και στην λεωφόρο το πρωί της πουτάνας γίνονταν.....είναι η τελευταία ευκαιρία τους....αν χάσουν και δει απο τον γαύρο....θα πάιζουν μόνοι τους..άσε που θα γίνει της πουτάνας μετά....
...ειδε κανεις την συνεντευξη Βγενοπουλου στον Ευαγγελατο ? Ο τυπος παει για κομμα , αυτο ειναι βεβαιο πλεον.....παντως το επικοινωνιακο παιχνιδι το παιζει στα δακτυλα του.....το απεδειξε και με την ΠΕΚ οπου εκμεταλλευτηκε την δυσαρεσκεια των φιλαθλων και στριμωξε κοτζαμ οικογενεια Βαρδηνογιαννη....
....πολυς κοσμος σημερα στα εκδοτηρια του ΟΑΚΑ την πρωτη μερα διαθεσης των εισιτηριων για το ματς με τον γαβρο.....παμε για νεο sold out....ελπιζω τα μαλακισμενα να παιξουν οπως με Πανιωνιο με παθος και ψυχη και να μην απογοητευσουν τον κοσμο.....σε περιπτωση ατυχους αποτελεσματος πολυ δυσκολα θα ξαναμαζευτει τοσος λαος για φετος.....
αααααααααχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα...τετοια λετε και μας πεθαίνετε...με πάθος και ψυχή παίξανε με τον Πανιώνιο;;;;χαχααχαχαχαχαχαχαχα
γιατίς επειδή έβαλε μια κεφαλιά στο τέλος ο Γκούμας;;;
αζαααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαα
ρε μη λέτε τέτοια και δεν μου έχει μείνει άντερο...ρε σεις...κόφτε το χόρτο, σας χαλάει...
...ειδε κανεις την συνεντευξη Βγενοπουλου στον Ευαγγελατο ? Ο τυπος παει για κομμα , αυτο ειναι βεβαιο πλεον.....παντως το επικοινωνιακο παιχνιδι το παιζει στα δακτυλα του.....το απεδειξε και με την ΠΕΚ οπου εκμεταλλευτηκε την δυσαρεσκεια των φιλαθλων και στριμωξε κοτζαμ οικογενεια Βαρδηνογιαννη....
να σου πω κάτι;
Μπορεί να είμαι Ολυμπιακός, αλλά προτιμώ να πάει καλύετερα η Ελλάδα από το να παίρνει 10 χρόνια πρωτάθλημα η ομάδα μου. Αν ο Βγεβόπουλος κάνει σωστή διαχείριση και φέρει άσπρες μέρες με γεια του να κοπιάσει.
Γιατί αυτό το πράγμα με τα κόμματα και την ασυδοσία από όλους έχει παραγίνει, δεν την αντέχει άλλο το πετσί μας.
να σου πω κάτι;
Μπορεί να είμαι Ολυμπιακός, αλλά προτιμώ να πάει καλύετερα η Ελλάδα από το να παίρνει 10 χρόνια πρωτάθλημα η ομάδα μου. Αν ο Βγεβόπουλος κάνει σωστή διαχείριση και φέρει άσπρες μέρες με γεια του να κοπιάσει.
Γιατί αυτό το πράγμα με τα κόμματα και την ασυδοσία από όλους έχει παραγίνει, δεν την αντέχει άλλο το πετσί μας.
για τιποτε δεν ειμαι σιγουρος..εξαλλου απειρες φορες μας εχετε αποδειξει ποσο κωλοφαρδοι εισαστε..με τα δεδομενα μιλαω..ενα μπουρδελο εισαστε που σωθηκατε κατα λαθος απο μια κεφαλια του τεραστιου αμυντικου σας..αν εσυ πιστευεις οτι θα κερδισετε δεν θα σου χαλασω εγω την παραισθηση..κοντος ψαλμος αλληλουια..