aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ω ρε πουστη, ακομα πονας απο χθες;;;aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaaxaxaxxaxaaxaxa
ω ρε πουστη, ακομα πονας απο χθες;;;aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaaxaxaxxaxaaxaxa
ρε μαλακα εγω σε νιωθω γενικα γιατι κι εγω αρρωστος γαβρος ειμαι...αυτος εχει τρελλαθει τωρα επειδη ο δικος μου χωνει 30αρες και προσπαθει να αποδειξει οτι δικαια τον εχουν κανει θεο οι σκουντηδες και οχι επειδη ειναι το χαιδεμενο παιδι της μασονιας
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaaxaxaxxaxaaxaxa
ποναει γαλλικα ρε συ...γράφε ελληνικά εσύ ρε
τυπε και τον σπανουλη χτες τον λιωσανε απτο γλυψιμοαυτος εχει τρελλαθει τωρα επειδη ο δικος μου χωνει 30αρες και προσπαθει να αποδειξει οτι δικαια τον εχουν κανει θεο οι σκουντηδες και οχι επειδη ειναι το χαιδεμενο παιδι της μασονιας
δεν πας να γαμηθεις ρε...φυσικα το θυνηθηκα αφου το ειδα στο γκουγκλ...τι μαλακας εισαι...το εκρυψα ποτε για να κανω κωλοτουμπα;;;το ματς το ειχα δει και θυμομουνα την φαση με τον δημοπουλο αλλα νομιζα οτι ειχε βαλει γκολ περνωντας τον τερματοφυλακα...μετα ειδα την φαση στο γιουτιουμπ...ποσο μαλακας μπορεις να εισαι;;;θες ντε και καλα να αποδειξεις κατι και επειδη ξερεις οτι εχω αρχιδια τρως τα μουτρα σου και αρχιζεις για κωλοτουμπες και μαλακιες...ρε ουστ ρε κωλοτούμπα. πήγαινε να δουλέψεις καναν άλλον
ουι μονσεριγράφε ελληνικά εσύ ρε
μηπως μπερδευεις το τι σφυριζαν στον παναθηναικο με το τι ισχυει;;; απο την στιγμη που ειναι κινητο σκριν ειναι φαουλ και σφυριζεται, η με τον κωλο η με τον πουτσο το κανεις ειναι φαουλ!!!!
δεν ειπα οτι δεν ειναι καλος...αλλα σαλια απο τα σαλλιγγαρια τρωει...τον εχουν κανει θεο...αν του δινανε τις μισες αγκωνιες φαουλ θα ηταν ο ιδιος;;;εχει προστασια...ειναι αγαπημενο παιδι της μασονιας...ρε μαλακα εγω σε νιωθω γενικα γιατι κι εγω αρρωστος γαβρος ειμαι...
αλλα οσο και να το πεις, ο διαμαντιδης τα κουτσοκαταφερνει.. δεν ειναι δημιουργημα των μιντια και των μασονων...
θες να παμε να δουμε 100 αγωνες μαζι και αν ισχυει εστω και 1 στο μυριο αυτο που λες εσυ να σου ζητησω δημοσια συγνωμη αλλα αν εχω δικιο εγω δεν θα ξανα εκφερεις αποψη;;; ελα βαλε το στοιχηματακι!!κύριε διαιτητά, καλή η θεωρία, αλλά δείτε έναν ευρωπαϊκό αγώνα κι έναν ΝΒΑ και μετά ελάτε να κουβεντιάσετε
δεν πας να γαμηθεις ρε...φυσικα το θυνηθηκα αφου το ειδα στο γκουγκλ...τι μαλακας εισαι...το εκρυψα ποτε για να κανω κωλοτουμπα;;;το ματς το ειχα δει και θυμομουνα την φαση με τον δημοπουλο αλλα νομιζα οτι ειχε βαλει γκολ περνωντας τον τερματοφυλακα...μετα ειδα την φαση στο γιουτιουμπ...ποσο μαλακας μπορεις να εισαι;;;θες ντε και καλα να αποδειξεις κατι και επειδη ξερεις οτι εχω αρχιδια τρως τα μουτρα σου και αρχιζεις για κωλοτουμπες και μαλακιες...
είχες δει τη φάση στο γιουτιουμπ ή όχι;ψεματα τωρα θυμηθηκα....πεναλτι μαιμου ειχε παρει ο δημοπουλος...ειχε κοψει καθαρα την μπαλλα ο τερματζης και ειχε δωσει πεναλτι...απο παλια μποχα βρωμα....με το σπαθι σου μαλακα ε;
τυπε χρηστιδη διαβασε
ΝΒΑer; Τι να τον κάνεις, αν έχεις Διαμαντίδη! Ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής είναι ασυμβίβαστος με την ήττα!
Τύπε,τα μισά σφυρίζουν εδώ σε σχέση με το ΝΒΑ,άστο.κύριε διαιτητά, καλή η θεωρία, αλλά δείτε έναν ευρωπαϊκό αγώνα κι έναν ΝΒΑ και μετά ελάτε να κουβεντιάσετε
δεν ξέρω εάν το είπε ο καραγκούνης αλλά πίστεψέ δε σε συμφέρει να ψάξουμε πού δούλεψαν αυτοί που ανέφερε ο καραγκούνης.....αφου το ειπε ο καραγκουνης ετσι θα ειναι...
ας κανει και μια βουτια για εξτρα μπονους εμφασης...
τα βλεπεις μονος σου;;;ειδες πουθενα τετοια για τον κιλλ μπιλλ;;
αν το καλοσκεφτεις, εσενα δε σε συμφερει περισσοτερο...δεν ξέρω εάν το είπε ο καραγκούνης αλλά πίστεψέ δε σε συμφέρει να ψάξουμε πού δούλεψαν αυτοί που ανέφερε ο καραγκούνης.....
θες να παμε να δουμε 100 αγωνες μαζι και αν ισχυει εστω και 1 στο μυριο αυτο που λες εσυ να σου ζητησω δημοσια συγνωμη αλλα αν εχω δικιο εγω δεν θα ξανα εκφερεις αποψη;;; ελα βαλε το στοιχηματακι!!