Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ραντεβου στο ζωολογικό κήπο ουρακοτάγκε.ελα να στα πω εγω 1 προς 1...
ακου τωρα...δεν ξερω αληθεια τι θες να αποδειξεις και δεν με ενδιαφερει...προβλημα σου τι συμπλεγματα εχεις...εγω τα εγραψα οπως εγιναν και με τα αναλογα αρχιδια που κουβαλαω...
αν εβλεπα εξ'αρχης γιουτιουμπ θα ελεγα οτι μπηκε απευθειας γκολ;;;ποσο μαλακας μπορεις να εισαι;;;
προσεχε γιατι εχεις γινει ρομπα...πας να βγεις απο πανω χωρις κανενα λογο και εκτιθεσαι...
πρεπει να εχεις σοβαρο προβλημα...
εσυ θα εισαι στο κλουβι με τα κοτοπουλα;;ραντεβου στο ζωολογικό κήπο ουρακοτάγκε.
τι συγκρίνετε ρε ουρακοτάγκοι;
πούτσα και ξύλο μέχρι να διαλυθείτε σκουπίδια της κοινωνίας.
δε ξέρω τι έχουν μάθει οι ουρακοτάγκοι.βρε μαλακα ξερεις οτι και εγω δεν συμφωνω με αυατ τα καραγκιοζιλικια...το ξερεις καλα...αλλο ομως αυτο και αλλο να το χρησιμοποιεις σαν δικαιολογια...
αυτο σου λεω...νοιωσε...καλως κακως (σιγουρα κακως) αυτα συμβαινουν παντου...μην τα βαζεις σαν δικαιολογιες αυτο σου λεω...σε πειραξανε οι καφροι;;μπες μεσα και γαμα στο παιχνιδι...εγω ετσι την καταλαβαινω την μαγκια...τα αλλα ειναι μαλακιες...
οργια γινονταν και θα γινονται...και σε μενα και σε σενα...εχουμε μαθει να ζουμε με αυτα...
ενταξει ...για αλλη μια φορα απεδειξες οτι εισαι μαλακας...βρε παπάρα, πώς εκτίθεμαι που κάθε φορά βγαίνεις και λες "τότε έγινε εκείνο και την άλλη φορά έγινε το άλλο" και μετά στο γιουτιούμπ φαίνονται τα αντιθετα; ξεκάθαρος είμαι: πριν δεις γιουτιουμπ θυμάσαι τ' αρχίδια μου. για λέγε: πόσοι παίχτες της γιουβε αποβλήθηκαν για διαμαρτυρία σε εκείνο το πέναλτυ που έγραψες στο άλλο θρεντ; για βάλε το γιουτιουμπ να ξαναθυμηθείς.
και πάρε μου και μια πίπα που θα μου πεις ότι εκτίθεμαι κιόλας
κακώς κατέβηκαν απ το πούλμαν και κακώς βγήκαν.εγω δε τη περναγα τη φυσουνα θα γυριζα σπιτι μου ουτε δεκα φιλιππιδιδες να παρακαλαγανε. ειμαι πιο κοτα απο τους παιχτες.
κακώς κατέβηκαν απ το πούλμαν και κακώς βγήκαν.
τωρα μιλας....δε ξέρω τι έχουν μάθει οι ουρακοτάγκοι.
ξέρω ότι εγώ προσωπικά οφείλω να σέβομαι τον αντίπαλο για να με σέβεται κι αυτός.
ατιμώρητα μείναν πολλά σκουπίδια ένθεν κακείθεν.
κι αυτό γιατί υπάρχουν πολλοί ουρακοτάγκοι που ακόμα μιλάνε με καμάρι για τη ριζούπολη ή τον ευθυμιάδη.
κάποιος τον ξεκίνησε αυτόν τον πολεμο.
αυτο εχει μεγαλες διαφορες απο τη ριζουπολη ?
εδω κανεις λαθος...οτι οι ουρακοταγκοι κανανε μαλακια δεν σημαινει οτι εγω δεν θα μιλησω με καμαρι για τα 90 λεπτα του αγωνα...αυτο σου λεω...μην μπερδευεις τα πριν με το παιχνιδι....τα μπερδευουν αυτοι που ψαχνουν για δικαιολογιες...δε ξέρω τι έχουν μάθει οι ουρακοτάγκοι.
ξέρω ότι εγώ προσωπικά οφείλω να σέβομαι τον αντίπαλο για να με σέβεται κι αυτός.
ατιμώρητα μείναν πολλά σκουπίδια ένθεν κακείθεν.
κι αυτό γιατί υπάρχουν πολλοί ουρακοτάγκοι που ακόμα μιλάνε με καμάρι για τη ριζούπολη ή τον ευθυμιάδη.
ξερεις στ αληθεια ποιος ? πιστευεις οτι πριν τη ριζουπολη ολα ηταν οκ, και τοτε γαμηθηκε το πραγμα ?κάποιος τον ξεκίνησε αυτόν τον πολεμο.
ξέρουμε και οι δυό ποιός.
σαφώς και ειναι λάθος.
ειναι να το χεις και να το πιστευεις ρε πουστη...
α ρε μητσαρα θεε τι εφτιαξες παλι!!!! ..χυνω κ μονο σφεφτομενος τη ξενερα που θα φαγαν οι ισπανοι φιλαθλοι στο γηπεδο!!! βιαστηκαν να πανυγηρισουν στα 15"
εδω κανεις λαθος...οτι οι ουρακοταγκοι κανανε μαλακια δεν σημαινει οτι εγω δεν θα μιλησω με καμαρι για τα 90 λεπτα του αγωνα...αυτο σου λεω...μην μπερδευεις τα πριν με το παιχνιδι....τα μπερδευουν αυτοι που ψαχνουν για δικαιολογιες...
θυμησου τι γινοτανε στη λεωφορο με τις δηλωσεις του τακαρου περι ευρωπαικων καφεδων κλπ...μπηκα επαιξα και δεν χρησιμοποιησα καμμια δικαιολογια...
κακως εγιναν στη ριζουπολη πριν το ματς τα καραγκιοζιλικια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι απο τους παιχτες του ολυμπιακου θα στερησω μια περηφανη νικη..ετερον εκατερον...
χωρίς ζέσταμα και με τα σεκιούριτυ να απειλούν πριν το ματς στ αποδυτήρια εσύ μου μιλάς για το τι έγινς μέσα στο γήπεδο.εδω κανεις λαθος...οτι οι ουρακοταγκοι κανανε μαλακια δεν σημαινει οτι εγω δεν θα μιλησω με καμαρι για τα 90 λεπτα του αγωνα...αυτο σου λεω...μην μπερδευεις τα πριν με το παιχνιδι....τα μπερδευουν αυτοι που ψαχνουν για δικαιολογιες...
θυμησου τι γινοτανε στη λεωφορο με τις δηλωσεις του τακαρου περι ευρωπαικων καφεδων κλπ...μπηκα επαιξα και δεν χρησιμοποιησα καμμια δικαιολογια...
κακως εγιναν στη ριζουπολη πριν το ματς τα καραγκιοζιλικια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι απο τους παιχτες του ολυμπιακου θα στερησω μια περηφανη νικη..ετερον εκατερον...
ειναι να το χεις και να το πιστευεις ρε πουστη...
99 στους 100 θα πηγαιναν μεσα να παρουν τις βολες...