You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
καλα ρε δευτερε , πισω απο τον θρυλο ΣΕ ΟΛΑ. Εχεις δικιο....
Για ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΓΑΜΙΑ ΣΟΥ ΘΡΥΛΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ
επειδη τον κανατε πουτανα δεν μπορει να εχει αποψη για το ποιος ειναι η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα;;;;
ελα ρε τωρα με τον απλυτο τον πορτογαλο
απο που να ξερει αυτος ποιος ειναι το νρ. 1 στην ελλαδα?
αν και....εδω που τα λεμε....ακομη και οι πετρες το ξερουν ποιος ειναι η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα
εγω δεν ξερω τι λεει ο καθε απλυτος πορτογαλος.....ξερω ομως τι λεει η UEFA....
[size=12pt]UEFA Team Ranking 2009[/size]
1 Liverpool Eng
2 FC Barcelona Esp
3 AC Milan Ita
4 Chelsea Eng
5 Sevilla Esp
6 Arsenal Eng
7 Manchester United Eng
8 Bayern München Ger
9 Olympique Lyon Fra
10 Internazionale Ita
11 Real Madrid Esp
12 Werder Bremen Ger
13 AS Roma Ita
14 PSV Eindhoven Ned
15 Villarreal Esp
16 Sporting CP Lisbon Por
17 CSKA Moscow Rus
18 AZ Alkmaar Ned
19 FC Porto Por
20 Benfica Por
21 Schalke 04 Ger
22 Juventus Ita
23 Zenit St. Petersburg Rus
24 Valencia Esp
25 Glasgow Rangers Sco
26 Shakhtar Donetsk Ukr
27 Panathinaikos Gre
28 Tottenham Hotspur Eng
29 Newcastle United Eng
30 Steaua Bucuresti Rom
31 Hamburger SV Ger
32 Olympiakos Piraeus Gre
1 Liverpool Eng
2 FC Barcelona Esp
3 AC Milan Ita
4 Chelsea Eng
5 Sevilla Esp
6 Arsenal Eng
7 Manchester United Eng
8 Bayern München Ger
9 Olympique Lyon Fra
10 Internazionale Ita
11 Real Madrid Esp
12 Werder Bremen Ger
13 AS Roma Ita
14 PSV Eindhoven Ned
15 Villarreal Esp
17 CSKA Moscow Rus
18 AZ Alkmaar Ned
19 FC Porto Por
20 Benfica Por
21 Schalke 04 Ger
22 Juventus Ita
24 Valencia Esp
25 Glasgow Rangers Sco
26 Shakhtar Donetsk Ukr
27 Panathinaikos Gre
28 Tottenham Hotspur Eng
29 Newcastle United Eng
30 Steaua Bucuresti Rom
31 Hamburger SV Ger
καλα ρε δευτερε , πισω απο τον θρυλο ΣΕ ΟΛΑ. Εχεις δικιο....
Για ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΓΑΜΙΑ ΣΟΥ ΘΡΥΛΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ
εγω ειμαι ο δευτερος; και εσυ ο πρωτος;
να σαι καλα με εκανες και γελασα
αν εισαι εσυ καλυτερος απο μενα.... γιατι τοτε εγω αποκλειω 2 φορες τη juventus....ενω εσενα η juventus σου βαζει 7 γκολ;;;.....και γελαει ο κοσμος μαζι σου;
ρε κατσε φρονημα που μου θες και συγκρηση
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
δικιο εχεις συγκριση δεν γινεται,η πουτσα ειναι ατελειωτη κ σεις κανετε κηδειες με ξενα κολυβα.ασε τισ γιουβεντους κ πιασε τις 4αρες.οσο για την βαθμολογια στην ευρωπη τοσα παιχνιδια στο ουεφα λογικο ειναι.με τισ αωυπαρκτες που παιζετε.ολα οταν κερδιζει ο θρυλος,ελα μωρε ποια νορτζελαντ,ποια μπενφικα,ποια χερτα?αωθπαρκτοι.χαιροσασταν περυσθ για το χστο καραισκακι.εκει εχετε καταντησει!
braziliana_7
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ασε την ευρωπη και στην ελλαδα δες τι κανετε....ασε μην ψαχνεις θα σου πω εγω!!ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑεγω ειμαι ο δευτερος; και εσυ ο πρωτος;
αν εισαι εσυ καλυτερος απο μενα.... γιατι τοτε εγω αποκλειω 2 φορες τη juventus....ενω εσενα η juventus σου βαζει 7 γκολ;;;.....και γελαει ο κοσμος μαζι σου;
δηλαδη επειδη ειστε για το 2009 πιο ψηλα στην βαθμολογια της ουεφα ειστε η μεγαλυτερη ομαδα;;;;;εγω δεν ξερω τι λεει ο καθε απλυτος πορτογαλος.....ξερω ομως τι λεει η UEFA....
1 Liverpool Eng
2 FC Barcelona Esp
3 AC Milan Ita
4 Chelsea Eng
5 Sevilla Esp
6 Arsenal Eng
7 Manchester United Eng
8 Bayern München Ger
9 Olympique Lyon Fra
10 Internazionale Ita
11 Real Madrid Esp
12 Werder Bremen Ger
13 AS Roma Ita
14 PSV Eindhoven Ned
15 Villarreal Esp
17 CSKA Moscow Rus
18 AZ Alkmaar Ned
19 FC Porto Por
20 Benfica Por
21 Schalke 04 Ger
22 Juventus Ita
24 Valencia Esp
25 Glasgow Rangers Sco
26 Shakhtar Donetsk Ukr
27 Panathinaikos Gre
28 Tottenham Hotspur Eng
29 Newcastle United Eng
30 Steaua Bucuresti Rom
31 Hamburger SV Ger
απο καταβολης ελληνικου ποδοσφαιρου μιλαμε και φυσικα για το ελληνικο πρωταθλημα οπου συναγωνιζομαστε με τους ιδιους αντιπαλους και οχι με αυτους που διαλεγει η κωλοφαρδια σου στην ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ της ουεφα.....
θα ξεχασω ποτε οτι σε μια απο τις πορειες για τις οποιες ειστε περηφανοι αγωνιστηκατε ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 8 με μια ομαδα απο την πολωνια που δεν υπαρχει τωρα και που ειχε αντι για χορτο κοπρια;;;;;;;
εδω ακομα και φετος εσεις παιζετε στη φαση των 16 στο τσαμπιονς με καποια βιγιαρεαλ και εμεις στην ιδια φαση (αν περασουμε) για το ουεφα με την μιλαν.....τι αλλο να πουμε;;;;
τυχαια εισαστε βαζελινες;;;;
σε καθε χωρα μεγαλυτερη ομαδα ειναι αυτη που εχει περισσοτερους τιτλους.....
ετσι γραφεται η ιστορια .Αποφασιστε επιτελους να ζησετε την υπολοιπη απο τη μιζερη ζωη σας ξεροντας οτι ειστε οπαδοι της δευτερης ομαδας στην ελλαδα....
ΑΥΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και φυσικα σαν κλασσικος βαζελος θυμασαι μονο αυτα που σε συμφερουν επιλεκτικα....εγω ειμαι ο δευτερος; και εσυ ο πρωτος;
θυμασαι την εφταρα απο γιουβε αλλα δεν λες οτι ειμαι η μοναδικη ελληνικη ομαδα που εχω κερδισει την γιουβε ΜΕΣΑ στην ιταλια η η μοναδικη που εχω κερδισει την ρεαλ.....
συνεχισε να αποδεικνυεις ποσο βαζελος (σε βριζω τωρα αν δεν το καταλαβες ;)) εισαι....
ασε την ευρωπη και στην ελλαδα δες τι κανετε....ασε μην ψαχνεις θα σου πω εγω!!ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ
εγω μιλαω για juventus, για ajax, για inter, για barcelona, για arsenal, για πορτο, για everton, για red star belgrad, για slavia και sparta prague, για steaua bukarest, για rangers, για hamburger sv(ειναι μεγαλη η λιστα....)
και εσυ ερχεσαι και μου λες να αφησω τα....σαλονια της ευρωπης και να ασχοληθω με ποιους;;; με τις παναχαικες, με τις λαρισες;
με τους πεινασμενους και τους απλυτους του....πρωταθληματος της ψωροκοσταινας;
δεν υπαρχει ελληνικο πρωταθλημα στον ποδοσφαιρικο χαρτη.
εκει που πρεπει, εκει που ειναι η δοξα εγω γαμαω...
και αλλοι περνουνε....ξερετε τι περνουνε εδω και δεκαετιες...
Και φυσικα σαν κλασσικος βαζελος θυμασαι μονο αυτα που σε συμφερουν επιλεκτικα....
θυμασαι την εφταρα απο γιουβε αλλα δεν λες οτι ειμαι η μοναδικη ελληνικη ομαδα που εχω κερδισει την γιουβε ΜΕΣΑ στην ιταλια η η μοναδικη που εχω κερδισει την ρεαλ.....
καλα ρε, εισαι ολυμπιακος και τολμας και πιανεις στο στομα σου το ονομα της juventus;
δεν εχεις λιγη τσιπα;
ενταξει ρε μαγκα ....εικονικη πραγματικοτητα.....εγω μιλαω για juventus, για ajax, για inter, για barcelona, για arsenal, για πορτο, για everton, για red star belgrad, για slavia και sparta prague, για steaua bukarest, για rangers, για hamburger sv(ειναι μεγαλη η λιστα....)
και εσυ ερχεσαι και μου λες να αφησω τα....σαλονια της ευρωπης και να ασχοληθω με ποιους;;; με τις παναχαικες, με τις λαρισες;
με τους πεινασμενους και τους απλυτους του....πρωταθληματος της ψωροκοσταινας;
δεν υπαρχει ελληνικο πρωταθλημα στον ποδοσφαιρικο χαρτη.
εκει που πρεπει, εκει που ειναι η δοξα εγω γαμαω...
και αλλοι περνουνε....ξερετε τι περνουνε εδω και δεκαετιες...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΟΥ το ξερεις και το ξερω......
και εγω λοιπον που το τι κανεις με μενα ειναι αυτο που σε καιει (οπως και εμενα) ΣΕ ΓΑΜΑΩ.....
Και εισαι για μενα εσυ οτι ειπες πριν οτι ειναι για σενα ο μουρινιο.... ;) ;) ;) ;)
Π Ε Ρ Α Σ Τ Ι Κ Α ....................
Φυσικα ....πουτανα μου ειναι αφου την εχω κερδισει εκει μεσα.....οχι;;;;;καλα ρε, εισαι ολυμπιακος και τολμας και πιανεις στο στομα σου το ονομα της juventus;
δεν εχεις λιγη τσιπα;
αυτα δεν ελεγες και συ για την ιντερ;;;;;;
οποιο παιχνιδι γουσταρω εγω θα παρω σαν σημειο αναφορας οχι οποιο γουσταρεις εσυ.....
και στο κατω κατω εχεις το θρασος να πιανεις εσυ τον ΑΙΩΝΙΟ ΓΑΜΙΑ ΣΟΥ στο στομα χωρις να ντρεπεσαι και μου βαζεις και χερι;;;;;
Δενδροκηπουρος: «Άδικη η κριτική για το διορισμό μου»
Ενοχλημένος από την κριτική που δέχτηκε από τον Τύπο λόγω του διορισμού του στο Δήμο Κηφισιάς ως δενδροκηπουρός, είναι ο δενδροκηπουρος. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ξεκαθάρισε ότι το δικαίωμα αυτό, το δίνει το Κράτος σε αθλητές που έχουν σημαντικές διακρίσεις και τόνισε ότι είναι άδικο να σχολιάζεται υποτιμητικά το γεγονός ότι έκανε χρήση του δικαιώματος αυτού.
Αναλυτικά η δήλωση του δενδροκηπουρου:
«Σχετικά με το θέμα που προέκυψε και αφορά το διορισμό μου στο Δημόσιο, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:
Το Κράτος δίνει αυτό το δικαίωμα, βάσει νόμου, σε αθλητές σημαντικών διακρίσεων (στη δική μου περίπτωση μετά την κατάκτηση του Euro 2004). Το 2005 έκανα χρήση του δικαιώματός μου, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοί μου, και χθες δημοσιοποιήθηκε η είδηση του διορισμού μου.
Το να σχολιάζει ο καθένας, με υποτιμητικό κατά τη γνώμη μου τρόπο, το γεγονός ότι έκανα χρήση ενός δικαιώματος που δίνει η Πολιτεία, χωρίς εγώ να έχω απαντήσει εάν θα κάνω αποδεκτό τον διορισμό, είναι τουλάχιστον άδικο.
Με βάση το σχετικό νόμο, έχω δικαίωμα να απαντήσω, θετικά ή αρνητικά, μέσα σε διάστημα δύο μηνών και θα το κάνω όταν εγώ κρίνω, γνωστοποιώντας παράλληλα και τους λόγους της απόφασής μου αυτής».
Νεο επεισοδιο στο σιριαλ που εχει καθηλωσει απο χθες ολη την αθλητικη κοινοτητα.
Τελικα θα δεχτει την θεση ο δενδροκηπουρος?
Η απαντηση σε λιγους μηνες.
Ενοχλημένος από την κριτική που δέχτηκε από τον Τύπο λόγω του διορισμού του στο Δήμο Κηφισιάς ως δενδροκηπουρός, είναι ο δενδροκηπουρος. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ξεκαθάρισε ότι το δικαίωμα αυτό, το δίνει το Κράτος σε αθλητές που έχουν σημαντικές διακρίσεις και τόνισε ότι είναι άδικο να σχολιάζεται υποτιμητικά το γεγονός ότι έκανε χρήση του δικαιώματος αυτού.
«Σχετικά με το θέμα που προέκυψε και αφορά το διορισμό μου στο Δημόσιο, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:
Το Κράτος δίνει αυτό το δικαίωμα, βάσει νόμου, σε αθλητές σημαντικών διακρίσεων (στη δική μου περίπτωση μετά την κατάκτηση του Euro 2004). Το 2005 έκανα χρήση του δικαιώματός μου, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοί μου, και χθες δημοσιοποιήθηκε η είδηση του διορισμού μου.
Το να σχολιάζει ο καθένας, με υποτιμητικό κατά τη γνώμη μου τρόπο, το γεγονός ότι έκανα χρήση ενός δικαιώματος που δίνει η Πολιτεία, χωρίς εγώ να έχω απαντήσει εάν θα κάνω αποδεκτό τον διορισμό, είναι τουλάχιστον άδικο.
Με βάση το σχετικό νόμο, έχω δικαίωμα να απαντήσω, θετικά ή αρνητικά, μέσα σε διάστημα δύο μηνών και θα το κάνω όταν εγώ κρίνω, γνωστοποιώντας παράλληλα και τους λόγους της απόφασής μου αυτής».
Νεο επεισοδιο στο σιριαλ που εχει καθηλωσει απο χθες ολη την αθλητικη κοινοτητα.
Καλά,χαλάρωσε λίγο.Τι με γαμάς,αφού έχεις να με κερδίσεις 2 ή 3 χρόνια;ενταξει ρε μαγκα ....εικονικη πραγματικοτητα.....
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΟΥ το ξερεις και το ξερω......
και εγω λοιπον που το τι κανεις με μενα ειναι αυτο που σε καιει (οπως και εμενα) ΣΕ ΓΑΜΑΩ.....
Και εισαι για μενα εσυ οτι ειπες πριν οτι ειναι για σενα ο μουρινιο.... ;) ;) ;) ;)
Π Ε Ρ Α Σ Τ Ι Κ Α ....................
Βλέπεις;Μεγάλη η κουβέντα αφού όπως και αν το δεις,έχουμε δίκιο και οι 2(πράσινοι κ κόκκινοι εννοώ)
Για τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα θα σου πω εγώ για τα "κάλπικά" σου,ή για τα χρόνια του Επαγγ.Ποδοσφαίρου και όχι από καταβολής του ελληνικού πρωταθλήματος αφού ήταν διαφορετικά πρωταθλήματα του Πειραιά(με 1-2 ομάδες) και των Αθηνών(με περισσότερες καλές ομάδες),για την Ευρώπη θα μου πεις εσύ για την χούντα του '71 ή την "κολωφαρδία" στις κληρώσεις κ.ο.κ
Τι κάθεστε και αρπάζεστε ρε παιδιά,λίγη πλάκα και χαβαλές ναι,αλλά όχι και να "τσακωνόμαστε" για αυτούς που τσεπώνουν εκατομμύρια επειδή κλωτσάνε το τόπι και δεν μπορούσαν να ασχοληθούν με τίποτε άλλο στη ζωή τους!
Ήμαρτον ρε σεις...που θα΄λεγε και μια ξεδοντιάρα ψυχή
Χρηστιδη ακυρο αυτο που λες.θα ξεχασω ποτε οτι σε μια απο τις πορειες για τις οποιες ειστε περηφανοι αγωνιστηκατε ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 8 με μια ομαδα απο την πολωνια που δεν υπαρχει τωρα και που ειχε αντι για χορτο κοπρια;;;;;;;
εδω ακομα και φετος εσεις παιζετε στη φαση των 16 στο τσαμπιονς με καποια βιγιαρεαλ και εμεις στην ιδια φαση (αν περασουμε) για το ουεφα με την μιλαν.....τι αλλο να πουμε;;;;
Η Λεγκια δεν υπαρχει τωρα αλλα τοτε υπηρχε.Τι να κανουμε.Ειχε περασει στους 8 και ειχε μια χαρα ομαδα τοτε.Οτι αυτη την στιγμη δεν υπαρχει στον χαρτη ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.Αλλο το 1996,αλλο το 2008.
Για την Βιγιαρεαλ λέγε ο,τι θες.Ειμαι σιγουρος οτι ξερεις οτι ειναι πολυ καλη ομαδα.Αν θες να παιζεις με τα ονοματα,συνεχισε να παιζεις.Επισης σου διαφευγει οτι ο Παναθηναικος επεσε με την Βιγιαρεαλ γιατι ηταν ΠΡΩΤΟΣ στον ομιλο του.Δεν σου φταιει κανεις που εσυ περασες περσι δευτερος και επαιξες με την Τσελσι στους 16.
Ειμαι απο αυτους που παραδεχονται οτι ο Παναθηναικος ηταν και ειναι τις περισσοτερες φορες τυχερος στις κληρωσεις.Εσυ στην κληρωση των 32 του ΟΥΕΦΑ δεν ησουν τυχερος?Η Σεντ-Ετιεν ηταν η 2η καλυτερη ομαδα που θα μπορουσε να σου ''κατσει''.
Επισκέπτης
Άμα τον δείς πες τον να έρθει και απο εμένα, έχω κάτι θάμνους για κλάδεμα στον κήπο! Να τον δω με τζην φόρμα και καρώ πουκάμισο και τίποτα άλλο στον κόσμο!Δενδροκηπουρος: «Άδικη η κριτική για το διορισμό μου»
Εγω θα τον καλεσω παντως σιγουρα.Τετοιοι δενδροκηπουροι δεν πρεπει να πηγαινουν χαμενοι.Αν ημουν στην θεση του παντως θα ζητουσα τραμπα με μια θεση στην αστυνομια για τροχονομος.Άμα τον δείς πες τον να έρθει και απο εμένα, έχω κάτι θάμνους για κλάδεμα στον κήπο! Να τον δω με τζην φόρμα και καρώ πουκάμισο και τίποτα άλλο στον κόσμο!
Εσυ εισαι μακρια ρε.Εκτος και αν επειδη ειναι φιρμα θα κανει και ταξιδια εκτος Αττικης.Με το αζημιωτο βεβαια.
ρε θα καταλαβετε επιτελους εστω και λιγο τα πραγματα οπως ειναι ναι η οχι;;;;Χρηστιδη ακυρο αυτο που λες.
Η Λεγκια δεν υπαρχει τωρα αλλα τοτε υπηρχε.Τι να κανουμε.Ειχε περασει στους 8 και ειχε μια χαρα ομαδα τοτε.Οτι αυτη την στιγμη δεν υπαρχει στον χαρτη ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.Αλλο το 1996,αλλο το 2008.
Για την Βιγιαρεαλ λέγε ο,τι θες.Ειμαι σιγουρος οτι ξερεις οτι ειναι πολυ καλη ομαδα.Αν θες να παιζεις με τα ονοματα,συνεχισε να παιζεις.Επισης σου διαφευγει οτι ο Παναθηναικος επεσε με την Βιγιαρεαλ γιατι ηταν ΠΡΩΤΟΣ στον ομιλο του.Δεν σου φταιει κανεις που εσυ περασες περσι δευτερος και επαιξες με την Τσελσι στους 16.
Ειμαι απο αυτους που παραδεχονται οτι ο Παναθηναικος ηταν και ειναι τις περισσοτερες φορες τυχερος στις κληρωσεις.Εσυ στην κληρωση των 32 του ΟΥΕΦΑ δεν ησουν τυχερος?Η Σεντ-Ετιεν ηταν η 2η καλυτερη ομαδα που θα μπορουσε να σου ''κατσει''.
ελεος πια....
δηλ. παιζεις εσυ με την πρωταθλητρια πολωνιας στους 8 και μου λες οτι ηταν ομαδαρα το 1996....ενταξει αφου το θελεις ηταν....εγω μπορω να κανω κατι;;;;;
οτι θελετε πιστευετε.....
και οτι ειστε μεγαλυτερη ομαδα απο τον θρυλο θελευτε να πιστευετε για αυτο αμα λεει κανενας ξενος που απεχει απο τις δικες μας μαλακοκοντρες την αληθεια εσεις τρελλαινοσαστε και τα βαζετε μαζι του....
υπαρχει περιπτωση σε αυτο τον πλανητη να υπαρχει ανθρωπος εκτος των αντιολυμπιακων που υπαρχουν στην ελλαδα και ειναι κομπλεξικοι και συμπλεγματικοι που να σου πει οτι δεν ειναι ο θρυλος η μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα;;;;;;
μονο τους τιτλους να δει τελειωσε.....
τι να κανουμε τωρα αφου αυτη ειναι η πραγματικοτητα....
ναι τελειωσες 1ος στον ομιλο και μπραβο σου αλλα υπηρχαν και η ρεαλ η αρσεναλ η τσελσι με τις οποιες παροτι σαν πρωτος θα μπορουσες, εντουτοις Δ Ε Ν κληρωθηκες....
καταλαβες που ειναι η κωλοφαρδια η οχι;;;;;
ενω εγω 1 ομαδα στις 32 επρεπε να αποφυγω για να εχω δικαιωμα στο ονειρο και πεφτω (αν περασω)επανω της.....
ξαναρωταω τωρα:ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K