Oτι και να κανει ο γαυρος παιδια στην Ευρωπη εμας στα αρχιδια μαςςς. Εχουμε 1 τελικο 3 ημιτελικους και 4 προημιτελικους εναντι ενος το gay-rou και στο κυπελλουχων 2 προημετελικους. Βασικα σε επιπεδο επιτυχιων στην Ευρωπη και η ΑΕΚ ειναι ιστορικα πιο πανω απο αυτους
Εχουμε και 6 αστερια στο μπασκετ οποτε στα δυσκολα και σημαντικοτερα οτι και να κανουν θα ειμαστε καλυτεροι (και σε ποδοσφαιρο και σε μπασκετ)
υγ Δεν γουσταρω Τουιτι και θεωρω μαλακες τους οπαδους που εκραζαν Βαρδινογιαννη και χειροκροταν αυτο το πραγμα αλλα περα απο αυτα το γεγονος οτι δεν εχουμε λεφτα (λες και αν οι γαυροι ηταν οικονομικα σαν εμας θα κανανε φοβερες πορειες στο ποδοσφαιρο
)δεν σημαινει οτι ποτε θα μας ξεπερασουν
Φιλε τυχενει αυτες τις επιτυχιες να τις εχω ζησει στα μπουνια μου.οχι το γουεμπλευ.
οκ.και?τι?
Εδω και 10-11?-12? χρονια τι εχουμε να παρουσιασουμε?
Μη μενεις στη κοντρα σου με τον οσφπ και βρισκεις δικαιολογιες περισσοτερο για τον ευατο σου,οτι ενταξει ειχαμε και εμεις 2-3 καλες πορειες.
Η ομαδα εδω και καποια χρονια βρωμαει.Δε το βλεπεις?
Μας δουλευουν ψιλο γαζι,οχι οι αλλοι,αλλα οι δικοι μας.
Ξερεις μεχρι και πριν αρκετα χρονια εκανα και εγω αυτο που λες και ενοιωθα καλα.
Κοιτα τη τωρινη πραγματικοτητα.
Ο οσφπ εχει κανει παρα πολλα ευρωπαικα,δεν ειναι κακο να το παραδεχτουμε και να το αναγνωρισουμε.
Ο οσφπ εχει ψηλωσει πολυ ευρωπαικα και μαγκια του.
Μεθαυριο
που θα ειμαστε εμεις πρωταθλητες ,ισως ειμαστε στου ισχυρους κυριως λογο του οσφπ.
Οσο αναφορα Βαρδινογιαννεους κλπ ειναι μεγαλη κουβεντα που ισως εαν δε ξερεις ολους του παραμετρους δε γινετε συζητηση.
Να σου πω την αληθεια ,δε θελω και να το συζητησω.
Το θεωρω ηληθιο,
Εχουμε και αλλες δουλειες.
Το μονο που μας εχει σωσει ειναι το μπασκετ και τιποτα αλλο.
Σε ολα τα αλλα ειμαστε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.
Δυστυχως. :S