Ετσι οπως ηταν το champions league τοτε δεν ειχε και πολυ καλυτερες ομαδες απο την Λεγκια.Πρωταθλητρια Πολωνιας,πρωταθλητρια πολωνιας,τι να κανουμε.Αλλιως ηταν τοτε και αλλιως ειναι τωρα που ολες οι ομαδαρες ειναι στο τσουλου.Εκεινη την χρονια ηταν και η Ναντ στους 4.Η Ναντ προπερσι επεσε στην Ligue2 και ανεβηκε φετος.Τωρα ειναι καφενειο.Τοτε ηταν καλη ομαδα.ρε θα καταλαβετε επιτελους εστω και λιγο τα πραγματα οπως ειναι ναι η οχι;;;;
ελεος πια....
δηλ. παιζεις εσυ με την πρωταθλητρια πολωνιας στους 8 και μου λες οτι ηταν ομαδαρα το 1996....ενταξει αφου το θελεις ηταν....εγω μπορω να κανω κατι;;;;;
οτι θελετε πιστευετε.....
και οτι ειστε μεγαλυτερη ομαδα απο τον θρυλο θελευτε να πιστευετε για αυτο αμα λεει κανενας ξενος που απεχει απο τις δικες μας μαλακοκοντρες την αληθεια εσεις τρελλαινοσαστε και τα βαζετε μαζι του....
υπαρχει περιπτωση σε αυτο τον πλανητη να υπαρχει ανθρωπος εκτος των αντιολυμπιακων που υπαρχουν στην ελλαδα και ειναι κομπλεξικοι και συμπλεγματικοι που να σου πει οτι δεν ειναι ο θρυλος η μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα;;;;;;
μονο τους τιτλους να δει τελειωσε.....
τι να κανουμε τωρα αφου αυτη ειναι η πραγματικοτητα....
ναι τελειωσες 1ος στον ομιλο και μπραβο σου αλλα υπηρχαν και η ρεαλ η αρσεναλ η τσελσι με τις οποιες παροτι σαν πρωτος θα μπορουσες, εντουτοις Δ Ε Ν κληρωθηκες....
καταλαβες που ειναι η κωλοφαρδια η οχι;;;;;
ενω εγω 1 ομαδα στις 32 επρεπε να αποφυγω για να εχω δικαιωμα στο ονειρο και πεφτω (αν περασω)επανω της.....
ξαναρωταω τωρα:ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;;;;
Την Αρσεναλ απο που και ως που την βαζεις στην ιδια κατηγορια με την Ρεαλ και την Τσελσι?Μαλλον απλα επειδη οι πραγματικα καλυτερες ομαδες που θα μπορουσαμε να κληρωθουμε και δεν τυχαμε ειναι μονο αυτες και εψαξες να βρεις κι αλλη για να ενισχυσεις αυτο που λες.Η Βιγιαρεαλ φετος ειναι καλυτερη ομαδα απο την Αρσεναλ.Και μην μου πεις για την βαρια φανελα της Αρσεναλ στην Ευρωπη.Εχει βαρεθει να μαζευει πουτσες στο τσουλου εκτος απο την χρονια που πηγε τελικο με την Μπαρτσα.Οποτε ειμαστε τυχεροι που απο τις 7 δεν πεσαμε στις 2 που ηταν μεγαθηρια.Επιβεβαιωθηκε το 71,4% των πιθανοτητων και δεν επιβεβαιωθηκε το 28,6%.Παρ'ολα αυτα ειμαστε κωλοφαρδοι.
Και στην τελικη να μου πεις οτι πεσαμε με την Σπορτινγκ που ηταν μακραν η πιο αδυναμη ομαδα απο τις 7 να σου πω μαζι σου.Αλλα την δεδομενη στιγμη ειναι μαλακια να μιλας για κωλοφαρδη κληρωση.
Μου λες για την κληρωση με την Μιλαν.Εννοειται πως εκει ησουν ατυχος.Μια η αλλη ειναι.Σου επεσε ομαδα δυσκολη στους 16 και ευκολη στους 32.Το γεγονος ομως οτι βγηκες 3ος στον ομιλο σου και θα μπορουσες να μην ειχες καν την δυνατοτητα να παιξεις στους 16(εστω και με την ΜΙΛΑΝ) το ξεχνας.Αν ησουν πρωτος και επεφτες στους 16 με τους ιταλους θα ελεγα ναι ρε φιλε εισαι πραγματικα ατυχος.
Τελος αν μου λες οτι ονειρο σου ειναι η κουπα,θα πρεπει να αποκλεισεις και ομαδαρες για να το καταφερεις.