Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
σουηδε εχεις φαει μεγαλο κολλημα με τον αντωνη....
μαθε λοιπον οτι εισαι αναγκασμενος να ζησεις την υπολοιπη ζωη σου εχοντας υποψι σου οτι ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ εχει γραφτει στην ιστορια του ποδοσφαιρου σαν ενας απο τους μεγαλυτερους ελληνες τερματοφυλακες που περασε πολλα χρονια σε μια ομαδα μιζερη που δεν ανγνωριζε αξιες ,την εκλασε και γνωρισε δοξα ,Τ  Ι  Τ  Λ  Ο  Υ  Σ ΚΑΙ αναγνωριση σε μια αλλη ομαδα,την μεγαλυτερη της ελλαδας ,εγινε ενα με αυτην αν και πολυ λιγοτερο χρονο στις ταξεις της....
εγινε δε και ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ.......
Και φυσικα μπορεις και εσυ να ζεις την δικια σου ζωη και να τον σχολιαζεις στο μουρδελα ντοτ τι βι ...... ;) ;) ;) ;) ;)
Παλι τα ιδια θα λεμε?Δεν εχω κανενα κολλημα με τον δενδροκηπουρο ΕΓΩ προσωπικα.
Ολη η ιστορια μου φαινεται αστεια γιαυτο και ασχολουμαι.Μονο για γελιο,τιποτα παραπανω.
Δενδροκηπουρε γερα,κλαδεψε καλα.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
οχι σημερα δεν γινανε λαγοι
σημερα γινανε νεροκοτες και μετα σαρδελες
ναι αλλα πριν βκανουν μπανιο τρεξανε ...ας ειναι καλα τα ΜΑΤ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επεισόδια στον Πειραιά

20/12/2008, 21:50 |

Μικρής έκτασης επεισόδια έλαβαν χώρα το βράδυ του Σαββάτου στο λιμάνι του Πειραιά. Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, που θα ταξίδευαν με πλοίο με προορισμό την Κρήτη, για να παρακολουθήσουν την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, δέχτηκαν επίθεση με πέτρες και φωτοβολίδες από οπαδούς του Ολυμπιακού, που ήταν κρυμμένοι στα στενά, πλησίον της προβλήτας του Αγίου Διονυσίου. Χάρη στην άμεση επέμβαση δύο διμοιριών των ΜΑΤ, αποφεύχθησαν τα χειρότερα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ναι αλλα πριν βκανουν μπανιο τρεξανε ...ας ειναι καλα τα ΜΑΤ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επεισόδια στον Πειραιά

Μικρής έκτασης επεισόδια έλαβαν χώρα το βράδυ του Σαββάτου στο λιμάνι του Πειραιά. Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, που θα ταξίδευαν με πλοίο με προορισμό την Κρήτη, για να παρακολουθήσουν την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, δέχτηκαν επίθεση με πέτρες και φωτοβολίδες από οπαδούς του Ολυμπιακού, που ήταν κρυμμένοι στα στενά, πλησίον της προβλήτας του Αγίου Διονυσίου. Χάρη στην άμεση επέμβαση δύο διμοιριών των ΜΑΤ, αποφεύχθησαν τα χειρότερα.
η αληθεια ειναι οτι τα ματ αργησανε λιγο

Snakebite_1

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ο λαγός ήταν είναι και θα είναι κόκκινος , όπως και απόψε άλλωστε ... όχι άλλη παραπληροφόρηση. Σε ότι αφορά το βίντεο ... κάποιοι μπαίνανε σε σαντουιτσάδικα για να γλυτώσουν... αυτά και τέλος

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

Επεισόδια στον Πειραιά

;)  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

URL]]

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
μιλησε κ η τσοντα που βλεπει την πανια :2funny: :2funny: :2funny:
Ποσο καραγκιοζης μπορει να εισαι?
Πεταξες ενα ξερο ''ντου απο παντου'' τις προαλλες και σε πειραξε το σχολιο για την Πανια και αρχισες τα δικα σου.Στο μηνυμα μου εκανες τουμπεκα.
Σημερα ερχεσαι εδω και γραφεις ενα σωρο μαλακιες.Στην αρχη μιλας για αμπαλους και για εξυπναδα και κανω τον μαλακα και σε γραφω στα παπαρια μου.
Το χοντρυνες πολυ.
Τραβα στα thread του χαραλαμπου να ζητησεις κανα βιντεακι και να τραβηξεις καμια μαλακια επειδη εισαι πολυ ζορισμενος.

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
αργεις πολυ,βλεπω εψαξες,καλα ειναι.οτι δεν μας συμφερει ειναι μαλακιες οσο για το χαραλαμπο πρωτος μαγκας.εσυ μονο ψευτομαγκιες ως συνηθως.δν πειραζει...

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αργεις πολυ,βλεπω εψαξες,καλα ειναι.οτι δεν μας συμφερει ειναι μαλακιες οσο για το χαραλαμπο πρωτος μαγκας.εσυ μονο ψευτομαγκιες ως συνηθως.δν πειραζει...
Ψευτομαγκια ειναι αυτο που κανεις εσυ ρε μαλακα.
Να καθεσαι και να προκαλεις χωρις να υπαρχει λογος.
Δεν αργησα καθολου και παραλληλα δεν εψαξα.Με τις μαλακιες που γραφεις φακελωμενο σε εχω.

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
δεν προκαλλω κ δεν βριζω ετσι οπως εσυ.τησ ασφαλειας εισαι κ φακελωνεις?αμα ειναι να ξερω.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
θα το ξανδιορθωσεις η ειναι το τελευταιο και να κανω κουωτ;;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Πέτρες και φωτοβολίδες κρυμμένοι από μακριά, δεν ήμουν παρών για να ξέρω αλλά αυτό κατάλαβα από το ρεπορτάζ,αν ήσουν μπροστά στο περιστατικό δώσε περισσότερες πληροφορίες από το να κάνεις προπαγάνδα.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Πέτρες και φωτοβολίδες κρυμμένοι από μακριά, δεν ήμουν παρών για να ξέρω αλλά αυτό κατάλαβα από το ρεπορτάζ,αν ήσουν μπροστά στο περιστατικό δώσε περισσότερες πληροφορίες από το να κάνεις προπαγάνδα.
δεν ημουνα μπροστα αλλα καταλαβαινω και εγω.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom