Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ακου τωρα...δεν ξερω αληθεια τι θες να αποδειξεις και δεν με ενδιαφερει...προβλημα σου τι συμπλεγματα εχεις...εγω τα εγραψα οπως εγιναν και με τα αναλογα αρχιδια που κουβαλαω...
αν εβλεπα εξ'αρχης γιουτιουμπ θα ελεγα οτι μπηκε απευθειας γκολ;;;ποσο μαλακας μπορεις να εισαι;;;
προσεχε γιατι εχεις γινει ρομπα...πας να βγεις απο πανω χωρις κανενα λογο και εκτιθεσαι...
πρεπει να εχεις σοβαρο προβλημα...

βρε παπάρα, πώς εκτίθεμαι που κάθε φορά βγαίνεις και λες "τότε έγινε εκείνο και την άλλη φορά έγινε το άλλο" και μετά στο γιουτιούμπ φαίνονται τα αντιθετα; ξεκάθαρος είμαι: πριν δεις γιουτιουμπ θυμάσαι τ' αρχίδια μου. για λέγε: πόσοι παίχτες της γιουβε αποβλήθηκαν για διαμαρτυρία σε εκείνο το πέναλτυ που έγραψες στο άλλο θρεντ; για βάλε το γιουτιουμπ να ξαναθυμηθείς.
και πάρε μου και μια πίπα που θα μου πεις ότι εκτίθεμαι κιόλας

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βρε μαλακα ξερεις οτι και εγω δεν συμφωνω με αυατ τα καραγκιοζιλικια...το ξερεις καλα...αλλο ομως αυτο και αλλο να το χρησιμοποιεις σαν δικαιολογια...
αυτο σου λεω...νοιωσε...καλως κακως (σιγουρα κακως) αυτα συμβαινουν παντου...μην τα βαζεις σαν δικαιολογιες αυτο σου λεω...σε πειραξανε οι καφροι;;μπες μεσα και γαμα στο παιχνιδι...εγω ετσι την καταλαβαινω την μαγκια...τα αλλα ειναι μαλακιες...
οργια γινονταν και θα γινονται...και σε μενα και σε σενα...εχουμε μαθει να ζουμε με αυτα...
δε ξέρω τι έχουν μάθει οι ουρακοτάγκοι.
ξέρω ότι εγώ προσωπικά οφείλω να σέβομαι τον αντίπαλο για να με σέβεται κι αυτός.
ατιμώρητα μείναν πολλά σκουπίδια ένθεν κακείθεν.
κι αυτό γιατί υπάρχουν πολλοί ουρακοτάγκοι που ακόμα μιλάνε με καμάρι για τη ριζούπολη ή τον ευθυμιάδη.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
βρε παπάρα, πώς εκτίθεμαι που κάθε φορά βγαίνεις και λες "τότε έγινε εκείνο και την άλλη φορά έγινε το άλλο" και μετά στο γιουτιούμπ φαίνονται τα αντιθετα; ξεκάθαρος είμαι: πριν δεις γιουτιουμπ θυμάσαι τ' αρχίδια μου. για λέγε: πόσοι παίχτες της γιουβε αποβλήθηκαν για διαμαρτυρία σε εκείνο το πέναλτυ που έγραψες στο άλλο θρεντ; για βάλε το γιουτιουμπ να ξαναθυμηθείς.
και πάρε μου και μια πίπα που θα μου πεις ότι εκτίθεμαι κιόλας
ενταξει ...για αλλη μια φορα απεδειξες οτι εισαι μαλακας...
συγνωμη που δεν θυμηθηκα ακριβως την φαση μετα απο 26 -27 χρονια...εκει ηθελες να καταληξεις;;απο μονος μου δεν το ειπα;;και;;δεν θα περασω το τεστ;; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω δε τη περναγα τη φυσουνα θα γυριζα σπιτι μου ουτε δεκα φιλιππιδιδες να παρακαλαγανε. ειμαι πιο κοτα απο τους παιχτες.
κακώς κατέβηκαν απ το πούλμαν και κακώς βγήκαν.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ξέρω ότι εγώ προσωπικά οφείλω να σέβομαι τον αντίπαλο για να με σέβεται κι αυτός.
κι αυτό γιατί υπάρχουν πολλοί ουρακοτάγκοι που ακόμα μιλάνε με καμάρι για τη ριζούπολη ή τον ευθυμιάδη.
τωρα μιλας....

και δεν τιθεται θεμα σεβασμου στον αντιπαλο... ειναι πολυ πιο απλο... ειναι απλα ΜΠΑΛΑ !!!!

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

α ρε μητσαρα θεε τι εφτιαξες παλι!!!! :rockon: :rockon: :rockon: ..χυνω :cum: κ μονο σφεφτομενος τη ξενερα που θα φαγαν οι ισπανοι φιλαθλοι στο γηπεδο!!! :2funny: :2funny: :2funny: βιαστηκαν να πανυγηρισουν στα 15" :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εδω κανεις λαθος...οτι οι ουρακοταγκοι κανανε μαλακια δεν σημαινει οτι εγω δεν θα μιλησω με καμαρι για τα 90 λεπτα του αγωνα...αυτο σου λεω...μην μπερδευεις τα πριν με το παιχνιδι....τα μπερδευουν αυτοι που ψαχνουν για δικαιολογιες...
θυμησου τι γινοτανε στη λεωφορο με τις δηλωσεις του τακαρου περι ευρωπαικων καφεδων κλπ...μπηκα επαιξα και δεν χρησιμοποιησα καμμια δικαιολογια...
κακως εγιναν στη ριζουπολη πριν το ματς τα καραγκιοζιλικια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι απο τους παιχτες του ολυμπιακου θα στερησω μια περηφανη νικη..ετερον εκατερον...

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
κάποιος τον ξεκίνησε αυτόν τον πολεμο.
ξέρουμε και οι δυό ποιός.
σαφώς και ειναι λάθος.
ξερεις στ αληθεια ποιος ? πιστευεις οτι πριν τη ριζουπολη ολα ηταν οκ, και τοτε γαμηθηκε το πραγμα ?
εγω δεν ξερω... ολοι μαλακες ειναι για μενα.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

α ρε μητσαρα θεε τι εφτιαξες παλι!!!! :rockon: :rockon: :rockon: ..χυνω :cum: κ μονο σφεφτομενος τη ξενερα που θα φαγαν οι ισπανοι φιλαθλοι στο γηπεδο!!! :2funny: :2funny: :2funny: βιαστηκαν να πανυγηρισουν στα 15" :grin:
ειναι να το χεις και να το πιστευεις ρε πουστη...
99 στους 100 θα πηγαιναν μεσα να παρουν τις βολες...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δε θυμάμαι ποιό πουστράκι μου έλεγε πριν καιρό ότι ο διαμαντίδης δεν είναι εκτελεστής.
αααααααααααααααααααααχαχααχαχχααχχααχαχαχαχαχχαχα

:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εδω κανεις λαθος...οτι οι ουρακοταγκοι κανανε μαλακια δεν σημαινει οτι εγω δεν θα μιλησω με καμαρι για τα 90 λεπτα του αγωνα...αυτο σου λεω...μην μπερδευεις τα πριν με το παιχνιδι....τα μπερδευουν αυτοι που ψαχνουν για δικαιολογιες...
θυμησου τι γινοτανε στη λεωφορο με τις δηλωσεις του τακαρου περι ευρωπαικων καφεδων κλπ...μπηκα επαιξα και δεν χρησιμοποιησα καμμια δικαιολογια...
κακως εγιναν στη ριζουπολη πριν το ματς τα καραγκιοζιλικια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι απο τους παιχτες του ολυμπιακου θα στερησω μια περηφανη νικη..ετερον εκατερον...

ε τι να κανουμε εισαι ομαδα που θελει κινητρα για να παιζει καλη μπαλα. ετσι και οι αλλες ελληνικες ομαδες και το ελληνικο πρωταθλημα. γιαυτο ειμαστε ελιτ σε ποδοσφαιρικο τεχνικο επιπεδο. οι ξενοι οι μαλακες που παιζουν σε εκκλησιες δε μπορουν να παρουν τα ποδια τους. και τους παμε αιμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χωρίς ζέσταμα και με τα σεκιούριτυ να απειλούν πριν το ματς στ αποδυτήρια εσύ μου μιλάς για το τι έγινς μέσα στο γήπεδο.
μετά τι να συζητήσουμε;

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
ειναι να το χεις και να το πιστευεις ρε πουστη...
99 στους 100 θα πηγαιναν μεσα να παρουν τις βολες...

ειναι να το πιστευεις...ειναι κ θεμα δουλειας σιγουρα..περα απ'τα υπολοιπα που κανει μεσα στο γηπεδο ο τυπος το χει δουλεψει πολυ το σουτ του κ εχει φτιαξει τρελο βρωμοχερο :grin:..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom