Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
η απολυτη καταντια γενικα.
να παιζουμε ευρωπαικο παιχνιδι,μπασκετ,τη κυριακη με οσφπ και η η και καλα εφημεριδα μας (εμενα οχι),να ασχολειτε με τι εκανε ο κασαμι,με αλβανιες,πατριωτισμους και εαν ο ντουρμαζ φοραγε βρακι με το σημα της τουρκιας.

ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
Ξεφτιλες.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ο αμεας ο προεδραρας το μονο που σκεφτοταν εχθες ειναι το παιχνιδι με εμας την κυριακη!
τσουζε η τριαρα ακομα............. :s&m_1:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
...καραφλο/τουίτυ....δύσκολα τα "πράματα"...έχουν αρχίσει να ξυπνάνε και οι "σουβλατζήδες"...
Σήμερα βλέπω να τρώμε 3 εύκολα...εκτός αν γίνει κάποιο θαύμα...  :rolleyes:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
...καραφλο/τουίτυ....δύσκολα τα "πράματα"...έχουν αρχίσει να ξυπνάνε και οι "σουβλατζήδες"...
ξεχνα το αυτο...δεν παιζει  ;)

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
και τρια αποψε και πεντε απο τον γαυρο να φαμε,το πολυ πολυ να διωξει νταμπιζα-αναστασιου
οι σουβλατζηδες τρωνε με χρυσα κουταλια απο τοτε που εδιωξαν τον τζιγγερ και ο τουιτυς εχει γλιτωσει απο πολλα προβληματα με το να ηγειται στον ΠΑΟ.
ολοι βολεμενοι δηλαδη.
Μοναδικος χαμενος ο ΠΑΟ που απο 18ος στην ευρωπαικη καταταξη της uefa εχει καταντησει να ειναι 80ος και να πεφτει συνεχως.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Έχουν κόντρες οι σουβλατζήδες...γιατί έχει περιοριστεί το φιλοδώρημα... :)

DIMITRIS12

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Oτι και να κανει ο γαυρος παιδια στην Ευρωπη εμας στα αρχιδια μαςςς. Εχουμε 1 τελικο 3 ημιτελικους και 4 προημιτελικους εναντι ενος το gay-rou και στο κυπελλουχων 2 προημετελικους. Βασικα σε επιπεδο επιτυχιων στην Ευρωπη και η ΑΕΚ ειναι ιστορικα πιο πανω απο αυτους  :s&m_3: Εχουμε και 6 αστερια στο μπασκετ οποτε στα δυσκολα και σημαντικοτερα οτι και να κανουν θα ειμαστε καλυτεροι (και σε ποδοσφαιρο και σε μπασκετ)  :)
υγ Δεν γουσταρω Τουιτι και θεωρω μαλακες τους οπαδους που εκραζαν Βαρδινογιαννη και χειροκροταν αυτο το πραγμα αλλα περα απο αυτα το γεγονος οτι δεν εχουμε λεφτα (λες και αν οι γαυροι ηταν οικονομικα σαν εμας θα κανανε φοβερες πορειες στο ποδοσφαιρο  :idiot:)δεν σημαινει οτι ποτε θα μας ξεπερασουν  :birdman:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Oτι και να κανει ο γαυρος παιδια στην Ευρωπη εμας στα αρχιδια μαςςς. Εχουμε 1 τελικο 3 ημιτελικους και 4 προημιτελικους εναντι ενος το gay-rou και στο κυπελλουχων 2 προημετελικους. Βασικα σε επιπεδο επιτυχιων στην Ευρωπη και η ΑΕΚ ειναι ιστορικα πιο πανω απο αυτους  :s&m_3: Εχουμε και 6 αστερια στο μπασκετ οποτε στα δυσκολα και σημαντικοτερα οτι και να κανουν θα ειμαστε καλυτεροι (και σε ποδοσφαιρο και σε μπασκετ)  :)
υγ Δεν γουσταρω Τουιτι και θεωρω μαλακες τους οπαδους που εκραζαν Βαρδινογιαννη και χειροκροταν αυτο το πραγμα αλλα περα απο αυτα το γεγονος οτι δεν εχουμε λεφτα (λες και αν οι γαυροι ηταν οικονομικα σαν εμας θα κανανε φοβερες πορειες στο ποδοσφαιρο  :idiot:)δεν σημαινει οτι ποτε θα μας ξεπερασουν  :birdman:
Φιλε τυχενει αυτες τις επιτυχιες να τις εχω ζησει στα μπουνια μου.οχι το γουεμπλευ. :grin:
οκ.και?τι?
Εδω και 10-11?-12? χρονια τι εχουμε να παρουσιασουμε?

Μη μενεις στη κοντρα σου με τον οσφπ και βρισκεις δικαιολογιες περισσοτερο για τον ευατο σου,οτι ενταξει ειχαμε και εμεις 2-3 καλες πορειες.

Η ομαδα εδω και καποια χρονια βρωμαει.Δε το βλεπεις?
Μας δουλευουν ψιλο γαζι,οχι οι αλλοι,αλλα οι δικοι μας.

Ξερεις μεχρι και πριν αρκετα χρονια εκανα και εγω αυτο που λες και ενοιωθα καλα.
Κοιτα τη τωρινη πραγματικοτητα.
Ο οσφπ εχει κανει παρα πολλα ευρωπαικα,δεν ειναι κακο να το παραδεχτουμε και να το αναγνωρισουμε.
Ο οσφπ εχει ψηλωσει πολυ ευρωπαικα και μαγκια του.

Μεθαυριο :grin: που θα ειμαστε εμεις πρωταθλητες ,ισως ειμαστε στου ισχυρους κυριως λογο του οσφπ.

Οσο αναφορα Βαρδινογιαννεους κλπ ειναι μεγαλη κουβεντα που ισως εαν δε ξερεις ολους του παραμετρους δε γινετε συζητηση.
Να σου πω την αληθεια ,δε θελω και να το συζητησω.
Το θεωρω ηληθιο,
Εχουμε και αλλες δουλειες. :grin:

Το μονο που μας εχει σωσει ειναι το μπασκετ και τιποτα αλλο.

Σε ολα τα αλλα ειμαστε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.
Δυστυχως. :S

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κάποιο λίνκ για τον αγώνα παίζει παίδες?.............

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
είμαι σαδομαζοχιστής....γουστάρω να βλέπω 5άρες και 6άρες.........για νάχω να βρίζω αΒΕΡΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΌΠΟΥΣΤΑ ΜΕΤΆ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε εγω την βρισκω σε χοντρους κοιλαραδες σαπιοκωληδες να τους βαζω 3 γκολ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παίδες.
Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές.
Ρίχνετε όλοι ευθύνη στον Αλαφούζο, αλλά μην ξεχνάτε ότι ήταν ο μόνος που μπήκε μπροστά όταν το καράβι άρχισε να βουλιάζει επικίνδυνα.
Ολοι οι άλλοι σωτήρες και μεσσίες είχαν εξαφανιστεί.
Μιλάνε ακόμα κάποιοι για την οικογένεια.
Μάγκες το γεγονός ότι απαλλάχτηκε ο Παναθηναϊκός από αυτή τη γάγγραινα, είναι το σημαντικότερο γεγονός της τελευταίας 20ετίας.
Κάποια στιγμή η ομάδα θα σταθεί γερά στα πόδια της, με ανθρώπους που θα θελήσουν πραγματικά και ανιδιοτελώς να τη βοηθήσουν.
Μακριά από συμφέροντα και αναίσθητους ανθρώπους στο τιμόνι της.
Θέλει όμως υπομονή όλο αυτό.
Η ομάδα περνάει μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας της.
Ξέρω (και το βλέπω και στον εαυτό μου) ότι είναι δύσκολο να στηρίξεις μια ομάδα η οποία παίζει όπως παίζει, αλλά τώρα μας χρειάζεται.
Στις νίκες, στους τίτλους και στους πανηγυρισμούς όλοι είμαστε πρώτοι.
Στα δύσκολα την κάνουμε με ελαφρά;
Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων σας λέω ότι κάποτε ήμουν συνδεσμίτης.
Σιχάθηκα όμως από κάποιες καταστάσεις και τα παράτησα.
Ακόμα και γήπεδο πηγαίνω πολύ σπάνια πλέον.
Οπότε μην νομίζετε ότι τα γράφω αυτά γιατί έχω κάποιο συμφέρον ή είμαι σουβλατζής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom