Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ποτε ερχεται ο Πριγκιπας ρε παιδια ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ολιβερ κοιτα.προσωπικα ο φερ.μου ειναι αδιαφορος.
αλλα εχεις θεμα με το φερ. και αυτο φαινεται γιατι αν δεις τα τελευταια σου ποστ δε κανεις τιποτα αλλο απο το να κραζεις το φερ.

θα το κρινω οταν τον δω οχι με μιση ομαδα (συμφωνησαμε ολοι οτι ο λετο ειναι μιση ομαδα),οταν ειναι σε ενα παο υγιειη οικονομικα,(οχι να ζηταει παιχτη τον ιανουαριο 150.000 και να μη το παιρνουν) κλπ.

ηληθιες δηλωσεις μπορω να σου βρω απο παρα πολλους προπονητες.

εχει κανει καλα πραγματα και ασχημα πραγματα.αυτο ειναι ξεκαθαρο.

οσο αναφορα τα πλευ οφ που λες ειναι εγκλημα με 4-0-0 να μη τερματισει πρωτος συμφωνω.
αλλα δε συμφωνεις πως μαγκια του που εφτασε να ειναι 4-0-0  (οχι αποκλειστικα αυτου,ολης της ομαδας)
μη ξεχνας μετα το ντερμυ,σε μια ατμοσφαιρα μπουρδελο,με αγωνες χωρις κοσμο,με πιθανο διαλυμενη διοικηση,με πρωτοδικεια,με πολυ πιθανο να βγεις 2ος και να μη παιξεις ευρωπη λογω χρεων κλπ εκανε 5?6? σερι νικες.

εισαι και λιγο επηρεασμενος απο τη μυθικη κοντρα σου για το φερ. με τον περσονα :grin:

μη μου γραψει τα λαθοι του φερ.ειναι αρκετα και σου ειπα συμφωνω. ;)
τύπε καμία σχέσει ότι έχω επηρεαστεί την κόντρα,άλλωστε έχω πει την άποψη μου και πριν από αυτή τη κόντρα :grin: και θα σου μιλήσω με επιχειρήματα.λες ότι να τον κρίνεις όταν έχει μια ομάδα υγιειη ..όμως πρέπει να δεις ότι εκτός από τον ολυμπιακό όλοι οι υπόλοιποι ηταν σε χειρότερη μοίρα από εσένα όπως είναι ο παοκ και η αεκ που έχουν απλήρωτους παίχτες από πέρσι και ο παοκ έχει πουλήσει το χειμώνα την μισή ομάδα για να μπορέσει να επιβιώσει.συμφωνώ ότι όχι η μισή αλλα όλη η ομάδα ηταν ο λετο..αλλα αν είσαι καλός προπονητής με αυτό το υλικό που έχεις δεν πρέπει να λες ότι είναι επιτευμα που βγήκες δεύτερος με το 4-0-0-/γιατί αν θες τώρα είσαι σε πολύ καλύτερη μοίρα και απο αεκ και από παοκ και με τη διαφορά.και τι κατάφερε σε δυο ματς..να μηδενίσει τη διαφορά και πιθανόν την πέμπτη να είναι και τρίτος :headbang:και πρόσεξε και στα δυο ματς με λάθη δικά του που δεν χρειάζεται να τα ξαναπώ.πάμε τώρα στο μετά το ντέρμπι έκανε το σερί που λες.μήπως έχεις δει με ποιον έπαιξε;να σου πω εγώ με έναν οφη διαλυμένο χωρίς διοίκηση και παίχτες που ετοίμαζαν προσφυγές με εναν πανιώνιο επίσης το ίδιο με τον παναιτωλικο που ηταν πεσμένος και το πιο σοβαρό ματς ηταν ο αστερας.αν τώρα αυτά είναι επιτυχίες εγώ πάω πάσο.και παμε στο διαταυτα λες ότι έχω εμπάθεια με τον φερειρα..μα εσύ δεν διαφωνείς ουσιαστικά με αυτά που λέω..ίσως σε ενοχλεί το ύφος που τα γράφω..σε αυτό ίσως έχεις ένα δίκιο..αλλα ρε τύπε πραγματικά λέω κάτι που είναι λάθος;οσο για τον οτι τον κράζω..ρε τύπε μιλαμε οτι ο φερειρα με αυτα που κάνει σε προκαλεί....χθες από που να ξεκινήσω..ότι αφήνει στο πάγκο τον κατσουρανη...η που βάζει μέσα τον γιουρκα :headbang:αυτά δείχνουν εναν προπονητή που τα έχει χαμένα και δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του.....σκέψου τα και πες μου αν έχω άδικο .

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δε ξεκιναμε να ζεστενομαστε σιγα σιγα με τα μπασκετακια?
προβλεψεις,προπονητολογια κλπ?
ξεκιναω.
παο-τσσκα  θα εδινα 30-70 αλλα λογω ομπραντοβιτς και οχι αντιπαλου σοβαρου προπονητη +καρδια πρωταθλητη+κατοχος+κοσμος δινο 40-60.
εκανε μπαμ απο την αρχη πως αυτη η τσσκα ειναι (για να μην ειμαστε υπερβολικη) μιση κλαση πανω απο απο ολες τις ομαδες στην ευρωλιγκα.ο κιριλενκο χωρις να ειναι ο εντυπωσιακος παιχτης ειναι ο πιο all around παιχτης στην ευρωπη που εχω δει εδω και πολλα χρονια.οι δουλειες που κανει στο παρκε ειναι αμετρητες.επισης πολυ ομαδικος.τεοντοσιτς το ξερουμε.προσωπικα σα χαρακτηρα δε το γουσταρω αλλα το θεωρω στους 1-2 τοπ πλευ μεικερ στην ευρωπη και η ικανοτητα του να βλεπει γηπεδο-ασσιστ ειναι επικ.
πλαισιωνετε απο γκορντον και κατα τη γνωμη μου τον πιο ταλαντουχο νεο (σχετικο),εκρηκτικο παιχτη τον σβεντ.(πιστεω σε 1-2 χρονια θα ειναι νβα)
αλλα εκει που ειναι η μεγαλη διαφορα ειναι στα κορμια.κριστιτς-καουν-κιριλενκο-βοροντσειβιτς-σοκολοφ και ο mvp για εμενα κριαπα (πηδανε σα τα κατσικια).
με λιγα λογια το σημειο κλειδι θα ειναι η ψηλοι του παναθηναικου.με μετριο μπατιστ-τσαρτσαρη-βουγιουκα-μαριτς θα παιξει τρελο προβλημα.
για το παναθηναικο δε γραφω,ολοι ξερουμε τα συν και πλην.θα μποροσυα να γραψω και αλλα ,αλλα θα κουρασω εαν δεν εχω κουραση ηδη.

οσφπ - μπαρτσελονα 41-59
θα ξεκινησω με το εξης.οποια ομαδα εχει το ναβαρο δε γινεται να μη φοβασαι.αν κρινουμε αντικειμενικα μιλαμε για το μεγαλυτερο σκορερ -ηγετη της δεκαετιας.
δε μου βγαζει κανεις απο το μυαλο πως η μπαρτσα εχει πεσει πολυ χωρις ρουμπιο.τεραστιο ταλεντο,που πολλοι δε του το αναγνωριζουν,δε ξερω γιατι ομως ,ουτε θα ψαξω να το βρω.
περιεργη ομαδα η μπαρτσελονα ,που μπορει να χτυπησει ανα πασα στιγμη με καποιον παιχτη,μαικλ?ναβαρο,ειντσον?χουερτας?ακομη και με το ψηλο λορμπεκ που ειναι πολυ καλος ,αλλα δε ξερω στα κρισιμα ματς κο κο κο.
σκεφτομαι ποσο διαφορετικα θα ηταν τα πραγματα εαν ο οσφπ αντι της ορθιας κολωνας λαζου,ειχε ενα αντικαταστατη του ντορσευ και αντι το κεσελ ειχε ενα καλο 3αρι.εκει που ειναι το προβλημα του οσφπ.
κλειδι ο ντορσευ να μη πεσει στη παγιδα των κλασικων ισπανων και φορτωθει γρηγορα με φαουλ.αυτο ειναι το νουμερο 1.ο χαινς και ο πριντεζης με λορμπεκ-περοβιτς-ενντονγκ δε τα βγαζουν περα.δε θεωρω κλειδι το σπανουλη,στη λογικη οτι αυτα που πρεπει να κανει θα τα κανει.θα σκοραρει 12-16 ποντους ,5-6 ασιστ.αυτον δε το φοβαμαι.
οπως και να εχει πλην σπανουλη οι αλλοι δεν εχουν ιδιαιτερη εμπειρια σε τετοιες καταστασεις και αυτο μετραει σε αυτους τους αγωνες.δυστυχως για τον οσφπ δε πετυχαινει καζλαουσκας αλλα ενα εξυπνο προπονητη.πασκουαλ.

αυτα για αρχη.τα ξανασυζηταμε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ. :rockon:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αναμενω και χαμενο φιλο χρηστιδη για γνωμη για τους  αγωνες.

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
το είπε ο ζέλικο η μου είπσν μούφα?τελευταιο φάιναλ φορ με τον παναθηναικό?
αρχίζει και βγαίνει η φήμη για ρεάλ του χρόνου πακέτο με μήτσο?

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Για το 1ο ναι, τώρα για το 2ο δεν άκουσα κάτι τέτοιο στις ειδήσεις.

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

μαλακιες των δημοσιογραφων φιλε ερμηνευουν τις δηλωσεις του ζοτς οπως γουσταρουν για να βγαλουν ειδηση..απλως τα πηρε ο ζοτς που τον ξαναρωτησανε για πολλοστη φορα το ιδιο πραγμα κ δηλωσε αν ειναι να μην απαντησω ξανα στην ιδια ερωτηση..ε ναι τοτε ισως ειναι το τελευταιο μου...αμα μεινουν του χρονου οι γιαννακοπουλοι ευκολα ή δυσκολα πιστευω θα μεινει κ ο ζοτς..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειπε οτι ισως ειναι το τελευταιο
αν μεινει το ιδιο μπατζετ του χρονου θα μεινει
αν πεσει και αλλο θα φυγει

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι