Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
αυτος εχει τρελλαθει τωρα επειδη ο δικος μου χωνει 30αρες και προσπαθει να αποδειξει οτι δικαια τον εχουν κανει θεο οι σκουντηδες και οχι επειδη ειναι το χαιδεμενο παιδι της μασονιας
ρε μαλακα εγω σε νιωθω γενικα γιατι κι εγω αρρωστος γαβρος ειμαι...

αλλα οσο και να το πεις, ο διαμαντιδης τα κουτσοκαταφερνει.. δεν ειναι δημιουργημα των μιντια και των μασονων...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτος εχει τρελλαθει τωρα επειδη ο δικος μου χωνει 30αρες και προσπαθει να αποδειξει οτι δικαια τον εχουν κανει θεο οι σκουντηδες και οχι επειδη ειναι το χαιδεμενο παιδι της μασονιας
τυπε και τον σπανουλη χτες τον λιωσανε απτο γλυψιμο :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε ουστ ρε κωλοτούμπα. πήγαινε να δουλέψεις καναν άλλον
δεν πας να γαμηθεις ρε...φυσικα το θυνηθηκα αφου το ειδα στο γκουγκλ...τι μαλακας εισαι...το εκρυψα ποτε για να κανω κωλοτουμπα;;;το ματς το ειχα δει και θυμομουνα την φαση με τον δημοπουλο αλλα νομιζα οτι ειχε βαλει γκολ περνωντας τον τερματοφυλακα...μετα ειδα την φαση στο γιουτιουμπ...ποσο μαλακας μπορεις να εισαι;;;θες ντε και καλα να αποδειξεις κατι και επειδη ξερεις οτι εχω αρχιδια τρως τα μουτρα σου και αρχιζεις για κωλοτουμπες και μαλακιες...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μηπως μπερδευεις το τι σφυριζαν στον παναθηναικο με το τι ισχυει;;; απο την στιγμη που ειναι κινητο σκριν ειναι φαουλ και σφυριζεται, η με τον κωλο η με τον πουτσο το κανεις ειναι φαουλ!!!!

κύριε διαιτητά, καλή η θεωρία, αλλά δείτε έναν ευρωπαϊκό αγώνα κι έναν ΝΒΑ και μετά ελάτε να κουβεντιάσετε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακα εγω σε νιωθω γενικα γιατι κι εγω αρρωστος γαβρος ειμαι...

αλλα οσο και να το πεις, ο διαμαντιδης τα κουτσοκαταφερνει.. δεν ειναι δημιουργημα των μιντια και των μασονων...
δεν ειπα οτι δεν ειναι καλος...αλλα σαλια απο τα σαλλιγγαρια τρωει...τον εχουν κανει θεο...αν του δινανε τις μισες αγκωνιες φαουλ θα ηταν ο ιδιος;;;εχει προστασια...ειναι αγαπημενο παιδι της μασονιας...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
:2on1:
κύριε διαιτητά, καλή η θεωρία, αλλά δείτε έναν ευρωπαϊκό αγώνα κι έναν ΝΒΑ και μετά ελάτε να κουβεντιάσετε
θες να παμε να δουμε 100 αγωνες μαζι και αν ισχυει εστω και 1 στο μυριο αυτο που λες εσυ να σου ζητησω δημοσια συγνωμη αλλα αν εχω δικιο εγω δεν θα ξανα εκφερεις αποψη;;; ελα βαλε το στοιχηματακι!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δεν πας να γαμηθεις ρε...φυσικα το θυνηθηκα αφου το ειδα στο γκουγκλ...τι μαλακας εισαι...το εκρυψα ποτε για να κανω κωλοτουμπα;;;το ματς το ειχα δει και θυμομουνα την φαση με τον δημοπουλο αλλα νομιζα οτι ειχε βαλει γκολ περνωντας τον τερματοφυλακα...μετα ειδα την φαση στο γιουτιουμπ...ποσο μαλακας μπορεις να εισαι;;;θες ντε και καλα να αποδειξεις κατι και επειδη ξερεις οτι εχω αρχιδια τρως τα μουτρα σου και αρχιζεις για κωλοτουμπες και μαλακιες...

μπουαχαχαχαχαχα τι ψεύτης! όταν έγραψες αυτό
ψεματα τωρα θυμηθηκα....πεναλτι μαιμου ειχε παρει ο δημοπουλος...ειχε κοψει καθαρα την μπαλλα ο τερματζης και ειχε δωσει πεναλτι...απο παλια μποχα βρωμα....με το σπαθι σου μαλακα ε; :jerking: :jerking: :jerking:
είχες δει τη φάση στο γιουτιουμπ ή όχι;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε χρηστιδη διαβασε :grin:

ΝΒΑer; Τι να τον κάνεις, αν έχεις Διαμαντίδη! Ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής είναι ασυμβίβαστος με την ήττα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τα βλεπεις μονος σου;;;ειδες πουθενα τετοια για τον κιλλ μπιλλ;;
αλλα και σε μενα να ερχοτανε ο μητσος θα αλλαζε το τροπαρι...δεν γλυφουν τον ιδιο τον βαζελο γλυφουν;;;
στις ηττες ο μητσος δεν παιζει;;;τοτε ειναι συμβιβασμενος;;
ρε σου λεω ο καλυτερος απο αυτους θελει κλωτσες...
βαρανε και καλα τωρα μετα την μεγαλειωδη χτεσινη εμφανιση του κιλλ μπιλλ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αφου το ειπε ο καραγκουνης ετσι θα ειναι...

ας κανει και μια βουτια για εξτρα μπονους εμφασης...
δεν ξέρω εάν το είπε ο καραγκούνης αλλά πίστεψέ δε σε συμφέρει να ψάξουμε πού δούλεψαν αυτοί που ανέφερε ο καραγκούνης.....

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξέρω εάν το είπε ο καραγκούνης αλλά πίστεψέ δε σε συμφέρει να ψάξουμε πού δούλεψαν αυτοί που ανέφερε ο καραγκούνης.....
αν το καλοσκεφτεις, εσενα δε σε συμφερει περισσοτερο...

γιατι αν ισχυουν ολα αυτα, και τοσα χρονια οι διοικησεις σου εχουν κανουν κοκο, και δεν τους εχεις παρει ακομα με τις
πετρες... μαλλον κατι δε παει καλα στον πρασινο λαο...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
:2on1:θες να παμε να δουμε 100 αγωνες μαζι και αν ισχυει εστω και 1 στο μυριο αυτο που λες εσυ να σου ζητησω δημοσια συγνωμη αλλα αν εχω δικιο εγω δεν θα ξανα εκφερεις αποψη;;; ελα βαλε το στοιχηματακι!!

άδικο στοίχημα. θα το βάλουμε κι αν έχω δίκιο εγώ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.ΚΟΜ. είσαι μέσα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom