Μακάρι να είναι έτσι!Ακούω, διαβάζω, ΒΛΕΠΩ και δεν μιλάω....ακόμα.
Νομίζω όμως, ότι σ' ένα μήνα ο Παναθηναικός θά' ναι απολαυστικός και αποτελεσματικός.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Μακάρι να είναι έτσι!
Μακαρι δεν λες τιποτα φιλε ...
Ειδικα αν κανουν και τις προσθηκες που ζητησε ο Νιοπλιας ....
Θα σκισει πολλους κωλους και φετος η ομαδαρα μας....
Πάντως καλά έιναι να μην πανηγυρίζουμε από τώρα. Έαν φιλικό ήταν, αλλά η νίκη δεν μας χάλασε φυσικά!Μακαρι δεν λες τιποτα φιλε ...
Ειδικα αν κανουν και τις προσθηκες που ζητησε ο Νιοπλιας ....
Θα σκισει πολλους κωλους και φετος η ομαδαρα μας....
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Πάντως καλά έιναι να μην πανηγυρίζουμε από τώρα. Έαν φιλικό ήταν, αλλά η νίκη δεν μας χάλασε φυσικά!
Παντως πιστευω οτι εχουμε πολυ καλη ομαδα ειδικα μετα τις νεες προσθηκες και φυσικα αφου κρατησαμε την ομαδα οπως ηταν με μονη απωλεια την φυγη του Σαλπιγγιδη
Όντως ήταν απώλεια ο Σαλπιγγίδης, αλλά ο άνθρωπος ήταν ΠΑΟΚτζής. Πρέπει όμως να του αναγνωρίσουμε ότι υπήρξε άψογος επαγγελματίας και ακόμα σους μεταξύ μας αγώνες αγωνιζόταν για τη νίκη.Παντως πιστευω οτι εχουμε πολυ καλη ομαδα ειδικα μετα τις νεες προσθηκες και φυσικα αφου κρατησαμε την ομαδα οπως ηταν με μονη απωλεια την φυγη του Σαλπιγγιδη
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Όντως ήταν απώλεια ο Σαλπιγγίδης, αλλά ο άνθρωπος ήταν ΠΑΟΚτζής. Πρέπει όμως να του αναγνωρίσουμε ότι υπήρξε άψογος επαγγελματίας και ακόμα σους μεταξύ μας αγώνες αγωνιζόταν για τη νίκη.
Πραγματικα ειναι ανδρας με ΜΠΕΣΣΑ,
(δεν εννοω αυτη που αποκλεισε ο γαυρος ) ΤΙΜΗ και ΦΙΛΟΤΙΜΟ !!!!!
Του τα αναγνωριζω αυτα...
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ με ολη την σημασια της λεξης.....
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
ναι όντως χαμηλών τόνων και επαγγελματίας
ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
πάντα υπάρχουνε δικαιολογίες για να απαλύνεις τον πόνο σου όταν την τρως.1ον εγώ που δε το ξερα απ το πως μιλάει τον κρίνω και πιο πολύ για γαύρο το κόβω..αν είναι έτσι οι βάζελοι και οι οπαδοί μιας ομάδας φαντάσου οι αντίπαλοι.
2ον. το ότι με νίκησες 2 φορές (όπως με νίκησες τη πρώτη με πιστόλια και τη δεύτερη με το κώλο νααααααα σα του Λίλα με τα συγχωρήσεως) δε μου λέει κάτι, όπως δε σου λέει και σένα (και δικαίως) το ότι σε νίκησα πρόπερσι εντός εκτός και έχασα το πρωτάθλημα με 11 πόντους διαφορά.
Υ.γ. μιλάω με το σήμερα εγώ. Είμαι νταμπλούχος...έχω ομαδάρα, έχω προοπτικές για τα ίδια ίσως και κάτι καλύτερο στην Ευρώπη.Στα παπάρια μου τα όμορφα τι κάναμε το 1980
δεν ήξερα, με παρέσυραν, με κορόιδεψαν...
με μια φορά δεν γίνεσαι πούστης επίσης - το λένε κι αυτό.
επί της ουσίας ο χειρότερος Ολυμπιακός της τελευταίας 20ετίας σε κέρδισε και μάλιστα εις διπλούν. Δεν χάλασε ο κόσμος βέβαια, αλλά για σένα που δεν μπορείς να βάλεις τα πράγματα στη σωστή διάσταση..... είναι θέμα μεγάλο...
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ο τύπος έχει δηλώσει βάζελος και αντιολυμπιακός,πάντα υπάρχουνε δικαιολογίες για να απαλύνεις τον πόνο σου όταν την τρως.
δεν ήξερα, με παρέσυραν, με κορόιδεψαν...
με μια φορά δεν γίνεσαι πούστης επίσης - το λένε κι αυτό.
επί της ουσίας ο χειρότερος Ολυμπιακός της τελευταίας 20ετίας σε κέρδισε και μάλιστα εις διπλούν. Δεν χάλασε ο κόσμος βέβαια, αλλά για σένα που δεν μπορείς να βάλεις τα πράγματα στη σωστή διάσταση..... είναι θέμα μεγάλο...
και σκατά να του βάλει άλλος βάζελος στο στόμα θα σου λέει πως είναι κοκορέτσι, οπότε τι ασχολείσαι;
θες να επαναλάβουμε τι γινόταν επί 13 προωταθλήματα τα τελευταία 15 χρόνια;
το ξέρει και αυτός τι γινόταν, γιατί τον έτσουζε τόσο πολύ που μαζί με τα διαρκείας έπαιρνε και δυο τετράκιλα 10αράκι λάδι για να γλιστράει.
να ξέρεις ότι και οι βάζελοι είναι λογικό να επαναστατούν, τους έχει φύγει το τσερβέλο με τα 2 πρωταθλήματα που πήραν σε 15 χρόνια, δεν είναι και λίγο για τόσα χρόνια σκλαβιάς.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
και σκατά να του βάλει άλλος βάζελος στο στόμα θα σου λέει πως είναι κοκορέτσι, οπότε τι ασχολείσαι;
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Μεγάλο πάθος της Αμάντας Μαγούλη είναι το μπάσκετ... Για αυτό διάλεξε την φανέλα με τα πέντε αστέρια και πόζαρε δείχνοντας... την υπερηφάνεια της!
Συνημμένα
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
[move] [/move]Μεγάλο πάθος της Αμάντας Μαγούλη είναι το μπάσκετ... Για αυτό διάλεξε την φανέλα με τα πέντε αστέρια και πόζαρε δείχνοντας... την υπερηφάνεια της!
Αν και γάβρος μπράβο στο κορίτσι που ασχολείται με το μπάσκετ και τον αθλητισμό/σπόρ γενικότερα!
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
1..κατι αντιστοιχο γραφουν & οι δικοι μου για εμενα..τι να κανουμε???ειμαστε μαλακες ρε..
Υ.Γ επειδη το ξεχασα σημερα..
ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ,Ο ΤΖΙΟΛΗΣ & ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΙΝΕΣ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΧΙΛΙΟΧΥΜΕΝΗ..
Βαμβακούλας, Σαργκάνης, Τ. Μητρόπουλος, Νικοπολίδης, Κωνσταντίνου, ΓΧ Γεωργιάδης.
Οι δε 4 πρώτοι είναι ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ παλαίμαχοι.
Πρόσεχε τι εύχεσαι λοιπόν...
σε 10 χρόνια θα είμαστε εδώ να μιλήσουμε για τον ντιόγο και για την καριέρα που θα έχει κάνει.
πέρυσι ήρθε σε έναν ολυμπιακό που είδες πως ήταν όλη τη χρονιά, καθόλου προετοιμασία και χωρίς ουσιαστικό προπονητή.
κόψε την κλάψα και τις λάθος πληροφορίες.
άλλο το σαπάκι, άλλο το καπή! γκεγκε;
sorry για το off-topic απλα ειχαμε 1 συζητηση περι ντιογκο
Μερικοι δυστηχως δεν βλεπουν μπαλλα & δεν καταλαβαινουν κιολας οι ξεροκεφαλοι
Βριζτε τον θεο ντιογκο γαβρακια
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
εγινε ρε μαγκα...θα τον γαμισουμε ...με τρελλα...Τι εγινε κοριτσακι μου? Ναι ΖeroTolerance σε σενα μιλω. Σου αρεσε το αποψινο γαμησι?
Εχεις να φας δούλεμα και κραξιμο κραγμενο κοριτσακι που δεν συμαζευεται τωρα..
Συμβουλη προς ολους τους βαζελους.
οποτε βλεπετε εναν τυπακο οπως τον zero που κρυβεται πισω απο φουστανια
τρελανετε τον στο δουλεμα.
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αν και η μετάδοση σπάει @@ καλές φάσεις
το γκολ του γκοβού δεν γνωρίζουμε γιατί ακυρώθηκε
Σαν πολλες γιομες μου φαινεται να ειδα.......
Με γιομες θα παιζουμε,οταν εχουμε Σισε και Γκοβου;
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
λείπει μεοεπιθετικόςΣαν πολλες γιομες μου φαινεται να ειδα.......
Με γιομες θα παιζουμε,οταν εχουμε Σισε και Γκοβου;
εκτός κι αμα μας ξαναζαλίζει τα @@ ο καραγκούνης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K