You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
realtruth13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλε εγω ντρεπομουνα για αυτους και ποτε για τον παναθηναικο. ο τζιγγερ κατεστρεψε τον παναθηναικο αφηνοντας τον χωρις γηπεδο χωρις προπονητικο κεντρο χωρις γραφεια, η οικογενεια στα 25 χρονια προσεφερε 6 πρωταθληματα στην ομαδα. ο αιωνια δευτερος ως σωφερ ειχε συμβιβαστει με τις αμετρητες σφαγες( απο την βοθροομαδα του κολλητου του κοκακια πετρακη )και η 2η θεση και στο πρωταθλημα ηταν για αυτον κατορθωμα. μπορω να σου γραψω ενα κατεβατο αλλα αυτο δεν θα σου αλλαξει την γνωμη. ο παναθηναικος αλλαξε σελιδα οι σφαγες πλεον δεν περνανε στο ντουκου και θα το σκεφτουν 2και3 φορες πριν το κανουν οι παραγκαρχες τυπου μαρινακη.ελα βρε φιλε βαρεθηκαμε την καραμελα αυτη.......εγω ημουν βαρδινογιαννικός, απο τοτε που φυγανε εχουμε γινει το ρεζιλι των σκυλιων!
αυτα που λες τα ακουω για τροφη στους φανατικους.........
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
φιλε εγω ντρεπομουνα για αυτους και ποτε για τον παναθηναικο. ο τζιγγερ κατεστρεψε τον παναθηναικο αφηνοντας τον χωρις γηπεδο χωρις προπονητικο κεντρο χωρις γραφεια, η οικογενεια στα 25 χρονια προσεφερε 6 πρωταθληματα στην ομαδα. ο αιωνια δευτερος ως σωφερ ειχε συμβιβαστει με τις αμετρητες σφαγες( απο την βοθροομαδα του κολλητου του κοκακια πετρακη )και η 2η θεση και στο πρωταθλημα ηταν για αυτον κατορθωμα. μπορω να σου γραψω ενα κατεβατο αλλα αυτο δεν θα σου αλλαξει την γνωμη. ο παναθηναικος αλλαξε σελιδα οι σφαγες πλεον δεν περνανε στο ντουκου και θα το σκεφτουν 2και3 φορες πριν το κανουν οι παραγκαρχες τυπου μαρινακη.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ελα βρε φιλε βαρεθηκαμε την καραμελα αυτη.......εγω ημουν βαρδινογιαννικός, απο τοτε που φυγανε εχουμε γινει το ρεζιλι των σκυλιων!
Ποια καραμελα φιλε? Για γινε λιγο πιο σαφης?
ελα βρε φιλε βαρεθηκαμε την καραμελα αυτη.......εγω ημουν βαρδινογιαννικός, απο τοτε που φυγανε εχουμε γινει το ρεζιλι των σκυλιων!
Ενώ με τον τζίγγερ δεν ήσουν ρεζίλι των σκυλιών;
Ο Παναθηναϊκός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί το πρωτάθλημα κάθε χρόνο.
Με τον τζίγγερ η δεύτερη θέση ήταν η κορυφή.
Αφησε την ομάδα απροστάτευτη, άτιτλη, χωρίς υποδομές και σε μόνιμη κόντρα με το κόσμο, ο οποίος είναι η ψυχή της ομάδας (όπως και της κάθε ομάδας).
Είχε το Γκόντζο και τα τσιράκια του να κάνουν κουμάντο και πέταξε εκτός γηπέδου αυτούς που ζουν για το μεγαλείο του Παναθηναϊκού.
Εσύ δηλώνεις βαρδινογιαννικός, εγώ δηλώνω Παναθηναϊκός.
Ούτε αλαφουζικός, ούτε πατερικός, ούτε τίποτε.
Δηλαδή αυτή η απάθεια (για να μην πω τίποτε χειρότερο) του τζίγγερ για την ομάδα, εσένα προσωπικά δεν σε ενοχλούσε καθόλου;
Το ότι κοιτούσε την ομάδα σαν βιβλίο εσόδων-εξόδων σε ικανοποιούσε;
Φίλε μου, το είπα και το ξαναλέω.
Το γεγονός ότι απαλλάχτηκε ο Παναθηναϊκός από αυτούς είναι το σημαντικότερο που συνέβη στην ομάδα την τελευταία 20ετία.
realtruth13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεν το φανταζομουνα ποτε οτι θα συμφωνουσα με τυπο που εχει για αβαταρ τον βυντραΕνώ με τον τζίγγερ δεν ήσουν ρεζίλι των σκυλιών;
Ο Παναθηναϊκός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί το πρωτάθλημα κάθε χρόνο.
Με τον τζίγγερ η δεύτερη θέση ήταν η κορυφή.
Αφησε την ομάδα απροστάτευτη, άτιτλη, χωρίς υποδομές και σε μόνιμη κόντρα με το κόσμο, ο οποίος είναι η ψυχή της ομάδας (όπως και της κάθε ομάδας).
Είχε το Γκόντζο και τα τσιράκια του να κάνουν κουμάντο και πέταξε εκτός γηπέδου αυτούς που ζουν για το μεγαλείο του Παναθηναϊκού.
Εσύ δηλώνεις βαρδινογιαννικός, εγώ δηλώνω Παναθηναϊκός.
Ούτε αλαφουζικός, ούτε πατερικός, ούτε τίποτε.
Δηλαδή αυτή η απάθεια (για να μην πω τίποτε χειρότερο) του τζίγγερ για την ομάδα, εσένα προσωπικά δεν σε ενοχλούσε καθόλου;
Το ότι κοιτούσε την ομάδα σαν βιβλίο εσόδων-εξόδων σε ικανοποιούσε;
Φίλε μου, το είπα και το ξαναλέω.
Το γεγονός ότι απαλλάχτηκε ο Παναθηναϊκός από αυτούς είναι το σημαντικότερο που συνέβη στην ομάδα την τελευταία 20ετία.
δεν το φανταζομουνα ποτε οτι θα συμφωνουσα με τυπο που εχει για αβαταρ τον βυντρα
Τον Βύντρα τον έχω άβαταρ όχι γιατί τον θεωρώ καλό παίκτη, αλλά για αυτά που πέρασε σαν παίκτης της ομάδας μας.
Αλλος στη θέση του θα τα είχε παρατήσει και θα είχε φύγει βρίζοντας και ρίχνοντας κατάρες στον κόσμο.
Ποιος παίκτης θα άντεχε να τον βρίζουν χυδαία σε όλο τον αγώνα οι οπαδοί της δικής του ομάδας;
Ποιος παίκτης θα άντεχε να του καταλογίζουν την όποια λανθασμένη ενέργεια κάνει η ομάδα;
Ποιος παίκτης θα άκουγε όσα άκουσε αυτός και ποτέ δεν γύρισε να πει μια κακή κουβέντα για κανέναν;
Αυτός όμως επέμενε, έκλεισε τα αυτιά του, πάλεψε και τελικά δικαιώθηκε, βάζοντας μάλιστα και το γκολ στην Τρίπολη, που ουσιαστικά μας άνοιξε το δρόμο για το πρωτάθλημα του 2010.
Πιστεύω ότι αυτός ο παίκτης είναι παράδειγμα προς μίμηση για το σθένος, την αξιοπρέπεια και την ψυχική του δύναμη.
το ντερμπυ εκλεισε αλλα τα τουλουμπακια συνεχιζουν το εργο τους βλεπω
Ακριβώς το αντίθετο λέω...σε έχω για γατόνι και με απογοητεύεις... ;)
realtruth13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλε εμεις για ποδοσφαιριστη τον πληρωναμε, και κατα την γνωμη μου ουτε τζαμπα δεν επρεπε να παιζει.
την καραμελα για καλους οπαδους,,,,,,μην πουμε κακια λεξη για την διοικηση.......ειμαστε σε καλο δρομο,παρτε κοροιδα τα διαρκειας και με τα δικα σας φραγκα και χωρις κανενα ρισκο οικονομικο θα γινει η ομαδα παλι αυτο που της αξίζει!!!!!!!!!!Ποια καραμελα φιλε? Για γινε λιγο πιο σαφης?
realtruth13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ακριβως μπιλη και εγω σκεφτηκα για σενα οταν διαβασα αυτα που εγραψες. οκ παρερμηνευσα τα γραπτα σουΑκριβώς το αντίθετο λέω...σε έχω για γατόνι και με απογοητεύεις... ;)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
την καραμελα για καλους οπαδους,,,,,,μην πουμε κακια λεξη για την διοικηση.......ειμαστε σε καλο δρομο,παρτε κοροιδα τα διαρκειας και με τα δικα σας φραγκα και χωρις κανενα ρισκο οικονομικο θα γινει η ομαδα παλι αυτο που της αξίζει!!!!!!!!!!
Eνω για πες τη μη καραμελα. Να ρθει ο τσιφλικας ο βαρδινογιαννης και ολα καλα και αγια ε?
;)ακριβως μπιλη και εγω σκεφτηκα για σενα οταν διαβασα αυτα που εγραψες. οκ παρερμηνευσα τα γραπτα σου
απο αυτους που ειναι τωρα ναι!............Eνω για πες τη μη καραμελα. Να ρθει ο τσιφλικας ο βαρδινογιαννης και ολα καλα και αγια ε?
Eνω για πες τη μη καραμελα. Να ρθει ο τσιφλικας ο βαρδινογιαννης και ολα καλα και αγια ε?
Ρε'συ δεν έκανε λάθη φέτος δηλαδή?
Πήγε πήρε Μπούρμπο...Μπούι και τον άλλον τον άμπαλο τον αλβανοσουηδό....
Ας έκανε ότι και πέρσι με τα ρίσκα που πήρε...και δεν θα μίλαγε κανένας...
Δηλαδή οι άλλοι που παίρνουν φτηνούς λατίνους...είναι πιο έξυπνοι?
Στα έχω ξαναπεί...ο κόσμος δεν έχει € να βάλει και να πάει και γήπεδο...
realtruth13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
να φερει και κωνσταντοπουλο για προεδρο τυπε?απο αυτους που ειναι τωρα ναι!............
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
απο αυτους που ειναι τωρα ναι!............
Aυτοι που ειναι τωρα διαχειριζονται την καμμενη γη που αφησαν οι τσιφλικαδες σου. Πηραν προπονητικο που οι τσιφλικαδες σου ΝΟΙΚΙΑΖΑΝ στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ! Προσπαθουν να καταπολεμησουν οσο μπορουν το γαβροκατεστημενο στο οποιο ο δικος σου εκανε πλατες.
Το πες και μονος - βαρδινογιαννικος ΟΧΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ! Ουτε απ εξω απο την Παναθα μας γλυφτες των κατσικογαμηδων! Ζητατε και τα ρεστα!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
κάποιος που πονάει πραγματικά την ομάδα υπάρχει?..........ούτε η σωφεράντζα, ούτε οι αμπράμοβιτς και ούτε ο καραφλόπουστας.......δυστυχώς....καλλίτερα να βρεί επενδυτή απ το εξωτερικό μπας και δούμε άσπρη μέρα...............
κανένα λίνκ ρε παιδια..........
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Ρε'συ δεν έκανε λάθη φέτος δηλαδή?
Πήγε πήρε Μπούρμπο...Μπούι και τον άλλον τον άμπαλο τον αλβανοσουηδό....
Ας έκανε ότι και πέρσι με τα ρίσκα που πήρε...και δεν θα μίλαγε κανένας...
Δηλαδή οι άλλοι που παίρνουν φτηνούς λατίνους...είναι πιο έξυπνοι?
Στα έχω ξαναπεί...ο κόσμος δεν έχει € να βάλει και να πάει και γήπεδο...
Eιναι ατοπο να μιλαμε για τετοια ζητηματα οταν τωρα μπροστα εχουμε αλλα. Νοιωστε λιγο
realtruth13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
περιμενε για λινκ και λιγο πριν αρχισει θα βρω και θα στειλω. ξερεις κανεναν επενδυτη να παρει μια ομαδα χωρις γηπεδο χωρις προπονητικο κεντρο και ουτε καν ιδιοκτητα γραφεια??? ο καραφλας ειπε 3 χρονια υπομονη, εγω τον πιστευω οχι γιατι ειναι ο ανοιχτοχερης προεδρος αλλα γιατι δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο. υπομονη και στηριξη στον αλαφουζο αλλιως υπαρχει και η επιλογη αεκ. που για μενα θα ηταν οτι πιο καταστροφικο για το ιματζ του συλλογου.κάποιος που πονάει πραγματικά την ομάδα υπάρχει?..........ούτε η σωφεράντζα, ούτε οι αμπράμοβιτς και ούτε ο καραφλόπουστας.......δυστυχώς....καλλίτερα να βρεί επενδυτή απ το εξωτερικό μπας και δούμε άσπρη μέρα...............
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K