Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Σου βγάζω το καπέλο... :cheesy:

Βλέπω πολλούς αγώνες ειδικά το ΣΚ.
Ασε που στην ομάδα μας, έχω πάθει ανοσία πλέον.
Ούτε εκνευρίζομαι, ούτε χαλιέμαι, ούτε τίποτε.
Κερδίζει χάνει (δεν τραγουδάω) αλλά παραμένω ατάραχος.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Κοιτάξτε για παράδειγμα τον Μπούρμπο στον χθεσινό αγώνα.

μια μεταγραφη του χρονου στον Ολυμπιακο να κανει και θα εχει περασει απο καθε μεγαλη ομαδα αυτος ο σπουδαιος δεξιος μπακ  :rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εκατσα και είδα όλον τον αγώνα σπίτι με την ησυχία μου.
Λίγα λόγια για το παιχνίδι.
Ξεκινάμε από τον προπονητή.
Παπαριές του στυλ είχαμε κατοχή μπάλας και ο Οφη έκανε δυο ευκαιρίες, να τις πει στον καθρέφτη μπας και πείσει τον εαυτό του.
Καταρχάς ο Οφη δεν έκανε δυο ευκαιρίες μόνο, αλλά και ο Παναθηναϊκός δεν έκανε και αυτός τις δεκάδες.
Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι οι ευκαιρίες της κάθε ομάδας.
Κατοχή μπάλας ο Παναθηναϊκός είχε όταν έφαγε το πρώτο γκολ και ο Οφη κλείστηκε πίσω.
Εδωσε χώρο η κρητική ομάδα και ο Πανάθας φάνηκε να προσπαθεί να κάνει κάτι στο γήπεδο.
Πριν το 0-1 κλωτσοσκούφι παιζόταν στον αγωνιστικό χώρο.
Ετσι έγινε και στην ισοφάριση.
Αντί να πιέσουμε και να προσπαθήσουμε για το 2-1, αδικαιολόγητα αρχίσαμε να παίζουμε ξανά κλωτσοσκούφι με αποτέλεσμα να δεχτούμε γκολ.
Θα επιμείνω για πολλοστή φορά.
Οι μεταγραφές που δεν έγιναν κόστισαν την φετινή χρονιά.
Αν είχαμε ένα κεντρικό αμυντικό αξίας (ποδοσφαιρικής και όχι απαραίτητα μεγάλης χρηματικής) θα καθάριζε πολλές φάσεις που μας έχουν βγάλει οι αντίπαλοι μας, με αποτέλεσμα να δεχτούμε τόσα γκολ.
Κοιτάξτε για παράδειγμα τον Μπούρμπο στον χθεσινό αγώνα.
Ειδικά στο δεύτερο γκολ είναι τραγικός, εριστικός, δεν ξέρω και εγώ τι, αλλά κάνει τα πάντα ώστε να το φάμε.
Πιστεύω ότι ο γολγοθάς των αγώνων που μας περιμένει (Αιντχόφεν, γαύρος, ατρόμητος, αιντχόφεν ξανά και πάοκ) είτε θα μας διαλύσει (που είναι και το πιο πιθανό) είτε θα μας δώσει μια μεγάλη ανάσα.
Ας ελπίσουμε το δεύτερο που μαζί με τον προσθήκη του Μάρκους να αλλάξει κάπως η κατάσταση.
Φιλε μου μεταγραφες εγιναν συμφωνα με τις δυνατοτητες της ομαδας..Μην ξεχνατε οτι εχετε πολλα χρεη να πληρωνετε..
Και παλι καλα να λες που εισαστε σε αυτη την κατασταση και δεν εισαστε οπως εμεις πριν 2-3 χρονια.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Φιλε μου μεταγραφες εγιναν συμφωνα με τις δυνατοτητες της ομαδας..Μην ξεχνατε οτι εχετε πολλα χρεη να πληρωνετε..
Και παλι καλα να λες που εισαστε σε αυτη την κατασταση και δεν εισαστε οπως εμεις πριν 2-3 χρονια.

Ενω εμεις που εχουμε προεδρο κουβαρντα το Γεναρη 50 εκατομμυρια ευρω μεταγραφες θα κανουμε σε λεω  :2funny: :2funny: :2funny:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
μια μεταγραφη του χρονου στον Ολυμπιακο να κανει και θα εχει περασει απο καθε μεγαλη ομαδα αυτος ο σπουδαιος δεξιος μπακ  :rockon: :rockon: :rockon:

Πιστεύω ότι μαζί με τον Τάσο Πάντο και τον Γεωργέα, είναι η τοπ τριάδα των δεξιών μπακ στη χώρα μας.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Πιστεύω ότι μαζί με τον Τάσο Πάντο και τον Γεωργέα, είναι η τοπ τριάδα των δεξιών μπακ στη χώρα μας.

ετσι  :rockon:
φτιαχνεις την εντεκαδα και σκεφτεσαι να χρησιμοποιησεις ολες τις αλλαγες σου για να παιξουν και οι τρεις στο 90λεπτο  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Βλέπω πολλούς αγώνες ειδικά το ΣΚ.
Ασε που στην ομάδα μας, έχω πάθει ανοσία πλέον.
Ούτε εκνευρίζομαι, ούτε χαλιέμαι, ούτε τίποτε.
Κερδίζει χάνει (δεν τραγουδάω) αλλά παραμένω ατάραχος.
ψυχραιμος και γνωστης της πραγματικοτητας...

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
το τρεξιμο ειναι ολυμπιακο αθλημα, σε αυτο σας βγαζουμε το καπελο :2funny: :2funny: :2funny:

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
πεφτει μεγαλο μπαντελωνιασμα λεμε, ο δικος σου βαζει περισσοτερα απο οσα βαζει ο λατρης του πακιστανικου mobile phone

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
πεφτει μεγαλο μπαντελωνιασμα λεμε, ο δικος σου βαζει περισσοτερα απο οσα βαζει ο λατρης του πακιστανικου mobile phone

ου εχει ξεπαραδιαστει...θα πουλησει το ιδιωτικο του τζετ για να παρει παιχτες η ΑΕΚ  :2funny: :2funny: :2funny:

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
κατσε και υπολογισε εσοδα εξοδα για τις 2 ομαδες και θα δεις οτι ισχυει αυτο που σου λεω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom