Skilopnixtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ποτε ερχεται ο Πριγκιπας ρε παιδια ?
...και καλτσουλες ξαδερφε,ολο τις ξεχνας τις καλτσουλες!!!τον πουστη τον τσακα
δεν παιζεται
ποσο του κοστισε ο ιρακινος;;; κοστουμι, πουκαμισο;;
τύπε καμία σχέσει ότι έχω επηρεαστεί την κόντρα,άλλωστε έχω πει την άποψη μου και πριν από αυτή τη κόντρα και θα σου μιλήσω με επιχειρήματα.λες ότι να τον κρίνεις όταν έχει μια ομάδα υγιειη ..όμως πρέπει να δεις ότι εκτός από τον ολυμπιακό όλοι οι υπόλοιποι ηταν σε χειρότερη μοίρα από εσένα όπως είναι ο παοκ και η αεκ που έχουν απλήρωτους παίχτες από πέρσι και ο παοκ έχει πουλήσει το χειμώνα την μισή ομάδα για να μπορέσει να επιβιώσει.συμφωνώ ότι όχι η μισή αλλα όλη η ομάδα ηταν ο λετο..αλλα αν είσαι καλός προπονητής με αυτό το υλικό που έχεις δεν πρέπει να λες ότι είναι επιτευμα που βγήκες δεύτερος με το 4-0-0-/γιατί αν θες τώρα είσαι σε πολύ καλύτερη μοίρα και απο αεκ και από παοκ και με τη διαφορά.και τι κατάφερε σε δυο ματς..να μηδενίσει τη διαφορά και πιθανόν την πέμπτη να είναι και τρίτος και πρόσεξε και στα δυο ματς με λάθη δικά του που δεν χρειάζεται να τα ξαναπώ.πάμε τώρα στο μετά το ντέρμπι έκανε το σερί που λες.μήπως έχεις δει με ποιον έπαιξε;να σου πω εγώ με έναν οφη διαλυμένο χωρίς διοίκηση και παίχτες που ετοίμαζαν προσφυγές με εναν πανιώνιο επίσης το ίδιο με τον παναιτωλικο που ηταν πεσμένος και το πιο σοβαρό ματς ηταν ο αστερας.αν τώρα αυτά είναι επιτυχίες εγώ πάω πάσο.και παμε στο διαταυτα λες ότι έχω εμπάθεια με τον φερειρα..μα εσύ δεν διαφωνείς ουσιαστικά με αυτά που λέω..ίσως σε ενοχλεί το ύφος που τα γράφω..σε αυτό ίσως έχεις ένα δίκιο..αλλα ρε τύπε πραγματικά λέω κάτι που είναι λάθος;οσο για τον οτι τον κράζω..ρε τύπε μιλαμε οτι ο φερειρα με αυτα που κάνει σε προκαλεί....χθες από που να ξεκινήσω..ότι αφήνει στο πάγκο τον κατσουρανη...η που βάζει μέσα τον γιουρκα αυτά δείχνουν εναν προπονητή που τα έχει χαμένα και δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του.....σκέψου τα και πες μου αν έχω άδικο .ολιβερ κοιτα.προσωπικα ο φερ.μου ειναι αδιαφορος.
αλλα εχεις θεμα με το φερ. και αυτο φαινεται γιατι αν δεις τα τελευταια σου ποστ δε κανεις τιποτα αλλο απο το να κραζεις το φερ.
θα το κρινω οταν τον δω οχι με μιση ομαδα (συμφωνησαμε ολοι οτι ο λετο ειναι μιση ομαδα),οταν ειναι σε ενα παο υγιειη οικονομικα,(οχι να ζηταει παιχτη τον ιανουαριο 150.000 και να μη το παιρνουν) κλπ.
ηληθιες δηλωσεις μπορω να σου βρω απο παρα πολλους προπονητες.
εχει κανει καλα πραγματα και ασχημα πραγματα.αυτο ειναι ξεκαθαρο.
οσο αναφορα τα πλευ οφ που λες ειναι εγκλημα με 4-0-0 να μη τερματισει πρωτος συμφωνω.
αλλα δε συμφωνεις πως μαγκια του που εφτασε να ειναι 4-0-0 (οχι αποκλειστικα αυτου,ολης της ομαδας)
μη ξεχνας μετα το ντερμυ,σε μια ατμοσφαιρα μπουρδελο,με αγωνες χωρις κοσμο,με πιθανο διαλυμενη διοικηση,με πρωτοδικεια,με πολυ πιθανο να βγεις 2ος και να μη παιξεις ευρωπη λογω χρεων κλπ εκανε 5?6? σερι νικες.
εισαι και λιγο επηρεασμενος απο τη μυθικη κοντρα σου για το φερ. με τον περσονα
μη μου γραψει τα λαθοι του φερ.ειναι αρκετα και σου ειπα συμφωνω. ;)
Τώρα που πήρε το πρωτάθλημα του χρόνου πάλιαναμενω και χαμενο φιλο χρηστιδη για γνωμη για τους αγωνες.
Ετοιμάζεται για την φιέστα σήμερα.Τώρα που πήρε το πρωτάθλημα του χρόνου πάλι
διομηδη δεν εχει καταλαβεις καλα τη καψα το χρηστιδη.Τώρα που πήρε το πρωτάθλημα του χρόνου πάλι
και γω ενα ΣΚ με την Μενεγάκη θέλω και λοιπόν;διομηδη δεν εχει καταλαβεις καλα τη καψα το χρηστιδη.
πρωταθλημα στο μπασκετ θελει.
και γω ενα ΣΚ με την Μενεγάκη θέλω και λοιπόν;
Για το 1ο ναι, τώρα για το 2ο δεν άκουσα κάτι τέτοιο στις ειδήσεις.το είπε ο ζέλικο η μου είπσν μούφα?τελευταιο φάιναλ φορ με τον παναθηναικό?
αρχίζει και βγαίνει η φήμη για ρεάλ του χρόνου πακέτο με μήτσο?
το είπε ο ζέλικο η μου είπσν μούφα?τελευταιο φάιναλ φορ με τον παναθηναικό?
ειπε οτι ισως ειναι το τελευταιοτο είπε ο ζέλικο η μου είπσν μούφα?τελευταιο φάιναλ φορ με τον παναθηναικό?
ε βεβαια αν κοπουν οι μιζες στους διαιτητες πως να συνεχισειειπε οτι ισως ειναι το τελευταιο
αν μεινει το ιδιο μπατζετ του χρονου θα μεινει
αν πεσει και αλλο θα φυγει
δεν θα σφυραν και του χρονου οι γνωστοι διαιτητεςε βεβαια αν κοπουν οι μιζες στους διαιτητες πως να συνεχισει
Με αυτη τη σειρα;Na to sikosoume stin poli kai na paiksoume teliko me gauro 8elo
Με αυτη τη σειρα;