Ελατε με τον κωλο.την προσεχη κυριακη ερχετε φαπα απο το αφεντικο σας βαζελες ο τζολε την ετοιμαζει...
Σωπα ρε θα παιξει ο Τζολε?Εκεινος ο παικταρας ο Λετο θα μεινει στον παγκο?
Ελατε με τον κωλο.την προσεχη κυριακη ερχετε φαπα απο το αφεντικο σας βαζελες ο τζολε την ετοιμαζει...
εεεεεεεεεεεεεεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοβγαλτε τις φανελες και φυγετε απο εδω.Απλα ΤΡΑΓΙΚΟΙ!!!!!!!!
και μην ακουσω δικαιολογιες για διαιτησια.
ρε ναύαρχε...δεν βλέπονται......έχουν ξεφτυλίσει τα πάντα.....να πάνε να γα,μηθούνε......με πρώτο τον αντωνίου που κοίταγε πως θα τα κονομήσει.....άσε ..θα ασχοληθώ με την γκόμενα .....αυτή τουλάχιστον τ΄ρωει 2 και δεν ρίχνει κανένα.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πολυ απλά φίλε άδωνη.....γ...το μ...της μ....τους...σε 'όλους.....
Ρε παιδες μου τελειωσανε τα υπογλωσσια με την κωλοομαδα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι να κανω... (πουσταρα ΤΕΝ ΤΕΝ σημερα τελειωσες...Αεκ και Παο χωρις προπονητη !!!!)
και ξανα
ρε απτον κουτσιανικουλη ρε?
ντροπη σας
σε ολους!
τι χρόνο ρε περσόνα.....8 βαθμοί θα χαθούν σε μια εβδομάδα...τι να περιμένουμε μετά....αν θα χάνει ο γαυρος?.....περσυνή κατάντια ΄'εχουμε......
Εχω χρονια να γελασω τοσο πολυ σε ευχαριστω παναθα μου.
Για το μονο που στεναχωριεμαι ειναι για 250 ευρω που εδωσα για το διαρκειας
κριμα τα λεφτα και δεν μπορω και να το πουλησω πια
ΓΕΛΙΟ ΓΕΛΙΟ φουλ γελιο ειστε αστεοι σας ευχαρστουμε παιδια
Δεν αξιζει ουτε να στεναχωρηθουμε για εσας
ολε ολε ολε ολε παιχταραδες μου ολοι για καφε αυριο με τα εκατομμυρια που παιρνετε για να ειστε αδιαφοροι
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ
Πωλειται διαρκειας στα 130 ευρω
Μου εξηγει κανεις γιατι η ομαδα δεν απεκτησε μεσα στο καλοκαιρι σοβαρους αμυντικους, παρα μου εχει το κολληταρι του Τζιγγερ (βυντρα) να το παιζει Στοπερ?
Γιατι μας ηταν "λιγος" 'η "κακος" ο Κυριακος?
Θα μπορουσαμε να μην εχουμε αυτη τη στιγμη τη χειροτερη αμυνα στην Ελλαδα...ποιος φταιει γι αυτο? οι παικτες? ή μονο οι σφιχτοχερηδες Καβουρογιαννηδες? ποιος κανει το σχεδιασμο της ομαδας αν οχι ο προπονητης?!!!
Τι βελτιωση ρε και αρχιδια...στο διαολο εχει παει η ομαδα και εκει θα παραμεινει, γιατι πρεπει πρωτα να αλλαξει η μαλακισμενη η νοοτροπια μας, και μετα ολα τα αλλα.
Ο Μαλεζανι μπερδεψε τη Παρμα με τον Παναθηναικο ...τον Πουλο
Ο Τεντοπανος νομιζει οτι εχει τη Μπαρτσα απεναντι του.....ξανα τον Πουλο και αργουμε .....
Ο Σουμ μας εδωσε νταμπλ....και τον ευχαριστησαμε διωχνοντας τον...ε δεν ειμαστε ψυχανωμαλοι?
ας τους τελειωσει καποιος επιτελους
Ειδικα για τον Μελισση εχεις δικιο το ξεχασα.Ο Μελισσης ειναι 2 φορες χειροτερος απο Σαριεγκι.Οποτε φανταστειτε για τι κλαση μιλαμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΒΓΕΣ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΜΠΟΤΙΝΕΛΙ ΚΑΝΕΙ 3 ΕΚ, Ο ΜΕΛΙΣΣΗΣ ΚΑΝΕΙ 23.ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΟΜΩΣ...
Για τα αλλα που ειπες συμφωνω,απλα μου εκανε περισσοτερη εντυπωση η φαση με τον Λαζαρο γι'αυτο σταθηκα εκει. ;)
Rε παιδιά ας το πάρουμε απόφαση πάει και για φέτος η κούπα γαμώ τους μαλάκες που μπλέξαμε γαμω
Δεν ξερω αν πρεπει να χαρω η να λυπηθω αλλα ας ετοιμαστουμε για τον πριγκηπα.
Η μεγαλυτερη ενσταση μου για τον βατραχο,ειναι οτι θα φερει τιποτα δικους του σαπιους απο την πρωην Γιουγκοσλαβια..![]()
![]()
Γνωμη μου ειναι οτι οποιος ξενος και να ερθει παλι θα ειναι δυσκολα τα πραγματα.Τουλαχιστον στην αρχη.Προπονητες τυπου Τεν Κατε θελουν μεγαλη υπομονη και πιστωση χρονου,που ομαδες οπως ο Παναθηναικος δεν μπορουν εκ των πραγματων να τους την δωσουν.
Η μεγαλυτερη ενσταση μου για τον βατραχο,ειναι οτι θα φερει τιποτα δικους του σαπιους απο την πρωην Γιουγκοσλαβια..![]()
![]()
Γνωμη μου ειναι οτι οποιος ξενος και να ερθει παλι θα ειναι δυσκολα τα πραγματα.Τουλαχιστον στην αρχη.Προπονητες τυπου Τεν Κατε θελουν μεγαλη υπομονη και πιστωση χρονου,που ομαδες οπως ο Παναθηναικος δεν μπορουν εκ των πραγματων να τους την δωσουν.
Δεν φταίνε αυτοί αλλά εκείνοι που τους μάζεψαν,όμως δικαιολογώ τον κόσμο γιατί ήταν εν βρασμώ.
......το θεμα ειναι οτι ο Πατερας φευγει αυριο για ΗΠΑ για να υποβληθει σε επεμβαση και θα γυρισει μετα απο 20-25 μερες....οποτε τι γινεται με τα κρισιμα ματς που ερχονται ?? Σε τοσο κρισιμες στιγμες θα ειμαστε διοικητικα ακεφαλοι ??
Άστε τα ρε παιδιά
Η ουσία είναι ότι πάλι τον ήπιαμε .
πάλι θα φτιάχνω μόνος καφέ αύριο
Ο καφετζής είναι Ολυμπιακός .
Θα έχει εκείνο το χαμόγελο που μισώ
Ενώ τώρα που είχαμε πολυμετοχική διοίκηση, η ομάδα πετούσε...
Άσε ρε Κάρολε...
Μπράβο στον Εργοτέλη και ελπίζω να μας πατήσει και ο Θρασύβουλος, ο Μακεδονικός, ο Πανσεραϊκός και κάθε άλλη ομάδα που ίσως να μην έχει το "όνομα" αλλά μπορεί και παίζει μπάλα...
Πράγμα το οποίο έχουμε να κάνουνε εμείς από το 2005 και βγάλε...
![]()
![]()
ΤΖΙΓΚΕΡ ΤΖΙΓΚΕΡ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
![]()
![]()
![]()
[size=15pt]Ρε πουστη μου γαμω......... μαυρα χαλια παλι..........[/size]
Θα γινει κανενα συλλαλητηριο για να φυγει ο Βγενοπουλος και να ζητησουν συγγνωμη απο το Βαρδινογιαννη;![]()
Θα γινει κανενα συλλαλητηριο για να φυγει ο Βγενοπουλος και να ζητησουν συγγνωμη απο το Βαρδινογιαννη;![]()
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΣας το μεταφέρω όπως το διάβασα σε ένα forum και με εκφράζει ΑΠΟΛΥΤΑ:
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ME TON ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ! ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ:
1) KATAKΥΡΩΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΚΑΠΡΙΕΛ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕΙ...ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ...ΕΤΣΙ! ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ.
2) ΑΠΕΒΑΛΛΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ...ΠΩΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ Ο ΜΟΥΝ;
3) ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ; ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ;
4) ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΕ ΩΣ OFF SIDE ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ 3 ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.
5) ΑΠΕΒΑΛΛΕ ΜΟΝΟ 3 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ (ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΗΚΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ).
ΜΕΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ;
Α ΡΕ ΜΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ...ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟ ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ
![]()
τοσο κωλοτουμπα;;;;;;;;
ξαφνικα απο εκει που εισασταν διαλυμενοι τωρα θα μας γαμησετε;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
πως να μην σας δουλευουν μετα;;;;;;
επειδη στο 85' τρακαρε ημπαλα στο κουτελο του μπαρμαπ γιαννη και μπηκε γκολ γινατε ξαφνικα μαγκες και ''ηρωες'' που ενωμενοι σαν γροθια και ''οπλισμενοι'' με παθος
νικησατε λυτους και δεμενους;;;;;
γιατι να μην σας δουλευει μετα ο τεντας και να σας λεει οτι παιζετε το καλυτερο ποδοσφαιρο;;;;;;
αφου κξερει σε τι ΜΑΛΑΚΕΣ απευθυνεται.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
λουγκρααααααααααααααααααααααααααααα
Καταρχην ο hitman ειναι αεκατζης.
Ο Ζωγραφος ηταν Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο-Σ.Ανυπαρκτη κοκκινη καρτα και οφσαιντ το γκολ του ιστορικου.Εγω τωρα γουσταρω να φωναζω για την διαιτησια.Οταν εχω κερδισει.Οπως το εκανα και με τον Αρη.
Εσεις στειλτε τον Σαββα να πει παλι στην ΕΠΟ οτι η διαιτησια ειναι μια χαρα.
Ωραια...Ο Τεν Κατε εχει αδικο και εχει θαμπωθει ολη η οικουμενη απο την μπαλαρα που παιζει ο θρυλος.Γιατι ζοριζεστε?Την Κυριακη εχουμε αγωνα μεταξυ μας.Ελατε να αποδειξετε την αγωνιστικη ανωτεροτητα της ομαδαρας σας.Κυριακη κοντη γιορτη.
μετά το Σάββατο τα πράγματα είναι απλά.....
με 10 ο βάζελος, οφ σάιντ γκολ του γαύρου και πάλι τρίποντο.
έτσι γουστάρω να κερδίζω. μέχρι να βαρεθούν τη ροχάλα που θα τρώνε από τους άλλους.
μετά το σάββατο στη νέα σμύρνη.Σάββατο ή Κυριακή???![]()
![]()
![]()
κυριακή ρε.....
μετά το σάββατο στη νέα σμύρνη.
την κυριακή το παίγνιο είναι χου.
συνεχίστε να μαλώνετε τώρα.....
παω να παίξω στοίχημα
χιχιχι!![]()
Πλακώσανε τα Ο.Υ.Κ.;έχει βατράχια πολλά στο μαρούσι........
μονος σου;;;;;Αν το λούγκρα πήγαινε σε μένα σου λεώ επιεικώς άντε και γαμήσου. Επιεικώς για να μην αρχίσω στα καντήλια όλο σου το σόι. Αν όμως θέλεις και το τραβάει η κωλάρα σου (για να σου αρέσει να γαμάς κωλάρες όπως λένε και οι ψυχολόγοι μάλλον κρυφοαδερφή είσαι), αδερφή δεν έχω γαμήσι ποτέ, αλλά για σένα θα κάνω μια εξαίρεση.