Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Το πιστεύεις ότι με αυτόν στενοχωρήθηκα πιο πολύ από ότι με Σαραβάκο - Καλιντζάκη που ήμουν και πιτσιρικάς τότε;

ΥΓ: Πλάκα - πλάκα μας έχετε πάρει όλες τις σημαίες την τελευταία εικοσαετία έτσι; Εκτός Βαζέχα.
ΥΥΓ: Και αυτό που λέει ο Στάθης Ψάλτης με το Μάντζιο σωστό. Αρκεί να μην πούμε Σισσέ η πρώτη λύση, Πετρογκόλ η δεύτερη και Μάντζιος η τρίτη...
φυσικα το πιστευω...και γω οταν τον αφησε ο μαλακας ο κοντος ημουν σκασμενος...
υ.γ.και το αλανι αν εμενε παραπανω θα αγαπιοταν ακομη περισσοτερο..αλλα μη γελιομαστε..
το επιπεδο του λυμπε δεν το χε...(και δε μιλω μονο παικτικα)...
υυγ.ποιος πετροπουλος και ποιος ματζιος ρε μαγκες?ο ενας οικοδομος,ο αλλος πρωην ποδοσφαιριστης..παρτε νεμεθ λεμε..

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
γιατι ο Λυμπε ειναι πρεζα τυπε...ασ'το..
ψυχαρα  και παιχταρα...αν και βαζελος,τον λατρευω..

ο Λύμπε είναι από τα μέρη μου φίλε μου .. ξάδερφος μου που τον είχε γείτονα μου έχει πει ότι από μικρός αεκτζής

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Nemeth ok
Μάντζιος αντίο

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ο Λύμπε είναι από τα μέρη μου φίλε μου .. ξάδερφος μου που τον είχε γείτονα μου έχει πει ότι από μικρός αεκτζής

Κι εγώ αυτό έχω ακούσει. Δεν το γνωρίζω θετικά για αυτό δεν απάντησα.

Kanenas80 Μεσσήνιος είσαι ρε; Τί τόπος είναι αυτός Θεέ μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κι εγώ αυτό έχω ακούσει. Δεν το γνωρίζω θετικά για αυτό δεν απάντησα.

Kanenas80 Μεσσήνιος είσαι ρε; Τί τόπος είναι αυτός Θεέ μου.

ο Λύμπε είχε κλείσει με το Μελισσανίδη. Ηταν φαντάρος. Ο Καπετάνιος κατέβηκε προσωπικά με το αυτοκίνητό του για πάρτη του στο στρατόπεδο. Τον φώναξαν στην είσοδο και του είπαν σε περιμένει ο κύριος Βαρδινογιάννης στο αυτοκίνητό του.
Ο Λύμπε κοκκάλωσε πήγε. Μπήκε στο αυτοκίνητο ο καπετάνιος του είπε από σήμερα είσαι παίκτης του Παναθηναικού τον έβαλε να υπογράψει και έφυγε.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ο Λύμπε είχε κλείσει με το Μελισσανίδη. Ηταν φαντάρος. Ο Καπετάνιος κατέβηκε προσωπικά με το αυτοκίνητό του για πάρτη του στο στρατόπεδο. Τον φώναξαν στην είσοδο και του είπαν σε περιμένει ο κύριος Βαρδινογιάννης στο αυτοκίνητό του.
Ο Λύμπε κοκκάλωσε πήγε. Μπήκε στο αυτοκίνητο ο καπετάνιος του είπε από σήμερα είσαι παίκτης του Παναθηναικού τον έβαλε να υπογράψει και έφυγε.
Θα μου πάρεις σοκολάτα θειε περσόνα?  :cum: :cum: :cum:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ο νεμεθ θα ειναι καλη λυση
Μια χαρά είναι ο Νέμεθ. Δευτερο-τριτοκλασσάτοι στην Αγγλία όπως αυτός και ο Νταρμπισαϊρ, κάνουν πλάκα στην Ελλάδα. Αν και οι 2 τους τραυματιζόντουσαν εύκολα...

Πραγματικά εγγύηση ο Λύμπε. 10 χρόνια άκουπος, με 10 αγώνες νταμπλούχος ο ανεκδιήγητος [size=7pt]Σεγκούρα[/size].

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ποιον νεμεθ ρε μαλακες.η ομαδα θελει δεκαρι να γαζωνει μαζι με τα αλλα τα αλανια

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Ο Νίνης τελικά αξίζει τα 10εκ της ρήτρας του, ναι ή όχι;;;
αυτο θα φανει στο γηπεδο.μεχρι τωρα παντως δεν τα αξιζει πως και πολοι αλλοι.για αυτο θελει εναν καυλατο να μη νομιζει ο πιτσιρικας οτι θα παρει τη φανελα σπιτι ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο Νίνης τελικά αξίζει τα 10εκ της ρήτρας του, ναι ή όχι;;;
oσο αξιζει ο ντουντου τα 8 της δικης του..
η ρητρα δε σχετιζεται σχεδον ποτε με την τιμη πωλησης..προκειται για ενα υπερογκο για την αξια του
παιχτη ποσο,που ουσιαστικα διασφαλισει στην ομαδα οτι δε θα τον χασει χωρις τη συγκαταθεση της..

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
αφου οι  :jerking: :jerking: της διοικησης μας θελουν επιθετικο οριστε
πιτσιρικος και μαγκακος :pipa3:.και δεξι μπακ για να τελειωνουμε απο βυντρα και αρχιδιες οριστε και αυτος
αντε τι κανουνε κοιμουνται ξυπνα ρε παπαρα φρειτας

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
η ρητρα δε σχετιζεται σχεδον ποτε με την τιμη πωλησης..προκειται για ενα υπερογκο για την αξια του
παιχτη ποσο,που ουσιαστικα διασφαλισει στην ομαδα οτι δε θα τον χασει χωρις τη συγκαταθεση της..
επιτελους η σωστη ερμηνεια της εννοιας ρητρα :thumbsup:

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Να σου πω ο φουνες δε μου γεμιζει το ματι ακομα τον εχω δει σε αρκετα ματς θελει πολυ δουλεια

ο φεραρι οντως ειναι απο τα καλυτερα δεξια μπακ και νομιζω εχει ιταλικο διαβατηριο

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ξέρουμε τι σημαίνει ρήτρα...
Ρώτησα αν τον θεωρούν οι βάζελοι 10άρι της προκοπής, οπότε δε χρειάζονται όνομα στη θέση του ή τον έχουν μόνο για να μας πρήζουν τα πελέ.

Ξανακλάψε για το Ντουντού τώρα που άρχισε πάλι να παίζει. :'(
Θα είναι και φέτος ο MVP του Ολυμπιακού και θα βαράει και ενέσεις όποτε σκοράρει! :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.dkokkos.com/wp-content/uploads/2009/05/dudu1024x600.jpg[/img[/URL]]

Θα τον δούμε κόντρα στον [b]ΠΑΠΑ ΜΠΟΥΠΑ[/b] Ντιοπ.
Και για τον Καψουράνη μας λέγατε ότι είναι καλύτερος του Τουρέ, ο οποίος έπιασε 30εκ και πάνω από 5-6 το χρόνο συμβόλαιο. Ο θείος δεν ήξερε πως να πουλήσει τότε, αλλά πήρε το μάθημά του και μοσχοπούλησε τον Καστίγιο.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ο γιος του φουνες που επαιζε στον ΘΡΥΛΟ θα ερθει στους σιχαμενους???
ρε δεν πατε καλα λεμε..

Ξέρουμε, ξέρουμε: Θα τρίζουν τα κόκκαλά του αν βάλει ο γιος του τη χιλιοχυμένη. :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom