Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δεν ξέρω εάν το είπε ο καραγκούνης αλλά πίστεψέ δε σε συμφέρει να ψάξουμε πού δούλεψαν αυτοί που ανέφερε ο καραγκούνης.....
μηπως θες να ψαξουμε που δουλευαν γυναικες διαιτητων στο μπασκετ και πως διαιτητες και προεδροι συνδεσμων διαιτητων εστελναν τα παιδια τους σε ιδιωτικα σχολεια οταν οι ιδιοι ηταν ανεργοι;;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν το καλοσκεφτεις, εσενα δε σε συμφερει περισσοτερο...

γιατι αν ισχυουν ολα αυτα, και τοσα χρονια οι διοικησεις σου εχουν κανουν κοκο, και δεν τους εχεις παρει ακομα με τις
πετρες... μαλλον κατι δε παει καλα στον πρασινο λαο...

Αποκαλυπτικός ο Σεϊταρίδης για τη Ριζούπολη τον Μάιο του 2003

Αναλυτική περιγραφή των γεγονότων που έγιναν στη Ριζούπολη τον Μάιο του 2003, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκού δόθηκε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, από... επίσημο στόμα. Αυτό ανήκει στον Γιούρκα Σεϊταρίδη, που σε συνέντευξη του στο περιοδικό MAXIM δήλωσε Παναθηναϊκός & μίλησε για όλους & για όλα...
Τα πιο βασικά σημεία της συνέντευξης:
«Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι το φημισμένο ματς στη Ριζούπολη, όπου χάσαμε με 3-0. Εκείνη την ημέρα, δεν έπρεπε καν να κατέβουμε από το πούλμαν. Έπρεπε να γυρίσουμε & να φύγουμε».
-Γιατί δεν το κάνατε;
«Δεν μπορούσαμε να λειτουργήσουμε από μόνοι μας. Για το γεγονός ότι έγινε το ματς, πάνω από όλα ήταν λάθος της διοίκησης. Έπρεπε να πει πάρτε το ματς, πάρτε & το πρωτάθλημα. Σας το χαρίζουμε. Εμείς δεν διακινδυνεύουμε τη σωματική ακεραιότητά των ποδοσφαιριστών μας'. Ο οδηγός του λεωφορείου έπρεπε να βάλει όπισθεν & να φύγουμε & ας τιμωρηθούμε».
-Επειδή έχουν ακουστεί πολλοί αστικοί μύθοι για αυτόν τον αγώνα, θα μας λύσεις μερικές απορίες; Τι επικρατούσε στα αποδυτήρια, τι έγινε στη φυσούνα, στο γήπεδο;
«Με το που φτάνουμε στο γήπεδο, βλέπουμε ότι είμαστε περικυκλωμένοι από οπαδούς. [size=18pt]Η αστυνομία δεν έκανε τίποτα απολύτως.[/size] Από την κερκίδα μάς πέταγαν τεράστια τούβλα. Μερικά από αυτά βρήκαν τα τζάμια του πούλμαν & τα έσπασαν. [size=18pt]Επαναλαμβάνω ότι οι αστυνομικοί απλώς κοίταγαν & είχαν κατεβασμένες τις ασπίδες. Ο φροντιστής της ομάδας τους φώναζε 'δεν ντρέπεστε; Γιατί δεν βάζετε τις ασπίδες να περάσουν οι παίκτες' & αυτοί τον κοίταζαν. Δεκαπέντε λεπτά αφού είχαμε μπει στα αποδυτήρια, σπάει η πόρτα & μπαίνουν μέσα τέσσερις φουσκωτοί με διακριτικά εταιρίας σεκιούριτι που αρχίζουν να μας βρίζουν με φράσεις όπως 'θα σας γ.......ε'. Τα υπόλοιπα τα είδατε. Μπήκαμε στο γήπεδο & μας σημάδευαν με πιστόλια με φωτοβολίδες. Ούτε προθέρμανση κάναμε, ούτε παιχνίδι παίξαμε. Είχαμε το μυαλό μας στην κερκίδα. Μη μας πάρει καμιά φωτοβολίδα στο μάτι ή στο λαιμό. [/size]Πώς να παίξεις μπάλα μετά; & μετά βγαίνει & ο κ. Φιλιππίδης -τότε πρόεδρός μας- & μας λέει 'έχουν δίκιο που σας είπαν κότες'. Αντί να μας υποστηρίξει, μας εξέθεσε κιόλας. Βέβαια, ο ίδιος δεν ήταν στο γήπεδο, έκατσε στο σπίτι του να δει το ματς».
-Τι απαντήσατε στον Φιλιππίδη ως ποδοσφαιριστές μιας ομάδας που πήγαν ως 'πρόβατα επί σφαγή' σε ένα ματς που έκρινε έναν τίτλο;
«Ο Βαζέχα & ο Καραγκούνης του απάντησαν. Ο Χρήστος του είπε 'εμείς τουλάχιστον από ό,τι θυμάμαι ήμασταν εκεί. Εμείς πήγαμε στο γήπεδο' & ο 'Κάρα' 'πώς να παίζαμε; Κινδυνεύαμε να μας βγάλουν το μάτι με τις φωτοβολίδες'. Πάντως, αυτό το ματς ήταν για να γίνει έτσι. Ήταν για να χάσουμε. Ξέχασέ το».
-Όταν έφυγες από τον Παναθηναϊκό σχολιάστηκε αρνητικά η κίνηση σου να κάνεις προσφυγή για τις 180.000 ευρώ που σου χρωστούσε η ομάδα. Τι απαντάς;
«Μου χρώσταγαν λεφτά, που είχα δουλέψει & δεν μου τα έδιναν. Γι' αυτό όπως ήταν φυσικό κέρδισα την προσφυγή. Στον Παναθηναϊκό είχαν νευριάσει που έκανα αυτή τη κίνηση. Μάλιστα είχε βγει ο κ. Τζίγκερ & είχε πει: «Δεν θα ασχοληθώ με την ενέργεια του Σεϊταρίδη. Τη θεωρώ γελοία & εγώ απάντησα: «Αν θεωρώ γελοίο το ποσό των 180.000 ευρώ δεν μπορώ να πω τίποτα»...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μπουαχαχαχαχαχα τι ψεύτης! όταν έγραψες αυτόείχες δει τη φάση στο γιουτιουμπ ή όχι;
βρε καραγκιοζη σου λεω τοτε την ειδα...τι δεν καταλαβαινεις;;πως θα το θυμομουνα μετα απο 26 χρονια...εισαι πολυ σπασαρχιδης τελικα...εχεις κομπλεξ μαζι μου...κατι εχω μαλλον που οσο και αν κοιτας τον καθρεφτη θες αλλα δεν μπορεις να το δεις...
ξαναλεω και τελειωνω γιατι εισαι πολυ σοπασαρχιδης και μαλακας..
1.απο μονος μου θυμηθηκα στο περιπου την φαση με τον δημοπουλο ...οτι περασε και τον τερματοφυλακα και εβαλε γκολ
2.μετα μου λεει ενας συγαυρος ''απο τοτε πουστιες''
3.ψαχνω στο γιουτιουμπ τι εννοουσε και βλεπω την φαση και ποσταρω αυτο που ειπα:οτι θυμηθηκα την φαση και εγινε αυτο και το αλλο..
4. βαζω την φαση στο θρεντ...
μην ζαλιζεις αρχιδια χωρις λογο...δεν εχεις να αποδειξεις κατι...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
ΧΡΙΣΤΙΔΗ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΣΕΣ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ?
ΕΤΟΙΜΟΣ ΗΣΟΥΝ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΑΖΕΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΒΑΛΕ
Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ
000051.jpg

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

Αναλυτική περιγραφή των γεγονότων που έγιναν στη Ριζούπολη τον Μάιο του 2003, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκού δόθηκε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, από... επίσημο στόμα. Αυτό ανήκει στον Γιούρκα Σεϊταρίδη, που σε συνέντευξη του στο περιοδικό MAXIM δήλωσε Παναθηναϊκός & μίλησε για όλους & για όλα...
Τα πιο βασικά σημεία της συνέντευξης:
«Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι το φημισμένο ματς στη Ριζούπολη, όπου χάσαμε με 3-0. Εκείνη την ημέρα, δεν έπρεπε καν να κατέβουμε από το πούλμαν. Έπρεπε να γυρίσουμε & να φύγουμε».
-Γιατί δεν το κάνατε;
«Δεν μπορούσαμε να λειτουργήσουμε από μόνοι μας. Για το γεγονός ότι έγινε το ματς, πάνω από όλα ήταν λάθος της διοίκησης. Έπρεπε να πει πάρτε το ματς, πάρτε & το πρωτάθλημα. Σας το χαρίζουμε. Εμείς δεν διακινδυνεύουμε τη σωματική ακεραιότητά των ποδοσφαιριστών μας'. Ο οδηγός του λεωφορείου έπρεπε να βάλει όπισθεν & να φύγουμε & ας τιμωρηθούμε».
-Επειδή έχουν ακουστεί πολλοί αστικοί μύθοι για αυτόν τον αγώνα, θα μας λύσεις μερικές απορίες; Τι επικρατούσε στα αποδυτήρια, τι έγινε στη φυσούνα, στο γήπεδο;
«Με το που φτάνουμε στο γήπεδο, βλέπουμε ότι είμαστε περικυκλωμένοι από οπαδούς. [size=18pt]Η αστυνομία δεν έκανε τίποτα απολύτως.[/size] Από την κερκίδα μάς πέταγαν τεράστια τούβλα. Μερικά από αυτά βρήκαν τα τζάμια του πούλμαν & τα έσπασαν. [size=18pt]Επαναλαμβάνω ότι οι αστυνομικοί απλώς κοίταγαν & είχαν κατεβασμένες τις ασπίδες. Ο φροντιστής της ομάδας τους φώναζε 'δεν ντρέπεστε; Γιατί δεν βάζετε τις ασπίδες να περάσουν οι παίκτες' & αυτοί τον κοίταζαν. Δεκαπέντε λεπτά αφού είχαμε μπει στα αποδυτήρια, σπάει η πόρτα & μπαίνουν μέσα τέσσερις φουσκωτοί με διακριτικά εταιρίας σεκιούριτι που αρχίζουν να μας βρίζουν με φράσεις όπως 'θα σας γ.......ε'. Τα υπόλοιπα τα είδατε. Μπήκαμε στο γήπεδο & μας σημάδευαν με πιστόλια με φωτοβολίδες. Ούτε προθέρμανση κάναμε, ούτε παιχνίδι παίξαμε. Είχαμε το μυαλό μας στην κερκίδα. Μη μας πάρει καμιά φωτοβολίδα στο μάτι ή στο λαιμό. [/size]Πώς να παίξεις μπάλα μετά; & μετά βγαίνει & ο κ. Φιλιππίδης -τότε πρόεδρός μας- & μας λέει 'έχουν δίκιο που σας είπαν κότες'. Αντί να μας υποστηρίξει, μας εξέθεσε κιόλας. Βέβαια, ο ίδιος δεν ήταν στο γήπεδο, έκατσε στο σπίτι του να δει το ματς».
-Τι απαντήσατε στον Φιλιππίδη ως ποδοσφαιριστές μιας ομάδας που πήγαν ως 'πρόβατα επί σφαγή' σε ένα ματς που έκρινε έναν τίτλο;
«Ο Βαζέχα & ο Καραγκούνης του απάντησαν. Ο Χρήστος του είπε 'εμείς τουλάχιστον από ό,τι θυμάμαι ήμασταν εκεί. Εμείς πήγαμε στο γήπεδο' & ο 'Κάρα' 'πώς να παίζαμε; Κινδυνεύαμε να μας βγάλουν το μάτι με τις φωτοβολίδες'. Πάντως, αυτό το ματς ήταν για να γίνει έτσι. Ήταν για να χάσουμε. Ξέχασέ το».
-Όταν έφυγες από τον Παναθηναϊκό σχολιάστηκε αρνητικά η κίνηση σου να κάνεις προσφυγή για τις 180.000 ευρώ που σου χρωστούσε η ομάδα. Τι απαντάς;
«Μου χρώσταγαν λεφτά, που είχα δουλέψει & δεν μου τα έδιναν. Γι' αυτό όπως ήταν φυσικό κέρδισα την προσφυγή. Στον Παναθηναϊκό είχαν νευριάσει που έκανα αυτή τη κίνηση. Μάλιστα είχε βγει ο κ. Τζίγκερ & είχε πει: «Δεν θα ασχοληθώ με την ενέργεια του Σεϊταρίδη. Τη θεωρώ γελοία & εγώ απάντησα: «Αν θεωρώ γελοίο το ποσό των 180.000 ευρώ δεν μπορώ να πω τίποτα»...
μονος σου τα λες ρε αδερφε...
και μετα ο τζιγκερ ξεπουλησε ολη την ομαδα...
και αντι να τους βαλετε φωτια να τους καψετε δεν κανατε τιποτα...

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Θα σας ελεγα το στοιχημα να το στριψετε στη δεκαρα αλλα το θεμα ειναι συμφερει αυτο εναν γαυρο?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
βρε καραγκιοζη σου λεω τοτε την ειδα...τι δεν καταλαβαινεις;;πως θα το θυμομουνα μετα απο 26 χρονια...εισαι πολυ σπασαρχιδης τελικα...εχεις κομπλεξ μαζι μου...κατι εχω μαλλον που οσο και αν κοιτας τον καθρεφτη θες αλλα δεν μπορεις να το δεις...
ξαναλεω και τελειωνω γιατι εισαι πολυ σοπασαρχιδης και μαλακας..
1.απο μονος μου θυμηθηκα στο περιπου την φαση με τον δημοπουλο ...οτι περασε και τον τερματοφυλακα και εβαλε γκολ
2.μετα μου λεει ενας συγαυρος ''απο τοτε πουστιες''
3.ψαχνω στο γιουτιουμπ τι εννοουσε και βλεπω την φαση και ποσταρω αυτο που ειπα:οτι θυμηθηκα την φαση και εγινε αυτο και το αλλο..
4. βαζω την φαση στο θρεντ...
μην ζαλιζεις αρχιδια χωρις λογο...δεν εχεις να αποδειξεις κατι...

χαχαχαχα ναι, σε έχω για πρότυπο.
ρε τι διαβάζωωωωωω.
ακριβώς αυτά που λες γράφω κι εγώ. αρχίδια θα θυμόσουν αν δεν είχες το γιουτιουμπ

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
χαίρω πολύ. στον αιγέα να τα πεις που το παιζει και διαιτητής
μην ξεχνας το στοιχημα, οσο για τον χριστιδη δεν εχεις δικιο, οταν ποσταρα εγω για το αγωνα στην σουηδια με ρωτησε τι εγινε σ' εκεινο τον αγωνα, και μετα ποσταρε το βιντεο! οσο για το αν σφυριζουν τα μισα εδω απ' οτι στην αμερικη, αστο δεν αντεχει κριτικη.....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν ξέρω εάν το είπε ο καραγκούνης αλλά πίστεψέ δε σε συμφέρει να ψάξουμε πού δούλεψαν αυτοί που ανέφερε ο καραγκούνης.....
καλα βρε καραγκιοζη...αρχιμαλακ...τι ειπε ο καρα;;;οτι ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΗΝ ΦΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ;; ε πες μου ενα ματς που οι παιχτες του ολυμπαικου δεν φοβοντουσαν μην φανε φωτοβολιδα στο κοτετσι σου...
τι αλλο ειπε;;οτι σεκιουριταδες τον εβρισαν;;;και εσυ ξερεις αν εχουν βρισει σεκιουριταδες τους παιχτες του ολυμπιακου με αεκ παοκ η παο;;
και επειδη τον εβρισαν οι σεκιουριταδες δεν μπορουσε να παιξει;;;
ε τοτε ΝΑΙ ειναι κοτα...απλα...δε γαμιεσαι λεω εγω...
οι παιχτες του θρυλου στο ματς με τον αγγλο βιαστη πως μπηκαν στο γηπεδο θυμασαι;;;τι ειπε ο σειταριδης;;εσπασαν τα τζαμια;;
ε μωρη φραγκοκτα εμας μας εκαψαν το πουλμαν...και το αποτελεσμα ;;;

[size=80pt]ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑ[/size]
φραγκοκοτα...
η μεγαλυτερη νικη στην ιστορια του ολυμπιακου ειναι αυτη το 3-0 ...τα υπολοιπα εινα να αγαπιομαστε....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μονος σου τα λες ρε αδερφε...
και μετα ο τζιγκερ ξεπουλησε ολη την ομαδα...
και αντι να τους βαλετε φωτια να τους καψετε δεν κανατε τιποτα...
τα εγκλήματα της διοίκησής σου δεν καλύπτονται απο αυτά της δικής μου.
ο σύλλογός σου έπρεπε να έχει πέσει 3 κατηγορίες μετά απο αυτό το παιχνίδι.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

ελα μωρε μαλακα τωρα που ειστε καλυτεροι...
λεοφωρο ηταν καλυτερα με τους τυπουν να μπαινουν μεσα και να βαρανε τον ευθυμιαδη?
η τα μικρόφωνα στα αποδυτηρια του ολυμπιακου ?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χαχαχαχα ναι, σε έχω για πρότυπο.
ρε τι διαβάζωωωωωω.
ακριβώς αυτά που λες γράφω κι εγώ. αρχίδια θα θυμόσουν αν δεν είχες το γιουτιουμπ
ακου τωρα...δεν ξερω αληθεια τι θες να αποδειξεις και δεν με ενδιαφερει...προβλημα σου τι συμπλεγματα εχεις...εγω τα εγραψα οπως εγιναν και με τα αναλογα αρχιδια που κουβαλαω...
αν εβλεπα εξ'αρχης γιουτιουμπ θα ελεγα οτι μπηκε απευθειας γκολ;;;ποσο μαλακας μπορεις να εισαι;;;
προσεχε γιατι εχεις γινει ρομπα...πας να βγεις απο πανω χωρις κανενα λογο και εκτιθεσαι...
πρεπει να εχεις σοβαρο προβλημα...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
ο δικος σου μετα το ντου στο ευθυμιαδη στο τοπικο;;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ελα μωρε μαλακα τωρα που ειστε καλυτεροι...
λεοφωρο ηταν καλυτερα με τους τυπουν να μπαινουν μεσα και να βαρανε τον ευθυμιαδη?
η τα μικρόφωνα στα αποδυτηρια του ολυμπιακου ?
η την μαχαιρια στον γεωργιου;;;η την ομπρελλα ΜΕΣΑ στη φυσουνα στον καστιγιο;;η την καρεκλα στο κεφαλι του ζε ελιας που επαιζε με επιδεσμο;;;μιλαμε για βια σε παιχτες και οχι λογια θα σε γαμησω και αρχιδια μαριτσα...αυτη ειναι ομως τελικα ρε μαγκα η διαφορα μας ...οτι αυτοι κανουν χειροτερα και μετα κλαινε για δικαιολογια...
λεει ο μαλακας οτι επρεπε να πεσω κατηγορια ενω δεν ανοιξε ρουθουνι...
τοτε εσυ ρε μαλακα που μαχαιρωσες παιχτη (γεωργιου) ΝΕΣΑ στη φυσουνα τι επρεπε ;να παραδωσεις την σφραγιδα στο πρωτοδικειο;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom