stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
δεν ημουνα μπροστα αλλα καταλαβαινω και εγω....
Καλά ότι πεις, κάτσε να μάθουμε πρώτα τι έγινε ακριβώς.
δεν ημουνα μπροστα αλλα καταλαβαινω και εγω....
απο που;;;απο τους ψευτες η απο αυτους που λενε αληθειες;;;;;Καλά ότι πεις, κάτσε να μάθουμε πρώτα τι έγινε ακριβώς.
απο που;;;απο τους ψευτες η απο αυτους που λενε αληθειες;;;;;
εσυ μαλλον απο τους ψευτες θα τα μαθεις....
Ναι,το κανεις πουστικα,χωρις να βριζεις.δεν προκαλλω κ δεν βριζω ετσι οπως εσυ.τησ ασφαλειας εισαι κ φακελωνεις?αμα ειναι να ξερω.
εγω παντως λεω οτι ιδρυθηκα το 1925 και οχι το 1908Περιμένω να μου τα πεις εσύ αύριο που είσαι έγκυρη πηγή.
απο ανθρωπους που λενε ψεμματα για την ημερομηνια ιδρυσης της ομαδας τους τι να μαθω ρε;;;;;;
εδω μεχρι και στον υμνο ψεμματα λετε....
ροζ δεν ηταν η φανελλα του ΠΟΑ....Αν ήταν ψέμματα όπως λέτε γιατί μιλάτε περί ροζ φανέλας που δεν ήταν ροζ αλλά σε δουλειά να βρίσκεστε.Αποφασίστε πότε ιδρυθήκαμε γιατί επιβεβαιώνετε μόνοι σας το 1908.
ρε συ ο αλλος που εστειλα χτες να παει να γαμηθει που ειναι;;;;γιατι αργησε;;;;
λες να του συνεβει τιποτα και να εχω τυψεις;;;;
αμα δεν καταλαβαινεις το υφος μου δεν φταιω εγω.ουτε προκαλλω ουτε τπτ,μπιζαρισμα γινεται εκατερωθεν,τωρα αμα εσυ δεν το δεχεσε δεν φταιω εγω.Ναι,το κανεις πουστικα,χωρις να βριζεις.
Σ'εβρισα αλλα δεν σε προκαλεσα μαγκακο.Εσυ αρχισες τις προκλησεις.Μην γραφεις ανακριβειες.
Δεν ειμαι της ασφαλειας.Απλα φακελωνω τον καθε γραφικο που προκαλει συνεχως και με ψευτομαγκιες.
Αλλη φορα φροντισε να προκαλεσεις οταν το ''επιβαλλει'' η περισταση και οχι εκει που δεν υπαρχει λογος.
ευχη του εδωσα και μου ειπε οτι θα πηγαινε....αλλα εχει αργησει και ανησυχω....Αφού ρε βλάκα εσύ είσαι καλό άτομο κατά βάθος δεν βρίζεις προσωπικά,αν βρίσεις μόνο για χαβαλέ και οπαδικά.
Σε αυτο που γραφεις ποιο ειναι το ψεμμα ακριβως,για να το μαθουμε και εμεις.ροζ δεν ηταν η φανελλα του ΠΟΑ....
κοκκινη-μωβ ηταν του ΠΟΑ και φυσικα δεν ειχε τριφυλλι....
αν πηγαινε καποιος με πρασινο κασκωλ και τριφυλλι να δει αγωνα του ΠΟΑ θα τον περναγαν για αντιπαλο....
τοσο απλα.....
ροζ δεν ηταν η φανελλα του ΠΟΑ....
κοκκινη-μωβ ηταν του ΠΟΑ και φυσικα δεν ειχε τριφυλλι....
αν πηγαινε καποιος με πρασινο κασκωλ και τριφυλλι να δει αγωνα του ΠΟΑ θα τον περναγαν για αντιπαλο....
τοσο απλα.....
ψευτες και κλαψες μια ζωη τι να λεμε....
Τοτε μαλλον δεν καταλαβαινεις τι σημαινει πραγματικα μπιζαρισμα και τι οχι.αμα δεν καταλαβαινεις το υφος μου δεν φταιω εγω.ουτε προκαλλω ουτε τπτ,μπιζαρισμα γινεται εκατερωθεν,τωρα αμα εσυ δεν το δεχεσε δεν φταιω εγω.
δεν καταλαβες το ψεμμα;;;;;Σε αυτο που γραφεις ποιο ειναι το ψεμμα ακριβως,για να το μαθουμε και εμεις.
Εχεις ακουσει ποτε κανεναν να λεει οτι απο το 1908 εχουμε τα ιδια χρωματα?
ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΙΔΡΥΘΕΙ ΤΟ 1898 μετονομαστηκε σε οσφπ ,αλλα εμεις την ημερομηνια ιδρυσης του οσφπ μετραμε σαν επισημη... ;) ;) ;)Καλά αυτό που λες δεν μετράει διότι μετά μετονομάστηκε η ομάδα αλλά στην ουσία ήταν ίδια,αφού τα ξέρεις καλυτερα τι να λέμε τώρα.
δεν βγαζει πουθενα αυτο γιατι μιλαμε αλλη γλωσσα.δεν τρεχει τπτ.Τοτε μαλλον δεν καταλαβαινεις τι σημαινει πραγματικα μπιζαρισμα και τι οχι.
ε αφου το καταλαβατε παλι καλα....δεν βγαζει πουθενα αυτο γιατι μιλαμε αλλη γλωσσα.δεν τρεχει τπτ.
Τυπικα οχι,ουσιαστικα ναι.ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ;;;;;;;