για να αποδειχθεί το ζήτημα με την διαιτησία.
Καλή μας τύχη σήμερα!!!!πάμε για τα 2 διπλά!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε Carlos - δεν είναι μόνο η διαιτησία. Ανέκαθεν είχαμε την ψυχολογία του 2ου στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (από τη δεκαετία του 50 για να μην πάω πιο πίσω).
Αυτό που μου τη δίνει μια ζωή, είναι να κατεβαίνουνε χεσμένοι στο Καραισκάκη. Αντίθετα οι γαύροι ποτέ δεν κόλωσαν στη Λεωφόρο.
Ακόμα και τα πέτρινα χρόνια που έπρεπε να τρώνε 2 μπαλάκια στο Καραισκάκη, αντίθετα μας έριχναν κι από πάνω.
93-94 ήμουν στο εξωτερικό και ήρθα για διακοπές (τώρα ή Χριστούγεννα ήταν ή Πάσχα δε θυμάμαι :think:) - πάω Καραισκάκη - οι γαύροι ήταν για τον πούτσο τότε - σε πληροφορώ πρώτο λεπτό 1-0 Καραπιάλης.  :headbang:
Τελικά έληξε 1-1 με ωραίο σουτ του Βαζέχα έξω από την περιοχή, αλλά νομίζω έπιασες τι θέλω να πω.
τι λες ρε φίλε?έχεις ξεχάσει το...πανηγύρι που γινόταν με Σαραβάκο-Θανάση Δημόπουλο-Χρήστο Δημόπουλο,κτλ,κτλ?τις τεσσάρες στους τελικούς,τα διπλά με Μπορέλι και Καπουράνη στο Καραισκάκη,τελικούς κυπέλλου με γκολ Βαζέχα+ακυρωθέντα γκολ+,+,+και άλλα τόσα?μην με "κουφαίνετε" τώρα :headbang: :headbang: :headbang:
:o :o :oΌπα!!!Ίβανσιτς/Ρουκάβινα/Σαλπιγγίδη μπροστά!!!μας...κούφανε πάλι ο Ολλανδός!!αριστερά ο Βαβζίνιακ αντί Σπυρόπουλου!!Πάμε ρε ομάδαααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
φίλε,από την φωτογραφία που έβαλες φαίνεται το ένα "γεμμάτο" κομμάτι.αλλά και οι 6-7 ήταν επίσης γεμμάτες.τέλος πάντων,είχε πολύ κόσμο πάντως(αν και δυστυχώς ΚΑΙ ΠΑΛΙ τον ταλαιπώρησαν τον κόσμο,αφού άνοιγαν τις θύρες....μία-μία :jerking: :jerking:και τραβιόταν ο κόσμος,από τις 13-14 που είχαν "κλείσει" οι πόρτες αφού είχαν τιγκάρει,στην 7 και μετά άνοιξαν και οι υπόλοιπες(10,11,κτλ)

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
:rockon: :rockon:Πολύ "επιθετική" ενδεκάδα κατέβασε ο Τεν Κάτε :rockon: :rockon:
Μακάρι να του "βγει",γιατί έχει εκπλήξεις,"ζόρικες". :new_shocked: :new_shocked:(Ρουκάβινα-ή πλάγια δεξιά με τον Σάλπι σε θέση σέντερ φορ,ή μόνος,μέσα στην περιοχή-,Ίβανσιτς,Βαβζίνιακ αντί Σπυρόπουλου)

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
παρτε και λιγο προιστορια γιατι εχω ακουσει απο πολλα βαζελακια απο ποτε εχω να σας νικησω στο ναο
www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=90720]http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=90720[/url]
Δηλαδή με τελευταία σου νίκη το 2005-2006 και συνολικά 4-5-1(νίκες-ισοπαλίες-ήττες)τα τελευταία 10 χρόνια,είσαι κυρίαρχος,ή είσαι ευχαριστημένος;Και σήμερα,πιστεύω το παραπάνω θα αλλάξει ως προς το 5 ή το 1!

Άντε μάγκες,καλό ματσάκι και όσοι θα είμαστε μέσα,θα τα πούμε εδώ με γέλιο και χιούμορ,όπως πάντα κάνουμε οι γνωστοί

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Και συνολικά,11-13-5 δεν νομίζω πως είναι και η καλλίτερη επίδοση για γηπεδούχο.
Άσε που σου'χω και 2 τεσσάρες,ενώ εσύ ΚΑΜΙΑ!!!!!!!!!!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
τι λες ρε φίλε?έχεις ξεχάσει το...πανηγύρι που γινόταν με Σαραβάκο-Θανάση Δημόπουλο-Χρήστο Δημόπουλο,κτλ,κτλ?τις τεσσάρες στους τελικούς,τα διπλά με Μπορέλι και Καπουράνη στο Καραισκάκη,τελικούς κυπέλλου με γκολ Βαζέχα+ακυρωθέντα γκολ+,+,+και άλλα τόσα?μην με "κουφαίνετε" τώρα :headbang: :headbang: :headbang:
Πόσα διπλά έχουμε κάνει εμείς και πόσα οι γαύροι? Για πες μου...  :think:

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
επρεπε να βαλει τον πετροπουλο αντι του ρουκαβινα >:(

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Βλέπω 4 επιθετικογενείς παίκτες ή είναι ιδέα μου?  :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτο το ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ στην φωλια της ακολασιας και του κουκου
πολυ με τρομαζει αλλα με φτιαχνει κιολας αλλωστε δεν εχουμε να χασουμε και πολλα
αντιθετως μαλιστα αν ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ θα εχουμε δωσει ενα ισχυρο χτυπημα στην ψυχολογια του θρηνου και για τα την επομενη χρονια

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
και εμένα με τρομαζει ο Τεν Κάτε όπως κατέβασε την ομαδα, μακάρι να του βγει, παμε για τη νικη!!!!

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
επρεπε να βαλει τον πετροπουλο αντι του ρουκαβινα >:(
θα δούμε!ανάλογα πως το έχει σκεφτεί.γιατί αν βγουν γρήγορες φάσεις στην κόντρα,είναι πολύ πιο γρήγορος και τεχνίτης ο Ρουκάβινα και έχει μεγάλο πλεονέκτημα με αντιπάλους Άντζα-Παπαδόπουλο.αν πάει "σώμα με σώμα" τότε ναι,ο Πετρόπουλος θα ήταν πιο κατάλληλος.
για τα διπλά που λες,δεν έχω μπροστά μου...στατιστική,πάντως θυμάμαι έτσι στα γρήγορα 1-2(Μπορέλι+Καπουράνη),3-4(με Σαμαρά,κτλ),0-1(Παπαδόπουλο,από το κλέψιμο Σαλπιγγίδη)αλλά σίγουρα έχουμε και παλιότερα με Σαραβάκο(και όταν έπαιζε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ)

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
...παντως ο Βυντρα εχει 2 τρελες  γκαφες-πουληματα μπαλας ως τωρα.....δεν ειναι να πεις καλη κουβεντα για αυτο το παιδι.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom