realtruth13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μπορεις να μας πεις τι τιμωριες εφαγε ο παναθηναικος για τα επεισοδια που αναφερεις και τι η διορισμενη πρωταθλητρια... ομαδα σου????Δεν νομίζω ότι είναι θέμα εικόνας. Αν είχαμε δηλαδή εικόνα από τα χθεσινά, θα το συζητάγαμε όπως το Καραϊσκάκη ;
Έλα τώρα...
Σε άλλα ματς πχ του βάζελου με τον Ολυμπιακό Βόλου είχαμε και παραείχαμε εικόνα, αλλα το θέμα δεν πήρε την έκταση , που πήρε το ματς στο Καραϊσκάκη μόλις 2 μήνες μετά.
Ούτε τα γεγονότα της Τούμπας πήραν τόση έκταση ή το ματς πρόπερσι στο ΟΑΚΑ (0-1 Αμπντούν) με τις μολότοφ να σκάνε δεξιά - αριστερά την ώρα του αγώνα.
Τα συζητήσαμε, αλλά για μια εβδομάδα. Το Καραϊσκάκη το συζητάμε για χρόνια.
Βέβαια, για να είμαι αντικειμενικός, αυτή η διαφορά αντιμετώπισης δεν νομίζω ότι οφείλεται σε πόλεμο στον Ολυμπιακό από τα "αντικειμενικά ΜΜΕ" .
Οφείλεται σε μια ηλίθια , λαϊκίστικη νοοτροπία που έχουν οι μη οπαδικοί δημοσιογράφοι να κρατάνε ίσες αποστάσεις από όλους και να τους χαϊδεύουν όλους.
Ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα(συνήθως και το νταμπλ) , οπότε αντέχει την κριτική και το βρισίδι. Και να τον βρίσεις τον γαύρο, στην άλλη σελίδα θα δει τον Πρόεδρο να σηκώνει την κούπα και στα αρχίδια του.
Ο οπαδός του ΠΑΟ, της ΑΕΚ , του ΠΑΟΚ κλπ θέλει να πιαστεί από κάπου. Δεν αντέχει να βλέπει συνέχεια τον ίδιο νικητή.
Έτσι, για να τηρηθούν ίσες αποστάσεις, υπάρχει αυτή η διαφορά αντιμετώπισης
Φαντάσου δηλαδή στον ΑΕΚτζή , να έλεγες ότι το ένα και μοναδικό κυπελλο που πήρε την τελευταία δεκαετία (2011) , το πήρε με κατάφορη αδικία και στο ματς με τον Παναθηναϊκό , και στο ματς με τον Ατρόμητο .